Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Aki írni szeretne, itt olvasgathat: [LINK]
Alapok:[LINK][LINK]
Valaki tudna küldeni egy f1-es rainmater-t?Köszi😀.Vagy beérném esetleg ac3-assal is de ink f1-es kéne ferrari, Alonso😀.Vagy esetleg van esély rá készíteni sajátot?Elég időigényes vagy könnyű folyamat?
Ezt a kettőt találtam:[LINK]
[LINK]
idézet: ha jól értem írásvédett az említett fájl. nézd meg hogy be van-e pipálva az írásvédettség.
nem írásvédett és semmi más
nem tudom akkor. googlen se találok semmi értékelhetőt. esetleg próbáld meg újratelepíteni, úgy hogy minden hozzá tartozó fájlt/mappát törölsz. talán az segít.
nem írásvédett és semmi más
rainmeter.ini is not writeable settinngs will not saved make sure that file is is not set as read-only and that the folder is writeable
this file located at: C\ rainmeter\skins\assassin\ Assassins creed_rainmeter.rmskin\rainmeter ini
ha jól értem írásvédett az említett fájl. nézd meg hogy be van-e pipálva az írásvédettség.
this file located at: C\ rainmeter\skins\assassin\ Assassins creed_rainmeter.rmskin\rainmeter ini
hülye vagyok hozzá
sziasztok! tegnap óta sikerült egyet megcsinálni de az mrskin-t továbbra sem tudom telepíteni pedig fent van a legfrissebb magyar verzió
tudnál csinálni a hibaüzenetről egy képet? akkor lehet tudunk segíteni!
Most már nekem is kell ***a desktop, csak nem értem hogy hogy kell ilyeneket csinálni. : s rainmeter le van töltve, hátha megjön a tapasztalat magától : D
egy kis változás tegnap este óta 😀
pontosan mire gondolsz, jelöld be a képen pls!
Team Viewered van?
ez most éppen a sajátgépre mutat.
team viewer nincs, de szerzek majd.
a dátum valószínűleg másik ini-ben van, lehet elég csak kikapcsolni 😀
Nyomj egy jobb egeret a dátumon, és nyomj rá a felület szerkesztésére! Erről küldj egy képet! 😀
pontosan mire gondolsz, jelöld be a képen pls!
Team Viewered van?
ez most éppen a sajátgépre mutat.
team viewer nincs, de szerzek majd.
Team Viewered van?
jó eccakát
1. elakarom indítani az .mrskn-t de vagy nem csinál semmit vagy hibaüzenetet dob ki / 2. a másiknál bemásoltam ahova kell és a kezelésnél nem jeleníti meg . pedig mindent megpróbáltam
Ha úgy másolod be a skins mappába, akkor nyomj egy frissítést (tedd mappába!) :
Utána bal oldalt a skinek között megtalálod 😀
húúúúúúúúúú srácok ez nem megy!
nem baj nem halok bele próbálkozok
mi nem megy? meddig jutottál?
nem baj nem halok bele próbálkozok
devianart-ról megvan a skin csak hogy töltöm be erre a rainmeterre?
előre is köszi
van egy *.rmskin fájlod. azt futtatod. de egy fontos dolog legyen rainmeter telepítve és legalább egyszer indítsd el. ha futtattad az rmskin fájlt behoz egy ablakot, ott install. utána már csak neked kell beállítanod a kis widgeteket, mi hol legyen 😀
nem biztos, hogy rmskin-t tölt le, ha csak ini fájl-t, akkor ide másold be:C:\Users\Dani\Documents\Rainmeter\Skins
Mindjárt küldök egy alapot, amiben csak a kép és az exe elérési útját kell átírni 😀
devianart-ról megvan a skin csak hogy töltöm be erre a rainmeterre?
előre is köszi
van egy *.rmskin fájlod. azt futtatod. de egy fontos dolog legyen rainmeter telepítve és legalább egyszer indítsd el. ha futtattad az rmskin fájlt behoz egy ablakot, ott install. utána már csak neked kell beállítanod a kis widgeteket, mi hol legyen 😀
előre is köszi
kösz 😃
elég bonyolult kezelni
nem bonyolult ez annyira mint látszik. csak keresel egy neked tetsző témát/skint, telepíted, utána meg már csak a kreativitás kell hogy az alapok meglegyenek. utána kell a tudás, hogy a saját ízlésedre állíthasd be 😀 én ma szinte az egész délutánomat ezzel töltöttem 😃
elég bonyolult kezelni
az ilyet hogy csiláljátok? mert nagyon tetszik
rainmeter nevű program. 1-2 oldalt visszalapozol ott is találsz még 😀
rafferd igen a zenelejátszó is rainmeter. az AC-s skinhez tartozik. deviantarton megtalálod ha érdekel. szerintem az egyik legjobb AC-s skin 😀 Skyrimből meg csak a programokat meg a leállítást hagytam meg. máshogy nem tudtam beállítani a gyors elérést 😞
Ha van időd, ilyesmire meg lehet csinálni 😀
Vagy esetleg úgy mint nálam: csak akkor jelennek meg, ha oda viszem az egeret 😃
nem rossz 😀 . az első képen az ikonokat hogy cserélted ki? Azon gondolkoztam, hogy a Skyrimesből berakom a dátum/időt és itt, az AC-sban meg kicserélem indítókra.
rafferd igen a zenelejátszó is rainmeter. az AC-s skinhez tartozik. deviantarton megtalálod ha érdekel. szerintem az egyik legjobb AC-s skin 😀 Skyrimből meg csak a programokat meg a leállítást hagytam meg. máshogy nem tudtam beállítani a gyors elérést 😞
Ha van időd, ilyesmire meg lehet csinálni 😀
Vagy esetleg úgy mint nálam: csak akkor jelennek meg, ha oda viszem az egeret 😃
Nem kell rendet rakni mert használom őket csak eléggé különböző szakaszokban😃
értem 😃 akkor csak válogatni kell mikor melyiket használod 😀
Nekem annyira sok van, hogy ink nem tenném ki😃.Fele ikont az se tudom, hogy mi mer felét nem használom😀
rendet kell rakni 😀 amúgy nekem is van pár, csak rainmeter miatt elrejtettem őket 😀
Kis Rainmeter
Komoly ez a skyrim skin 😃
Kis Rainmeter
most ien de fojamatosan fejlesztgetem 😃
DMSASD: Quake IV nincs? A szett nem teljes annélkül 😜
Sajnos a Steam-en a QUAKE Collection csomag nem tartalmazza külön kell megvenni de nem volt akcióba így nem vettem meg.