Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
oké köszi 😃 elküldtem neki a cuccost, szal hnap megmondom jó lett-e 😃 én reménykedem, nem szivesen adnám oda az enyémet, mivel utoljára a Prototype-t adtam neki oda... azt se kellett újra feltennem 😃
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Gerdzso írta:
rendben köszi szépen, még1 kérdés... a patch-magyarosítás - crackelés sorrendje mind1?

Igen, mindegy, bár a magyarítást jobb a végére hagyni.
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok DiRT3-hoz kellene nekem egy jo crack, fontos! Koszi elore is 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
rendben köszi szépen, még1 kérdés... a patch-magyarosítás - crackelés sorrendje mind1?
0
0
0
0
bmartin23 avatar
http://btjunkie.org/torrent/GTA-4-Crack-Fix-100-WORKING-RAZOR-1911/3952ef725c81e2d6a9d890bf71651246a4146aa432bf

vagy

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand Theft Auto 4 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image

Nem tudom, hogy működnek-e, még nem próbáltam, de az utóbbi linken van olyan is, hogy game fix. Ha az első nem jó és a másodikon lévő sem, akkor érdemes lehet megpróbálni a gamefix-et.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
köszi! azért mégis megkérdeztem... és azt mondta hogy csak annyi hogy GTA IV PC VERSION

esetleg egy linket tudsz küldeni?
0
0
0
0
bmartin23 avatar
töltsetek le hozzá crackfix-et, elméletileg a razor1911-hez van.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hali! kéne haveromnak egy kis segítség.... letöltötte a GTA IV-et feltette a magyarosítást, elötte a patch-et, majd crack... és regisztrációt kér... esetleg lenne neki vmi megoldás?

ui.: hogy milyen tört verziót töltött le azt nem tudom, el is felejtettem megkérdezni.... de ha kell tudni hozzá akkor megkérdem!
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali. Lenne gondom a darksiders-el. Letöltöttem, telepítettem, és akkor akarná a directx-et frissíteni de azt irja ki hogy install failed. Mitől van?
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok!

TDU 2-vel lenne kis problemam!

Leszedtem a cracket, megrackeltem, mukodott, ok. Ma meg nem mukodik. elinditom az up launchert, mint mindig, nem engedem hogy patcheljen, es amikor offlineban akarom inditani, akkor ranyomok hogy offline es utana eltunik a patcher, es nem tortenik semmi, nem indul el a jatek!

segitsetek! crack frissitessel probalkoztam mar

ui : MEGOLDOTTAM 😃
0
0
0
0
Krinya15 avatar
leszedtem a marvell-t és azzal is csak a wifi menne :S
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Pureibanez írta:
Krinya15: Itt nincs közte?
[url]http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Pro%20Edition%20V3505&id=2121&l=en[/url]
Legalábbis az ethernet driver az lehet szerintem.

megmondom őszintén... nem igazán tudom hogy milyen driver kell neki 😞 amit adtál linket ott keregélek... hátha van jó.
köszi
0
0
0
0
Pureibanez avatar
Krinya15: Itt nincs közte?
[url]http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Pro%20Edition%20V3505&id=2121&l=en[/url]
Legalábbis az ethernet driver az lehet szerintem.
0
0
0
0
no avatar
az a helyzet h az x-fire -ben nem tudok játszani .. a cod 2-vel .. valami engedélyt kér FFF vagy mi ..😃 win 7 van .. az nekem mindig megkérdezte h engedélyezem-e igenqnem .. de most nme kérdezte meg .. és így nemtudok játszani .. segítsetek !!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hát sajnos a fujitsu siemens mint olyan, nem létezik. A régi munkahelyemen el van mentve egy ftp link, ahol az összes fs notesz drivere fent van. Ha minden kötél szakad, megszerezhetem neked azt a címet.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
sziasztok! most raktam újra egy laptopot (Fujitsu Siemen Amilo Pro V3505) és nem találok hozzá net drivert (nem a wifiset). aki tud az kérem segítsen! fontos
0
0
0
0
akos328 avatar
Bocsánat h közbeszakítalak titeket. MUonline-val van problémám, aki nem ismerné egy mmorpg játék www.muonline.hu
Az a gond h belépek, meg szépen el is indul, de pár másodpercre rá, megáll az egész, mintha lefagyott volna, de a zene szól tovább. ha nyomok egy CTRL+ALT+DEL-t majd egy ALT+F4-et akkor kilép és a beépített antihack program ezt írja "task manage detected"., pedig semmi hack nincs semmi. rákerestem és azt írták azért írja mert a megy a feladatkezelő. XP alatt használom, akinek van ötlete, vagy ismeri a játékot és találkozott vele, azt örömmel meghallgatnám.
0
0
0
0
no avatar
JackFeryll írta:
bartadavid94 írta:
Hali!
Ha youtube-on lejátszok egy videót, akkor jobboldalt ott vannak valami további videók.
Ha a saját vidimet játszom le, akkor néhány saját videómat rakja be oda, csak az a baj, hogy nem olyan sorrendben, ahogy szeretném.😞
Ugyanis van már néhány gta4 walkthrough vidim, és azt szeretném, ha mindig a következő küldirűl szóló videót rakná be elsőnek.
Előre is köszi😀

Már nagyon rég nem töltöttem fel videót, de lehet csinálni ilyen playlist-et nem ? Akkor elvileg mindig a következőt hozná valahol.

igen.
De ha valaki csak a videóra keres rá, akkor nem látszik az, hogy benne van egy lejátszási listában.
Azért köszi😀
0
0
0
0
JackFeryll avatar
bartadavid94 írta:
Hali!
Ha youtube-on lejátszok egy videót, akkor jobboldalt ott vannak valami további videók.
Ha a saját vidimet játszom le, akkor néhány saját videómat rakja be oda, csak az a baj, hogy nem olyan sorrendben, ahogy szeretném.😞
Ugyanis van már néhány gta4 walkthrough vidim, és azt szeretném, ha mindig a következő küldirűl szóló videót rakná be elsőnek.
Előre is köszi😀

Már nagyon rég nem töltöttem fel videót, de lehet csinálni ilyen playlist-et nem ? Akkor elvileg mindig a következőt hozná valahol.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Előre is köszi😀
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
a modern warfare 2 multi val van gondom
0
0
0
0
ticalpzs avatar
Helló!
Felraktam a GTA 4-t, elindul a játék, majd klikk a "start"-ra, elkezd tölteni, és kiírja, hogy a működése leállt, zárjam be.
Tud valaki segíteni?
0
0
0
0
carlitos avatar
én értlek de hát nah,nem eisk nehezemre berakni dvd-t majd kivenni pár masodperc mulva,csak hát ha mégis van rá megoldás akkor jó lenne....
0
0
0
0
R3KH1T avatar
lehet hogy eredeti dvd-n nincs crack, de a crack azér van h ne kérjen cd/dvd-t 😆
0
0
0
0
carlitos avatar
R3KH1T írta:
carlitos írta:
nekem az a gondom h megrendeltem f1 2010-t eredetiben,minden simán megy mukodik,LIVE is szal tokéletes minden....DE...DE ha indítom el a játékot kéri a cd-t, berakom,elindítom és mukodik és kiveszem a meghajtóból és megy rendesen tovabb amíg ki nem lépek.....miért kéri mindig a dvd-t? nem lehetne valahogy megcsinálni h ne kérje mindig a dvd-t? daemonba nem tudom belehuzni mivel nincs olyan fájl :S
koszonom eloore is a segítségeteket 😀

crackeld meg 😆

eredeti dvd-n nincs crack....rácrackeltem a lehúzottat, a razor-t, azzal pedig nem indul el a játék es újra kellett telepítenem! vlmi más tipp?
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
R3KH1T írta:
Matthew_217 írta:
R3KH1T írta:
mit ir ki pontosan?

Ezt:
The program did not download some link.
Downloading is complete.
Du you awnt to find a solution? --> erre válasz lehetőségek: Yes, No, Cancel. Ha Yes-re megyek, ez jön elő: [LINK]
Szted mi lehet, amit ír az oldalon, mind meg próbáltam és semmi😕

internet explorerrer nyitottad meg? mer csak azzal lehet. tűzfalat kikapcsoltad? proxy jol van beállitva?
esetleg más yutub letöltö szoftver? 😃

Próbáltam még az Any Video Convertert de most azzal sem ment. Am Chrom-al csináltam, eddig is ment azzal, IE-vel is megnéztem már de az sem segített😕 A proxy beállítások is jók voltak.
0
0
0
0
R3KH1T avatar
Matthew_217 írta:
R3KH1T írta:
mit ir ki pontosan?

Ezt:
Downloading is complete.
Du you awnt to find a solution? --> erre válasz lehetőségek: Yes, No, Cancel. Ha Yes-re megyek, ez jön elő: [LINK]

internet explorerrer nyitottad meg? mer csak azzal lehet. tűzfalat kikapcsoltad? proxy jol van beállitva?
esetleg más yutub letöltö szoftver? 😃
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
R3KH1T írta:
mit ir ki pontosan?

Ezt:
Downloading is complete.
0
0
0
0
R3KH1T avatar
carlitos írta:
nekem az a gondom h megrendeltem f1 2010-t eredetiben,minden simán megy mukodik,LIVE is szal tokéletes minden....DE...DE ha indítom el a játékot kéri a cd-t, berakom,elindítom és mukodik és kiveszem a meghajtóból és megy rendesen tovabb amíg ki nem lépek.....miért kéri mindig a dvd-t? nem lehetne valahogy megcsinálni h ne kérje mindig a dvd-t? daemonba nem tudom belehuzni mivel nincs olyan fájl :S

crackeld meg 😆
0
0
0
0
carlitos avatar
0
0
0
0
R3KH1T avatar
kakasu írta:
Xpén hogy tudom beállítani hogy 96000 Hz legyen ?

micsoda?
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám h Youtube-ról nem tudok letölteni. DVD Video Soft FreeStudio-t használok és tegnap este még ment, ma elindítom és amikor leszedtem volna vmi zenét, kiírta h gond van. Eddig semmit sem kellett beállítanom rajta mindig csak föltettem és ment, ez miért lehet? Ja és most tettem föl a legújabb változatot de az sem segítette😞
PLS Help!
0
0
0
0
neuroflex avatar
Xpén hogy tudom beállítani hogy 96000 Hz legyen ?
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
esetleg próbálj meg visszaállítani egy előző állapotot. (ami 2 napnál régebbi)
rendszer-visszaállítás, vagy hasonló
0
0
0
0
bfrenk avatar
ezen szerintem csak egy újratelepítés segíthet, ki tudja milyen mélyre ásta be magát valamilyen "víruska"
0
0
0
0
Th3KiD avatar
hali, tudna valaki segiteni? 2 napja elkapta valami a gépemet, és néha felmegy a proci 100%ra és ottmarad amig meg nem únja. Most is 100%on megy, pedig a task managerbe semmi se használja a procit 100%ig. Átmentem már gépen antivirussal, anti spyware-el, többször is, de nem találtam semmit. PLS help .. 😞
0
0
0
0
bmartin23 avatar
kösz, kipróbáltam és műxik!😀
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
bmartin23 írta:
Hogyan kell beállítani, hogy a mikrofonos fejhallgatón tudjunk beszélni játék alatt?

ahhoz kell egy külön program, ami általában TeamSpeak (röviden: TS) vagy Ventrillo. Ezen kívül kell még találnotok egy TeamSpeak vagy Ventrillo szervert is, ahova csatlakozni tudtok a programmal. Ha megvan ez, akkor létre kell hoznotok a szerveren egy szobát, vagy használni egy meglévőt. Utána mindketten beléptek a szobába, és letesztelitek a beállításokat (hangerő, nyomógombos beszéd, ilyesmi) ha minden frankó, akkor menni fog és a hang is jó lesz.
0
0
0
0
bmartin23 avatar
Hogyan kell beállítani, hogy a mikrofonos fejhallgatón tudjunk beszélni játék alatt?
0
0
0
0
krutka avatar
Nekem olyan problémám van, hogy bekapcsolom a gépet, azt írja a hálózati kábel nincs bedugva. Bemegyek vezérlőpult, letiltom, engedélyezem a netet most már van. néha még eljátsza ugyanezt, de utána van net. DE ha játszani akarok pl. Jedi Academy vagy CoD2 mindig ugyan ez!!! ÉS nem birok vele mit csinálni. már BIOS ban is megnéztem engedélyezve vannak a dolgok, néha-néha sikerül játszanom, sok,sok újraindítással és kábel kihúzással.Ruoterrel és nélküle is ezt csinálja. Légyszi valami helpet nem akarom újra tenni a gépem, fontos dolgok vannak rajta!
0
0
0
0
no avatar
Hali!
GTA4-nél az a problémám, hogy sokszor, ha megnyomom játékközben az esc-et, akkor egy hibaüzenet jön ki:
RESC 10-Out of video memory - Please re-boot your system
Ilyenkor be kell zárnom a game-t, és újra el kell indítanom.
Mit csináljak, hogy ez a hibaüzenet ne jelenjen meg többé?
0
0
0
0
Sheriff avatar
50 FPS en megy és leseik hirtelen 40 re és lassan megy minden pl a beadásoknál nagyon lassan megy be a labda meg lassű az egész pedig meg van az FPS.Sehítsetek!
0
0
0
0
Galex1995 avatar
igy nem tudunk segiteni ha nem irod le mi laggol 😃
0
0
0
0
Sheriff avatar
Vki segítsen már hogy a laggot meg lehet e szüntetni nálam és hogyan vagy iért laggol!Olvastam angol fótumokon hogy másnak is laggol!De én mar nem tudom mit csinaljak és nagyon szeretnék vele jatszani!Segítsen valaki leygenszíves!
0
0
0
0
thug85 avatar
Talán rosszul írtad ki! Én boot lemez írására az ImgBurn-t használom! Ez egy ingyenes program, és egyszerű használni!
0
0
0
0
tichiz avatar
sziasztok!fönt van a gépemen az all cpu meter 3.4-es verziója.namost hiába állítom be h mutassa a proci nevét és az órajelét sehogysem hajlandó kiírni. régebbi verzónál sem mutatja.e3300-as procim van, lehetséges hogy nem ismerné fel?:S
köszi a segítséget előreis😀
0
0
0
0
ticalpzs avatar
helló.
van egy winfast pvr2000 tv tuner kártyám, és az a gondom vele, hogy nem látja a rendszer. felraktam az everest nevű programot, ami érzékeli a hardvert. töltöttem le hozzá drivert (http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=20&g=50&a=905), csak ezt találtam, elvileg vistás, de nincs más. 32 bites win 7-m van, és amikor felrakom a drivert, akkor nincs sem a start menüben, sem a program filesban, még ha rákeresek, sem találja a rendszer, de a programok eltávolítása listában viszont szerepel. lényeg, hogy nem működik.
tud valaki segíteni?
0
0
0
0
no avatar
nem találtam jbb témát.bocs
nem tudtok egy olyan programot, ami méri a konfigban levő alkatrészek fogyasztását, meg az ezzel kapcsolatos dolgokat? meg pl hogy az 500w-os tápból hány vattot használ éppen a proci, vagy a videókártya, vagy a venti...
előre is köszi😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kékhalálozott a gép 😃 Media lájátszó Win 7 es Leáál...
AMD ATI video Driver kifagy.... befagy a film 😆 itt valami nem stimmel 😂 bazze és nincs húzva semmi...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció