Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Most akkor melyik a jobb a GTX 660 vagy a 7870 mert valaki ezt mondja valaki azt és a tesztekből sem derül ki egyértelműen
A Tesztekből nem derül ki egyértelműen??
Akkor javaslom, szedd ki a csipát a szemedből, mert most hirtelen átfutottam egy tesztet, és mindenhol a HD7870 volt az erősebb, nem is 1-2, hanem 25/31%-al.
Nem is értem, miért eldönthetetlen ez a kérdés.
Itt pl 5% különbség van köztük.
Karácsony előtt felmennek az árak tudtommal. Inkább januárban kell próbálkozni😃
Karácsony előtt épp, hogy csökkenni szoktak. 😀
Pontosan, de sajnos az Euró egyre erősebb, vagyis a forint nem ér egy forintot sem.😶
Egy hete 276 volt, most 285...és nő a difi, matelcsi köszönjük.😢
18-20-ára átlagosan 7-8 forintot szokott csökkenni, azt vedd figyelembe! 😀 Egyébként egy hete ~284 volt a középárfolyama, most 284.58. 😀 Múlt hó 18-án volt 276.
TaylorXIII: Ha leviszik az árat karácsonykor, sokkal valószínűbb, hogy megveszik az adott terméket, akár a drágább, minőségibb fajtát is. Több eladott termék, termékenként alacsonyabb haszonnal, nagyobb hasznot jelent. Mindenki jól jár. 😀 Egyébként a gyakorlat is azt mutatja, hogy ilyenkor mennek lejjebb az árak, meg persze jönnek a karácsonyi akciók.
Hát, rendben😃
Pontosan, de sajnos az Euró egyre erősebb, vagyis a forint nem ér egy forintot sem.😶
18-20-ára átlagosan 7-8 forintot szokott csökkenni, azt vedd figyelembe! 😀 Egyébként egy hete ~284 volt a középárfolyama, most 284.58. 😀 Múlt hó 18-án volt 276.
TaylorXIII: Ha leviszik az árat karácsonykor, sokkal valószínűbb, hogy megveszik az adott terméket, akár a drágább, minőségibb fajtát is. Több eladott termék, termékenként alacsonyabb haszonnal, nagyobb hasznot jelent. Mindenki jól jár. 😀 Egyébként a gyakorlat is azt mutatja, hogy ilyenkor mennek lejjebb az árak, meg persze jönnek a karácsonyi akciók.
Nem értek egyet. Felviszik az árakat mivel karácsony van vazze s ekkor megveszi az ember drágábban is mert karácsonyra kell az ajándék nem utána. Aztán karácsony után csökkennek az árak, hogy nehogy rajtuk maradjon a sok cucc. Legalábbis én így gondolom.
Én meg Marketinget tanultam...de minek.😆
Mtech 450W-s tápom van. Használt videokártyát pedig nem nagyon szeretnék.
Előbb tápot vegyél aztán kártyát, ami most van semmirevaló ipari hulladék.😉
Warrior1001HD: 45k-ért mennek, hd 7870 59k, inkább erre gyűjts.
mert mos 55k átlagosan(valahol olcsób valahol drágább)
Videokártyát szeretnék venni... de nem tudom milyet lenne érdemes. 😀 40.000HUF-ot tudok rákölteni. Valami olyan kellene ami rendesen viszi/vinné a játékokat 1920x1080-as HD felbontáson.
Használtan GTX480.
8800gtx hd4850 vagy hd 5670? Szerintetek?
Jó a 4850 is főleg ha GDDR5 és 1 GB-os de inkább szerválj egy HD 4870-et😃 Az 5670 gyengébb 8800 GTXnél HD 4850-nél 4870-nél. A sorrend így néz ki:
4870>4850>8800GTX>5670
Sziasztok! Ez a 2 közül választanék!
AMD Radeon HD7770 Gigabyte GV-R777OC-1GD 1Gb GDDR5
vagy
GeForce GTX 550 Ti?
