Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Van Helsing 25 avatar
division 1 és 2 ide keresünk olyat, aki még játszik ezekkel,
ark survival evolved privát szerver jelszavas de privatban megadom ha valaki akar egy lagg mentes szron játszani persze PVE
0
0
0
0
gigazte avatar
Outlast 2, de hogy minek? 😆
0
0
0
0
💬 4
Scorn Face avatar
@gigazte: Azért, mert szükséged van az Outlast által előállított ingerekre. 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@Scorn Face: Hányingert azt okoz jah, mert inkább frusztráló, mint ijesztő! Nálam ezek az emberre erőltetett menekülős bujkálós részek inkább idegesítőek! Nálam a horror a hangulatkeltésről szól, ami itt ezek miatt a részek miatt abszolút nincsenek jelen!
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gigazte: A 2.rész nem lett az igazi. Folyamat a seggedben lesznek és, ha megállsz 1 secre, akkor már szinte halott is vagy. Meg még normál szinten is nehéz a játék. Csak tudnám mire fel csinálták ilyen nehézre.
0
0
0
0
gigazte avatar
@kmetovics: Ne is mondd! Az első részben azért csak szépen fokozatosan voltak ezek jelen, itt meg az egész menekülés ömlesztve jön... Ott kezdett elegem lenni már belőle, amikor azt a hülye könyves szekrényt kellett eltolni olyan 1 óra játékmenet után, és nem tudtál mit csinálni, mert egy kicseszett scriptelt szar jött akkor is, ha a paraszt egy emelettel feljebb nézte az emeletes ágyakat! 😶 Na mindegy leküzdöm az undort, mert a sztori az tetszik!
0
0
0
0
bukta2 avatar
A PUBG-t kb. mindenki is meri,de a Cyber Hunter-t nem!..
Egyszer régebben nekem fel volt téve telóra de annyira nem volt nagy szám,valamelyik nap mondom ránézek ipad en ugyan milyen,hát körbeveri az összes mobilos battle royale-t. Én most napi szinten ipad en azt játszom szabadidőben 😃 kegyetlen jó játék! És ha végeztél a meccsel akkor még a killjeidet is vissza lehet nézni,ez a mai napig nincs a pubg ben se pl... ami egy igen jó dolog. (Mobilról beszélek,tudom a pc-sbe van replay funksön)
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
Midtown Madness 1 aztán majd Midtown Madness 2 😀
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@TheXperia1: Fú de szerettem azt a játékot még kis pöcsös koromban, lehet elő is keresem, remélem még megvan valahol. 😀
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@Warlordcommander: Régen valahogy nehezebben ment a verseny most szinte nyerek mindig 😃
0
0
0
0
no avatar
- The Legend of Bum-Bo
- Rise of Industry 2130
0
0
0
0
Ironmask avatar
Castlevania: Lords of Shadow 1-2, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate ez a 3 játék van tervben, ma este neki is kezdek 😃
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Ironmask: Jó "öreg" Castlevania. Az 1. rész nagyon jó volt. A történet mesélés meg zseniális 😃 Imádtam a játékot a nehézsége ellenére is.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Need For Speed Underground 2
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Az új Unreal Tournament -el, ha már ingyen van. 😆
[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ps plus miatt előre hoztam a Nioh végigjátszását 😃
0
0
0
0
no avatar
Fallout 4, Cities: Skylines, Wreckfest
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Dono: fallout 4 +1 énis azt nyomom épp 98 órám van már benne ésmégcsak fele térképet fedeztem fel kb ja és goty kiadás eredeti 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Nekem már lassan inkább 200 órám van benne, mint 100. A térkép felfedezése csak egy dolog, rengeteg időt el lehet ütni a bázisok építgetésével, na meg a nagyobb kiegészítők térképei is hozzáadnak némi pluszt (gondolok itt a Har Harborre és a Nuka Worldre leginkább).
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Dono: igen már 158 órám van és 1 db föküldit csnáltam mégcsak meg mindent elárul 48 szinten vagyok 😃
0
0
0
0
3az7 avatar
God of War megint, Horizon 0 Dawn, Shadow of Mordor, Serious Sam The 2nd Encounter
0
0
0
0
💬 1
Ironmask avatar
@3az7: Jó is a God Of War 😀 én már 2szer végig toltam még egy harmadik végigjátszás is be van tervezve erre az évre 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Destiny 2, cities skylines, overwatch (jöhetne már a sztori része, nagyon felhypeoltak most ezzel az új trailerrel) 😉
0
0
0
0
Liptik avatar
Devil May Cry 5
Shadow of the Tomb Raider
Far Cry Primal/5/New Dawn
Assassin's Creed Odyssey
PUBG Lite
Need For Speedek
0
0
0
0
ZPHU avatar
Quantum Break,Forza Horizon 4,Bf1,Pubg
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Serious Sam: First Encounter
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@SuperPuma: Jó választás. Nekem anno kifagyott mindig a final boss bevezető videója közben. Lehet rossz verziót szedtem le.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@kmetovics: A Second Encounter ebből a kedvencem, na meg a harmadik rész. Viszont hardon azért igen nehéz játék.
