Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
almos írta:
Hogy lehet frissebb Androidot feltenni,pl.:Android 2.2 helyett 2.3.5-t?

Milyen telefonra? Kétféle mód van van a hackeléssel és van a hivatalos frissítés.

adam990304 valami olyasmit mond hogy nincs android eszköz. Telefonon próbálsz fellépni? Mert nem értem jónak kellene lenni ha a gmailba belépsz elindítod a marketet a telón mennie kéne
0
0
0
0
niteforce avatar
ODIN
de lehet hogy az csak samsungra jó nem tudom.
0
0
0
0
almos avatar
Hogy lehet frissebb Androidot feltenni,pl.:Android 2.2 helyett 2.3.5-t?
0
0
0
0
no avatar
Igen de azt írja hogy No android devices associated with this account vagy hasonló...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát akkor meg? Csak megnyitod a marketet és azt töltesz le amit nem szégyellsz
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
niteforce Innkább konvertáld át úgy lazán menni fog bár kb 15-20 perc egy film konvertálás. Mivel próbálod lejátszani? A mobo player a legjobb androidos film lejátszó az viszi a legsimábban a filmeket.

adam990304
Mivan?😆 Csak bejelenkeztél már a google fiókoddal?
0
0
0
0
no avatar
Nekem is androidom van egy SE X8... de van egy gondom. nem tudom használni a marketet. 😆 valaki leírná pontosan? naggyából azt fogtam hogy nem érzékeli a telót az accountomban.igen tudom,de hogy lehet megvltoztatni,vagy hozzácsatolni az accounthoz?
0
0
0
0
niteforce avatar
kicsit húzni a procit mert egy kicsit laggol a film, azt akarom hogy annyira felhúzzam hogy ne akadjon.

amúgy köszi, megpróbálom azzal 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
z4rootal próbáld. Egyébként mire kell a root? Vagy super user
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok nem tudom rootolni a telefonomat, mindig lefagy ott a super one click hogy running psneuter. onnan nem csinál semmit, a telefonon semmi változás.
galaxy ace
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Érdekes probléma. Próba alapon frissítsd PC Companionnal a telefonod, hátha segít.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
greenmelon írta:
Tamas76 írta:
Miértnemnyitja meg a telefonom (X8) az netről leszedt.apk fájlokat!? 😞

A Beállítások/Programok résznél van egy olyan, hogy programok telepítése a Marketon kívülről (vagy valami ilyesmi), az legyen bepipálva és utána már tudod telepíteni őket.

bekapcsoltam, de semmi.. 😞
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
leakarom tölteni xperia neo ra a bf bc2-t az androidos játék és ha androidos játékot akarok játszani ahoz kell internet ?

Akkor kell net, ha neten játszol, vagy a játéknak le kell tölteni a játék fájljait.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Tamas76 írta:

A Beállítások/Programok résznél van egy olyan, hogy programok telepítése a Marketon kívülről (vagy valami ilyesmi), az legyen bepipálva és utána már tudod telepíteni őket.
0
0
0
0
no avatar
leakarom tölteni xperia neo ra a bf bc2-t az androidos játék és ha androidos játékot akarok játszani ahoz kell internet ?
0
0
0
0
Tamas76 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
ne reménykedjetek hogy kijön és szép lassan jön ki mindenre a frissítés. ott van pl a samsung galaxy s ha jól tudom nincs is rá 2.3 mert leszarták vagy a htc desire arra sincs 2.3 mert leszarják. Ha lesz is néhány telóra nem pár hét vagy hónap hanem vagy fél év

A Galaxy S-re van hivatolos 2.3, csak éppen nem adják az egyszerű "júzer" kezébe, hanem Odinnal kell frissíteni miután leszedted a samfirmware.com-ról.
0
0
0
0
gacso avatar
üdv nem tudtok olyan játékokat amelyek az x10 mini pro-n kihasználja a billentyűzetet és lehet azzal irányítani??😀
0
0
0
0
no avatar
hát komolyan kérdeztem 😃 és köszi
0
0
0
0
niteforce avatar
D4V1D írta:
mi az az android? 😲

ha komolyan kérdezted akkor:

egy elsősorban telefonokra, és táblagépekre írt oprendszer, a google fejlesztése.

ha nem komolyan: jó vicc volt! 😂😂
0
0
0
0
no avatar
mi az az android? 😲
0
0
0
0
apetit1989 avatar
hector maio írta:
Hali azt akarom kérdezni hogy amikor letöltök gépre egy programot vagy játékot és utána át teszem az APK fájlt a telóra telepítem mindig a telefon memóriára teszi és ott már nincs több hely azt hogy lehet beállítani hogy ne oda tegye hanem a memória kártyára? ha egyáltalán be lehet állítani 😃

APP2SD
0
0
0
0
online22 avatar
sok lg telefonhoz ígértek 2.3-as android op. rendszert őszre és valaki nem tudja hogy mikor adják ki? mert semmi hír nincs róla
0
0
0
0
Davenator avatar
Hi! Nekem SE XPeria X10 Mini Pro van Android 2.1-el és van rajta egy csomó alkalmazás, pl.: facebook, youtube, axn player, stb... A kérdésem az lenne hogy van ez a facebook-al való okosítás (0.facebook.com) és én megpróbáltam aktiválni de ezt az üzit kaptam: A szolgáltatás bekapcsolása nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt. További információért... stb. Valaki akinek hasonló telója van tudna segíteni ebben? melyik lehet ez a szolgáltatás, hogy kell beállítani h jó legyen?
0
0
0
0
Devis avatar
ha nicns több hely a memóba: beálltások->alkalmazások, kiválasztod melyiket akarod átrakni, kiválasztod és áthely. az sd kártyára
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali azt akarom kérdezni hogy amikor letöltök gépre egy programot vagy játékot és utána át teszem az APK fájlt a telóra telepítem mindig a telefon memóriára teszi és ott már nincs több hely azt hogy lehet beállítani hogy ne oda tegye hanem a memória kártyára? ha egyáltalán be lehet állítani 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
azzal ne csodálkozz.
egyik barátom testvérének már elromlott a minijében a giroszkóp vagy mi a szar az.
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. Segitene valaki?? van olyan h auto rotate es en nekem csak jobbra fordul el de balra egyaltalan ,de visza man nem akar fordulni!!!! Mit kell csinalni h forduljon rendesen..
Mobil: Samsun Galaxy Mini
0
0
0
0
0423mark avatar
Eltudnád nekem magyarázni hogy pontosan mit is csináljak hogy fel rakajm és hogy vissza is tudjam állitani se xperia x8 am van 2.1 es androidal.
0
0
0
0
Devis avatar
ajánlom h mielőtt a cm7-et felrakod előtte keress stock romot.
például ha 2.3.4-es androidod van, google-be beírod:
se x8 gb 2.4.3 stock rom
0
0
0
0
0423mark avatar
És akkor csak beirom hogy mien androidod keresek és kész verzió szám meg ienek?
0
0
0
0
Devis avatar
hát 2 dolgot tudsz csinálni.
1: csinálsz egy backup-ot (recovery mod szükséges)
2: ha nem tetszik, google és leszedsz vhonnan egy androidot
0
0
0
0
0423mark avatar
Köszi szépen és ha nem válik be hogyan tudom vissza rakni a régit?
0
0
0
0
Devis avatar
a cm7? az nagyon jó cucc, én telómon is az van. lényege az, hogy egy 2.3.5-ös androidra ezt rárakják, több beálltás, több lehetőség, és a lehető legkevesebb baromságot tölti be. Magyarán a telefon 30%-al is gyorsabb lehet. (user szempontjából ennyi a lényeg)
0
0
0
0
0423mark avatar
Ja bocs ez lenne valaki eltudná magyarázni hogy mi is ez?
[LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ne reménykedjetek hogy kijön és szép lassan jön ki mindenre a frissítés. ott van pl a samsung galaxy s ha jól tudom nincs is rá 2.3 mert leszarták vagy a htc desire arra sincs 2.3 mert leszarják. Ha lesz is néhány telóra nem pár hét vagy hónap hanem vagy fél év
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Amúgy halljátok...A Samsung miért nem adja ki az új TouchWiz-t egy frissithető formában?😀 Nagyon szeretném Ace-re 4.0-t mert nagyon királyul néz ki, meg minden...😃 De ezt nem értem...Pedig biztos elvinné, hogyne vinné el, de akkor meg nemtom, hogy miért nem adják ki...Most ezzel a 3.0-ssal legyek addig amíg csak van a telóm...asd😃
0
0
0
0
niteforce avatar
linkeld be plz rendesen 😀
0
0
0
0
0423mark avatar
Sziasztok engem ez a dolog érdekelne és remélem tudtok segíteni hogy pontosan mi is ez ? Mire jó? Megéri e majd felrakni?
http://www.mobilp...vegre.html
0
0
0
0
Devis avatar
én meg azt remélem h az ice cream nem lesz ilyen kényes mint a gb meg a cm7 -.-
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom! 😃
a HTC az tud jó gyári ROM-ot csinálni! múltkor valami tesztben mondták hogy már nagyon jó a touchwiz 3 😀
fenéket 😃
új droid + touch wiz 4.0 az jó lenne 😀

remélem hogy hasítani fog 😃
0
0
0
0
Devis avatar
ha igazak azok amiket mondtak, az összes androidos telefon hasítani fog
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
niteforce írta:
csak jól csinálják meg 😀
inkább várok minthogy valami hulladékot használjak 😀

Ott a pont.😃 Csak azért sajnálatos, hogy a főzött ROM-okkal a Quadrant 1600pontot ad, míg az origi ROM-al 600-700at😕 A gyár miért nem tud ilyen jó ROM-okat csinálni?😃
0
0
0
0
niteforce avatar
csak jól csinálják meg 😀
inkább várok minthogy valami hulladékot használjak 😀
0
0
0
0
Devis avatar
jé és tényleg 😲 lényegtelen, míg google bácsi és samsung néni meg htc nagybácsi megírják az ők kis hivatalos ics-ket.... 😃 lemegy az év 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
az jó lenne 😀
remélem lesz valami előnye (pl 720p vidi, jobb GPU optimalizáltság ilyenek)
ha ezek nem lesznek marad a gingerbread 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Devis írta:
holnap? még a prime se jött ki 😃 az ice cream novemberben jön ki 😀 egyébként ja nagyon ratyesz a market, lassan már 1 hónapja szenvedek vele 😞

A-aaa😃 Holnap jön ki a Prime állítólag, és vele együtt az ICS.😃 Meg a Google kirakott egy videót, hogy "Something big is coming", vagy mi és a dátum Okt. 11 volt, és 80%, hogy a Prime az, és az ICS.😃 De nekem mind1.😃 MegláSSuk!😂😃
niteforce:Nekem jó a 480p is, én csak a felbontásért sírok...:'( Kár, hogy telóknál nem lehet állítani. 😞 😞 😞 😕
0
0
0
0
Devis avatar
november 1x vhanyadikán jön ki az ice cream (ha jól emlékszem), +10 amíg a gugli telefonjain frissűlnek, majd szép lassan az összes telón. magyarán olyan max 20-30 nap és mindenki élvezheti (sztem)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció