Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zelcsi avatar
nézd meg!a képen látszik!
0
0
0
0
Ferrari avatar
az akk nem is olyan nagy😃, osztálytársamnak 1,2 kg-s zalman van.
0
0
0
0
Ferrari avatar
aha. és mennyi a súlya?
0
0
0
0
zelcsi avatar
nézd meg!jó nagy!😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
ja, azt nem is mondtam😃😆
0
0
0
0
zelcsi avatar
az enyémre hogy az nem gyári!
0
0
0
0
Ferrari avatar
de az enyém gyári. Vagy mire mondtad h hát nem?
0
0
0
0
zelcsi avatar
nekem most is kb 40-45 fok!jó nem is gyári a hűtő rajta!
0
0
0
0
Ferrari avatar
majd lehet h hózok rajta én is, de nekem 2 úra fear után 50 fokos volt😃😆
0
0
0
0
zelcsi avatar
na igen!nem mindegy!így felhúzva már csak 2 és fél perc!megmértem most!
0
0
0
0
Ferrari avatar
nem ahhoz képest h a celeron D-vel tartott majdnem 1 fél óráig😃😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
az jó, nekem se csomagol túl soká. Ma töltöttem le a Fear 2-t. Kb 11 giga 10-11 perc alatt.
0
0
0
0
zelcsi avatar
hát rosszat nem,pláne mikor csomagolok 7 gb kb 4 perc!!!
0
0
0
0
Ferrari avatar
gondolom csak jókat tucc róla mondani😃😆
0
0
0
0
zelcsi avatar
bizony!nekem olyan van!le van tesztelve!
0
0
0
0
Ferrari avatar
tudom+ egy jó E8400 vagy 8600 már elég jó.
0
0
0
0
zelcsi avatar
egy erős core 2 duo-n jobban futnak a játékok mint egy quad-on!nézz teszteket!
0
0
0
0
Ferrari avatar
az is igaz, most elég lesz a quad is😃😆 vagy csak 1 sima core 2 duo is.
0
0
0
0
zelcsi avatar
csak addigra az i7 is sokkal olcsóbb lesz!akkor minek most olyat venni!
0
0
0
0
Ferrari avatar
igen, de 1x majd úgy is lesz olyan game ami ki fogja használni...
0
0
0
0
zelcsi avatar
még a négy magot sem!nem hogy abból az i7-est!
0
0
0
0
Ferrari avatar
az i7-et még nem használja ki semmilyen game, de szte, érdemes belefektetni 1 kis pénzt, mert idővel úgy is lesz olyan game ami ki fogja használni. Manapság még a quad procik sincsenek teljesen kihasználva.
0
0
0
0
daweboy avatar
kérdeznék valamit. Ugye sok jót hallani a Core2Duo szériáról.
Az Intel Core i7-ről mit tudni. Jó játékokhoz? és kihasználja egyáltalán valami? érdemes rááldozni? Corei7-es 3.00GhZ-est néztem ki egyik netes oldalon. Sajna még nem volt időm sok tesztet elolvasni a i7ről. ezért kérném véleményeteket...
0
0
0
0
no avatar
bocsesz a hangulatjelért
0
0
0
0
no avatar
jó az amd athlon 64 x2 dual core 2500mhz (vagy több) játékokra ??
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
inkább vegyél minimum phenom II x2 550-est ennek van cachaja rendesen.Ja és két magos.
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
hi leakarom cserélni a procimat most van egy amd athlon x2 6000+ os és egy AMD Athlon II X2 250 akarom lecserélni megéri miben más? ez is kétmagos? vagy miben különbözik? azt tudom hogy ez am3 az meg 2. de erősebb? 2 vagy 3 magos?
0
0
0
0
Lizard avatar
Jönnek a p55-ös lapok majd az Intelre, az AMD meg már itt van az AM3 tokozású lapokkal és úgy néz ki kezdenek kilábalni a bajból. Szal proci lesz bőven, nyilván AMD jobb áron lesz , de csak gyűjtsél és nem lesz baj😀
0
0
0
0
eleminator avatar
Addig még sok víz lefolyik a dunán! Gyüjts még egy kis pénzt, s figyeld az új dolgokat és tezstjeiket, s úgy válassz jót! mert lehet 😉
0
0
0
0
Lizard avatar
Gamer7 írta:
Heló sztetek karácsonykor majd olyan 45ezer forintból mien alaplapot és procit vegyek ami jó sokáig vinné jól a játékokat?

Valóban ráérsz még😀
0
0
0
0
tooth9 avatar
Gamer7 írta:
Heló sztetek karácsonykor majd olyan 45ezer forintból mien alaplapot és procit vegyek ami jó sokáig vinné jól a játékokat?

Még ráérsz akkor eldönteni. 😀 Addig még van idő!
0
0
0
0
Bewy avatar
szerintem ha csak karácsonykor akarsz vásárolgatni akkor még felesleges eltervezni
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Rottweiler avatar
Plujko írta:
Sziasztok, segítség kéne hogy mien procit vegyek egy HD4870 Vapor-X 2GB-os vidikarihoz?Vagy jó hozzá ami most van? Előre is köszönöm.😀

le ne cseréld a procidat!
0
0
0
0
no avatar
nem kell h amd legyen csak nekem intel soha nem volt nem ismerem nem tudommia különbség de elvagyok amdvel
Én ajánlottam amd-t ajánljon más mást.köszi
0
0
0
0
no avatar
Ok köszönöm szépen 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
Ez butaság, ezek az AMD-k meg sem hajtják a kártyát. Tökéletes a mostani procid esetleg picit húzol rajta és máris tökéletes!
0
0
0
0
no avatar
Tehát akkor csak amd jöhet szóba?Nem jó ami benne van most a gépembe?(mert nem volt olcsó)😕
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, segítség kéne hogy mien procit vegyek egy HD4870 Vapor-X 2GB-os vidikarihoz?Vagy jó hozzá ami most van? Előre is köszönöm.😀
0
0
0
0
Ferrari avatar
sztem tartsd meg a pénzed és iratkoz be egy elmegyógyintézetbe. Vehecc magadnak 1 jó gumiszobát
0
0
0
0
zelcsi avatar
nézz játék teszteket és rájössz!😉
0
0
0
0
Rottweiler avatar
Bazsa94 írta:
mert kell egy cash és már annyira nem érdekelnek a játékok...de lehet h eladom és veszek egy e8400ast.-ez már jobb mint a q6600

E8400 sose jobb mint a Q6600!
0
0
0
0
Rottweiler avatar
albert2 írta:
Intel Pentium Dual Core E5400 2.7 GHz vagy AMD Athlon II X2 250 3.0 GHz ? Hosszú távra, játékra kellene vagy inkább jobban járnék ha a 2.93 GHz-s Celeronomat tuningolnám és kihúznám még 1-2 évig, aztán meg vegyek egy 4 magosat? 😕

ha tuningolod, akkor se húzod ki egy-két évig, és ha a kettő közül kell választani, mindenképpen AMD Athlon II!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció