Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
rendben köszi szépen, még1 kérdés... a patch-magyarosítás - crackelés sorrendje mind1?
Igen, mindegy, bár a magyarítást jobb a végére hagyni.
vagy
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand Theft Auto 4 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image
Nem tudom, hogy működnek-e, még nem próbáltam, de az utóbbi linken van olyan is, hogy game fix. Ha az első nem jó és a másodikon lévő sem, akkor érdemes lehet megpróbálni a gamefix-et.
esetleg egy linket tudsz küldeni?
ui.: hogy milyen tört verziót töltött le azt nem tudom, el is felejtettem megkérdezni.... de ha kell tudni hozzá akkor megkérdem!
TDU 2-vel lenne kis problemam!
Leszedtem a cracket, megrackeltem, mukodott, ok. Ma meg nem mukodik. elinditom az up launchert, mint mindig, nem engedem hogy patcheljen, es amikor offlineban akarom inditani, akkor ranyomok hogy offline es utana eltunik a patcher, es nem tortenik semmi, nem indul el a jatek!
segitsetek! crack frissitessel probalkoztam mar
ui : MEGOLDOTTAM 😃
Krinya15: Itt nincs közte?
[url]http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Pro%20Edition%20V3505&id=2121&l=en[/url]
Legalábbis az ethernet driver az lehet szerintem.
megmondom őszintén... nem igazán tudom hogy milyen driver kell neki 😞 amit adtál linket ott keregélek... hátha van jó.
köszi
[url]http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fujitsu%20Siemens&m=AMILO%20Pro%20Edition%20V3505&id=2121&l=en[/url]
Legalábbis az ethernet driver az lehet szerintem.
Az a gond h belépek, meg szépen el is indul, de pár másodpercre rá, megáll az egész, mintha lefagyott volna, de a zene szól tovább. ha nyomok egy CTRL+ALT+DEL-t majd egy ALT+F4-et akkor kilép és a beépített antihack program ezt írja "task manage detected"., pedig semmi hack nincs semmi. rákerestem és azt írták azért írja mert a megy a feladatkezelő. XP alatt használom, akinek van ötlete, vagy ismeri a játékot és találkozott vele, azt örömmel meghallgatnám.
Hali!
Ha youtube-on lejátszok egy videót, akkor jobboldalt ott vannak valami további videók.
Ha a saját vidimet játszom le, akkor néhány saját videómat rakja be oda, csak az a baj, hogy nem olyan sorrendben, ahogy szeretném.😞
Ugyanis van már néhány gta4 walkthrough vidim, és azt szeretném, ha mindig a következő küldirűl szóló videót rakná be elsőnek.
Előre is köszi😀
Már nagyon rég nem töltöttem fel videót, de lehet csinálni ilyen playlist-et nem ? Akkor elvileg mindig a következőt hozná valahol.
igen.
De ha valaki csak a videóra keres rá, akkor nem látszik az, hogy benne van egy lejátszási listában.
Azért köszi😀
Hali!
Ha youtube-on lejátszok egy videót, akkor jobboldalt ott vannak valami további videók.
Ha a saját vidimet játszom le, akkor néhány saját videómat rakja be oda, csak az a baj, hogy nem olyan sorrendben, ahogy szeretném.😞
Ugyanis van már néhány gta4 walkthrough vidim, és azt szeretném, ha mindig a következő küldirűl szóló videót rakná be elsőnek.
Előre is köszi😀
Már nagyon rég nem töltöttem fel videót, de lehet csinálni ilyen playlist-et nem ? Akkor elvileg mindig a következőt hozná valahol.
Előre is köszi😀
Felraktam a GTA 4-t, elindul a játék, majd klikk a "start"-ra, elkezd tölteni, és kiírja, hogy a működése leállt, zárjam be.
Tud valaki segíteni?
nekem az a gondom h megrendeltem f1 2010-t eredetiben,minden simán megy mukodik,LIVE is szal tokéletes minden....DE...DE ha indítom el a játékot kéri a cd-t, berakom,elindítom és mukodik és kiveszem a meghajtóból és megy rendesen tovabb amíg ki nem lépek.....miért kéri mindig a dvd-t? nem lehetne valahogy megcsinálni h ne kérje mindig a dvd-t? daemonba nem tudom belehuzni mivel nincs olyan fájl :S
koszonom eloore is a segítségeteket 😀
crackeld meg 😆
eredeti dvd-n nincs crack....rácrackeltem a lehúzottat, a razor-t, azzal pedig nem indul el a játék es újra kellett telepítenem! vlmi más tipp?
mit ir ki pontosan?
Ezt:
The program did not download some link.
Downloading is complete.
Du you awnt to find a solution? --> erre válasz lehetőségek: Yes, No, Cancel. Ha Yes-re megyek, ez jön elő: [LINK]
Szted mi lehet, amit ír az oldalon, mind meg próbáltam és semmi😕
internet explorerrer nyitottad meg? mer csak azzal lehet. tűzfalat kikapcsoltad? proxy jol van beállitva?
esetleg más yutub letöltö szoftver? 😃
Próbáltam még az Any Video Convertert de most azzal sem ment. Am Chrom-al csináltam, eddig is ment azzal, IE-vel is megnéztem már de az sem segített😕 A proxy beállítások is jók voltak.
mit ir ki pontosan?
Ezt:
Downloading is complete.
Du you awnt to find a solution? --> erre válasz lehetőségek: Yes, No, Cancel. Ha Yes-re megyek, ez jön elő: [LINK]
internet explorerrer nyitottad meg? mer csak azzal lehet. tűzfalat kikapcsoltad? proxy jol van beállitva?
esetleg más yutub letöltö szoftver? 😃
mit ir ki pontosan?
Ezt:
Downloading is complete.
nekem az a gondom h megrendeltem f1 2010-t eredetiben,minden simán megy mukodik,LIVE is szal tokéletes minden....DE...DE ha indítom el a játékot kéri a cd-t, berakom,elindítom és mukodik és kiveszem a meghajtóból és megy rendesen tovabb amíg ki nem lépek.....miért kéri mindig a dvd-t? nem lehetne valahogy megcsinálni h ne kérje mindig a dvd-t? daemonba nem tudom belehuzni mivel nincs olyan fájl :S
crackeld meg 😆
Xpén hogy tudom beállítani hogy 96000 Hz legyen ?
micsoda?
Az lenne a problémám h Youtube-ról nem tudok letölteni. DVD Video Soft FreeStudio-t használok és tegnap este még ment, ma elindítom és amikor leszedtem volna vmi zenét, kiírta h gond van. Eddig semmit sem kellett beállítanom rajta mindig csak föltettem és ment, ez miért lehet? Ja és most tettem föl a legújabb változatot de az sem segítette😞
PLS Help!
rendszer-visszaállítás, vagy hasonló
Hogyan kell beállítani, hogy a mikrofonos fejhallgatón tudjunk beszélni játék alatt?
ahhoz kell egy külön program, ami általában TeamSpeak (röviden: TS) vagy Ventrillo. Ezen kívül kell még találnotok egy TeamSpeak vagy Ventrillo szervert is, ahova csatlakozni tudtok a programmal. Ha megvan ez, akkor létre kell hoznotok a szerveren egy szobát, vagy használni egy meglévőt. Utána mindketten beléptek a szobába, és letesztelitek a beállításokat (hangerő, nyomógombos beszéd, ilyesmi) ha minden frankó, akkor menni fog és a hang is jó lesz.
GTA4-nél az a problémám, hogy sokszor, ha megnyomom játékközben az esc-et, akkor egy hibaüzenet jön ki:
RESC 10-Out of video memory - Please re-boot your system
Ilyenkor be kell zárnom a game-t, és újra el kell indítanom.
Mit csináljak, hogy ez a hibaüzenet ne jelenjen meg többé?
köszi a segítséget előreis😀
van egy winfast pvr2000 tv tuner kártyám, és az a gondom vele, hogy nem látja a rendszer. felraktam az everest nevű programot, ami érzékeli a hardvert. töltöttem le hozzá drivert (http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=20&g=50&a=905), csak ezt találtam, elvileg vistás, de nincs más. 32 bites win 7-m van, és amikor felrakom a drivert, akkor nincs sem a start menüben, sem a program filesban, még ha rákeresek, sem találja a rendszer, de a programok eltávolítása listában viszont szerepel. lényeg, hogy nem működik.
tud valaki segíteni?
nem tudtok egy olyan programot, ami méri a konfigban levő alkatrészek fogyasztását, meg az ezzel kapcsolatos dolgokat? meg pl hogy az 500w-os tápból hány vattot használ éppen a proci, vagy a videókártya, vagy a venti...
előre is köszi😀
AMD ATI video Driver kifagy.... befagy a film 😆 itt valami nem stimmel 😂 bazze és nincs húzva semmi...