Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szeretnék majd még később procit venni
vagy amd athlon II x3 435 2,9ghz-t
vagy amd Phenom II 550 3,1ghz-t
ja és az amd procikról hűtés terén nem sok jót hallottam vagyis a gyári hűtővel elég magas hőfokon működnek
tehát ezen procikhoz milyen procihűtőt ajánlotok úgy kb max 10e ft-ért?
a választ előre is kösz mindenkinek
Sziasztok!
Segitesetek melyi ka jobb van 3 link melyiket lenne érdemesebb
http://www.bestbolt.hu/p25619/Intel-Core2-Duo-306GHz-1066MHz-LGA775-3MB-Box-3ev-(E7600)-processzor.html
vagy
http://www.bestbolt.hu/p25494/Intel-Core2-Quad-25GHz-1333MHz-LGA775-4MB-Box-3ev-(Q8300)-processzor.html
vagy
http://www.bestbolt.hu/p25620/Intel-Core2-Quad-266GHz-1333MHz-LGA775-4MB-Box-3ev-(Q8400)-processzor.html
Köszi előre is.
Hát ennyiért egyiket se venném 😃 Mindenképpen Intel kell? E7200-őt mi értelme E7600-ra cserélni? 😀
cső!
ez a proci megéri az árát?
[LINK]
ja és ehhez a procihoz alapon kell venni külön hűtőt vagy elég a gyári is?
előre is thx
Megéri az árát, ha mákod van, a letiltott magokat is aktiválhatod. Amenniyben nem húzod, úgy elég a gyári cooler, bár nem lesz halk, ha tuningolsz is, akkor már érdemes venni egy komolyabb hűtést.
Segitesetek melyi ka jobb van 3 link melyiket lenne érdemesebb
http://www.bestbolt.hu/p25619/Intel-Core2-Duo-306GHz-1066MHz-LGA775-3MB-Box-3ev-(E7600)-processzor.html
vagy
http://www.bestbolt.hu/p25494/Intel-Core2-Quad-25GHz-1333MHz-LGA775-4MB-Box-3ev-(Q8300)-processzor.html
vagy
http://www.bestbolt.hu/p25620/Intel-Core2-Quad-266GHz-1333MHz-LGA775-4MB-Box-3ev-(Q8400)-processzor.html
Köszi előre is.
ez a proci megéri az árát?
[LINK]
ja és ehhez a procihoz alapon kell venni külön hűtőt vagy elég a gyári is?
előre is thx
Azthittem legalább 5k-val kevesebb az e8400
ha egyforma az ára akkor egyértelmű e8500.
De én már nem vennék 2 magos procit, nameg intelt se, főleg nem s775-t.(magánvélemény-hangosan gondolkoztam)
[LINK]
E8400 2x 3.00GHz vagy a
E8500 2x 3.17GHz
között a Ghz-en kívül és hogy megéri e megvenni a drágábbakat E8400,E8500 (40000Ft) Vagy annyival nem érnek többet és jó az E8200-as??Ammi 30000körül van??
DarthRoni: mi a király? 😊
Akor azt mondjátok hadjam meg a athlon x2 6000 procit
mert ezt néztem ki magamnak phenom 2 x2 550
asus m2v az alaplapom amugy
Sajnos a mostani lapod nem ismeri ezt a procit. 770, vagy 785g chipsetes lapok olcsók és jók. Ha a ramot is meg akarod tartani, akkor AM2+ verziót vegyél. Azon belül meg döntsön a szimpátia, ill olvass sok tesztet a neten. Persze, ha csak a játékok számítanak, akkor nem lesz sokkal gyorsabb a gép, mert a vga lesz a szűk keresztmetszet.
villamdavid: kecsó közelében laksz? király, én ott lakok 😃
IGEN KB 35 Km-re Tiszakécskén!
Hekus, nekem is ilyen procim van, és nagyon király, csak ajánlani tudom😀
Hekus, nekem is ilyen procim van, és nagyon király, csak ajánlani tudom😀
mert ezt néztem ki magamnak phenom 2 x2 550
asus m2v az alaplapom amugy
Megnéztem a 955-öt és 38 ezer forint 😃 Majd később meglátjuk mi lessz belőle 😀 Köszi a válaszokat! 😃
Én is nézem gazdagon,hogy változik a 955.a múltkor a kecsói boltban 35 volt,mostmeg már majdnem annyi (40 e)mint akkor volt a 965-ös!!! Hát remélem megy majd lejjebb,legalább 35 jó lenne ha le menne,egyébként a 955-be nincsenek letiltott magok???
A kérdésedre a válaszom ASUS M2V most ez van
Hát pest nekem messze van 😀 De ez még hogy nekem ilyen procim lesz is messze van 😃. Előbb el kell adnom a mostani alaplapomat meg a procimat és utána lehet megveszem havertől a használt AMD-s alaplapját amibe belemegy majd egy ilyen gyönyörűség 😆
Posta, futár, stb....
Kecskeméten ezt találtam :AMD Phenom II X4 925 AM3 2,8GHz BOX 34.250 Ft ez akkor elég jó ár érte nem?
Nem. 😀 Ennyi Pesten a 955-ös. Meg, ahogy írtam is, egy 4 magosítható 27 körül megy.
Ezt most nem nagyon értem 😃 most nagyon drága vagy nagyon olcsó ??😃 ez a bolt ahol néztem ezeket itt van ahol én lakom, de van kecskeméten egy ami olcsóbb mint ez és ha komoly lesz a dolog akkor lehet ott veszem meg a cuccokat 😃
Hát elég drága. Phenom II 955 BE proci 35-től van már, Athlon II X4 630 meg 22e Ft-tól... Egyébként meg pretested, 4 magosítható, C3-as steppinges Phenom II 555-öst kapsz 26-27 ezerért.
Egyenlőre még csak nézegetem őket de 30 ezerért van az az Athlon amit én néztem és a phenom x4 esek meg 40 nél kezdődnek
Micsodaaa? 😲 Milyen bolt ez?
Egy AMD Athlon-II 635 X4 milyen phenom-mal van kb 1 szinten??
Semmilyennel tulajdonképpen 😃 Az X4-es Athlonok L3 cache nélküli Phenom II-ők valójában.
Köszi a választ 😃 Haverom mondta hogy vegyek inkább AMD procit intel helyett és most néztem ezt az Athlont ami eléggé olcsó és 4 magos is 😃 De ős is inkább egy Phenom II x4 9** es szériát javasolná ami minimum egy 10essel drágább 😃. De akkor ezek szerint meg is éri annyival többet adni ?
Hááát, programfüggő, hogy mennyire számít az L3 cache hiánya. Viszont a Phenomok nagyobb órajelen mennek, a jobbak Black Edition-ök. Mennyiért vennéd az Athlon X4-et?