@DarkEvil: hát ez ilyen a bug egy véletlen anomália minden játékban vagy elö jön vagy nem persze néha vicesek is tudnak leni de amikor egy küldetés-t nemtudsz egy bug miatt megcsinálni na az bosszantó tud lenni
@reszler112233: Azóta mennyivel lett realisztikusabb a játék mint a korábbi Farmingok? Én leginkább ha Farmingról van szó, a fizikával nem annyira vagyok elégedett!
Ha meglenne Steam-n, akár több tíz órákat is bele tudnék tenni mert élvezetes.. Annó rengeteget toltam 13-al és a 2009-el..
@Wihay: 13-tóé nem beszélve a09-től jóval realisztikusabb, de fent van a neten törtben, így rá tudsz nézni, hogy szerinted mennyivel változott. Nekem is feltűnt pár változás, de én 17-el játszottam azt is már több mint 1 éve. Ahhoz hasonló, de gy ami számomra nagyon jó dolog, hogy ha lekezdesz a egy küldetést akkor a játékot mentve, majd kiélépve belőle is menti az adott állását. Így ha újra belépsz a mentésbe akkor folytathatod ahol abbahagytad. 17-nél ha mentetted, de kiléptél akkor buktad a küldetést.
@Wihay: Amíg nem jelent meg Steam-en addig végig vittem az alap játékot tört formában. Különösebb teljesítménybeli problémám nem volt RT mellett sem, de érezhetően faragtak rajta az újabb verziókkal 😀
Pont most töltöttem le én is! Anno még a régi gépemen játszottam vele med-high beállításokon. Egyik legjobb akciójáték, TOP 5-ben lazán ott van a mai napig. 😆
Nagyon régen játszottam már ezzel a játékkal. Még mikor szüleim megvették a 286-ost ez is rajta volt. A 12.szint után már eléggé kifolyik a szemem 😀
https://www.myabandonware.com/game/shell-game-384/play-384
@gyuri191: Akkor te még nem próbáltad a Xeniát egyáltalán... Nincs is semmiféle beállítása, elindítod, behúzod a játékot, és játszol. Már ha működik az adott játék vele. 😆
@gyuri191: Én kipróbáltam az emulatorral a Forza Horizont, hát igen voltak beakadások. Inkább játszok Forza Horizon 4-el. De amúgy ahhoz képes, hogy Open World egész jól megy.
@gyuri191: Overwatch, minecraft haverokkal, és most elkezdtem stellarisozni megint. De ac originsen gondolkodtam hogy kibróbálom, egyik humble mountlyba vettem még meg annó.
@bassus16: 70 óra és még vannak side questek baszus ilyen hoszu hoszab mint a far cry 5 na ez jó akkor nemfgom hamar kivinni aminek örülök mert imádom ezt az originst
@bassus16: ja azért mondom hogy hoszabb mint a far cry 5 ja még valami tudnál nekem ajánlani ilyen hoszú játékokat mint pl ez az ac origins csak 1 kikötés lenne hogy ne keljen nekem válaszolgatni hogy mit mondok szóval ne ijen döntés hejzetek legyenek hanem mint ez az origins sima laza open world?
@bassus16: shadow of war az milyen menyire kötötdik az ilyen gyürük urára mert a gyürük urát nem szretem viszont a mordort azt kivittem mert az alig kötödött hozzá ja és mégvalami menyire muszály saját hadsereget csinálni nemlehet egyedül kivinni? ja és hány órás kb dlc-kel?
@kmetovics: nem sajna nekem túl ilyen fantasy-nak tünik tudom hogy jó játék de nekem valahogy nem adja ezért se adja nekem a skyrim pl mert azis fantasy ellenben a falloutot szará kockultam
@DarkEvil: az a baj nekem benne hogy nagyon sok a szöveg már már néha mintha könyvet olvasnék nekem azért nemjött be persze ezért nemjött be nekem a skyrim se neked azért jó szorakozást
@gyuri191: A fent említett játékok + Destiny 2, Borderlands 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint és Play Need for Speed Heat. Igazából mivel az egészet viszi kimaxolva, 50-60 fps-el vagy többel (nem arcoskodásból mondom) overclock nélkül, nem szoktam igazából tesztelgetni, csak igazából örvendek neki, mert eddig nem engedhettem meg ezt a luxust 😃
@Wordi: igen és nyugi ismerem az érzést amikor 1 éve még 1 gb r7 240 volt új játékal nemis tudtam játszani egyáltalán mostmeg 2 gb gt 1030-al még az új ac odyseit is viszi mediumon meg a legújab gameket igy most 2014-töl egészen 2019-ig van mit bepotolnom
Múlt héten végig toltam a utoljára, de remélem csak idén a God Of War (2018),most PES2020 Lite igaz nem olyan jó,mint a FIFA20, de legalább könnyebben tud az ember legendákat szerezni,mint a fifába, meg GTA V online, offline.
Rise of The Tomb Raider végigjátszása..
Mafia 3
Remélem engem elkerül ez a nagy hiba.
Ha meglenne Steam-n, akár több tíz órákat is bele tudnék tenni mert élvezetes.. Annó rengeteget toltam 13-al és a 2009-el..
Mirror's Edge
Nioh PS4
https://www.myabandonware.com/game/shell-game-384/play-384
[LINK]
Forza Motorsport
Az alap történet és a 2 dlc kijátszva már csak a side quest-ek vannak és a felvehető tárgyak.
Mad Max, Shadow of Mordor/War,
(csak egyedül unalmaska :| )
Call of Duty: Modern Warfare 3
Serious Sam The Second Encounter
Main Story
29 Hours
Main + Extras
50 Hours
Completionist
81½ Hours
All Styles
55½ Hours
+
Rocket League
GRIS
Dicey Dungeons
Star Wars: The Old Republic
Pokémon Sword
Mortal Kombat 11
Gears 5
most akarom majd felrakni és elkezdeni a FORZA MOTORSPORT 7-t.
Jedi Fallen Order
Borderlands 3
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Apex Legends
Last of Us remastered
Until Dawn
Detroit Become human
😀