alex13 írta:
Ezt se értem, 2 alaplapi videokártya van bent? Vagy 2 magos az alaplapi videokártya?
Nem segítség igaz, de tudnál véleményt mondani erről a notidról? Pont egy ilyen és egy másik között nem tudok dönteni (a hétvégén fogok venni) 😃
Vagy esetleg ha egy 3dmark pontot tudsz mondani a noti teljesítményéről azt is megköszönöm 😃
na jack csatin sikerült hangot kiküldeni 😃 valamiért nem áll át a driver arra hogy van benne előlapi is és manuálisan kell átállítani vicc néha ez a win 7 is nem baj hétvégén újratelepítem úgyis az egész gépet 😀
olyan problémám lenne hogy ma megjött a c70 es gépházam minden jól ment összeraktam meg minden de valamiért az előlapi usb illetve hang kimenet nem működik pedig jó helyre dugtam be mit tudok ezzel csinálni ?
Hello mindenki!
A haveromnak akarok 70-80 ezerből egy olyan gépet (alaplap, proci, VGA, HDD, memória, ház, táp, DVD író) összedobni, amit inkább netre, filmre, meg zenére használna, de szeretné kipróbálni az újabb játékokat is persze nem max grafikán, hátha áttérne konzolról pc-re.
Azt is tudom hogy ennyi pénzért nem lesz csúcs gépe... de a lényeg az lenne, hogy később, ha tényleg bejön neki, akkor tudja a pocit, meg a VGA-t erősebbre cserélni. Intel vagy AMD, Nvidia vagy Ati... tök mindegy.
Szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni, hátha sikerülne pár jó konfigot összehozni.
Olyan problémám van, hogy van egy hordozható HDD-m. Mikor játék iso-kat akarok rámásolni kiírja megtelt a lemez. 1 TB-os, és a BF3-at akartam rámásolni. Itt is az a szitu, hogy le kell formázni NTFS-ben mint a pendrive-okat?
KÖSZI!
Ha nem NTFS fájlrendszerű, akkor nem ártana újraformázni.
Olyan problémám van, hogy van egy hordozható HDD-m. Mikor játék iso-kat akarok rámásolni kiírja megtelt a lemez. 1 TB-os, és a BF3-at akartam rámásolni. Itt is az a szitu, hogy le kell formázni NTFS-ben mint a pendrive-okat?
KÖSZI!
Ha nem NTFS fájlrendszerű, akkor nem ártana újraformázni.
Így van!DE ha szegecs van eltörve az azért látványos is ha megemeled a házat vagy ilyesmi.rendesen mozog ha a sarkánál van eltörve.nekemm is volt ilyen problémám anno azért jutott eszembe ez.
Esetleg még ezen kívül,mind két oldal lap rendesen illeszkedik,rendesen be van csavarozva?
Vagy még egy ötlet : az alaplap összes csavarját ellenőrizd hogy rendesen be van e csavarva mind.mert ebben az esetben már rezonálhat a ház a hűtő miatt,bár még csak egyszer láttam ilyen problémát haver gépénél.
Majd mindjárt átnézem a szegecseket, eddig a hűtők a régi házamban nem rezonáltak pedig. Akkor a ház lesz a ludas, csak meg kell keresnem hang forrását.
Nah most azt a Ramot ami eddig is a gépbe volt, áttettem másik slotba, tökéletesen működik..
Egyébként nem sípol.. elindítom elkezdenek világítani a ledek, pörögnek a ventik, majd mielőtt bejönne a kép leállnak.. majd 2-3 mp után megint elindul a gép magától és ez ismétlődik még ki nem nyomom a tápot
Nekem is ez volt régen. Nem bootolt eb a gép. Abból csere lett mer tisztítottam a RAM-ot és a foglalatot is, de az istennek sem működött vettem mellé újat és voálá.. 😃 Amivel nem indul, az valszleg kuka..
Csak 2 slot van a lapon.. és teljesen új az alaplap + a ram is szóval nem nagyon lehetnek koszosak... majd mindjárt megpróbálom cserélgetem őket ahogy csak tudom
Akkor valószínűleg a Ram a hibás. Próbáltad cserélgetni őket? Mármint, hogy egyszer az egyikbe, egyszer a másik slot-ba teszed? Meg tisztítottad a Ram-ok érintkezőit? Nem koszos a Ram slot esetleg?
Superlompos: Nem állt szándékomban megsérteni senkit és elnézést is kértem a dologért! Spoiler!
Nem értem, honnan kellett volna tudnom a dologról. Ha velem történne bármilyen magán jellegű tragédia és egy fórumon valaki érintené a témát egy teljesen más kontextusban, biztos nem venném magamra, főleg nem feltételezném, hogy direkt sérteget. 😕
Osynho írta:
Bocsánat, ha megsértettelek, nem volt szándékomban, egyébként meg nem tudhattam a dologról. És nem is kell magadra venned. A szöveget, ha értelmezed (amit poénnak szántam), láthatod, hogy csak ironikusan fejeztem ki, mekkora veszéllyel jár egy gépben ilyen műveleteket elvégezni.
Egyszer kivettem egy alaplapot, visszaszereltem, de nem működött, árlatot kaphatott. Ez könnyen megeshet, ha te nekiállsz ott vagdalni. Kb oroszrulettezésnek minősül. Arról nem beszélve, hogy hozzá se férsz rendesen a házhoz.
Egy bocs elég lett volna :-( Semmi baj csak tudod mindig elfelejtem (hála az Istennek) ,hogy ez a dolog történt velem és ez a hajszárítós dolgog melbevert.
De semmi baj. És ahoz mitszolsz ha vas csípő fogoval kivágom mert olyan is van ha jol emlekszek aluminium vagasra ugyis rohadt vekony a lemez.
Mielott kiakarsz venni valamit a gepbol:Legalabb a tapon levo kapcsolot nyomd 0-ra majd a Power gombal nyomd ki a gepbol az armot es biztos nem kap rovidz..
Bocsánat, ha megsértettelek, nem volt szándékomban, egyébként meg nem tudhattam a dologról. És nem is kell magadra venned. A szöveget, ha értelmezed (amit poénnak szántam), láthatod, hogy csak ironikusan fejeztem ki, mekkora veszéllyel jár egy gépben ilyen műveleteket elvégezni.
Egyszer kivettem egy alaplapot, visszaszereltem, de nem működött, árlatot kaphatott. Ez könnyen megeshet, ha te nekiállsz ott vagdalni. Kb oroszrulettezésnek minősül. Arról nem beszélve, hogy hozzá se férsz rendesen a házhoz.
Nem szoktam zuhanyzás közben. De amugy se mert az egyik betegségemnek hála az agy műtétemet követően ami műszert be kelett ültetni, ahoz semmi mágnes nem mehet közel. Valamilyen okbol a halyszárító is kárt tesz benne. De kösz nagyon jól esett. :'(
Ezt se értem, 2 alaplapi videokártya van bent? Vagy 2 magos az alaplapi videokártya?
Nem segítség igaz, de tudnál véleményt mondani erről a notidról? Pont egy ilyen és egy másik között nem tudok dönteni (a hétvégén fogok venni) 😃
Vagy esetleg ha egy 3dmark pontot tudsz mondani a noti teljesítményéről azt is megköszönöm 😃
Segítség kezdő vagyok algebrába de komolyan 😆
Ebbe én nem tudok segíteni mert félévkor buktam matekból 😆
Pff.....Ez pedig sosem felejtem el, olyan könnyű volt 😆 Pedig már vagy 15 éve tanultam 😢
A haveromnak akarok 70-80 ezerből egy olyan gépet (alaplap, proci, VGA, HDD, memória, ház, táp, DVD író) összedobni, amit inkább netre, filmre, meg zenére használna, de szeretné kipróbálni az újabb játékokat is persze nem max grafikán, hátha áttérne konzolról pc-re.
Azt is tudom hogy ennyi pénzért nem lesz csúcs gépe... de a lényeg az lenne, hogy később, ha tényleg bejön neki, akkor tudja a pocit, meg a VGA-t erősebbre cserélni. Intel vagy AMD, Nvidia vagy Ati... tök mindegy.
Szóval ebben szeretném a segítségeteket kérni, hátha sikerülne pár jó konfigot összehozni.
Hali!
KÖSZI!
Köszi
Hali!
KÖSZI!
KÖSZI!
Ebbe én nem tudok segíteni mert félévkor buktam matekból 😆
Valaki nem tudja melyik az a Vezérlő IC Xbox360 ban ami okozhat e79 es híbakodot ?
Az RAM hibára utal azthiszem, vagy a HANA chip főtt meg.
Összevonás vagy mi?😂
Esetleg még ezen kívül,mind két oldal lap rendesen illeszkedik,rendesen be van csavarozva?
Vagy még egy ötlet : az alaplap összes csavarját ellenőrizd hogy rendesen be van e csavarva mind.mert ebben az esetben már rezonálhat a ház a hűtő miatt,bár még csak egyszer láttam ilyen problémát haver gépénél.
és utánanéztem az alaplapnak bírnia kell a 8 gb-t
lehet hogy bios-t kellene frissíteni
Egyébként nem sípol.. elindítom elkezdenek világítani a ledek, pörögnek a ventik, majd mielőtt bejönne a kép leállnak.. majd 2-3 mp után megint elindul a gép magától és ez ismétlődik még ki nem nyomom a tápot
Az miért van hogy ha benne van mind a 2 RAM a gépemben, akkor nem indul el a gép ?
Spoiler!
Egy bocs elég lett volna :-( Semmi baj csak tudod mindig elfelejtem (hála az Istennek) ,hogy ez a dolog történt velem és ez a hajszárítós dolgog melbevert.
De semmi baj. És ahoz mitszolsz ha vas csípő fogoval kivágom mert olyan is van ha jol emlekszek aluminium vagasra ugyis rohadt vekony a lemez.
😂 Ez k@rva nagy ! 😂
De ha letakarom ugy nemjó? Mert ezert nem szeretnem majd szetszedni.