Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerintem ha marad felesleges 47k akkor veszek egy
sapphire radeon HD7850 2GB
ez már szerintem passzol az FX 8120 mellé😃
Jó választás. 😀
sapphire radeon HD7850 2GB
ez már szerintem passzol az FX 8120 mellé😃
[url]http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=10&f=7602[/url]
ha eröl az oldarlól veszem akor MAX 60k
ha pedig i p o n ról akkor 42-43k
😃
44-ért már van 7850. Vagy 40-ért GTX650Ti.
ha eröl az oldarlól veszem akor MAX 60k
ha pedig i p o n ról akkor 42-43k
😃
Hali, én egy EVGA GeForce GTX 550Ti kártyát akarok venni, főként játékra használnám, szerintetek megéri?😀
Szinte egy árban van a GTX650-nel, inkább azt vedd!
De a GTX550Ti 192 bites, míg a 650 csak 128 😊 Tudsz esetleg privátban küldeni egy oldalt, ahol van róla ár, stb? mert én kerestem de nem igazán találtam.
Tipikus átlagfelhasználó, akit egyes kiemelt számok vernek át. A GTX660Ti is 192bit-es memóriavezérlővel dolgozik, mégis kb egy szinten van a 7950-nel, ami 384bit-es... A GTX550Ti-nek ugyan kb 25%-kal magasabb a memóriasávszéle, mint a 650-nek, de a GPU-ja gyorsabb, és kevesebbet fogyaszt. Árgép az egyik legegyszerűbb oldal az ár kereséshez, de a google is a barátod. 😀
Akkor te melyik kártyát ajánlanád, ami a legjobban megéri? 35-nél nem igazán tudok többet költeni rá!:S
Annyiból jelenleg 7770-et vennék, de ha vársz egy kicsit, akkor szerintem majd egy GTX650 Ti is kijöhet. Vagy ha használt is játszik, akkor 5870, az a legjobb.
Hali, én egy EVGA GeForce GTX 550Ti kártyát akarok venni, főként játékra használnám, szerintetek megéri?😀
De a GTX550Ti 192 bites, míg a 650 csak 128 😊 Tudsz esetleg privátban küldeni egy oldalt, ahol van róla ár, stb? mert én kerestem de nem igazán találtam.
Tipikus átlagfelhasználó, akit egyes kiemelt számok vernek át. A GTX660Ti is 192bit-es memóriavezérlővel dolgozik, mégis kb egy szinten van a 7950-nel, ami 384bit-es... A GTX550Ti-nek ugyan kb 25%-kal magasabb a memóriasávszéle, mint a 650-nek, de a GPU-ja gyorsabb, és kevesebbet fogyaszt. Árgép az egyik legegyszerűbb oldal az ár kereséshez, de a google is a barátod. 😀
Akkor te melyik kártyát ajánlanád, ami a legjobban megéri? 35-nél nem igazán tudok többet költeni rá!:S
GTX650Ti-hez adnak majd AC3-at 😃
találtam 35k-ért AMD FX8120 ő mellé ellég egy sapphire radeon HD7770 vapor-x? vagy jobb kell?
Attól függ neked mik az igényeik. De ez akár FullHD-hoz is, jó néhány játéknál le kell majd venni élsimítást, meg ultra helyett lehet hogy csak high lesz jó, de amúgy szerintem jó kis kártya. Szerintem bőven elég, de te, és a pénztárcád határozza meg.
Egy HD7850 1Gb megér 50k-t,
és a 2Gb-os 56k-t?
mekkora a kettő között a különbség?
Vagy egy Asus HD6870 1Gb 48k-ért?
estleg egy gtx560-at egy árban vele.
A 7850-ből én mindenképpen 2Gb-ost vennék, az hogy megéri-e Te döntöd el, szerintem nem rossz vétel. Nekem 7870-van az sem egy rossz cucc, csak hát még drágább. 40E-es kategóriában még egy két helyen lehet találni újan is 6870-et, nemrég láttam hardveraprón új 6950-et 44E-ért, finoman szólva az sem rossz vétel.
Bocs, csak most láttam, hogy Romániában laksz, akkor a magyar bazárok nem nagyon játszanak😕
Sajnos 😕 mert nálatok sokkal olcsóbb minden. Nálunk szar ügy...de én örülnék annak is,ha kapnék FULL HD-ba 35-40FPS-t,vagyis mind1 csak 25 alá nagyon nem kéne mennyen.
Egy HD7850 1Gb megér 50k-t,
és a 2Gb-os 56k-t?
A 7850-ből én mindenképpen 2Gb-ost vennék, az hogy megéri-e Te döntöd el, szerintem nem rossz vétel. Nekem 7870-van az sem egy rossz cucc, csak hát még drágább. 40E-es kategóriában még egy két helyen lehet találni újan is 6870-et, nemrég láttam hardveraprón új 6950-et 44E-ért, finoman szólva az sem rossz vétel.
Bocs, csak most láttam, hogy Romániában laksz, akkor a magyar bazárok nem nagyon játszanak😕
Nem kell helyben. Hardverapró. Sok megbízható eladó van, 100 sikeres üzlettel 1-4 év regisztrációval.
Akkor viszont jó a GTS450.
[LINK]
Bocsi,neked még nem mondtam,de Romániába lakom,csak átszámolom forintba a mi árainkat 😃
És a haverom kérdezi,hogy egy GTS450 1Gb 25k-t megére?
Vagy egy Sapphire HD6750 1GB 26k-t?
Egy GT8600-at váltana fel.
Szerintem ilyen kategóriában csak használtan érdemes nézelődni.
Itt a mi körzetünkbe kétlem,hogy használtan hozzájuthatnánk ilyenhez...mind ilyen 256-os régi cuccokat árulnak,meg a haverom amúgy is nem szeret valamiért használt cuccokkat vásárolni...úgy hogy megmondanád,hogy a 2-ő közül melyik a jobb?
Ő nem játszik olyan harcorul...neki elég az is ha a Crysis megy max-on 1024x768-as felbontáson 25-30FPS-el 😆
Mire képesek ezek a kártyák?
Vagy egy Sapphire HD6750 1GB 26k-t?
Egy GT8600-at váltana fel.
és a 2Gb-os 56k-t?
- SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION OC
- ASUS HD7870 2GB GDDR5 DC2
A választást ha lehet akkor indokold is 😀
(Árban nincs különbség)
Előre is köszönöm a segítséget!
ok kösszi szerintem jó árba van a vapor-x 33k.
csak haver mindig mondja hogy egy ganét fogok venni !!
mert nem 2GB-os.de ő megvene egy 2k vidikarit csak 2GBvram legyen benne.szerintem eszt veszem mert nem annyira gané mint amenyire a haver mondja "bár neki csak a vram számít"😃
Miért haverodnak milyen kártyája van?😃 Jó az a HD7770 hidd el😃
nem tudom annyit tudok hogy 2500FT vette használtan vagy újonan nem tudom 2GB és ott rajol vele😃
ok kösszi szerintem jó árba van a vapor-x 33k.
mert nem 2GB-os.de ő megvene egy 2k vidikarit csak 2GBvram legyen benne.szerintem eszt veszem mert nem annyira gané mint amenyire a haver mondja "bár neki csak a vram számít"😃
Miért haverodnak milyen kártyája van?😃 Jó az a HD7770 hidd el😃
Asus ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD5 nVidia GDDR5 1GBB 192bit
Asus GTX650-DC-1GD5 nVidia DDR5 1GB 192bit
na és ezek milyenek? jobb a 7770 vapor-x nel?
HD 7770 még mindig jobb. Az nvidianak nincs versenyképes kártyája ilyen árban. 😀
Asus GTX650-DC-1GD5 nVidia DDR5 1GB 192bit
na és ezek milyenek? jobb a 7770 vapor-x nel?
Ha nem fogsz nagyobb felbontásban játszani akkor elég a HD 7770. De ne PowerColort vegyél. MSI HD7770 Power Edition jobb elvileg😀
És ha félretennék egy 560GTX-re? Az mennyivel lenne jobb? Megérné-e?
Vagy esetleg egy HD6850.(csak mivel ezek régebbi generációk,így nem tudom,hogy hogyan vinnék a jövőben megjelenő játékokat)
találtam mégegyet a neve :
ZOTAC GTX 650 2GB ez jobb az elöbb említettnél?
(sapphire radeon HD7770 vapor-x 1GB)
Biztos, hogy nem😃 Még kevésbé tuningolt HD 7770 is többnyire jobb nála.
Ugye ez is játékfüggő. De HD 7770 jobb.
ZOTAC GTX 650 2GB ez jobb az elöbb említettnél?
(sapphire radeon HD7770 vapor-x 1GB)
Melyiket ajánlanátok ti?Számítana az ár-teljesítmény arány is.
1366x768-ban fogok majd játszani,de lehet késöbb 1900x1080-ra váltok.
Gigabyte HD7870 2GB 65k
GigabyteGTX660 OC 2Gb 60k
Sapphire Radeon HD7850 Dual-X 2GB 56k
MSI GeForce GTX560 1GB GDDR5 47k
PowerColor AMD HD7770 1GB DDR5 33k
Szerintem GigabyteGTX660 OC 2Gb.
1366x768-ban fogok majd játszani,de lehet késöbb 1900x1080-ra váltok.
Gigabyte HD7870 2GB 65k
GigabyteGTX660 OC 2Gb 60k
Sapphire Radeon HD7850 Dual-X 2GB 56k
MSI GeForce GTX560 1GB GDDR5 47k
MSI Radeon HD6850 1GB GDDR5 34k
PowerColor AMD HD7770 1GB DDR5 33k
tudnátok ajánlani 30k egy jó kártyát? én egy
Sapphire radeon HD7770 vapor-x Ghz edition-ra gondoltam
tudtok jobbat ebben az árban?
Abban a kategóriában az a legjobb vétel.
Sapphire radeon HD7770 vapor-x Ghz edition-ra gondoltam
tudtok jobbat ebben az árban?
[LINK]
Milyen VGA lenne az amelyik mindhez elég nagy renderelési sebességgel bír?
Sziasztok! Az én gépembe elég lenne egy gtx 660-as? csak érdeklődés képen,köszi..😃 a mostani sem rossz csak jó lenne egy 2 gigás majd valamikor
igen!