division 1 és 2 ide keresünk olyat, aki még játszik ezekkel,
ark survival evolved privát szerver jelszavas de privatban megadom ha valaki akar egy lagg mentes szron játszani persze PVE
@Scorn Face: Hányingert azt okoz jah, mert inkább frusztráló, mint ijesztő! Nálam ezek az emberre erőltetett menekülős bujkálós részek inkább idegesítőek! Nálam a horror a hangulatkeltésről szól, ami itt ezek miatt a részek miatt abszolút nincsenek jelen!
@gigazte: A 2.rész nem lett az igazi. Folyamat a seggedben lesznek és, ha megállsz 1 secre, akkor már szinte halott is vagy. Meg még normál szinten is nehéz a játék. Csak tudnám mire fel csinálták ilyen nehézre.
@kmetovics: Ne is mondd! Az első részben azért csak szépen fokozatosan voltak ezek jelen, itt meg az egész menekülés ömlesztve jön... Ott kezdett elegem lenni már belőle, amikor azt a hülye könyves szekrényt kellett eltolni olyan 1 óra játékmenet után, és nem tudtál mit csinálni, mert egy kicseszett scriptelt szar jött akkor is, ha a paraszt egy emelettel feljebb nézte az emeletes ágyakat! 😶 Na mindegy leküzdöm az undort, mert a sztori az tetszik!
A PUBG-t kb. mindenki is meri,de a Cyber Hunter-t nem!..
Egyszer régebben nekem fel volt téve telóra de annyira nem volt nagy szám,valamelyik nap mondom ránézek ipad en ugyan milyen,hát körbeveri az összes mobilos battle royale-t. Én most napi szinten ipad en azt játszom szabadidőben 😃 kegyetlen jó játék! És ha végeztél a meccsel akkor még a killjeidet is vissza lehet nézni,ez a mai napig nincs a pubg ben se pl... ami egy igen jó dolog. (Mobilról beszélek,tudom a pc-sbe van replay funksön)
@gyuri191: Nekem már lassan inkább 200 órám van benne, mint 100. A térkép felfedezése csak egy dolog, rengeteg időt el lehet ütni a bázisok építgetésével, na meg a nagyobb kiegészítők térképei is hozzáadnak némi pluszt (gondolok itt a Har Harborre és a Nuka Worldre leginkább).
@kmetovics: Egy hét, az semmi, nekem a konzolvilág elkavarta az mxgp3-amat mert kiküldték pont aznap valami új boltjukba és onnan vissza kellett vinniük aztán átkérni ide-oda és már kb 2 hete sehol sincs 😀 Pont múlt héten végre kivittem a mxgp2-őt és a 3 ból még találtam dobozosan, de nagyon úgy néz ki nekik pont ez volt az utolsó. 😀
@Warlordcommander: Azért volt nekem sok az egy hét, mert most dolgozok, előtte meg szabin voltam. Direkt ezért a retkes játékért kértem szabit, erre meg nem azt merték írni, h késni fog a csomag. Hát mondom ez vicc 😆 Amúgy én is a konzolvilágból rendeltem elő. És csak ma értem rá. Meg felénk reggel hozzák a futárok általában, én meg pont délelőttös voltam szinte egész héten. A munkahelyemre meg nem szeretek ilyeneket szállítatni, mert meglát ott az egyik "főnök", azt leszedi a fejem. Annak meg magyarázkodhatok napestig 😆
Marvel Spider Man. Elég fura dolog mert jó benne a pókháló hintázás de a bünügyek lehetnének változatosabbak elég egyoldalú ugyan azok a bünügyek követik egymást.
fallout 4 már 53 óránál tartok 20-as szinten (mindjárt 21-es) és mégcsak 3 föküldit csináltam még gyémánt városban sem voltam ott tartok a fö storynál hogy gyémánt városba kell menjek az a 4-dik föküldim de annyi felfedezni való hely van hogy elöször azokal foglalkozok meg mellékböl is csak 7-8 küldit csináltam eddig ajánlom a max karizmát inteligenciát és eröt ezzekel együt gyorsan fejlödök nekem maxon van már mind a 3-om
PS4 tulajokhoz szól a kérdésem!Az Uncharted 4 mennyire hosszú a sztori?Szükséges Six-Axis controller hozzá?PS NOW PC 1 hetes próba verzió vezetékes ps3 big ben után gyártott controller, így szeretném majd végig vinni.Várom a válaszokat előre is köszönöm.
@Ironmask: A controllert nem tudom, h melyik jó hozzá, de azt tudom, h ha a god of wart ki bírtad játszani ennyi idő alatt, akkor ezt 2szer is meg tudod csinálni. Van benne egy kis aim help, szóval nem olyan nehéz. A puzzle-ök sem nehezek, ha már tapasztalt az ember az ilyesmiben.
@gyuri191: Ebből jelenleg a Rocket League-el és a Borderlands 3-al játszok leginkább. A többi meg inkább csak fent van, és közbe közbe előveszem. Ilyenkor ősszel inkább a sorozatnézésre állok rá, szóval a játékok addig pihennek.
@bassus16: Hallod a watch dogs 2 nagyon állat fényévekkel jobb szerintem mint az 1 még a karakter is 😃 meg épp most töltöttem 1 órácskát a fallout 4 világában ebéd elött 1 óra 24 perc telt addig amig kijutottam csak a menedékböl mert magyaritásnak hála mindent eltudok olvasni is 😃
@bassus16: Duck Tales utolsó napján vettem meg mielőtt lekerült volna,de megérte. A Cold Fear az irányítással nem vagyok kibékülve és kontrollert sem lehet használni. 😃
Forza Horizon 4,Arkham Knight,World war Z.
Az utóbbit csak hétvégente tolom ismerősőkkel xboxon,de bazi nehéz még így is.
Az Arkham Knight-ban pedig a new game +-t tolom és próbálom kivégezni 3 csillagra az összes AR challenge-et.
@kmetovics: Én,mert nem a Darksiders III-mat fogom nyomni, mert fel raktam a gépemre 1 órát nyomtam, de nekem nem jött be,inkább Devil May Cry 5-öt fogom el kezdeni este.
@Ironmask: Értem. A DMC 5-öt nemrég vittem ki. Hát mit ne mondjak az is istentelen jó game, lett, na persze nem annyira, mint a God of War. Lesznek benne meglepetések, meg áll leesések 😀
@kmetovics: Már végig toltam egyszer most ez lesz, a második neki futás, viszont a Darksiders 3-mat jól el cseszték nekem nem jött be nekem az első rész a kedvencem.A God Of War-t meg lehet jövő héten újra kezdem úgy is ott lesz a hosszú hétvége 😃
@kmetovics: Nagyon tetszett és nem bánnám, ha fent is maradna a PS NOW-on mert még egy párszor nyomnám, de sajnos csak 2020 január 2-ig lesz fent, szóval szorít az idő 😃
Eddig jutottam el benne:
@Ironmask: Az igen. Akkor jó db-ig eljutottál. Szerettem benne a troll bossokat. Nem voltak valami nehezek, de nekem tetszettek. Én nem haladtam benne gyorsan, igaz nekem nem volt időhöz kötve a dolog 😀
Párszor én is végig fogom még vinni, mert sokféle build van benne. Legközelebb csinálok egy villám, majd egy rage buildet.
@kmetovics: még nemvited ki öket? akor nagyon sietös bepótolni minimum a 3-at de a 4 se rosz söt én most vitem ki a primalt az se valami förtelmes én most állok neki majd a far cry 5-nek
@gyuri191: Hová siessek? Bőven ráérős mind a 2. Amúgy a 3-mat már kivittem párszor. A 4-et pedig félbehagytam régebben géphiba miatt és nem volt kedem újrakezdeni.
A Primal is megvolt már, de abban olyan "op" lettem a végére, h meguntam, de azért kijátszottam. Elég monoton lett egy idő után. Az 5 meg nem érdekel engem. Meg szerintem nem vinné a gépem se.
@gyuri191: Az a baj, hogy a régi címek jobban bejönnek. Az újabbakkal nem tudok órákat játszani. Van, hogy játszuk velük 3-4 órát azt sehol semmi. Régiekbe volt valami ami megfogott régen is meg a mai napig is. Leülök azt beletolok több 10 órát is akár aztán örülök ha kijátszom.
ark survival evolved privát szerver jelszavas de privatban megadom ha valaki akar egy lagg mentes szron játszani persze PVE
Egyszer régebben nekem fel volt téve telóra de annyira nem volt nagy szám,valamelyik nap mondom ránézek ipad en ugyan milyen,hát körbeveri az összes mobilos battle royale-t. Én most napi szinten ipad en azt játszom szabadidőben 😃 kegyetlen jó játék! És ha végeztél a meccsel akkor még a killjeidet is vissza lehet nézni,ez a mai napig nincs a pubg ben se pl... ami egy igen jó dolog. (Mobilról beszélek,tudom a pc-sbe van replay funksön)
- Rise of Industry 2130
[LINK]
Shadow of the Tomb Raider
Far Cry Primal/5/New Dawn
Assassin's Creed Odyssey
PUBG Lite
Need For Speedek
+
Néha Euro Truck Simulator 2 "levezetés" képében 😃
Steam-en majd lehet lesz belőle vétel, további content-től függ.
Resident Evil 2 (2019)
Devil May Cry 5
F1 2018
-far cry 5
-far cry new dawn
-watch dogs 2
-ac rogue
-doom 2016
-shadow warrior 2
-fallout 4 goty
-skyrim special edition
nektek mivan fent a gépeteken?
- Witcher 3
- Dead or Alive 6
- Resident Evil 2 Remake
PS4-en:
- GTA V
- Rocket League
- Borderlands 3
Az utóbbit csak hétvégente tolom ismerősőkkel xboxon,de bazi nehéz még így is.
Az Arkham Knight-ban pedig a new game +-t tolom és próbálom kivégezni 3 csillagra az összes AR challenge-et.
F1 2019
Rocket League
Chernobylite
German Autobahn SIM 2
Bill+egérrel meg mégjobb! 😃
És akkor már fel sem teszem a 2. kérdésem, h tetszett-e 😀
Eddig jutottam el benne:
https://www.youtube.com/watch?v=EXu_3mrpWfQ
Párszor én is végig fogom még vinni, mert sokféle build van benne. Legközelebb csinálok egy villám, majd egy rage buildet.
De amúgy ja ezekre elég nehéz ráunni hála égnek 😀
A Primal is megvolt már, de abban olyan "op" lettem a végére, h meguntam, de azért kijátszottam. Elég monoton lett egy idő után. Az 5 meg nem érdekel engem. Meg szerintem nem vinné a gépem se.
Nagyon állat.