Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pukkancs avatar
Akonism írta:
hát ha csak játszásra használnád már alapból nem használod ki az okostelefont

ki mondta hogy csak játékra használom? csak írtam egy példát, hogy minél mutatkozik meg hogy nem elég a 600MHz-s proci...
0
0
0
0
DeanRain avatar
szögletes,szürke-fekete színű,enyhén lapos..színes kijelzővel😊
0
0
0
0
Akonism avatar
hát ha csak játszásra használnád már alapból nem használod ki az okostelefont
0
0
0
0
pukkancs avatar
hát figy én x10 minin próbáltam az angry birds-t és ha az első 3-4 pály még megy de a többi az nagyon laggol 😆 igaz nem nagyon játszok vele, csak ha nagyon unatkozok, de egy kicsivel gyorsabb procit tehettek volna bele :/ több mint valószínű, hogy elcserélem, vagy eladom a minit és veszek egy másik telót...Szép meg minden, de nálam már kissé lassú a teló 😕 szerintetek mennyiért lehetne eladni? 😃 semmi baja nincs.
0
0
0
0
Adam996 avatar
pukkancs írta:
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^

Azért ja 1GHz se rossz de van játék ami akad rajta meg van ami kihasznál 2magot 😃
0
0
0
0
pukkancs avatar
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^
0
0
0
0
Akonism avatar
2 magos procis telót nincs értelme venni, nem tudod kihasználni...
0
0
0
0
Killer17 avatar
Nekem nincs de elfogadnék 1-et 😆
0
0
0
0
iowa95 avatar
senkinek sincs LG OPTIMUS 2X-je???
0
0
0
0
pukkancs avatar
nem tudjátok esetleg, hogy a a Motorola Defy-hez van-e android 2.2 vagy 2.3??? vagy lesz-e egyáltaqlán, vagy marad a 2.1-en
0
0
0
0
Rolando avatar
gabesz1024:Tudom láttam és azt is hallottam hogy vannak hibás készülékek is és inkább maradok ennél mert amilyen szerencsés vagyok a hatodikra is hibás példányt kapok 😃
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Nokia N8 azelott egy Iphone 3 (kinai) 😆😆😆
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Rolando:Eghy kezdetleges android készüléknek megfelel,de ha már olcsó telefon akkor inkább ZTE Blade,az se drága,habár vannak hibás készülékek. :S
0
0
0
0
Rolando avatar
Nekem most van egy Samsung E250V-m de szeretnék egy androidos telót nincs sok pénzem rá így hát csak egy vodafone smart-ra gondoltam szerintetek milyen lenne? 😀
0
0
0
0
Akonism avatar
Jelenleg LG GT500
Remélhetőleg holnap kapok iPhone 4-et...😃
0
0
0
0
StYl3 avatar
Sony Ericcson Xperia ARC X12
0
0
0
0
lumosnina avatar
W960i ami eladó 22k-ért😜
0
0
0
0
pukkancs avatar
na igen...nekem is k550i volt 3-4 évig, de suliban lépcsőn leesett aztán fél képernyő oda lett. igaz még úgy is használtam majdnem 2 hónapig, de aztán teljesen megadta magát, meg voltak kisebb problémák vele. Most x10 mini van (december óta), de a régebbi telók szerintem akkor is jobbak a mostaniaknál. nem azt mondom, hogy többet tudnak, de sokkal strapabíróbbak mint a mostani okostelefonok. oké el vagyok a mostanival is, annyira nem szeretem mint a k550i-t 😃. negatívum az x10 miniben, hogy a proci nem egy izmos darab, és nem jön hozzá több frissítés (android 2.2 vagy 2.3). nem bántam meg hogy megvettem a telót, de még várhattam volna egy fél évet mert már van jó pár hasonló kaliberű telefon.
0
0
0
0
no avatar
Sony Ericsson K550i
3 éves és mindig a legjobb pillanatokban hall meg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De legalább cseregaris a blade a gyártó is tudja hogy nem a legjobb így ha szar csak beviszed és azonnal újat kapsz semmi egy hónapos kivizsgálás meg ilyenek
0
0
0
0
niteforce avatar
amugy a ZTE blade az sokat tud csak rossz minosegben nem egy ilyen esetrol hallottam mar, mas cuccok is meghibasodtak mar benne.

amugy az en telom az egy Samsung Galaxy Ace. meg van rendelve, jovo heten hozza a futar 😜
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
whiteflame írta:
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett

Erre való a garancia de ilyen áron nem is lehet csúcs minőségű fülest várni azt én egy hónap alatt szétszaggattam mert nagyon gané meg nem kell üvöltetni a hangszórót (ha nem üvöltetted akkor bocs csak feltételezés) Ja meg attól hogy nálad rossz lett a hangszóró az nem jelenti azt hogy a többi 100 000 darabban is rossz
0
0
0
0
reqwiem avatar
Sony Ericsson Xperia X8
0
0
0
0
whiteflame avatar
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett
0
0
0
0
niteforce avatar
most egy samsung GT-S5350
0
0
0
0
no avatar
Nekem egy hétköznapi Sony Ericsson W595
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
tasiadam írta:
Gaboo7 írta:
Szeptemberben érkezhet... 😆 Egyenlőre az összes alap órajele 2x1200Mhz

őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.

Előfordul. 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Gaboo7 írta:

őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gaboo7 írta:
Hitoshi írta:
Galaxy S 2 1.4 GHz-en ? 😃

2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀

[LINK]
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Hitoshi írta:

2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nokia 5530 XpressMusic. Már több mint egy éve. 😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Samsung Galaxy S II (i9100)
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Nokia N95 8GB meg van egy Sony Ericsson W595-öm 2 gigás memókarival
0
0
0
0
gacso avatar
Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro😃
0
0
0
0
Szykla avatar
Én most akarok majd venni egy samsung galaxy mini s5570. 😎
0
0
0
0
Adam996 avatar
Samsung Galaxy I5700 😃
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
a nevedhez pont illik az a telefon 😀 Ahhoz marhajó fejhallgatót adnak ás szép telefon
0
0
0
0
motormen avatar
Samsung I5700 Galaxy Spica
CyanogenMod 8.4
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
hector maio: Az egy nagyon jó kis telefon, ugyan már nem új, de még mindig nagyon jónak számít! Én is nézegettem azt a telefont, mikor újat akartam, aztán mindenhogy alakult, csak úgy nem ahogy én akartam. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció