Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Frozen One avatar
Helló Mindenkinek!

Elkészült a Chaser Végigjátszásom 3. része! Ebben a részben hentelés helyett a lopakodásé a szerep,de igyekeztem a legtöbbet kihozni belőle.
Ha tetszett a videó,lájkoljátok,iratkozzatok fel vagy véleményezzetek.

Üdv,

Frozen
0
0
0
0
pixel69 avatar

full HD
Igen tudom, hogy nem game video de úgy gondoltam hát ha tetszik valakinek. 😀 Amúgy saját kézzel rajzoltam digitálisan. (és bocsi még1x hogy nem game 😀 )
Ha tetszett akkor van több is.
0
0
0
0
Frozen One avatar
Helló mindenkinek!

Itt a Chaser végigjátszás videóm 3. részének előzetese! Szerintem egész viccesre sikeredett 😀
Ha teszett a videóm,akkor írjatok vélemény,lájkoljatok,valamint iratkozzatok fel!

Üdv,

Frozen
0
0
0
0
Frozen One avatar
Helló Mindenkinek!

Itt a Chaser Végigjátszás videóm 2. része! Igyekszem poénosra venni a figurát Laughing soft
Ha tetszik akkor írjatok véleményt.
Ui.: Javítva lett a videón a kontraszt!
0
0
0
0
PRO_St4rS avatar
https://www.youtube.com/watch?v=iyccWivLiDs&feature=youtu.be
BioShock Infinite Gameplay 😀
0
0
0
0
nikolai avatar

Ha tetszett iratkozz fel és lájkolj! 😀
0
0
0
0
PRO_St4rS avatar
http://youtu.be/f1BkcWbYn6Q
Sniper Elite 3 Gameplay
0
0
0
0
Frozen One avatar
Helló Mindekinek!

Szeretném bemutatni nektek a Chaser nevű FPS játék végigjátszásom első részét.
Egy kis poénnal fűszereztem a játékot. Remélem tetszeni fog nektek 😃

0
0
0
0
Frozen One avatar
Helló, a nevem Frozen!

Szeretném bemutatni nektek a Sims 2 Let's Play videómat kicsit másabb hangnemben. Remélem tetszeni fog nektek. Jó szórakozást !
0
0
0
0
patrek09 avatar
FULL HD ANDROID GAMEPLAYS

0
0
0
0
Dj Joe avatar

Szabadsag szobor 😃
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Online adásba vágyó emberek jelentkezését is várom 😀

0
0
0
0
no avatar
új tánc videóm 😃
0
0
0
0
ternoce avatar

Egy kis AC4 2magon😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Egy ismerősömmel szeretnénk készíteni egy csatornát, amely a játékhírekkel és hasonló témákkal foglalkozik, illetve videósokkal készít interjúkat, podcasteket. Számos nagyszerű videós található itt az oldalon, nem szeretnék mindenkit egyesével megkeresni személyesen, azért írok itt inkább. Akit érdekelne ez a lehetőség, szívesen adna interjút,hogy a nézők még több oldalról megismerhessék, ha lenne kedve velünk és más videósokkal adott témákról beszélgetni, akkor ő kérem itt vagy privátban írjon nekem, küldjön egy linket a csatornájáról és akkor megbeszéljük a részleteket. Köszönöm
0
0
0
0
trane08 avatar
Valiant Hearts The Great War - Cinematic Trailer HUN
0
0
0
0
trane08 avatar
South park stick of truth magyaritasanak beta trailere. Hamarosan toltheto lesz a vegleges valtozat
0
0
0
0
ternoce avatar
Unatkoztam
https://www.youtube.com/watch?v=A6vchQ8LMuU
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció