Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sanchez avatar
A tálcán van egy mappa ikon, arra kattints rá.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sanchez írta:
Mi az, hogy hogy kell bemenni a fájlokba?

Bezárni úgy tudod, hogy felviszed az egeret baloldalra és ott jobb klikk arra ami kijön majd Bezárás.

ugy mint win7 nel pl hogy szamitogep|D lemez, lassam a mappakat. Bocs hogy ilyen hulyen irok, de a rendszer angol, es az irasjelek nem tudom hogy vannak.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Mi az, hogy hogy kell bemenni a fájlokba?

Bezárni úgy tudod, hogy felviszed az egeret baloldalra és ott jobb klikk arra ami kijön majd Bezárás.
0
0
0
0
niteforce avatar
Hello
most kiprobaltam a win8 at megint, es hogy kell bemenni a fajlokba? mert arra igy nem talaltam semmit.
Ja es hogy kell bezarni az alkalmazasokat? csak task managerrel lehet?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Minden jó a rendszerrel, a bekapcsolás is ultra gyorsan történik, azt hittem , hogy nem kapcsoltam ki a gépet, és sleep módban volt, de nem. Villám sebesen kacsol be. Win7-nek sokkal több idő kellett, hogy bekapcsoljon. DE muszáj lesz vissza raknom a 7est, mert az f1 2011 nem megy.....😞
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én eddig azt olvastam hogy a játékok jobban mennek de holnap fölrakom a bf3 mat és mondok eredményt ott úgyis az fpst néztem mert ott 50fps alatt nagyon szaggat.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Felraktam, és sikerült aktiválni(WIN8 PRO X64) . Win8 alatt is ugyanúgy futnak az újabb játékok , mint win7 alatt? Eddig pár játékot néztem meg 8as alatt, de eddig minden rendben volt. Nem vettem észre semmilyen különbséget a két rendszer között játék közben. Win8 nálam elég fürge, gyorsabb, mint a 7es. Eddig!
0
0
0
0
Sanchez avatar
Próbáld ki Vboxba és döntsd el, hogy megéri-e.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Megéri felrakni? Játékok mennekvrajta? Gyorsabb mint a 7
0
0
0
0
Sanchez avatar
Újraindítod és igen eltűnik.
0
0
0
0
Ducky avatar
Sanchez írta:
C:\Windows\System32\cmd.exe > jobb klikk futtatás rendszergazdaként?

most nem vagyok a gép közelében (most telón), de miután aktiválom eltűnik a vízjel? (klasszikus asztalon)
0
0
0
0
Sanchez avatar
C:\Windows\System32\cmd.exe > jobb klikk futtatás rendszergazdaként?
0
0
0
0
Ducky avatar
Sanchez írta:
Parancssorba. CMD.exe

csak azt írja hogy nincs jogosultságom, de nem találom hogyan kell rendszergazdaként futtatni. 😕
0
0
0
0
Ducky avatar
amúgy hova kell beírni azt a valamit ami 2013ig aktiválja?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ez is valami olyasmi, de a rendes MSDNS-es 15-én jön.
0
0
0
0
Ducky avatar
Sanchez írta:
Szerintem nem, az Augusztus 15-én várható. ( Szerintem még ez se lesz a teljesen végleges, de nem tudom )

de ez nem az ami kiszivárgott az msdn-ről? mert az msdn-en végleges van szerintem. 😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Szerintem nem, az Augusztus 15-én várható. ( Szerintem még ez se lesz a teljesen végleges, de nem tudom )
0
0
0
0
Ducky avatar
Windows.8.Core.Pro.Enterprise.9200.16384.x64.HUN-ENG.by.torko
ez már olyan ami a boltokban is kapható lesz?😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ezzel működik az aktiválás:

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
enter
cscript slmgr.vbs /skms benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net
enter
cscript slmgr.vbs /ato
enter

2013-ig aktiválja.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én meg kezdem megszokni és a problémáim is kezdenek eltűnni. Lehet hogy még a végén jó barátok leszünk.

Joker020 Hogy tudtad aktiválni?
Nekem az van amit feki ajánlott
Windows.8.Core.Pro.Enterprise.9200.16384.x64.HUN-ENG.by.torko
ezt lehet?
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Sikerült aktiválni 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az igen szó szerint 10 perc alatt megvolt a telepítés onnantól hogy elindítottam a telepítést odáig hogy felállt a windows. Ez szép.😎 Amúgy ennek a metro felületnek mi az értelme lényege? Mert engem nem érdekelnek a hülye hírek a hülye időjárás a hülye hotmai mert csak ezzel van tele. Lehet valami értelmesre használni?

Nem igaz ekkora fost fél év után is szar fos hányadék az ati driver a fostos windows 8 hoz nem hiszem el. Legutóbb februárba is képtelen volt fölrakni az illesztő programot.

Na jó kár volt ez a fosadványt fölrakni újra tudhattam volna hogy ugyan olyan szar mint a februári kiadás. Továbbra is fosok hozzá a driverek. Jelósz kér bekapcsoláskor holott én nem mondtam neki hogy ilyet tegyen, úgy törli a dolgokat hogy nem kérdez meg előtte egy rossz gombnyomás és pápá adatok. Rühellem.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Nah rájöttem 1-2 dologra 😃 múltkor ugye írtam, hogy azzal rontották el a gyorsaságot, hogy mindent úgy kell megkeresni a minden programok között hát mégsem 😀 billen Windows gomb, beírod a keresett nevet és megkeresi 😃 így még talán gyorsabb is mintha a start menüben keresnéd 😃 (Y)
0
0
0
0
sunray20 avatar
nekem nagyon bejött a win 8 😃 a cod 6 közepessen laggolt win 7 mellet ( igaz mondjuk haldoklott is 1 kicsit a win 7 ) aztán feltettem a win 8 at és most fullon megy néha apro laggokkal
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Akkor nem piszkálom 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Joker020 írta:
A Defendert nem lehet valahogy törölni? mert az a Win7-ben is egy hulladék volt.

a 7esnél hulladék volt de a 8asnál egy komplex védelmi rendszer! ötvözi az MSE-t a 7es Defender-ét s a Firewall-t s meglepő módon jól végzi dolgát...
0
0
0
0
AlwinHD avatar
A Defendert nem lehet valahogy törölni? mert az a Win7-ben is egy hulladék volt.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
Ez tényleg jól néz ki a legelső verzió amit még vagy februárba adtak ki az nem nézett így ki szerintem azt rühelltem. Honnan érdemes letölteni? Hallottam hogy jött már ki valami kiszivárgott? Inkább azt vagy valami hivatalos próba cuccot?

Én ezt a verziót használom "Windows.8.Core.Pro.Enterprise.9200.16384.x64.HUN-ENG.by.torko" ebben mind a 3 Win8 verzió benne van magyarul s angolul (van 32bites verziója is)

Honnan szerezted be? Ezt lehet folyamatosan frissíteni windows update el?

Teracod-ról...termékkulcs nincs szóval nem lehet a rendszert testre szabni s eddig csak a Defender-hez jött update...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Feki1991 írta:
Kmisi99 írta:
Ez tényleg jól néz ki a legelső verzió amit még vagy februárba adtak ki az nem nézett így ki szerintem azt rühelltem. Honnan érdemes letölteni? Hallottam hogy jött már ki valami kiszivárgott? Inkább azt vagy valami hivatalos próba cuccot?

Én ezt a verziót használom "Windows.8.Core.Pro.Enterprise.9200.16384.x64.HUN-ENG.by.torko" ebben mind a 3 Win8 verzió benne van magyarul s angolul (van 32bites verziója is)

Honnan szerezted be? Ezt lehet folyamatosan frissíteni windows update el?
0
0
0
0
AlwinHD avatar
És annyival gyorsabb, hogy a telepítése kb 6 perc volt win7-nél 17-18, a rendszer teljes felállása meg friss win7 esetén is 40-50mp ennél meg 19mp? 😀 Nekem a kiszivárgott van meg HUN 64bit csak aktiválni nem lehet még sajnos, addig meg nem tudom a profilt szerkeszteni 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem ez hiba volt a Microsofttól. Attól hogy népszerűek a tabletek, nem kellett volna ráerőltetni a PC-re a kezelőfelületet. Nem hiába nincs Android PC-re, és sima win7 tabletre. Akárhogy hozzászokik valaki, azt el kell ismerni, hogy egérrel fele olyan jól kezelhető mint a normál felület a win7-en.
Mellesleg most már bekerült az a tényező is, hogy tetszik vagy nem a felület. Nekem például nem. Win7-ben semmi nem tud tetszeni vagy nem tetszeni, az van és kész.
És az eddigi szokásokat követve szerintem a win9-től sem várhatunk mást (ahogy feki1991 is említette) ugye win2000-XP, Vista-Win7...
Én sem fogom biztos lecserélni a Win7-et. Amikor felraktam a win8-at régebben, fél nap után elegem lett belőle, úgy is hagytam már, másnap töröltem le, mert tényleg szétvertem volna az egészet.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
MaximumGame írta:
Szilard96 írta:
Szerintem nagy darab sz*r lett, és ezt szépen kifejezve mondtam 😆

Hogy képzelték átalakítani a megszokott START menüt? Elkúrták az egész rendszert miatta (legalábbis szerintem, nekem egyáltalán nem jön be).
Ez a rendszer egy telóra, vagy táblagépre megfelel, de PC-re, vagy laptopra nem.

Nem érdemli meg ez a rendszer még azt sem ,hogy letöltsem nem, hogy megvegyem. Szerintem ez egy nagy bukás volt a Microsoft részéről, a Windows 8 mellett a Vista álom 😂

Maradok a Windows 7 -nél 😀

Úgy tudom lesz olyan benne hogy ezt kikapcsolod régire !

https://pcworld.hu/apix_collect/0911/windows-8/windows-8_screenshot_20120417210626_2_nfh.jpg

Nem, nincs benne olyan, sem a 32bites Enterprise-ban sem a 64bites Pro-ban! ráerőltetik a népre... Stardock-al előlehet hozni többé-kevésbé a régi Start menüt DE minek előhozni ha dobták a régi elrendezést? átkell szokni az újra s kész, a Win9 (ha ez lessz a neve) tuti nem fog visszatérni a régi kinézethez nem hiába dolgoztak a fejlesztők hogy összehozzák az összes platformot egy felületre...
0
0
0
0
no avatar
Szilard96 írta:

Hogy képzelték átalakítani a megszokott START menüt? Elkúrták az egész rendszert miatta (legalábbis szerintem, nekem egyáltalán nem jön be).
Ez a rendszer egy telóra, vagy táblagépre megfelel, de PC-re, vagy laptopra nem.

Nem érdemli meg ez a rendszer még azt sem ,hogy letöltsem nem, hogy megvegyem. Szerintem ez egy nagy bukás volt a Microsoft részéről, a Windows 8 mellett a Vista álom 😂

Maximális gémesen egyetértek.😆
Kezelőfelület valami borzasztó lett.
De valóban át lehet állítani, többet nem tudok mondani, gyorsan letöröltem.😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Azt nem tudom, hogy benne lesz-e, de egy kiegészítővel vissza lehet kapcsolni. Nekem így néz ki a RLSPReview VirtualBox-ba:

https://www.kephost.com/images4/2012/8/12/7482h0pbnb8dj4br0t3d.jpg

Nem tudom miért van mindenki kiakadva erre a Windows 8-ra, nekem nagyon tetszik.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Szilard96 írta:

Úgy tudom lesz olyan benne hogy ezt kikapcsolod régire !

https://pcworld.hu/apix_collect/0911/windows-8/windows-8_screenshot_20120417210626_2_nfh.jpg
0
0
0
0
Szilard96 avatar

0
0
0
0
AlwinHD avatar
Felraktam, eddig tetszik, szokni kell még és akkor jó lesz 😀 Meg remélem minél hamarabb érkezik egy loader hozzá 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
WackoSheep írta:
Az alkalmazásvoltot ha hasznalod le kapcsolnak h illegálisan használod és...

dehogy kapcsolnak le...mind a 2 gépemen a kiszivárogtatott Win8 Pro van s csak annyi történt hogy bekapcsoláskor mindíg kéri hogy aktiváljam, aktiválás nélkül a Store s a profilok testreszabása nem működik de Nekem nem is hiányzik...
0
0
0
0
Revengex avatar
Erre ki tud megoldást?
https://kepfeltoltes.hu/120808/20120808453_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
khaled98 avatar
[LINK]

na? 😀 bukás vagy nem?
0
0
0
0
VooDoo avatar
Ebben az angol verzióban is működik minden😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
Honnan tudnék windows 8 trial-t letölteni?
0
0
0
0
no avatar
nincs...

ez még nem jelent meg hivatalosan...

De lehet, hogy win update-en keresztül megjelenés előtt már fent lesz több nyelvi csomag, vagy addigra lesz magyar változat is.
0
0
0
0
VooDoo avatar
A Windows 8 Pro-hoz nincsen magyar nyelvi csomag? (beload-ról szedtem)
0
0
0
0
no avatar
Nah...
Az RTM változat máris kiszivárgott...mind a Professional, mind a Enterprise edition...

Nem is túlzottam vagyok meglepve. A win7 esetében is ez volt, igaz a win8 esetében szinte pár nappal a hivatalos bejelentés követően már a neten volt...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció