hát figy én x10 minin próbáltam az angry birds-t és ha az első 3-4 pály még megy de a többi az nagyon laggol 😆 igaz nem nagyon játszok vele, csak ha nagyon unatkozok, de egy kicsivel gyorsabb procit tehettek volna bele :/ több mint valószínű, hogy elcserélem, vagy eladom a minit és veszek egy másik telót...Szép meg minden, de nálam már kissé lassú a teló 😕 szerintetek mennyiért lehetne eladni? 😃 semmi baja nincs.
pukkancs írta:
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^
Azért ja 1GHz se rossz de van játék ami akad rajta meg van ami kihasznál 2magot 😃
gabesz1024:Tudom láttam és azt is hallottam hogy vannak hibás készülékek is és inkább maradok ennél mert amilyen szerencsés vagyok a hatodikra is hibás példányt kapok 😃
Nekem most van egy Samsung E250V-m de szeretnék egy androidos telót nincs sok pénzem rá így hát csak egy vodafone smart-ra gondoltam szerintetek milyen lenne? 😀
na igen...nekem is k550i volt 3-4 évig, de suliban lépcsőn leesett aztán fél képernyő oda lett. igaz még úgy is használtam majdnem 2 hónapig, de aztán teljesen megadta magát, meg voltak kisebb problémák vele. Most x10 mini van (december óta), de a régebbi telók szerintem akkor is jobbak a mostaniaknál. nem azt mondom, hogy többet tudnak, de sokkal strapabíróbbak mint a mostani okostelefonok. oké el vagyok a mostanival is, annyira nem szeretem mint a k550i-t 😃. negatívum az x10 miniben, hogy a proci nem egy izmos darab, és nem jön hozzá több frissítés (android 2.2 vagy 2.3). nem bántam meg hogy megvettem a telót, de még várhattam volna egy fél évet mert már van jó pár hasonló kaliberű telefon.
De legalább cseregaris a blade a gyártó is tudja hogy nem a legjobb így ha szar csak beviszed és azonnal újat kapsz semmi egy hónapos kivizsgálás meg ilyenek
whiteflame írta:
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett
Erre való a garancia de ilyen áron nem is lehet csúcs minőségű fülest várni azt én egy hónap alatt szétszaggattam mert nagyon gané meg nem kell üvöltetni a hangszórót (ha nem üvöltetted akkor bocs csak feltételezés) Ja meg attól hogy nálad rossz lett a hangszóró az nem jelenti azt hogy a többi 100 000 darabban is rossz
hector maio: Az egy nagyon jó kis telefon, ugyan már nem új, de még mindig nagyon jónak számít! Én is nézegettem azt a telefont, mikor újat akartam, aztán mindenhogy alakult, csak úgy nem ahogy én akartam. 😃
hát ha csak játszásra használnád már alapból nem használod ki az okostelefont
ki mondta hogy csak játékra használom? csak írtam egy példát, hogy minél mutatkozik meg hogy nem elég a 600MHz-s proci...
simán ki lehet használni...legalábbis gondolom. meg alapból sokkal gyorsabb, meg játékok sem laggolnak rajta. nekem elég lenne egy sima 1GHz-s teló ^^
Azért ja 1GHz se rossz de van játék ami akad rajta meg van ami kihasznál 2magot 😃
Remélhetőleg holnap kapok iPhone 4-et...😃
3 éves és mindig a legjobb pillanatokban hall meg
amugy az en telom az egy Samsung Galaxy Ace. meg van rendelve, jovo heten hozza a futar 😜
ZTE Blade - de nem nagyon ajánlom, mert a fülhallgatója egy hét alatt bekrepált... a hangszóró 4 hónap alatt félhulla lett
Erre való a garancia de ilyen áron nem is lehet csúcs minőségű fülest várni azt én egy hónap alatt szétszaggattam mert nagyon gané meg nem kell üvöltetni a hangszórót (ha nem üvöltetted akkor bocs csak feltételezés) Ja meg attól hogy nálad rossz lett a hangszóró az nem jelenti azt hogy a többi 100 000 darabban is rossz
Szeptemberben érkezhet... 😆 Egyenlőre az összes alap órajele 2x1200Mhz
őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.
Előfordul. 😀
Szeptemberben érkezhet... 😆 Egyenlőre az összes alap órajele 2x1200Mhz
őszintén ezekbe minek kell mostmár külön OC? van aki tuningolja ezt is.
Galaxy S 2 1.4 GHz-en ? 😃
2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀
[LINK]
Galaxy S 2 1.4 GHz-en ? 😃
2x1.2Ghz Kétmagos a kicsike 😀
CyanogenMod 8.4