Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nogitsune avatar
Most aktiváltam, nem az.
0
0
0
0
DMSASD avatar
atstuff07: supportot nézd meg
[LINK]

Itt pedig a Retail / Digital CD Keys
[LINK]

Kár hogy a Crysis, Gears of War, Dirt 1 nem támogatják pedig beaktiválnám ha elfogadná :S
0
0
0
0
no avatar
bartos666: Én is nemrég vettem meg, tudod aktiválni (mint kiskereskedelmi példány). Csak az áruházi oldala nem elérhető, minden más (fórum,stb. ) igen.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Tremor Games-en szeretném megvenni a Drit2-t steam-es kulcs formában, de látom h a Dirt2 már nincs benn a Steam Store-ban... Ettől függetlenül tudom majd aktiválni a kulcsot hogy a játék bekerüljön a steam könyvtáramba?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nekem van egy 50%-os Magicka kuponom. Bármilyen 4 Left 4 Dead 2 kártyáért elcserélem.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Van egy 90%-os Oblulis kuponon, szívesen cserélném (leglinkább Skyrim Card-ra) de mást is meghallgatok! (Gyűjtőknek ajánlom akiknek célja h minnél több játékuk legyen a könyvtárban)
Vegyetek fel: bartos666
0
0
0
0
atstuff07 avatar
A Games for Windows Live-os játékok Steamre történő átvitelével kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mert nekem invalid CD key-t ad és van olyan is, hogy azonos kódot ír (vagyis ezt már valaki felhasználta egyszer...de mégis hogyan??)
0
0
0
0
no avatar
A DiRT2-t már nem lehet megvenni Steamen. De ha lenne egy kódom, akkor azt tudnám aktiválni?
0
0
0
0
no avatar
Kösz! Valószínűleg nem dobozos. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Nem. Ha már aktiváltad, akkor az a Te felhasználó fiókodban marad örökre.
(Ha csak nem az illető egy dobozos játék kulcsát adta oda, mely esetben írhat a supportnak, hogy ez és ez történt, hiszen fizikai bizonyítéka is van rá, de nem hiszem, hogy bármelyik ismerősöd ezzel szórakozna szabad idejében. Legalább is remélem 😆😉
0
0
0
0
no avatar
Lehet hülye kérdés, de hogyha nekem ajándékoztak valamit (kód) és én azt aktiváltam akkor azt később visszavehetik vagy nem?
0
0
0
0
no avatar
Valakinek megvan az L4D2 aki szokott játszani is?
0
0
0
0
susguy avatar
[LINK]
VALVE REVEALS FIRST GEN STEAM MACHINES
Over One Dozen Designs Announced

January 6, 2014 – Valve, creators of best-selling game franchises (such as Counter-Strike, Dota 2, Half-Life, Left 4 Dead, Portal, and Team Fortress) and leading technologies (such as Steam and Source), today announced over one dozen Steam Machine designs now in production from leading manufacturers and targeted for release in 2014.
The lineup of Steam Machines announced today offers a wide variety of price and performance options made possible by the Steam Machine’s open design, with systems starting as low as $499 and top end systems rivaling today’s bleeding edge gaming PCs.
Every Steam Machine includes an innovative Steam Controller designed for use with a wide variety of game genres, and is powered by the SteamOS, a custom OS built atop Linux.
"The first generation Steam Machines offers something for every gamer, which is a critical part of extending Steam into the living room," said Gabe Newell of Valve. "With over 3,000 games and more than 65 million gamers on Steam, it’s important to offer gamers a variety of Steam Machines that allow them to select what makes the most sense for them."
Announced earlier this year, Steam Machines are new entertainment systems targeted for use in the living room and leveraging Steam, the popular online platform for gaming and software with over 65 million accounts worldwide.
The makers of first generation Steam Machines are:

- Alienware
- Alternate
- CyberPowerPC
- Digital Storm
- Falcon NW
- GigaByte
- iBuyPower
- Maingear
- Material.net
- Next Spa
- Origin PC
- Scan
- Webhallen
- Zotac

For more information: [LINK]
0
0
0
0
MentaLike avatar
Értem,mondjuk ez csak egy gondolat volt de így nem fogom kipróbálni. 😀
0
0
0
0
Sonymeans avatar
computer55: Ja akkor kipróbálhatod nincs vesztenivaló, de attól még nem ajánlott, mert a gép is vírusos lehet tőle.
0
0
0
0
MentaLike avatar
Oh,értem :/ Mondjuk nemsok minden veszne el a steam-emről mert nincs egyetlen játék se rajta. 😆DD
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Szerintem senki nem fog adni olyat, mert az oldalon tiltott az ilyen hack programokkal foglalkozó téma. Ráadásul a steam hackel tönkre teszed a steam fiókodat és mindent elveszítel ami rajta van.
0
0
0
0
MentaLike avatar
Hello!
Hogyha valaki tudna adni egy működő Steam hacket, akkor nagyon de nagyon megköszönném. 😀
0
0
0
0
DMSASD avatar
SwitcX: ez csak egy kis + ebből nem fog senki több tízezres játékokat venni de néha jól jön az a pár euro leárazáskor. Így marad másra is pl: gyorshajtásért csekk befizetésre 😆 (megtörtént eset) 😕
0
0
0
0
DMSASD avatar
SwitcX: achievement idle serverre kell menni 4-5 percesek a körök én mindig ott afk-zok addig játszok mással vagy nézek filmet és 1-2 óra után általában dob valamit meg ha jól tudom egy héten csak 3 cuccot kaphatsz összesen és szerdánként van a reset.
0
0
0
0
DMSASD avatar
SwitcX: grid2 4.99 euro volt.

CSGO-nál meg random dobja kör végén skint vagy ládát.
A ládákból meg lehet nyitni további skineket pl nyitottam 2 awp-t egyik 4.50 volt a másik meg 7 euro.
0
0
0
0
DMSASD avatar
SwitcX: Az elején én is így voltam vele mondom elég gyenge az idei holiday sale aztán csak lett az utóbbi pár napban néhány visszautasíthatatlan ajánlat 😃 és persze nyitottam pár ütős csgo skint amit eladva ezek jöttek össze:

Half-Life: Blue Shift
Titan Quest Gold
McPixel
Poker Night 2
Rayman Raving Rabbids™
Assassin’s Creed® Brotherhood
Assassin's Creed® Revelations
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition
Far Cry 3 - Blood Dragon
The Elder Scrolls III Morrowind
Dark Messiah of Might & Magic
Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs Pack
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack
Van Helsing: Arcane Mechanic DLC

Amazonról és g2a-ról:
GRID 2
Dragon Age Origins: Ultimate Edition
Dragon Age 2 + The Black Emporium DLC
Command & Conquer The Ultimate Collection ( includes 17 games)
Command & Conquer
Command & Conquer The Covert Operations
Command & Conquer Red Alert
Command & Conquer Red Alert Counterstrike
Command & Conquer Red Alert The Aftermath
Command & Conquer Tiberian Sun
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
Command & Conquer Red Alert 2
Command & Conquer Red Alert Yuri's Revenge
Command & Conquer Renegade
Command & Conquer Generals
Command & Conquer Generals Zero Hour
Command & Conquer 3 Tiberium Wars
Command & Conquer 3 Kane’s Wrath
Command & Conquer Red Alert 3
Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
Command & Conquer 4 Tiberian Twilight
0
0
0
0
Ajax avatar
Ja... enyhén le van lassulva a Steam (már ha egyáltalán behozz a Steam oldalát). 😃
A L4D2 telepítése már nekem is megy, majdnem rögtön 7 órakor kezdtem el szedni, akkor még nem volt lelassulva. Bár elég lassan jön... 3 órája már biztos megy a letöltés és még csak 4gb jött le, ami azért elég kevésnek mondható.
0
0
0
0
toopa avatar
Eléggé megnyekkent, már több mint két órája nem érem el az áruházat. De legalább a letöltés működik, így most is megy a telepítés. 😀
0
0
0
0
soneX ZED avatar
igen csak behalt a rendszer
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Ingyenes a Left 4 Dead 2 Vigyéttek!!!!!!!!!
0
0
0
0
DMSASD avatar
lal még Steamből is van signature generator 😃
https://steamsignature.com/profile/hungarian/76561198016408984.png
0
0
0
0
susguy avatar
Ja, csak azoknál a gépeknél az ár 90%-a a kinézetre megy (mint applenél az alma logóra, codnál meg a játék címére).
0
0
0
0
Ajax avatar
Igen, egy erősebb Steam Machine max olyan 150.000ft-ba fog kerülni...
0
0
0
0
Ajax avatar
Engem érdekel, mert egy konzol áráért kapunk egy új, csúcs kategóriás gépet, ami nem konzol, hanem PC. Szerintem nagyon megéri, és biztos venni fogok.
0
0
0
0
susguy avatar
TerrorDom:
Ingyenes játékok azért nem jelennek/maradnak meg a Librarydben/könyvtáradban, mert akkor lenne belőlük legalább ezer. A játékok amikért fizettél, mindig ott lesznek.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Én azt szeretném megkérdezni, hogyha letörlök egy megvett játékot a steamen akkor azzal mi lesz?Mert amikor az ingyenest töröltem le akkor eltűnt minden, de ugyanúgy letölthettem.Így lesz ez az eredetinél is, hogy csak ott lesz valami download gomb és tölthetem is le újra?
0
0
0
0
susguy avatar
orodreath:
Legalább annyira mint a konzolok.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Ajax: Köszönöm a válaszod, így már tiszta minden 😀
0
0
0
0
Ajax avatar
Szilard96: Nem, a Steam csak egy digitális bolt, nem adnak semmilyen kézzel fogható dolgot. Viszont ez teljesen eredeti, nem himi-humi cucc (bármit is jelentsen ez). Ha mondjuk Steamről töltöd le a CoD: Ghosts-ot (persze ezt csak megvétel után teheted), akkor tudsz játszani multin, mivel ezzel eredeti példányod lesz, ellenben ha torrent oldalról szednéd le. Az ETS2-nél is biztos van valami amivel többet tud nyújtani az eredeti, Steamen vásárolt verzió, mint ha csak letöltenéd torrent oldalról.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sziasztok!
Még online nem vásároltam játékot csak boltokban, és ez kicsit új nekem.
Ma Steam-en akciós az Euro Truck Simulator 2. [LINK]
Ez dobozos változat, vagy csak ilyen letöltős himi-humi cucc? Dobozos változat nincs steam-en amit kiküldenek a lakcímemre?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
steam piac miért nem mutatja piacon az eladni kívánt itemeket? tehát már felraktam piacra az mutatja is de ha kiválasztok 1et akkor nem mutat engem.
0
0
0
0
chethun avatar
Az lehetséges. Hát nagyon remélem, hogy minél hamarabb írni fognak mert 30 játékom van rajta... és nem kevés pénzem van benne. :S 😞
0
0
0
0
susguy avatar
Gondolom volt aki abba a négy napba nem számította bele a hétvégét.
0
0
0
0
chethun avatar
De gondolom az is jó esetben, mert olvastam fórumokat es volt akinek egy nap alatt válaszoltak és volt akinek 4 nap. 😞
0
0
0
0
susguy avatar
chethun:
Ahogy korábban is írtam, 2 munkanap alatt válaszolni szoktak.
0
0
0
0
chethun avatar
Protein:Kb mennyi idő szokott lenni mire a support válaszol?
0
0
0
0
nirvana67 avatar
Fenix: Karácsony környékén szoktak lenni elég jó leárazások, a helyedben megvárnám. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Arra is írja, hogy mi a megoldás, ha nincs dobozos játékod Steamre.

If a game was purchased through Steam with a credit card, please provide the following:
- The Card Type (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
- Full Name on the Card
- The last four digits of the credit card number - Do not provide the full credit card number

If a game was purchased through Steam using a PayPal account, please provide:
- The Billing Name on the PayPal Account
- The full Billing Address on the PayPal Account
- The PayPal PayerID
- The Invoice ID and the Transaction ID

If any other type of payment was used, please explain this in the support ticket.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció