Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url]http://hg.hu/upload/images/photos/000/049/809/5packsummercoke.jpg?1242203917[/url]
Itt van az új szerzemény. 😃
Megerősítem én is: Ápr. 2. az Assault ideje 😀
Egyébként jó látni, hogy él a téma 😃
😃 Ti találkoztatok márt velük?
Hol lehet kapni Real Madridos vagy MU-s energiaitalt?😃
Miskolcon, szinte az összes boltban.
Breaking News! Április másodika a hivatalos dátum. Onnantól terjed el minden boltban a Monster Assault!
Nagyon kíváncsi vagyok 😃
és neked hogy ízlett?persze ha megkostoltad.nekem am anyira nem jött be😆
Még nem kóstoltam meg. Nem sietem el a dolgot, de ha megkóstoltam, akkor majd leírom 😀
thepatrick jó kis szerzemények. 😃 a poroltót milyen boltba vetted ? 😆😃
Köszi, egy Reál üzletből van. De csak ez az egy darab volt, úgyhogy szerencsém volt 😀
Újdonságaim:
mmilan: Grat hozzájuk. 😀 Telik vagy üresek?
na ha tűz van van poroltod😆 am grat😀
mmilan: Grat hozzájuk. 😀 Telik vagy üresek?
Talált már valaki valahol Assaultot? Mert én se CBA,se Tescoba és se Auchanba nem találtam. :/
Ezeken a helyeken még jövőre sem lesz. Metró aluljáróban lévő kis boltokban keressétek.
Talált már valaki valahol Assaultot? Mert én se CBA,se Tescoba és se Auchanba nem találtam. :/
Sajna énse! 😞(
DC: Nekem régen volt Sexxx, de most nincs 😞 jó lenne ha lenne 😆
én se láttam sehol soha..ezért is volt piszok szerencsém h a csávotol kaptam.
bár az íze érdekes inkább....elöször nem ízlett mert nem volt valami hideg mikor felbontottam..de a 2-ik dobozt jol lehütöttem ugy már nem is volt vészes..