Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Superlompos írta:
Ha a táp rossz, akkor fel se pörögnek a ventik, tehát ez a rész kizárva. Esetleg, ha nem jól rakod bele a videókártyát a csatolóba, akkor előfordulhat, hogy nincs kép.

Szerintem jól van belerakva könnyen belement😕 Nem tudom mi baja lehet😕
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha a táp rossz, akkor fel se pörögnek a ventik, tehát ez a rész kizárva. Esetleg, ha nem jól rakod bele a videókártyát a csatolóba, akkor előfordulhat, hogy nincs kép.
0
0
0
0
no avatar
Cr4zY79 írta:
igen akkor ott a videókártya lesz a baj, Mivel: 1) A gépedben (hülyénfogalmazva) nem kapcsol be a monitor de másikban igen 2) nem pittyeg az bios, Nos barátom, boldog tulajdonosa lehetsz a jövőben egy videókártyának😃

De azt mivel magyarázod hogy másik gépben is ugyanaz volt a baja?
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
igen akkor ott a videókártya lesz a baj, Mivel: 1) A gépedben (hülyénfogalmazva) nem kapcsol be a monitor de másikban igen 2) nem pittyeg az bios, Nos barátom, boldog tulajdonosa lehetsz a jövőben egy videókártyának😃
0
0
0
0
no avatar
GAMER2 írta:
Cr4zY79 írta:
Magic írta:
Sziasztok!
Mikor bekapcsolom a gépet a monitor nem kapcsol be csak készenlétben van.😢 Megnéztem minden alkatrészt és szerintem a táp rossz,beleraktam egy másik gépbe és azon se kapcsolt be a monitor csak készenlétben volt.
Lehet valamit csinálni vagy vegyek új tápot?😞 Másik táppal nem tudtam kipróbálni mert a másik gép tápja kevés hozzá.
Már ne haragudj, de szerintem hülyeség amit irtál, mert a monitor nem a gépből szerzi az áramot ,hanem hálózatiról(220).Pórobáld meg ugy hogy nem a videokrátyára csatlakoztatod, hanem integráltra nekem is volt már ilyen problémám(aztán gyors kondicsere és már ment is😃😉 és már jó is volt De ott vagy a a vidokrátya ment tönkre vagy csak simán a monitor(szokása) nem a tápnál kell keresni a bajt(SZERINTEM!!!!)

Attól függ, hogy milyen a tápja...Láttam már olyan tápot amin 2 darab 220-as hálózati csati van 😉 Bár azok általában rossz minőségűek 😠
De eléggé esélytelen hogy a táp sz*rt be, inkább a vga vagy maga a monitor 😕

Nincs integrált videókártya benne szóval arra nem tudom rakni, a monitort kipróbáltam másik gépen és jó, a táp FSP 60GTA 250W és 1 héttel ezelőtt még semmi baja se volt. Sajnos a videókártyát nem tudom másik gépben kipróbálni mert agp-s foglalatú a másik gépemben meg csak pci-e van. Egyéb ötlet? (szerk. Bekapcsolásnál nem sipol az alaplap de a ventik felpörögnek)
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Cr4zY79 írta:
Magic írta:
Sziasztok!
Mikor bekapcsolom a gépet a monitor nem kapcsol be csak készenlétben van.😢 Megnéztem minden alkatrészt és szerintem a táp rossz,beleraktam egy másik gépbe és azon se kapcsolt be a monitor csak készenlétben volt.
Lehet valamit csinálni vagy vegyek új tápot?😞 Másik táppal nem tudtam kipróbálni mert a másik gép tápja kevés hozzá.
Már ne haragudj, de szerintem hülyeség amit irtál, mert a monitor nem a gépből szerzi az áramot ,hanem hálózatiról(220).Pórobáld meg ugy hogy nem a videokrátyára csatlakoztatod, hanem integráltra nekem is volt már ilyen problémám(aztán gyors kondicsere és már ment is😃😉 és már jó is volt De ott vagy a a vidokrátya ment tönkre vagy csak simán a monitor(szokása) nem a tápnál kell keresni a bajt(SZERINTEM!!!!)

Attól függ, hogy milyen a tápja...Láttam már olyan tápot amin 2 darab 220-as hálózati csati van 😉 Bár azok általában rossz minőségűek 😠
De eléggé esélytelen hogy a táp sz*rt be, inkább a vga vagy maga a monitor 😕
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Magic írta:
Sziasztok!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Sanchez avatar
Felsőt rakd Never-re vagy None-re, nem tudom milyen opció lesz.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Melyiket kell állítani ahhoz, hogy ne "pihenjen" a monitorom ha nem vagyok gépnél (mintha ki kapcsolna).
https://kepkezelo.com/images/3ir6n0ll2z5l6qh35kq.png
Nem igen tudok angolul és még nem is vagyok biztos abba amire én gondolok.
0
0
0
0
-Norbi- avatar
Warrior1001HD írta:
Sziasztok rá akkartam rakni a telómra a CM9-et de telepítéskor ezt írja a Recovery "installion abouted.(Status 7)" mit tegyek?
Teló:Huawei Ascend y200(rootolva van)PLS sürgős

CM előtt ClockWork Recovery-t is fel kell tenni.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Sziasztok rá akkartam rakni a telómra a CM9-et de telepítéskor ezt írja a Recovery "installion abouted.(Status 7)" mit tegyek?
Teló:Huawei Ascend y200(rootolva van)PLS sürgős
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Blatniczky írta:
Sziasztok!
Nem tudjátok, mennyi a videoramja ennek a kártyának?
AMD Radeon 3000 graphics, DX10, PS 4.0
És hogy megéri-e ezt a gépet venni?
[LINK]

Szia!

Ez egy alaplapba integrált videochip... VRAM-ja nem sok(ha jól tudom a RAM -ból szedi), ahogy teljesítménye sem. Játékra rossz választás.

Üdv. Szilard96
0
0
0
0
Blatniczky avatar
Sziasztok!
Nem tudjátok, mennyi a videoramja ennek a kártyának?
AMD Radeon 3000 graphics, DX10, PS 4.0
És hogy megéri-e ezt a gépet venni?
[LINK]
0
0
0
0
humerot avatar
attól függ milyen az a táp ha valami modecom mtech hkc vagy codegen akkor semmiféleképpen nem minimum FSP Chiftech Corsair illetve társai személyes tapasztalatból meg mások ajánlása által a Chiftech i arena tápokat kerüld
0
0
0
0
Lizard avatar
sneakers írta:
500as táp elég ennek:
i5-3330
9600gt
8gb ram
asrock z77 pro3
?

Bőven elég.
0
0
0
0
sneakers avatar
500as táp elég ennek:
i5-3330
9600gt
8gb ram
asrock z77 pro3
?
0
0
0
0
Flash avatar
A teljesítményét semmivel, csak a kraftot adja a konfignak.
Tápon nem érdemes spórolni, ha biztonságban akarod tudni a gépedet.
0
0
0
0
sneakers avatar
A táp mivel befolyásolja a gép teljesítmenyét?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Reincarnation írta:
ezt így konkrétan tudtommal nem tudod megoldani van olyan program amivel fixálni lehet a gépen a le/feltöltést és akkor mind2 gépet beállítod fix értékre és jo lesz (nem tudom a nevét😀

de szerintem jobb lenne a ha töltést korlátoznád.

ezt hardverapró fórumon kérdeztem, mondták hogy igen lehet ám én a helyet nem találtam hogy hol mégis.
0
0
0
0
no avatar
ezt így konkrétan tudtommal nem tudod megoldani van olyan program amivel fixálni lehet a gépen a le/feltöltést és akkor mind2 gépet beállítod fix értékre és jo lesz (nem tudom a nevét😀

de szerintem jobb lenne a ha töltést korlátoznád.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
adam990304 írta:
tasiadam írta:
Hogyan tudom megcsinálni a TL-WR340G típusú modemen hogy amikor játszok akkor blokkolja le az adatforgalmat csak a játékra?

Nem biztos,de szerintem azt tűzfalban is meg lehet oldani.

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök,és itt a játék exe-ének a kimenő és bemenőjét letiltod.Nekem is ezt mondták FIFA 13-nál...bár csak "félig" működött...

konkrétan az kéne hogy ha töltenek én el indítom a játékot akkot a router a WLANról a legnagyobb rész át adja a gépre, így nem pingelnék de netezni tudnának.
0
0
0
0
no avatar
tasiadam írta:
Hogyan tudom megcsinálni a TL-WR340G típusú modemen hogy amikor játszok akkor blokkolja le az adatforgalmat csak a játékra?

Nem biztos,de szerintem azt tűzfalban is meg lehet oldani.

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök,és itt a játék exe-ének a kimenő és bemenőjét letiltod.Nekem is ezt mondták FIFA 13-nál...bár csak "félig" működött...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
sneakers avatar
akkor jó mert eddig egy félórásat majdnem 4 óra volt lerenderelni😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
sneakers írta:
a Sony Vegasban a renderelés függ attól, hogy a gépbe mekkora memória van(2gb vs. 8gb)?

Még szép, hogy igen. Minél több van és komolyabb a gép gyorsabban renderel.
0
0
0
0
sneakers avatar
a Sony Vegasban a renderelés függ attól, hogy a gépbe mekkora memória van(2gb vs. 8gb)?
0
0
0
0
gytomi avatar
surveyek kijátszása valakinek sikerült?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Teló:Huawei Ascend y200(rootolva van)
0
0
0
0
GAMER2 avatar
GAMER2 írta:
Sziasztok! Haverom áthozta az Asus K53SD típusú laposát, hogy rakjam neki újra, mert már nagyon lassú volt szegény 😕 Fel is toltam, ment minden szépen, aztán kidob az asztalon és látom hogy a hálózat ikon mellett megjelent egy kis piros x betű. Ez uye azt jelenti, hogy nem lát kapcsolatot. A tesóm laposán ilyet csak akkor dob ki, ha ki van kapcsolva a wifi adapter.Eszközkezelőben néztem, felkiáltójel van a háló adapter mellett, ugyanis nem talált drivert hozzá a winfos. Én leszedtem a gyártó oldaláról a megfelelő verziót, restart után ugyan úgy maradt az egész cucc 😠 Ilyennel még sose találkoztam, mindenki azt mondta hogy csakis driver baja lehet, más nagyon ritkán romolhat el. Aztán már leszedtem minden kezelési könyvet stb., amiben azt írja hogy Fn+F2-vel kell bekapcsolni magát a wifi adaptert. Nah már kezdtem örülni, hogy csak én voltam ilyen sötét, gyorsan benyomom a kombinációt, de arra se reagált a gép 😶 Most már teljesen tanácstalan vagyok, miközben a srác már b*sztat, hogy azonnal kellene neki a gép. Ezelőtt minden faxán működött vele, és azt mondta hogy nem kellett semmit se állítani rajta egyből működött vele a net.
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne! 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
4 pin és 8 pin tápcsatis dolog olyan alaplapokon amin csak 8 pin van ott le van írva melyik felébe kell dugni a 4 pines tápcsatit😃 de h külön van 8pin és 4 pin így biztos jobb😃 vagy csak mert volt hely😃
0
0
0
0
equilibrium avatar
humerot: Tudtommal a 4 pines csatlakozóba dughatod a 4 pines tápkábelt, amennyiben pedig 8 pines tábkábeled van, akkor az mehet a 8 pinesbe értelemszerűen. A molex csatlakozó meg akkor kell ha több vga-t használsz. Ilyen nálam is van. Ha nem adtam neki kakót, nem ment a crossfire.
A különbségeket meg mazsolázd ki az asus oldaláról. 😉
0
0
0
0
Osynho avatar
robinho89: LCD monitort nem érdemes a natív felbontás alatt használni... Így a kérdés el is dőlt. 😀
0
0
0
0
humerot avatar
Ezen az alaplapon van egy plusz 4 pines csati a proci felett iletva van rajta egy molex csatlakozó is ezek mire jók mert sok drága lapnál láttam már ilyet és nem tudom mire való illetve asus crosshair v formula illetve az asus crosshair v formula z miben különböznek egymástól ???
https://images.bit-tech.net/content_images/2011/08/asus-crosshair-v-formula-review/crosshair-V-l-2.jpg
0
0
0
0
wicktor avatar
jah akkor nem szoltam😃 ne full hd-z 😃
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Még a gtx 275-ös van sajnos! :S
0
0
0
0
wicktor avatar
A medalnak kellene mennie maxon fullhd-ba...a video kártya tuti birja! AMugy 7850 ed van már ugye?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Medal of Honor Warfighter, The Amazing Pókember, Skyrim most ezek azok amik nem futnak valami jól. FIFA13, F1 2012, DMC 5 ezek még rendesen mennek 1080p-ben!
0
0
0
0
wicktor avatar
robinho89: milyen játékokkal játszanál?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Synda Rebirth: vicceskedünk? jó lenne full hd-ban csutka grafika, csak ott oda gép is kellene!😆
0
0
0
0
humerot avatar
tudom hehe 1200/1500 at megy szerintem ha kicsit komolyabb hűtés lenne rajta menne többet is mert pl a furemark 1300/6400 on simán ment 1 órát hiba nélkül de a 3d mark már nem sajnos
0
0
0
0
no avatar
humerot írta:
hát nem tudom de pl a crysis 3 hoz nem kell a full hd hogy kevés legyen elég csak elsimítást adni neki 😃

Túlhajtás...meg fogsz lepődni, bőven van tartalék a kártyában.😉
0
0
0
0
wicktor avatar
na láttod!? tudod te a választ! 😀
0
0
0
0
humerot avatar
hát nem tudom de pl a crysis 3 hoz nem kell a full hd hogy kevés legyen elég csak elsimítást adni neki 😃
0
0
0
0
no avatar
wicktor írta:
Synda Rebirth írta:
wicktor írta:
egy 7850 nek lazán birnia kellene ful hd-ba... most hogy nem 90-80-70 fps ed vannak az ujjakba hanem csak 30-40..az nem sokat számit

7850 most is kevés pár játékhoz, 30Fps sok játéknál már a játszhatatlan kategória.😉

épp hogy 30 fps-töl játszható. De ha multizol akkor meg felesleges a 1080p-be a full beáálitás

Próbálj ki egy autós játékot 30 vs 60Fps-el, utóbbival jóval jobb köridők jönnek, multihoz meg minél több van annál jobb, 30 ott vicckategória.😆
0
0
0
0
wicktor avatar
Synda Rebirth írta:
wicktor írta:
egy 7850 nek lazán birnia kellene ful hd-ba... most hogy nem 90-80-70 fps ed vannak az ujjakba hanem csak 30-40..az nem sokat számit

7850 most is kevés pár játékhoz, 30Fps sok játéknál már a játszhatatlan kategória.😉

épp hogy 30 fps-töl játszható. De ha multizol akkor meg felesleges a 1080p-be a full beáálitás
0
0
0
0
no avatar
wicktor írta:

0
0
0
0
wicktor avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció