Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erősebb C2D odaveri..
csak megkérdeztem egy olyat is aki ért hozzá és mondta hintel de nézegetekww.ipon.hu-n és a 2 magos drágább mint a 4 meg nemtudom intelben mien foglalattal kéne h jó-e a 775 vagy 1156 de ha 1156 akkor nagyondrága az alaplap:S
Sziasztok ti mit javasoltok játékra intel vagy amd ha lehet akkor indoklást is kérnék!
Köszi a segítségeteket.
Bővebben?
Néztél-e ki valamit, mennyit szánnál rá?
Köszi a segítségeteket.
(u.i.: ha volt már ien kérdés, bocs, nix mst időm visszaolvasni ... Lipsrsealed)
És pontosan mennyit is költenél rá?
Na ezt pontosan én se toom. 😃 És mivel Erdélyből vok, nmsok értelme van h árakat irjak .. De azt vettem észre hogy pl egy E8500 és egy Core i5 750 ára közt nagyon kicsi a különbség .. És láttam h pl egy Phenom II X6 elég olcsó az Intelekhez képest .. Csk ahhoz is kéne új alaplapot vegyek .. 😕 Szal nmtoom, egy olyan quad kéne ami jó, de nincs egy árban az I szériákkal mee akkor inkább gyűjtök alaplapra meg DDR3ra és veszek I7et mint ugyanannyiért LGA775öst .. Mert nm szeretnék havonta újitani se azéé. 😆
Szerk.: pl Q9550 és I7 920 szinte egy árban van .. a Q9550 Low Power meg drágább is az I7 920nál .. 😢
(u.i.: ha volt már ien kérdés, bocs, nix mst időm visszaolvasni ... Lipsrsealed)
És pontosan mennyit is költenél rá?
(u.i.: ha volt már ien kérdés, bocs, nix mst időm visszaolvasni ... 😶)
Kinéztem 2 procit magamnak, a véleményeteket szeretném kérni h melyik lenne a jobb választás: Athlon II 250 X2 3,0 GHz vagy Phenom II X2 545 3,0 Ghz? Am a Phenom drágább és ha amellett döntök, akkor tovább kell várnom míg megvehetem.
A phenom jobb a 3. szintű gyorsítótár miatt, és ha van egy arra alkalmas lapod, és egy kis szerencséd, akkor könnyen varázsolhatsz egy 4 magos procit belőle! 😀
ez így van! szoktam nézni a wox xomputert is de kb ugyanott vannak az árak az iponon 1000-2e Ft-al olcsóbbak a cuccok
Engem az árak mellett a korrektség, de főleg az ingyenes garancia-futár fogott meg..
Az iponon a 955 Be kerül 36500 Huf-ba, én onnan vennék! [LINK]
Dejó lenne akkor ha onnan tudnánk venni,de sztem az nincs közel hozzánk.... És a 955 amit gondolom már mindenki tudja hogy venni akarok egy olyat,az a lingvin.hu 39 500 FT Rosszak az árak....
Az ipon inkább egy webáruház, amely szerintem a legjobb a piacon!
Az iponon a 955 Be kerül 36500 Huf-ba, én onnan vennék! [LINK]
Dejó lenne akkor ha onnan tudnánk venni,de sztem az nincs közel hozzánk.... És a 955 amit gondolom már mindenki tudja hogy venni akarok egy olyat,az a lingvin.hu 39 500 FT Rosszak az árak....
AM3as procit vegyél szerintem. A 940 mennyiért megy most?
a valaszt ha lehet akkor a profilomba kernem ,,,koszonom elore is!😀
Én x6-os procit veszek majd lehet.😃
Melyik a jobb -bár ez lehet költői kérdés- AMD Phenom II X4 965 BE vs AMD Phenom II X6 1055T ? azért vagyok gondolkodóban mivel a 965-ös az BE viszont az X6 -os meg önmagában sok tud szóval help
Egy jó idejig jó lessz még a 965BE, mivel többet érsz egy nyitott szorzójú 4 magossal, mint egy 6 magossal!!!! 😉
Melyik a jobb -bár ez lehet költői kérdés- AMD Phenom II X4 965 BE vs AMD Phenom II X6 1055T ? azért vagyok gondolkodóban mivel a 965-ös az BE viszont az X6 -os meg önmagában sok tud szóval help
Egy jó idejig jó lessz még a 965BE, mivel többet érsz egy nyitott szorzójú 4 magossal, mint egy 6 magossal!!!! 😉
mi a nehéz ebbe? és inkább drágább mint egy teszteletlen cucc, de jobb biztosra menni
én esetleg HeRR Z kollégát tom jánlni,én tőle vettem és minden rendben volt😃És mellette igen jó arc is😃
Első linkem! 😉
Ez sima Phenom II X2, csak előre tesztelik jófej emberek és egy eredetileg 4 magosnál jobb áron kapsz egy szintén 4 magos cpu-t. Ráadásul még a tuning se lesz zsákbamacska. A B45, B50, B55 a 4 magosítás utáni neve.😉
ezért nem találtam rá
[LINK]
[LINK]
Nézd meg a gépemet. Ezt tudom ajánlani 😀
olyan processzort hol lehet kapni amilyen neked van,mert nem találom sehol,és mennyibe fáj ? (megelégszem egy linkel is)
igen én is inkább 4magos proci+HD4870=Boldogság
oks! akkor 2,8GHz 4 magos + 4800= boldogság