XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ImAxRap avatar
Bl0ck írta:
djwarp írta:
1Nap hány órát bír egyhuzamban?😊

Ha jó a hűtés akár egész nap...

Nekem hétvégén ment szombat vasárnap 15-15 órát és még langyos sem volt a box.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
djwarp írta:

Ha jó a hűtés akár egész nap...
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Mitől lehetett az, hogy kiakartam írni egy játékot (nem XGD3), és az írás felénél kiírt egy hibát, nem lehetett folytatni, és abbahagyni sem, mert visszadobta a hibát? Kikell vennem a lemezt, így kuka.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Tekken 6 Játék kinek van feleslegesen ? Xbox360 ra?
Akinek van az írjon rám 😃 hátha megtudunk egyezni 😃
0
0
0
0
dave500 avatar
Szevasztok srácok!
Új vagyok a konzolosok világában, de egybõl adódott egy kis problémám.
dash-t szeretnék frissíteni a 360-on, ehhez 1 pendriveot hívnék segítségül.
a kérdés a következõ:
Még mielõtt bármit is elkezdenék, mit nézek meg, hogy minden probléma nélkül frissíthetem e 2.0.9199.0 dash-ra? (wave 7)
Elõre is köszi!😀 Ja..és arcade gép.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Mort2195 írta:
2011-ben ezekkel játszottak a legtöbbet Xboxon:

1. Call of Duty: Black Ops
2. Call of Duty: Modern Warfare 3
3. Call of Duty:Modern Warfare 2
4. Halo: Reach
5. Battlefield 3
6. Skyrim
7. Gears of War 3
8. FIFA 12
9. FIFA Soccer 11
10. Madden NFL 12
11. GTA IV
12. NBA 2K11
13. Battlefield: Bad Co. 2
14. Call of Duty 4
15. Battlefield 3 Beta
16. Halo 3
17. Gears of War 2
18. Forza Motorsport 4
19. Red Dead Redemption
20. Call of Duty: WaW

A 20 játékból 5 CoD is van a listában és az első 3 helyen is a CoD van 😀 Az xboxosok tudják mi a jó.

Ja ezek a legjobbak😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
taki10 írta:
Megpróbáltam, de olyan szinten nem érzékeli, hogy amikor bedugom, nem írja ki, hogy telepítés hanem hangtalanul megy végbe. Mintha bedugnál egy pendrive-ot, de nem történne semmi. 😞 Pedig a kontroller zsír új.

nem lehetséges az h nem windows kompatibilis kontrollert vettél, hanem direkt xbox360-hoz valót? 😊 mert nem mind1.. ami jó pc-hez is azon fel van tüntetve h game for windows live.. nekem is van pc-hez egy vezetéknélküli, és ott is nagy betűkkel irják a dobozon, bár a vezetéknélküli elvileg jó mind2-höz, csak pc-hez kell egy wireless adapter, de ez most mellékes.. nézd meg a dobozt sztem tüzetesebben, más problémát nem tudok elképzelni 😕 de ha eredeti microsoft akkor még esetleg a driverrel lehet gond, mert ahhoz muszáj telepiteni, valamit, mert nem ismeri fel, driver nélkül nekem sem megy a dolog, csak villog.. a noname kontrollerekhez viszont többnyire nem is kell telepités 😊
0
0
0
0
taki10 avatar
Megpróbáltam, de olyan szinten nem érzékeli, hogy amikor bedugom, nem írja ki, hogy telepítés hanem hangtalanul megy végbe. Mintha bedugnál egy pendrive-ot, de nem történne semmi. 😞 Pedig a kontroller zsír új.
0
0
0
0
Revengex avatar
taki10 írta:
Sziasztok! Nagyon kellene a segítségetek, vettem egy xbox360 vezetékes kart PC-re, felraktam a drivert, az működik, Windows 7 64 bites oprendszerem van.
De amikor bedugom, villannak a ledek, de amikor eltűnnek nem történik semmi, nem észleli valamiért. Se eszközkezelőben se játékvezérlőknél, tehát Semmi!
Kérlek, segítsetek!!!

*Pontosabban csak az 1-es és a 4-es ledek villantanak egyet

Játékban az opciókban a controlnál vagy a gameplaynál válazd ki a GamePad-ot és akkor sztem jó lesz 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
aztaaa😲akor mostanában nem viszem el😕
0
0
0
0
taki10 avatar
Sziasztok! Nagyon kellene a segítségetek, vettem egy xbox360 vezetékes kart PC-re, felraktam a drivert, az működik, Windows 7 64 bites oprendszerem van.
De amikor bedugom, villannak a ledek, de amikor eltűnnek nem történik semmi, nem észleli valamiért. Se eszközkezelőben se játékvezérlőknél, tehát Semmi!
Kérlek, segítsetek!!!

*Pontosabban csak az 1-es és a 4-es ledek villantanak egyet
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Attól függ milyen idős, de kb 1 hónapja még ilyen 16-18--ért volt mindenhol....
0
0
0
0
Revengex avatar
Úgy láttam:
Régi 5k FT
Slim 8k FT
(Info: http://konzol.info/webshop-vasarlas/xbox360-modositas/)
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Hát 99,9%-ban a legfrissebbet teszik rá(3.0, ha jól tudom).
Jól hallottad, csak egy patch kell kiírás előtt,és nem fognak bannolni...elvileg.
Hdd mindegy, csak a Slimet drágábban flashhelik mint a régieket.
Egy régi flashhelése 5-8.-, addig a Slimé 15-20.- között van.
0
0
0
0
Revengex avatar
Milyen verzióju flashelésre érdemes költeni? Vagy a szervízben egyből a legfrissebb verzióra flashelik? Vhol hallottam, h a 2.0-as flashel már nem bannolnak a Live!-ről. Ez így van a 3.0-as flashnél is?
Xbox360 Slim 250HDD-set akarok venni.
0
0
0
0
Toma97 avatar
pakai93 írta:
Toma97 írta:
Mit jelent a Slim az xbox360-nál (Xbox 360 4GB (Slim) ) ezt nemértem most ez jó vagy nem?

jó 😀
annyi a különbség a régiekhez képest, h kisebb (slim jelentése: vékony) több usb csati van rajta, kevesebb táp kell neki, halkabb, a gombok érintősek és van rajta beépitett wifi antenna 😉

Kösz!😀
0
0
0
0
Bl0ck avatar
A kiírásos dologhoz.
Egyik nagytudású írta:
"Befrissítettem a legújabb dashra (14699),majd beírtam az Lt+ 3.0-át.
Ezt követően kiírtam (Maxell lemezre) az új Abgx360-al javított Modern Warfare 3-at és miután sikeresen feltelepítettem a hdd-re,kb egy perc után kidobott "Failed to Authorize Disc" hibaüzenettel.
Mi volt a probléma?
-Szükség van egy iHAS íróra amibe bele kell flashelni a "iXtreme Burner Max" fw-t
(Ennek a lényege,hogy ezzel a megoldással 100%-osan ki lehet írni a lemezt és nem marad le az adat vége.)
-Csak a Verbatim lemez a javasolt
Ami fontos,hogy innestől kezdve CSAKIS EZZEL LEHET KIÍRNI A JÁTÉKOKAT ÉS CSAKIS VERBATIM LEMEZRE!
Minden más megoldás és régi "mezei" író sajnos nem fog működni..."

A vicc, hogy most írt egy "laikus" xbox használó, hogy ő ki írta a MF 3-at, úgy ahogy az okos csinálta, és tökéletesen működik.
0
0
0
0
pakai93 avatar
Toma97 írta:
Mit jelent a Slim az xbox360-nál (Xbox 360 4GB (Slim) ) ezt nemértem most ez jó vagy nem?

jó 😀
annyi a különbség a régiekhez képest, h kisebb (slim jelentése: vékony) több usb csati van rajta, kevesebb táp kell neki, halkabb, a gombok érintősek és van rajta beépitett wifi antenna 😉
0
0
0
0
Toma97 avatar
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Nagyon szépen köszönöm.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Na, utána néztem, +1 programot igényel a kiírás,ezen kívül semmi sem változik, mert 180mb-al több adatot tartalmas az XGD3, ami nem biztos, hogy ráfér egy 8,5Gb-ás DL lemezre. Ezért kell a program, de ha lesz később 8,7-es vagy nagyobb lemez, akkor no problem.

Konzol.info bejegyzés:
" Hogyan kell kiírni az XGD3-as lemezeket? - frissítve v2

3.0 iXtreme Flash-elt gépekhez gyors infók itt:

Mivel megjelent a 3.0-ás flash is 2011 karácsonykor, és még nincs megfelelő abgx program, ami ezt automatikusan kezelné, ezért itt egy rövid gyorstalpaló arról, hogyan írd ki az XGD3-as lemezeket (jelenleg az összesre ez vonatkozik) úgy hogy működjenek. A 2-es verzióhoz írt XGD3-as lemezeket a 3-as flash nem fogja beolvasni, és fordítva. Régebbi játékokkal (nem XGD3) nincs ilyen probléma, kivéve azt a 6 AP25-ös játékot, ami nem XGD3-as (black ops, mw2, h.reach, nfs hp, fable3, ac brotherh - ezekhez csak más patchet kell használni majd).

Az Xbox backup creator programot használva (csak win.), a lentebbi kép szerint klikkelj. Majd nyisd meg a feljövő ablakban a kiírni kívánt iso file-t, és utána nyisd meg ezt a kis patchet, amit előtte kibontasz - egy "XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin" nevű file-t kell megnyitnod másodjára.
https://konzol.info/assets/Uploads/xgd3bc1.jpg

Ha minden OK, akkor ezt a kis szöveget kell látnod a fentebbi program aljában levő infóablakban. Most már folytathatod az írással. Ezt a folyamatot az abgx360 1.06-os verziója ha kijön automatikussá fogja tenni, nagy valószínűséggel.
https://konzol.info/assets/Uploads/xgd3bc2.jpg

És akkor hogyan írd ki:

Imgburn-t vagy clonecd-t kell használnod, és mivel az XGD3 formátum kb. 180 mb-al több adatot tartalmazhat (8334mb) mint egy mezei DVD DL lemez (ez adatvesztést nem okoz ebben az esetben), ezért a lemez szokásos módon való írásakor hibaüzeneteket kapnál. Ez teljesen normális, az iXtreme fw 2.0 kompenzálja ezeket. De ha a jövőben esetleg valamelyik gyártó készítene 8,7 GB vagy ennél magasabb kapacitású DL DVD-t, akkor arra helyesen ki lehet írni majd.

Bár nem tartozik szorosan ide, de fontos tudni hogy az összes XGD3-as formátumú lemez AP2.5-ös védelemmel rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy elképzelhető a jövőben egy újabb dashboard frissítéssel hogy a megírt XGD3-as lemezeidet a gép nem hajlandó beolvasni többet. Ez csak annyit jelent, újra kell írnod a lemezt, megpatchelve abgx360-al úgy, hogy a megfelelő dashboard verzióhoz való AP2.5-ös kódok legyenek benne. (bővebben: ez a dae.bin file-ban levő ap2.5-s challenge/response ellenőrző kódoknak köszönhető, ami az xbox belső 16mb-os nand memóriájában lakik és átírni nem lehet csak úgy).
A kiírás folyamata, lépésről lépésre:

Töltsd le az imgburn legfrissebb verzióját, ez per pillanat a 2.5.6.0
Telepítsd, majd indítsd el, és legalább egyszer a Tools / Settings / Write menü alatt nézd meg hogy a Layer Break opció "Calculate Optimal"-ra van-e állítva. Alapból ez kell legyen.
(ezt jó ha megcsinálod de nem feltétlenül kell) A kiírni kívánt dvd iso-t amint az abgx 1.05-ösnél újabb verziója megjelenik, ellenőrizd le vele és figyelj arra, hogy az iso mellett levő pici .dvd file-ban a Layerbreak 2133520-ra van állítva (pl. notepad). Ennek a letöltött iso file mellett kell lennie mindig.
Nyisd meg az iso-t az imgburn-ben (write image file to disc, bal felső ikon), és nézd meg benne a sectors felirat mellett valahol, hogy ez a 2,133,520-as szám megjelenik-e. Ha igen, OK, ha nem valamit elrontottál (nincs dvd file, vagy az hibás)
Állítsd be a 2,4x vagy bátrabbaknak a 4x-es írási sebességet jobb oldalt lenn, és indítsd el az írást.
Ahogy elkezded írni a lemezt feljön egy kérdés, itt válaszd a második opciót (truncate). Várd meg míg elkészül a lemez. Ennyi.
Itt egy kép az imgburn kérdéséről:
https://konzol.info/assets/Uploads/xgd3imgburn.jpg"

2db .pdf fájl kimaradt, azokban nagyon részletes segédlet van, akinek kellene esetleg, az szól és elküldöm.
0
0
0
0
DCMAN avatar
ez engem is érdekelne!!!
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Hali! Az új (mostanában piacra dobott játékok), más kiírási módszert igényelnek, mint a régebbiek?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Mondod vagy kérdezed?
Ha mondod, akkor szerintem hülyeség, ha kérdezed, akkor szerintem nem.
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Üdv!
Az új játékok már XGD3-as lmez formátumuak és mésmilyen DVD író kell hozzá.
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
djwarp
lehet telepíteni de ha elindítod akkor kéri a lemezt
ja és kell amire telepítheted
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Valaki eltudná magyarázni,hogy lehet a konzolra telepíteni a játékokat?😊
0
0
0
0
no avatar
djwarp: ha te ezen a szar minőségen bármi különbséget észreveszel akkor csak gratulálni tudok
0
0
0
0
molfer98 avatar
Zala megyében nem tudtok valakit aki olcsón flashel xbox-ot?? 😞
0
0
0
0
adam1253 avatar
az miért van hogy ha irok valami játékot akkor 97% nál i/o hibát ir ttp://kepfeltoltes.hu/view/111209/410060823kep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg mit kell beállitanom ? az ujabb játékokkal van gond csak
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Régi gépet érdemes frissíteni legfrissebb firmware-ra, vagy ink. eladni és egy új gépet venni, és azt flashheltetni?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Keresel egy konzol boltot, legtöbb szervizel is...5-15e. Ft között van, környék függő.....

Pesten a Konzolvilágban 5 vagy 6e. volt, Vácon kérdeztem egyik boltot, azt mondták 12e.
0
0
0
0
Revengex avatar
Ezek hallatán eldöntöttem, h nem lesz multi az majd pc-n és xboxon egy kicsit singlezek 😀 Meg kell tanulnom controllerrel fps-ezni 😀 És flaheltetni hol lehet?
0
0
0
0
DeXHerO avatar
Revengex írta:
Én erdélyi vok szóval nem kérek hu-s oldalakat 😃
Talmacsi: Akkor linket?😃

http://www.gamersroom.hu/xbox360/kiegeszitok/xbox-360-1-honapos-xbox-live-gold-elofizetes-eu-profilhoz.htm
0
0
0
0
Revengex avatar
Én erdélyi vok szóval nem kérek hu-s oldalakat 😃
Talmacsi: Akkor linket?😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
http://www.***/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543
0
0
0
0
Revengex avatar
Talmacsi írta:
Revengex írta:
1 hónapos nincs?😆

de van

Na? Ahoz linket nem adsz?😃
0
0
0
0
DeXHerO avatar
Revengex írta:
1 hónapos nincs?😆

de van
0
0
0
0
Sicu33 avatar
[url]http://www.***/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543[/url]
0
0
0
0
DeXHerO avatar
aszem ez az http://www.***/xbox-360-live-gold-points-2100-p-4829.html?gclid=CPq3xfGxh60CFce-zAodoiSDnA
0
0
0
0
Revengex avatar
És mennyi ennek a szarnak az ára? Egy linket is pls 😀
0
0
0
0
DeXHerO avatar
ez ilyen kártya aminek be írod a számát és tudsz multizni , ha nem veszel akkor nem tudsz multizni
0
0
0
0
Revengex avatar
Amúgy meg nem kell istalálni hanem berakod a lemezt és megyi is?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Szerintem nagyon jó cucc főleg a Grafika+Játékélmény Sokkal élvezetesebb rajta játszani mint PC
Szerintem 1-2 és olyan gépigények jönnek ki ami épp,hogy eldöcög minimumon de a konzolba csak berakod és "full" grafón elmegy rajta és még telepíteni se kell😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció