A 2 magot még elméletileg nem lehet kihasználni, mivel maga az android nem képes még a 2 mag száz százalékos használatára. Amúgy meg tényleg hamar lemerülnek, még az 1 GHz-es telók is hamar sírnak, hogy tölteni kéne, nekem is minden második nap töltőn van a telóm ( Galaxy S). Ráadásul elég szépen fel is tudnak melegedni a 2 magos telók, viszont nagyon jól hangzik hogy 2 mag, végülis marketingnek jó, aztán idővel lesz értelme is talán.
Zte Blade Moddolva 2.3.4-re a hivatalos kernelen alapuló szal full stabil.
Na azért ne irogassatok össze-vissza milyen eza telo milyen játék megy rajta stb.
1.Ha átirod a gyártot htc-re (build.propban) gangstar west cost hustle gyönyörűen megy,
2.Nekem megvan 7honapja semmi baja,bár nemis hajigálom a 3.emeletről.
3.A Spicában nincs 3ds gyorsító (andreo200) ez miatt a játékok szaggatnak rajta ezen nem.
4.Kijelző 2 fajtával érkezett az amoledes szebb de nemsok jött belőle
5. Pár tesztben irták hogy a kijelző felbontás nagy és kevés a proci hát nagyon nem 😀 Moddolt android rendszerrel eszméletlen gyors
6.Az ára nem mindenkinek van 80-100k telefonra
hát figy én x10 minin próbáltam az angry birds-t és ha az első 3-4 pály még megy de a többi az nagyon laggol 😆 igaz nem nagyon játszok vele, csak ha nagyon unatkozok, de egy kicsivel gyorsabb procit tehettek volna bele :/ több mint valószínű, hogy elcserélem, vagy eladom a minit és veszek egy másik telót...Szép meg minden, de nálam már kissé lassú a teló 😕 szerintetek mennyiért lehetne eladni? 😃 semmi baja nincs.
pukkancs írta:
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^
Azért ja 1GHz se rossz de van játék ami akad rajta meg van ami kihasznál 2magot 😃
gabesz1024:Tudom láttam és azt is hallottam hogy vannak hibás készülékek is és inkább maradok ennél mert amilyen szerencsés vagyok a hatodikra is hibás példányt kapok 😃
Nekem most van egy Samsung E250V-m de szeretnék egy androidos telót nincs sok pénzem rá így hát csak egy vodafone smart-ra gondoltam szerintetek milyen lenne? 😀
na igen...nekem is k550i volt 3-4 évig, de suliban lépcsőn leesett aztán fél képernyő oda lett. igaz még úgy is használtam majdnem 2 hónapig, de aztán teljesen megadta magát, meg voltak kisebb problémák vele. Most x10 mini van (december óta), de a régebbi telók szerintem akkor is jobbak a mostaniaknál. nem azt mondom, hogy többet tudnak, de sokkal strapabíróbbak mint a mostani okostelefonok. oké el vagyok a mostanival is, annyira nem szeretem mint a k550i-t 😃. negatívum az x10 miniben, hogy a proci nem egy izmos darab, és nem jön hozzá több frissítés (android 2.2 vagy 2.3). nem bántam meg hogy megvettem a telót, de még várhattam volna egy fél évet mert már van jó pár hasonló kaliberű telefon.
De legalább cseregaris a blade a gyártó is tudja hogy nem a legjobb így ha szar csak beviszed és azonnal újat kapsz semmi egy hónapos kivizsgálás meg ilyenek
whiteflame írta:
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett
Erre való a garancia de ilyen áron nem is lehet csúcs minőségű fülest várni azt én egy hónap alatt szétszaggattam mert nagyon gané meg nem kell üvöltetni a hangszórót (ha nem üvöltetted akkor bocs csak feltételezés) Ja meg attól hogy nálad rossz lett a hangszóró az nem jelenti azt hogy a többi 100 000 darabban is rossz
Na azért ne irogassatok össze-vissza milyen eza telo milyen játék megy rajta stb.
1.Ha átirod a gyártot htc-re (build.propban) gangstar west cost hustle gyönyörűen megy,
2.Nekem megvan 7honapja semmi baja,bár nemis hajigálom a 3.emeletről.
3.A Spicában nincs 3ds gyorsító (andreo200) ez miatt a játékok szaggatnak rajta ezen nem.
4.Kijelző 2 fajtával érkezett az amoledes szebb de nemsok jött belőle
5. Pár tesztben irták hogy a kijelző felbontás nagy és kevés a proci hát nagyon nem 😀 Moddolt android rendszerrel eszméletlen gyors
6.Az ára nem mindenkinek van 80-100k telefonra
hát ha csak játszásra használnád már alapból nem használod ki az okostelefont
ki mondta hogy csak játékra használom? csak írtam egy példát, hogy minél mutatkozik meg hogy nem elég a 600MHz-s proci...
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^
Azért ja 1GHz se rossz de van játék ami akad rajta meg van ami kihasznál 2magot 😃
Remélhetőleg holnap kapok iPhone 4-et...😃
3 éves és mindig a legjobb pillanatokban hall meg
amugy az en telom az egy Samsung Galaxy Ace. meg van rendelve, jovo heten hozza a futar 😜
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett
Erre való a garancia de ilyen áron nem is lehet csúcs minőségű fülest várni azt én egy hónap alatt szétszaggattam mert nagyon gané meg nem kell üvöltetni a hangszórót (ha nem üvöltetted akkor bocs csak feltételezés) Ja meg attól hogy nálad rossz lett a hangszóró az nem jelenti azt hogy a többi 100 000 darabban is rossz
Szeptemberben érkezhet... 😆 Egyenlőre az összes alap órajele 2x1200Mhz
őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.
Előfordul. 😀
Szeptemberben érkezhet... 😆 Egyenlőre az összes alap órajele 2x1200Mhz
őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.
Galaxy S 2 1.4 GHz-en ? 😃
2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀
[LINK]
Galaxy S 2 1.4 GHz-en ? 😃
2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