Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
R3mZy avatar
Elnézést srácok!
MEgpróbálom magam bőveben kifejteni.

Szoval van egy 8600GTS kártyám, az alaplap tartalmaz egy integrált videókártyát amit ha bekapcsolok, eddig csak a " Call of Duty 2" ben sikerült jelentősen megnövekszik a teljesitmény.Tulajdon képen fiúk én azt szeretném megtudni hogy más játékoknál is alkalmazható e ez a módszer!
0
0
0
0
Osynho avatar
Hát igen, de aki már odáig jut, hogy egy apu mellé ahhoz illő vga-t tesz be és működteti, az általában be is tudja kapcsolni a cf-et. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Osynho írta:
1. Gép neve: Most ez van
2. SLI-ről beszélt
3. 7000-es szériás integrált vga-t említett, ott van, hogy ez a lap egy geforce 7025-öt tartalmaz

Miből gondolod, hogy másik gépe lenne? 😃

Na, de majd ő nyilatkozik.

Igazad lehet😃 De akkor mit kapcsolt be CoD2ben?😃 Am azért gondoltam, hogy van másik gépe mert mostanában azért egyre több FM2 APUval találkozni😃
0
0
0
0
Osynho avatar
1. Gép neve: Most ez van
2. SLI-ről beszélt
3. 7000-es szériás integrált vga-t említett, ott van, hogy ez a lap egy geforce 7025-öt tartalmaz
4. alaplapi vga-ról beszélt, egy APU-nál nincs az alaplapon vga

Miből gondolod, hogy másik gépe lenne? 😃

Na, de majd ő nyilatkozik.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Osynho írta:
[LINK]

Integrated NVIDIA® GeForce 7025 graphics, DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0

😀

De nem érted, hogy tök más gépe van szerintem😃 Egyik sem az a gép amiről ő beszél😃 Legalábbis szerintem😃 De neked is igazad lehet😃 Hát az jó gyenge alaplapi kártya. Nekem is olyan van😃

Végül is január 18-án írta ki szóval igazad lehet😃 De akkor ő mit kapcsolt be CoD2ben?😃
0
0
0
0
Osynho avatar
[LINK]

Integrated NVIDIA® GeForce 7025 graphics, DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0

😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Osynho írta:
TaylorXIII írta:
Szerintem van FM2-es APUja csak arra nem gondol, hogy mi nem tudjuk mi van nála pontosan ha anem írja ki gépeihez és itt sem említi meg. Valszeg Dual Graphicsre gondol.

De az sose volt SLI. 😃 Ráadásul "Most ez van!" nevű gépe alapján nem valószínű, hogy FM2-je van. 😀

De azt írta valami 7ezer széria s általában az APUK IGPjét nem tudja soha senki de diszkrét kártyákkal azért valamennyire tisztában vannak.
0
0
0
0
Osynho avatar
TaylorXIII írta:
Szerintem van FM2-es APUja csak arra nem gondol, hogy mi nem tudjuk mi van nála pontosan ha anem írja ki gépeihez és itt sem említi meg. Valszeg Dual Graphicsre gondol.

De az sose volt SLI. 😃 Ráadásul "Most ez van!" nevű gépe alapján nem valószínű, hogy FM2-je van. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
Azzal a lappal nem megoldható az sli, szóval nem tudom mit is szeretnél tulajdonképpen. 😀
0
0
0
0
R3mZy avatar
Sziasztok, Segitségeteket szeretném kérni, hogy birom bekapcsolni az SLI-t? Ugy értem van egy alaplapi valami 7000 széria meg egy amit én tedtem be! A Call of Duty 2 -be van rá megoldás mert a beállitásoknál ha beállitom ugrik vagy 150 FPS-t az egész játék. Más játékoknál ahol nincs ott hogy tudom megoldani? köszönöm előre is!
0
0
0
0
no avatar
nokiacsabika írta:
Optimusz08 írta:
2 pines ventim van. Van valami átalakittó hogy 3 pines legyen??

