Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pontosan ahogy rafferd mondja. Rainmeter az egész. Ez a skin meg a könnyebb fajtából való, mivel nincs grafika csak szöveg. Az elérési utat meg simán be lehet állítani.
A spoiler alatt van egy rövid útmutató rainmeterhez akit érdekel! Aki eddig olvasta nem volt gondja vele 😃
Spoiler!
2. skin letöltése innen: http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/ itt több 100 skin van, valamelyik rar, valamelyik simán .rmskin
3. Rar kicsomagolása és .rmskin futtatás. Ha csak .rmskin van akkor simán futtatod.
4. Behoz egy ablakot ott install, és eből be is tölti a widgeteket. Amik nem kellenek kiszeded.
5. Általában mellékelnek hozzá egy hátteret is, azt beállítod.
6. Hogy ne legyen tele ikonokkal asztalon jobb klikk-nézet-Asztali elemek megjelenítése pipa ki.
7. Élvezed a látványt, plusz pakolod ahogy akarod.
rafferd: annyi még a plusz, hogy azóta a bal alsó sarokban lévő szövegeket átírtam magyarra, plusz 1-2 dolgot szerkesztgettem még.
Azt kihagytad, hogy lehet egy sima *.ini is, amit pedig itt (C:\Users\Avenger\Documents\Rainmeter\Skins) kell elhelyezni egy mappában 😀
Igen azt már tényleg nem írtam bele. Igazából ezt tesómnak csináltam és ő valamilyen tömörített állományt, vagy simán rmskint talált. Akkor *.ini-re nem is gondoltam 😀.
Pontosan ahogy rafferd mondja. Rainmeter az egész. Ez a skin meg a könnyebb fajtából való, mivel nincs grafika csak szöveg. Az elérési utat meg simán be lehet állítani.
A spoiler alatt van egy rövid útmutató rainmeterhez akit érdekel! Aki eddig olvasta nem volt gondja vele 😃
Spoiler!
2. skin letöltése innen: http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/ itt több 100 skin van, valamelyik rar, valamelyik simán .rmskin
3. Rar kicsomagolása és .rmskin futtatás. Ha csak .rmskin van akkor simán futtatod.
4. Behoz egy ablakot ott install, és eből be is tölti a widgeteket. Amik nem kellenek kiszeded.
5. Általában mellékelnek hozzá egy hátteret is, azt beállítod.
6. Hogy ne legyen tele ikonokkal asztalon jobb klikk-nézet-Asztali elemek megjelenítése pipa ki.
7. Élvezed a látványt, plusz pakolod ahogy akarod.
rafferd: annyi még a plusz, hogy azóta a bal alsó sarokban lévő szövegeket átírtam magyarra, plusz 1-2 dolgot szerkesztgettem még.
Azt kihagytad, hogy lehet egy sima *.ini is, amit pedig itt (C:\Users\Avenger\Documents\Rainmeter\Skins) kell elhelyezni egy mappában 😀
Frissítés
Nagyon érdekelne ,hogy kell ilyet csinálni 😃
Nagyon nehéz ? 😕
Ha jól látom rainmeter az egész, tehát nem nehéz. 😀 Kell hozzá a skin, meg ész, hogy át tudd írni a parancsokat 😀
Frissítés
Nagyon érdekelne ,hogy kell ilyet csinálni 😃
Nagyon nehéz ? 😕
Frissítés
Frissítés
Az első nem rossz, de a második nem tetszik! 😀
Bevallom őszintén az első nekem is jobban tetszik. Van több háttér. Keresek valami világosabbat. Annyit rontottam el, azt csak a feltöltés után láttam, hogy fönt a jobb felső sarokban nem látszik a start gomb. Át kell állítsam a csíkot, hogy ne legyen kattintható és nem kerül mögé 😀
[LINK]
van benne ami nekem tetszik, lehet kipróbálok egyet-kettőt 😀
Hogy miről is beszéltem:
Szép, letisztult, nem olyan zsúfolt, és nem is sötét.
Ez is Androidos skin, csak a háttér egy mellékelt fekete Win8-as felirat. Ez se rossz szerintem.
😆 az év háttere
Picit kupi van de ezért sajátos 😃
[LINK]
Hungarian edition. 😆
Elkészült! 😀
Kegyetlen! 😀 Ez is Rainmeter?
Ezen most csak az van 😀
Elkészült! 😀
Kegyetlen! 😀 Ez is Rainmeter?
DCs, bmxes, deszkás, tattoos ilyen extrém témát nem szeretne valaki csinálni? 😃 Sehol nem találok jót. :'( Kegyetlen boldog lennék!
Nekem van egy DC-s start orb-om, ha érdekel 😃
Kapaszkodjatok itt az én asztalom. Bár most viszonylag rendezett. De ne is erőlködjetek nem küldöm el a háttérképet
😆 ilyen mappa nevek fos, fostaliga 😆
Swype köszi 😃
Az applicationsre gondolok 😀
Parancsolj 😀 [LINK]
Ezt kicsit nehezebb átírogatni, de ha megnéztem az új dextert, küldök erről is egy tutorial-t 😀
Alakulgat 😃 A Dexter mappámhoz felhasználtam, amit tegnap írtam neked a játékokhoz 😆
Ilyen lett az applications, amiről reggel küldtem képet:
Ha rákattintok, akkor hozza elő a programokat, és ha elhúzom onnan az egeret, el is tűnnek 😃
Tök jó lett. Amúgy oldalt a szöveget, amit mutatsz is az Rainmeter? Ha igen el tudnád küldeni valahogy a skint? Tetszik, nagyon jó lett 😃
Az applicationsra gondolsz, vagy az egészre? 😃
Alakulgat 😃 A Dexter mappámhoz felhasználtam, amit tegnap írtam neked a játékokhoz 😆
Ha rákattintok, akkor hozza elő a programokat, és ha elhúzom onnan az egeret, el is tűnnek 😃
Tök jó lett. Amúgy oldalt a szöveget, amit mutatsz is az Rainmeter? Ha igen el tudnád küldeni valahogy a skint? Tetszik, nagyon jó lett 😃
El tudnád nekem mondani hogy ezt hogy csináltad?? 😀
Rainmeter, objectdock, start orb changer, stb...
Dobtam fel egy win8 témát 😃 Nem rossz! 😀
Wall csere 😃
jóó, Ki vagy, Doki? egyik kedvenc sorozatom 😃