Radeont válaszd
AMD Radeon HD7770 Gigabyte GV-R777OC-1GD 1Gb GDDR5
vagy
GeForce GTX 550 Ti?
Sziasztok!
GIGABYTE GA-78LMT-S2P ilyen alaplapba melyik lenne a legjobb videókártya? 15.000 ft-om van erre
köszönöm, speedy
Sapphire 5750 1 GB GDDR5
GIGABYTE GA-78LMT-S2P ilyen alaplapba melyik lenne a legjobb videókártya? 15.000 ft-om van erre
köszönöm, speedy
Asus 7770 1GB DDR5:
http://www.pc x.hu/termek/asus-7770-1gb-ddr5-ghz-edition-hd7770-1gd5-videokartya-107959
Vagy:
MSI GTX 650 1GB DDR5
http://www.pc x.hu/termek/msi-gtx-650-1gb-ddr5-n650-1gd5-oc-videokartya-110707 ?
Hello! Videókártya cserére szántam el magam, de az a baj,hogy nem tudom milyet érdemes venni... Maximum 50-55 ezret tudnék rászánni... Játékra kellene... Tudtok nekem ajánlani párat? Előre is köszi!
AMD 7850 vagy 61K környékénn ujan lehet kapni 7870-et.
Nekem is van kérdésm.
Hali.Lassan VGA cserém lenne,a lé is összejön,de most morfondirozok mit is tegyek.
Van egy giga 6870 OC kártyám,azt cserélném MSI 7870 OC-ra.
adatok giga 1gb ddr5 vs msi 2gb ddr5.
A lényeg h a 6870 kártyát kevesebb mint feléért tudnám eladni mint a 7870.
Meik jobb variáció a jövöre is nézve.
A. Megtartom a 6870-et és veszek mégegyet CF-ben.
B. Eladom és jön a 7870.
Gondolkodtam,meik lehet jobb megoldás mivel az a. opcion ottvan a 2db
6870 gpu 2X1Gb Vrammal,mig a 7870 oldalánn az 1Gpu 2Gb rammal.
2X6870 erösebb szerintem,csak h a vram medig lesz elég.?
Annyi kessem biztos nemles a közeljövöben h vegyek még 1 7870 kártyát.
Hát azt elfelejtettem odaírni hogy nagy CoD4 fan úgy hogy szinte csak azon játszana azért nem akarok egyelőre erősebb VGA-t meg én haveromnál játszottam a BFBC2-őn medium-high keveréken és neki is 9400GT volt a gépbe meg hasonló dolgok mint öcsémében. Videókártyát pedig nem tervezek venni csak ez a két kártya áll a rendelkezésre majd jövő nyáron kap egy i5ös configot 😀
Akkor egyértelműen 8600 GS. Alátámasztás:[LINK]
Sziasztok. Most öcsémnek rakok össze egy gépet játékra (CoDBO, BFBC2 meg ehhez hasonló játékok). Szóval a kérdésem, melyik a jobb VGA játék szempontjából. Az Nvidia Geforce 8600GS vagy a 9400GT ?
Egyik sem. 8600 GS erősebb de Cod BO-ra ezek a karik elég kevéskék. Ne toljál ki vele. nem tudom milyen tápra kötnéd de egy 8800 GT/GTS körüli szintű kártya azért kéne. Bár nem tudom mennyit szánnál videokártyára.
[LINK]
[LINK]
Köszi 😀
A GTS 450 szimpi nagyon
Nem rossz de a GTS 450 de a HD 4870 hozza majdnem egy HD 5770 teljesítményét. és jobb GTS 450-nél. Hátránya, hogy nem támogatja DX 11-et.
Többet fogyaszt de neked ez nem számít túlságosan mert jó tápod van. Árban tuti, hogy veri a GTS 450-et a kártya😃 1GB GDDR5 memóriával persze. GTS 450 tud DX 11-et viszont😃
[LINK]
[LINK]
Köszi 😀
A GTS 450 szimpi nagyon
[LINK]
Sziasztok, érdeklődnék hogy milyen videokártyát tudnátok ajánlani 15-20 ezer ft között?
Nincsenek nagy igényeim, csak elvigye az újabb játékokat is kis-közepes grafikán.
Mit tudnátok ajánlani? előre is köszi!
Hát szerintem GTX 260-nál sokkal jobbat nem találsz 15-20 ezer forint között. Még mindig egész erős kártya.
Elfelejtettem frissíteni, sajnos nemrég el kellett adnom sürgős anyagi gondok miatt, azért érdeklődök, hogy valami újabb kártyát tudnátok-e ajánlani?
Akkor HD 5770 HD 4870(de mindenképp GDDR5 legyen és lehetőleg 1GB-os). Gefroce GTS 250,450. De egyébként ez HKC 550 Watt ez jól bírta GTX 260-at? Csak mert HKC nem megbízható márka hírében áll. 170 Watt volt a max TDPje a GTX 260nak. Ezeknek amiket én írtam egyiknek sincs 170.
Hány éves táp?
Egyébként milyen felbontásban játszanál? Most nézem omg rossz rpfilt néztem nincs is HKC 550 Wattos tápod akkor nem szóltam!!!😃 Más ember profilját néztem véletlenül😃 Sorry😃 Akkor nem szóltam😃 Am ahogy én néztem HD 6670ből vana legtöbb eladó de láttam Sapphire 4870 512MB GDDR5-ös karit is és csak 14k körül volt+szállítás. Egyébként memória miatt kérdeztem, hogy milyen felbontásban játszanál😀
Nem kell nagy memória, mert csak 1280x960 a legnagyobb amiben használnám.
Csodálkoztam is h milyen HKC tápom van 😃
A GTX 260-ra már majdnem azt mondom h túl erős volt, mindent elvitt közepes-magas grafon minimum 35-40 fps-el
Főleg fifához meg peshez kellene a kari, de persze bármilyen játékhoz amit épp megkívánok 😃 HD5770 nagyon tetszett amikor kijött, a 6670 milyen erős?
Sziasztok, érdeklődnék hogy milyen videokártyát tudnátok ajánlani 15-20 ezer ft között?
Nincsenek nagy igényeim, csak elvigye az újabb játékokat is kis-közepes grafikán.
Hát szerintem GTX 260-nál sokkal jobbat nem találsz 15-20 ezer forint között. Még mindig egész erős kártya.
Elfelejtettem frissíteni, sajnos nemrég el kellett adnom sürgős anyagi gondok miatt, azért érdeklődök, hogy valami újabb kártyát tudnátok-e ajánlani?
Akkor HD 5770 HD 4870(de mindenképp GDDR5 legyen és lehetőleg 1GB-os). Gefroce GTS 250,450. De egyébként ez HKC 550 Watt ez jól bírta GTX 260-at? Csak mert HKC nem megbízható márka hírében áll. 170 Watt volt a max TDPje a GTX 260nak. Ezeknek amiket én írtam egyiknek sincs 170.
Hány éves táp?
Egyébként milyen felbontásban játszanál? Most nézem omg rossz rpfilt néztem nincs is HKC 550 Wattos tápod akkor nem szóltam!!!😃 Más ember profilját néztem véletlenül😃 Sorry😃 Akkor nem szóltam😃 Am ahogy én néztem HD 6670ből vana legtöbb eladó de láttam Sapphire 4870 512MB GDDR5-ös karit is és csak 14k körül volt+szállítás. Egyébként memória miatt kérdeztem, hogy milyen felbontásban játszanál😀
Szerintetek az 1gb-os asus gt440 erősebb az 512mb-os 8800gts-nél? És ha igen sokkal?
Ok köszönöm a gyors választ
Szerintetek az 1gb-os asus gt440 erősebb az 512mb-os 8800gts-nél? És ha igen sokkal?