Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a két rivális:e6850 vs e7500 !!! melyiket válasszam?
hát jól viszi de egy kicsit lassúnak érzem
szerintem a procid nagyon is jó, ha lassúnak érzed, cseréld le, de akkor már mindenképpen egy Phenom II-t vagy valami Intel-t vegyél, de szerintem a procid egyáltalán nem rossz!
az oldal:[url]http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=170&tPage=13[/url]
Amd Phenom X4 9750
vagy Intel Core 2 Duo E8400
Amd Phenom X4 9750
vagy Intel Core 2 Duo E8400
Szerintem elvinné a játékokat, hiszen ha megnézed a top10 gépigényeket . Ott csak Core 2 Duo 3 GHz a legerősebb.
Röviden : elviszi😀
Szerintem a játékokra inkább a 3 magos procik a legjobbak (legalábbis úgy tudom).
De azért én is ezt a procit választanám mert ez egy jó ideig hasznodra válhat.😀
thx csak az a baj h örökké emelik mind1. de ha vennék még hozzá 1 500w tápot akkor menyire tudnám felhúzni h ne tegyen semmiben kárt?
Röviden : elviszi😀
Szerintem a játékokra inkább a 3 magos procik a legjobbak (legalábbis úgy tudom).
De azért én is ezt a procit választanám mert ez egy jó ideig hasznodra válhat.😀
Szerintetek melyik proci jobb a mostani játékokhoz ezek közül?
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2+ BOX vagy
AMD Phenom 64 X3 8650 AM2+ BOX.
AMD Phenom x3 8650! azért mert az Athlon x2 7750 végülis ugyan ez csak 2 magosban, nem 3, és 2.7ghz a 2.2ghz helyett.tehát a második a jobb!
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2+ BOX vagy
AMD Phenom 64 X3 8650 AM2+ BOX.
Az ASUS P5VD2-MX S775-ös alaplaphoz, milyen videókártyát javasoltok a régi ASUS EAX550HM 512 TD 256 ram helyett.
A táp 350 W:Ð
bármelyik PCI-e kártya jó bele! 9500GT/9600GT, ha új procit is veszel, akkor erősebbek is jöhetnek (attól is függ, hogy most hány magos a procid.) HD3650/3850/3870
csak példákat írtam, ezeken kívül van még számtalan kártya
A táp 350 W:Ð
akkor jó, én is arra gondoltam 😆 és meg is éri az árát... na akkor megvan a győztes 😆
Melyik a jobb proci?
1. Intel Core 2 Duo E8400
3GHz, 45nm, 1333FSB, 6mb l2, ~40e ft
2. Intel Core 2 Quad Q8200
2,3GHz, 45nm, 1333FSB, 4mb l2 ~37e ft
Elsősorban játékra melyik a jobb?
játékokhoz az E8400! és ez biztos.
1. Intel Core 2 Duo E8400
3GHz, 45nm, 1333FSB, 6mb l2, ~40e ft
2. Intel Core 2 Quad Q8200
2,3GHz, 45nm, 1333FSB, 4mb l2 ~37e ft
Elsősorban játékra melyik a jobb?
ha egy 9500gt-nek adol egy 4magos intel procit akkor a gta 4 max grafikán elmene 10fps-el.
GeForce 9500 GT DDR3 @ 512 MB
Asus NForce 630 LGA 775
Ehhez milyen proci illene?😕