így hírtelen az Aqua-ban találtam (Főoldal KELLÉK, KIEGÉSZÍTŐ Kábelek Táp
3 pin fan -> 2 pin VGA fan átalakító )

Nagyon köszike :-)
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Optimusz08 írta:

így hírtelen az Aqua-ban találtam (Főoldal KELLÉK, KIEGÉSZÍTŐ Kábelek Táp
3 pin fan -> 2 pin VGA fan átalakító )
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
csak most nezem.amilyen kabeleket kapok hozza,azok mind 3pinesek.biztos,h.mukodne nekem?
0
0
0
0
no avatar
nagyon szepen koszonom a valaszt.akkor meg is rendelem.remelem minden kiralyul fog mukodni,es lehalkitom a gepemet😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
htcevo3d írta:
helotok.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.szeretnek ventillator szabalyzot venni,csak nem tudom,h.2pin-es ventillatort is tudnek-e vele szabalyozni.tudnatok segiteni?erre gondoltam:SCYTHE KM03-BK Kaze Master Pro Black
Persze hogy tudsz ugy is kapsz hozzá alkatrészeket.
0
0
0
0
no avatar
helotok.nekem egy olyan kerdesem lenne,h.szeretnek ventillator szabalyzot venni,csak nem tudom,h.2pin-es ventillatort is tudnek-e vele szabalyozni.tudnatok segiteni?erre gondoltam:SCYTHE KM03-BK Kaze Master Pro Black
0
0
0
0
anyu89 avatar
hector maio írta:
Sziasztok! Az mit jelent hogy a telefonom azt írja hogy Akkumlátor készültsége kisütés. Ez mit jelent?

Nekem is azt írja. Szerintem nincs jelentősége, tuti hogy semmi baja...
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok! Az mit jelent hogy a telefonom azt írja hogy Akkumlátor készültsége kisütés. Ez mit jelent?
0
0
0
0
Lord107 avatar
hnemaria írta:
Lord107 írta:
Sziasztok, az alaplap FSB sebessége összefügg a RAM-al ?
és ha van időtök légyszíves nézzétek meg a tervezett gépem, hogy ha megvenném bele az új cuccokat minden működne-e

nem működne, az alaplap nem képes kezelni 1333mhz feletti memóriát. igen összefügg, az FSB-értéket megszorozva a RAM szorzójával megkapod a sebességét. pl ha biosban a ram mellett ott van hogy 8x, akkor azt megszorzod a 200as FSB-vel így jön ki az 1600mhz.

szerintem alaplap: ASRock 970 PRO3 (szidalmazók kiméljenek)
processzorból azóta már kijött egy javítás, a legújabb AMD széria az
FX-4300 (4mag)
FX-6300 (6mag)
FX-8320,8350 (8mag)

Köszönöm válaszod, közben megtudtam hogy összefügg a 2 dolog és csak alaplapot és ramot veszek újat a többi marad
0
0
0
0
hnemaria avatar
Lord107 írta:
és ha van időtök légyszíves nézzétek meg a tervezett gépem, hogy ha megvenném bele az új cuccokat minden működne-e

nem működne, az alaplap nem képes kezelni 1333mhz feletti memóriát. igen összefügg, az FSB-értéket megszorozva a RAM szorzójával megkapod a sebességét. pl ha biosban a ram mellett ott van hogy 8x, akkor azt megszorzod a 200as FSB-vel így jön ki az 1600mhz.

szerintem alaplap: ASRock 970 PRO3 (szidalmazók kiméljenek)
processzorból azóta már kijött egy javítás, a legújabb AMD széria az
FX-4300 (4mag)
FX-6300 (6mag)
FX-8320,8350 (8mag)
0
0
0
0
Lord107 avatar
0
0
0
0
R3mZy avatar
Sziasztok, Segitségeteket szeretném kérni, hogy birom bekapcsolni az SLI-t? Ugy értem van egy alaplapi valami 7000 széria meg egy amit én tedtem be! A Call of Duty 2 -be van rá megoldás mert a beállitásoknál ha beállitom ugrik vagy 150 FPS-t az egész játék. Más játékoknál ahol nincs ott hogy tudom megoldani? köszönöm előre is!
0
0
0
0
no avatar
Hát ez fantasztikus semmi segítség :-(
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok ! Megvan a Medal of Honor Allied Assault Eredetiben és kiszeretném prtóbálni hogy milyen . Feltettem , xfire-en találtam is szervereket bőséggel , de mindegyiknél azt írja először , hogy Connecting to Server ... majd egy pár mp után ezt hogy Server Connecting Timed out.. Ha a játékon belüli szerveren próbálkozok ugyanez van.. Azt írták , hogy kell hozzá a v1.11 patch , de azt meg nem engedi feltenni , mert azt írja hogy nem találja a gépemre feltelepített US/UK verziót és nem megy fel ráá.. Tudtok segíteni ? Köszönöm! 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudtok valami ingyenes progit, amivel el lehetne távolítani a rossz indulatú, és vírusos cuccokat?
Pl. Babylon és Sweet IM.

Egyszerűen nem bírom eltávolítani semmivel sem...
Tudtok segíteni?

CCleanerrel próbáld letörölni, meg ahogy írtam már a chrome bövítményeknél is le tudod törölni...

Nem hülyeségből mondom, nekem is valahogy felkerült a gépre, és én is úgy töröltem le.😀
0
0
0
0
alex13 avatar
akos328 írta:
Lehet azon változtatni hogy a Fraps ne vegyen le annyi fpst játék közben.
CS 1.6-zok. a szerver nem enged 100FPS-nél többet, néha lemegy 98-ra. de bírná a 110-120 körüli, talán még többet is.
Ha elindítom a fraps felvételt leesik 30-50 FPS-re, pedig csak 30fps-re van állítva a program. Ráadásul 40 fps-en is laggol, észre lehet venni mind játék, mind felvétel a felvételen.
a HD5750 nem egy mai kari, de ennyit bírnia a kéne nem??? mit tudok csinálni ez ellen?

Próbáld meg úgy, hogy beállítod a 29,97 FPS-re, elvileg van egy olyan is.😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
A mozzlla és a chrome az hova menti el a könyvjelzőket?
Újrateszem a gépet és jó volna ha megmaradnának.

ha egy "tiszta" Chrome-ba bejelentkezel Google fiókoddal akkor az összes könyvjelződ, bővítményed letöltődik...
0
0
0
0
akos328 avatar
Lehet azon változtatni hogy a Fraps ne vegyen le annyi fpst játék közben.
CS 1.6-zok. a szerver nem enged 100FPS-nél többet, néha lemegy 98-ra. de bírná a 110-120 körüli, talán még többet is.
Ha elindítom a fraps felvételt leesik 30-50 FPS-re, pedig csak 30fps-re van állítva a program. Ráadásul 40 fps-en is laggol, észre lehet venni mind játék, mind felvétel a felvételen.
a HD5750 nem egy mai kari, de ennyit bírnia a kéne nem??? mit tudok csinálni ez ellen?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
looserking írta:
mind2 MSI termék miért is nem csodálkozok 😃

Rivatuner a jobb választás, mert az afterburner olyan régi kártyákat nem támogat.
0
0
0
0
Lizard avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok, nem tudtok valami ingyenes progit, amivel el lehetne távolítani a rossz indulatú, és vírusos cuccokat?
Pl. Babylon és Sweet IM.

Tudtok segíteni?

Próbáld meg az Advanced System Care 6-ot
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A mozzlla és a chrome az hova menti el a könyvjelzőket?
Újrateszem a gépet és jó volna ha megmaradnának.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Pl. Babylon és Sweet IM.

Tudtok segíteni?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Optimusz08 írta:
A HD4670 vagy a HD6570 az erősebb vga?? Mivel pontos tesztet nem találtam róluk.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=579&card2=655

attól függ....
0
0
0
0
no avatar
A HD4670 vagy a HD6570 az erősebb vga?? Mivel pontos tesztet nem találtam róluk.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ráadásul az lényegében rivatuner mert teljes mértékben ráépül.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
looserking írta:
Hali all
van olyan VGA Overclock os progi ami támogatja a Matrox Millenium G450 DualHead PCI DVI 32MB DDR vga-t ?
RivaTuner nem ismeri fel :D

MSI Afterburner? Talán ez. De lehet hogy olyan régi, hogy nem lehet egyáltalán:D
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Valaki tud segíteni van egy SMC 7004vbr routerem és nem tudom, hogy kéne bekötni valaki tud segíteni?
0
0
0
0
Sezx avatar
apetit1989 írta:
Ha azon a HDD-n mondjuk Linux lenne, akkor a 2TB majdnem pontosan 2TB lenne. Persze, a Linux levesz magának egy kis page filet, meg az oprendszer is elfoglal valamennyit, szóval olyan 5-6 giga lenne foglalt a 2TB-ból.
Szal Tajlor, csak a Win végett megy a levesbe 200 Giga.

éértem, köszönöm szépen😃
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Osynho írta:
Nem lesz annyival több fps-ed, hogy megérje a kiadást, a 2 kártya árából vett erősebb vga-val több fps-ed lenne, főleg a physx-et nem használó játékoknál.

"Gyönyörű grafika, és hihetetlen realisztikusság..."

Jól megetted a marketinget. 😀

Nem ettem meg Semmi, csak szimplán tapasztalatból mondom. Játszottam physix-es játékokkal fullhd-ben, és szebb volt... de mindenki maga dönti el miben hisz...én a mximumra törekedek, ahogy tudok...lehet h idővel megveszem ezt a 480at, és utána veszek mellé egy 280at....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mint mindenkinek aki 2TB ot vesz. Minden ilyen adathorozónál le van csippetve valamennyi.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GAMER2 írta:
Sezx írta:
apetit1989 írta:
Az NTFS táblázatrendszer végett. Velejárója a windowsos FS-nek.

ahhha 😆 mindenesetre köszi a választ, de ettől még mindig nem értem pontosan miért kevesebb ennyivel... 😃 kicsit sokallom

Én elfeleztem a 2 terrát, és így 2 darab 931 gigás partícióm lett 😜

Akkor neked is 1,8TB😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha azon a HDD-n mondjuk Linux lenne, akkor a 2TB majdnem pontosan 2TB lenne. Persze, a Linux levesz magának egy kis page filet, meg az oprendszer is elfoglal valamennyit, szóval olyan 5-6 giga lenne foglalt a 2TB-ból.
Szal Tajlor, csak a Win végett megy a levesbe 200 Giga.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sezx írta:
apetit1989 írta:

ahhha 😆 mindenesetre köszi a választ, de ettől még mindig nem értem pontosan miért kevesebb ennyivel... 😃 kicsit sokallom

Én elfeleztem a 2 terrát, és így 2 darab 931 gigás partícióm lett 😜
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem csak az NTFS miatt nem 2TB szerintem hanem mert a gyártók nem 1024-gyel számolnak hanem 1000-rel és ezért nekik a 2TB az nem 2 TB😃
0
0
0
0
Sezx avatar
apetit1989 írta:

0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sezx írta:
azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet, hogy veszek egy 2TB-os vinyót, de csak 1,8 TB helyet ismer el?😃
azé az a 200 giga kis tévedés csupán annyit tesz mint az előző vinyóm összesen 😆

Nekem is kb. annyi veszik el 😕 De én még így is megelégszem vele 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció