Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez nagyon jó proci! Én is hasonlót szeretnék!
Tényleg naon jó proci,sajnos én nem tudok kiadni rá most 45 kilót,hanem csak a 955 BE BOX marad,de ahogy láttam a kettő tuningolás szintjén =,tehát valaki megmondaná mivel jobb a 965? ALAPÓRAJEL: 955: 3,2 GHz 965-nél? 3,4 GHz DE! Tuning mind a kettő 3,8 GHz!! Vagy nem??
AMD Phenom II 550 X2
ezt néztem ki és nem tudnátok egy jó processzor hűtőt ajánlani ?
Előre is köszönöm a segítséget.
szerintetek ez egy jó proci:Sapphire ATI HD5850 1GB DDR5
Videokártyának jó, de procinak nem!😆
erről a prociról mi a véleményetek?
[LINK]
ja és ez a proci mely intel procikkal van egy súlyban?
előre is thx
1. AMD Athlon II X4 630 @ 2.8GHz
2. AMD Phenom II X2 550 BE @ 3,1GHz
3. AMD Phenom II X3 720 @ 2,8GHz
Én egyáltalán nem tudom milyen procit vegyek, az alaplapom Asus M2N-MX. Javaslatokat szeretnék hogy melyik processor lenne a lehető legjobb számomra.
Mennyit költenél a procira?
20 kilónál többet nem szivesen költenék rá.
Ez megvan 48 ezerből.
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 Ghz Socket 775
Ez megvan 62 ezerből.
Intel Core 2 Quad Q9505 2.83 GHz Socket 775
Ez megvan 55 ezerből.
Ez mind 50-60 ezer körül van. És mind 775-ös. (Intel)
Vagy ezen kívül jöhetnek az olcsóbb I7-esek, vagy I5-ösek...
előre is köszönöm.
50-60 körül
Intelt szeretnék.
1. AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4 GHz 44ezer
2. Intel Core i5-670 3,46 Ghz 67ezer
3. Intel Core i7-860 2,8Ghz 71ezer
És lécci indokoljátok meg, hogy melyik a jobb és miért!
sziaszok kéne nekem segitség..😃 amd phenom ii 550 be-t fogok vásárolni és szeretnék érdeklődni hogy melyik az az alaplap amelyik kitudja nyitni a többi magot a procin..
hali, nekem is ugyanilyen a procim, és elvileg az én alaplapom: ASUS M4A78-AM képes lenne rá, csak én nem mertem megpróbálni, mert nem vagyok ebben szakértő, de ez a pásosítás lehetséges, nem is drága az alaplap😀
1. : AMD Phenom II x2 555 BE + GA MA770-UD3
2. : AMD Phenom II x4 925 + GA MA770-UD3
3. : Intel Core 2 Duo E7500 + MSI P43T-C51
4. : Intel Core 2 Quad Q8300(vagy Q9300 ha találok nomális áron) + MSI P43T-C51
Én egyáltalán nem tudom milyen procit vegyek, az alaplapom Asus M2N-MX. Javaslatokat szeretnék hogy melyik processor lenne a lehető legjobb számomra.
Mennyit költenél a procira?
3,4Ghz X2 2X2Mb L2,800 FSBmennyit ér egy ilyen proci,és manapság meik játékokig lehet használni?Elöre is köszi
Az eladott lap árából tudsz venni egy másikat, és így tovább..
Hát én a helyedben eladnám a lapot, és platformot váltanék.
De ha nem vállalsz be ilyet, akkor megéri a 4mb cache.
Sajnos arra nincs pénzem hogy végrehajtsak 1 nagy váltást 😞 Egy kis ráncfelvarrásra gondoltam egy új procival, meg plusz 1gb ddr2-vel a jelenlegi 2 mellé. Többre nem telik a fiziből, de mivel nem is az a célom hogy max grafikán játszhassak a BF BC 2-vel, így ennyi talán elég is lesz. Vagy nem? Éppen most néztem hogy az MW1-et is majdnem fullon toltam, az 1.6-os DulC-al, pedig az se felel meg a játék dobozán kiírt minimumnak 😀
De ha nem vállalsz be ilyet, akkor megéri a 4mb cache.
Több mint 2 év után eljött az ideje hogy kicsit frissítsem a gépemet. Az alaplapom egy Gigabyte GA-P35C-S3. A kérdésem az volna hogy ti melyik processzort vennétek?
http://ipon.hu/webshop/product/intel_core2_duo_e6600_2.40ghz_775_box/13604
http://ipon.hu/webshop/product/intel_dualcore_e6500_293ghz_775_box/126318
A rászánt pénz MAx 21000 HUF. Ezt is csak úgy szánom rá mintha a fogamat húznák, de sajna BF Bad Company 2 kompatibilissé kell tennem a gépemet, és jelenleg a proci a leggyengébb pont a képletben. Megéri azt a plusz pár ezer forintot a 4mb cache? Előre is köszönöm a segítséget!