0
0
0
0
Liptik avatar
@kmetovics: A HD verzió vagy az eredeti?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: Ha az eredeti alatt a régi verzióját érted, akkor igen, azt szedtem le.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Medievil Remastered( majd egy hetet vártam rá a sok késés miatt, de legalább a kezemben tarthatom már végre 😀 )
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@kmetovics: Egy hét, az semmi, nekem a konzolvilág elkavarta az mxgp3-amat mert kiküldték pont aznap valami új boltjukba és onnan vissza kellett vinniük aztán átkérni ide-oda és már kb 2 hete sehol sincs 😀 Pont múlt héten végre kivittem a mxgp2-őt és a 3 ból még találtam dobozosan, de nagyon úgy néz ki nekik pont ez volt az utolsó. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Warlordcommander: Azért volt nekem sok az egy hét, mert most dolgozok, előtte meg szabin voltam. Direkt ezért a retkes játékért kértem szabit, erre meg nem azt merték írni, h késni fog a csomag. Hát mondom ez vicc 😆 Amúgy én is a konzolvilágból rendeltem elő. És csak ma értem rá. Meg felénk reggel hozzák a futárok általában, én meg pont délelőttös voltam szinte egész héten. A munkahelyemre meg nem szeretek ilyeneket szállítatni, mert meglát ott az egyik "főnök", azt leszedi a fejem. Annak meg magyarázkodhatok napestig 😆
0
0
0
0
maestro86 avatar
Marvel Spider Man. Elég fura dolog mert jó benne a pókháló hintázás de a bünügyek lehetnének változatosabbak elég egyoldalú ugyan azok a bünügyek követik egymást.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
fallout 4 már 53 óránál tartok 20-as szinten (mindjárt 21-es) és mégcsak 3 föküldit csináltam még gyémánt városban sem voltam ott tartok a fö storynál hogy gyémánt városba kell menjek az a 4-dik föküldim de annyi felfedezni való hely van hogy elöször azokal foglalkozok meg mellékböl is csak 7-8 küldit csináltam eddig ajánlom a max karizmát inteligenciát és eröt ezzekel együt gyorsan fejlödök nekem maxon van már mind a 3-om
0
0
0
0
kmetovics avatar
The Witcher 3 Blood and Wine folytatása 😆
0
0
0
0
Ironmask avatar
God Of War (2018) ismét 😃 és még fent van a gépemen Devil May Cry 5 illetve, Marlow Briggs and the Mask of Death, csak is Hack n Slash 😃
0
0
0
0
Wihay avatar
GTA V egyjátékos mód végigjátszása folyamatban..
+
Néha Euro Truck Simulator 2 "levezetés" képében 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Serious Sam 3 - Jewel of the Nile és Battlefield 3
0
0
0
0
BenuGT avatar
GTA 5 Single újra kezdve egy kézzel 😃
0
0
0
0
💬 4
BenuGT avatar
@gyuri191: Egy kézzel
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@BenuGT: ha a másik törött akor jobulást
0
0
0
0
BenuGT avatar
@gyuri191: Köszi 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Még mindig Destiny2, 4. hétben vagyok még nem untam meg kíváncsi leszek mikor fogom 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: na milyen lett falloutos nagyon mert akkor megveszem énis?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Én elszórakozok vele, nem vettem meg mert egy ideig még Epic exkluzív, release után 2-3 órával fel lett törve 😜

Steam-en majd lehet lesz belőle vétel, további content-től függ.
0
0
0
0
TomSlier avatar
Metro Exodus
Resident Evil 2 (2019)
Devil May Cry 5
F1 2018
0
0
0
0
Ironmask avatar
PS4 tulajokhoz szól a kérdésem!Az Uncharted 4 mennyire hosszú a sztori?Szükséges Six-Axis controller hozzá?PS NOW PC 1 hetes próba verzió vezetékes ps3 big ben után gyártott controller, így szeretném majd végig vinni.Várom a válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@Ironmask: A controllert nem tudom, h melyik jó hozzá, de azt tudom, h ha a god of wart ki bírtad játszani ennyi idő alatt, akkor ezt 2szer is meg tudod csinálni. Van benne egy kis aim help, szóval nem olyan nehéz. A puzzle-ök sem nehezek, ha már tapasztalt az ember az ilyesmiben.
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ironmask avatar
Értem köszi, akkor felejtős nem fogok venni egy ps4 controller-t 1 játék miatt.Inkább végig viszem még egyszer a God Of War-t.
0
0
0
0
no avatar
@Ironmask: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kmetovics avatar
A God of War tavalyi játék.
0
0
0
0
Ironmask avatar
A God Of War-t ps3 controllerel vittem végig, sőt még a wireless x360 controller-el is működik nem kell hozzá se six-axis se pedig touch pad.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ironmask: A játékkal ugye 1 hétig bírsz játszani? Szerintem akkor töltsd le és próbáld ki a kart hozzá.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Igen 1 hétig csak majd megpróbálom.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
akkor kezdem
-far cry 5
-far cry new dawn
-watch dogs 2
-ac rogue
-doom 2016
-shadow warrior 2
-fallout 4 goty
-skyrim special edition

nektek mivan fent a gépeteken?
0
0
0
0
💬 13
gigazte avatar
@gyuri191: Gépen:
- Witcher 3
- Dead or Alive 6
- Resident Evil 2 Remake

PS4-en:
- GTA V
- Rocket League
- Borderlands 3
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: Jólvan már megijedtem hogycsak én játszok ilyen sok játékal 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Ebből jelenleg a Rocket League-el és a Borderlands 3-al játszok leginkább. A többi meg inkább csak fent van, és közbe közbe előveszem. Ilyenkor ősszel inkább a sorozatnézésre állok rá, szóval a játékok addig pihennek.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Van fent 1-2 játék. :"D
https://abload.de/img/sda7fkvc.png
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: Hallod a watch dogs 2 nagyon állat fényévekkel jobb szerintem mint az 1 még a karakter is 😃 meg épp most töltöttem 1 órácskát a fallout 4 világában ebéd elött 1 óra 24 perc telt addig amig kijutottam csak a menedékböl mert magyaritásnak hála mindent eltudok olvasni is 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: A Fallout iszonyat betud szippantani. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: Hát igen már elöre félek hány órám lesz benne 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@bassus16: Nálam is 😆
https://kepkuldes.com/images/9f0b0d1d75ab17c9282ddcff210ac061.jpg
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@FoLey: Te aztán nem aprózod el és játszasz is mindegyikel? 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@gyuri191: Mostanában WoW Classic,lol,Cernobylite,Daymare 1998 és ennyi. Attól függ mihez van kedvem hozzá. 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@FoLey: Duck Tales és Cold Fear? Nagy kedvencek imádtam őket. 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@bassus16: Duck Tales utolsó napján vettem meg mielőtt lekerült volna,de megérte. A Cold Fear az irányítással nem vagyok kibékülve és kontrollert sem lehet használni. 😃
0
0
0
0
no avatar
Forza Horizon 4,Arkham Knight,World war Z.
Az utóbbit csak hétvégente tolom ismerősőkkel xboxon,de bazi nehéz még így is.
Az Arkham Knight-ban pedig a new game +-t tolom és próbálom kivégezni 3 csillagra az összes AR challenge-et.
0
0
0
0
Ironmask avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@Ironmask: Kb hány %-ra lett meg? Tudom, h nincs benne %, csak az érdekel, h pl a trollok, valkűrök, meg az erősebb bossok meglettek?
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Csak simán végignyomtam a storty-t, így is örülök, hogy végig tudtam vinni 1 hét alatt iszonyú hosszú.De jó game nagyon.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ironmask: Te törölted a hsz-t vagy az adminok? 😲
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Én,mert nem a Darksiders III-mat fogom nyomni, mert fel raktam a gépemre 1 órát nyomtam, de nekem nem jött be,inkább Devil May Cry 5-öt fogom el kezdeni este.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ironmask: Értem. A DMC 5-öt nemrég vittem ki. Hát mit ne mondjak az is istentelen jó game, lett, na persze nem annyira, mint a God of War. Lesznek benne meglepetések, meg áll leesések 😀
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Már végig toltam egyszer most ez lesz, a második neki futás, viszont a Darksiders 3-mat jól el cseszték nekem nem jött be nekem az első rész a kedvencem.A God Of War-t meg lehet jövő héten újra kezdem úgy is ott lesz a hosszú hétvége 😃
0
0
0
0
roba1996 avatar
Battlefield 1, Pubg . Diablo 2
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@roba1996: diablo 2 se mostani game 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
GRID 2019
F1 2019
Rocket League
Chernobylite
German Autobahn SIM 2
0
0
0
0
no avatar
Big Drunk Satanic Massacre
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Ark survival evolved, destiny2
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Pasziánszozok telefonon 😊
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@SuperPuma: Ó az örök klasszikus 😎
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kipróbáltam ipad en ezt az új mobilos cod ot,hát elég durván jó! 😃
Bill+egérrel meg mégjobb! 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Life is Strange: Before The Storm
0
0
0
0
Ironmask avatar
Hétvégén,csak akkor lesz rá időm God Of War (2018) Újra kezdem meg már lejárt a PS NOW 1 hetes próba verzió 😃
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@Ironmask: Meddig jutottál el benne kb?
És akkor már fel sem teszem a 2. kérdésem, h tetszett-e 😀
0
0
0
0
Ironmask avatar
@kmetovics: Nagyon tetszett és nem bánnám, ha fent is maradna a PS NOW-on mert még egy párszor nyomnám, de sajnos csak 2020 január 2-ig lesz fent, szóval szorít az idő 😃
Eddig jutottam el benne:

https://www.youtube.com/watch?v=EXu_3mrpWfQ
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ironmask: Az igen. Akkor jó db-ig eljutottál. Szerettem benne a troll bossokat. Nem voltak valami nehezek, de nekem tetszettek. Én nem haladtam benne gyorsan, igaz nekem nem volt időhöz kötve a dolog 😀
Párszor én is végig fogom még vinni, mert sokféle build van benne. Legközelebb csinálok egy villám, majd egy rage buildet.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ez tipikus az a játék mint a far cry 3 vagy 10 újra játszod és még mindig nem unod
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: A Far cry-okat mostanában tervezem pont végigvinni, igaz csak a 3-4-et.
De amúgy ja ezekre elég nehéz ráunni hála égnek 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: még nemvited ki öket? akor nagyon sietös bepótolni minimum a 3-at de a 4 se rosz söt én most vitem ki a primalt az se valami förtelmes én most állok neki majd a far cry 5-nek
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Hová siessek? Bőven ráérős mind a 2. Amúgy a 3-mat már kivittem párszor. A 4-et pedig félbehagytam régebben géphiba miatt és nem volt kedem újrakezdeni.
A Primal is megvolt már, de abban olyan "op" lettem a végére, h meguntam, de azért kijátszottam. Elég monoton lett egy idő után. Az 5 meg nem érdekel engem. Meg szerintem nem vinné a gépem se.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nekemis megy mediuon az 5 akkor nekedis menne
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Moon_Breaker: Milyen jellegű a játék?RPG, vagy Hack n slash?Mihez lehet hasonlítani?
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Ironmask: DarkSouls szerű az egész, animésítve. 😀
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
Return to Castle Wolfestein
0
0
0
0
💬 13
TheXperia1 avatar
@gyuri191: Hát még szép 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: jó gamet kivánok 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: na hol tartasz?
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@gyuri191: Kijátszottam 😀 közepes nehézségen 😀 néha a betöltés bugos volt de jól haladtam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: na örülök neki és most mivan a soron?
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@gyuri191: Medal of Honor Allied Assault 😉
0
0
0
0
maestro86 avatar
@TheXperia1: Az még mindig egy jó játék én nemrég vittem végig a két kiegészítővel együtt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: nagyon belejöttél a retro játékokba 😃
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@gyuri191: Közbe majd elkezdem még a Jedi 2 gamet is 😃 csak 4:3 képarány zavar 😞
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: nagyon ráhajtottál a régi cimekre az új gameket mind befejezted?
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@gyuri191: Az a baj, hogy a régi címek jobban bejönnek. Az újabbakkal nem tudok órákat játszani. Van, hogy játszuk velük 3-4 órát azt sehol semmi. Régiekbe volt valami ami megfogott régen is meg a mai napig is. Leülök azt beletolok több 10 órát is akár aztán örülök ha kijátszom.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TheXperia1: ugye énis ezt érzem hogy a régiek sokkal jobbak szivesebben játszok pl egy ac 2-t mintegy ac odyssey-el
0
0
0
0
xymano avatar
Days Gone
Nagyon állat.
0
0
0
0
Boldor81 avatar
Wizard Of Wor ( a banyát általában elszalajtom vagy elkap )
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció