Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hogy lehet frissebb Androidot feltenni,pl.:Android 2.2 helyett 2.3.5-t?
Milyen telefonra? Kétféle mód van van a hackeléssel és van a hivatalos frissítés.
adam990304 valami olyasmit mond hogy nincs android eszköz. Telefonon próbálsz fellépni? Mert nem értem jónak kellene lenni ha a gmailba belépsz elindítod a marketet a telón mennie kéne
de lehet hogy az csak samsungra jó nem tudom.
adam990304
Mivan?😆 Csak bejelenkeztél már a google fiókoddal?
amúgy köszi, megpróbálom azzal 😀
galaxy ace
Miértnemnyitja meg a telefonom (X8) az netről leszedt.apk fájlokat!? 😞
A Beállítások/Programok résznél van egy olyan, hogy programok telepítése a Marketon kívülről (vagy valami ilyesmi), az legyen bepipálva és utána már tudod telepíteni őket.
bekapcsoltam, de semmi.. 😞
leakarom tölteni xperia neo ra a bf bc2-t az androidos játék és ha androidos játékot akarok játszani ahoz kell internet ?
Akkor kell net, ha neten játszol, vagy a játéknak le kell tölteni a játék fájljait.
Miértnemnyitja meg a telefonom (X8) az netről leszedt.apk fájlokat!? 😞
A Beállítások/Programok résznél van egy olyan, hogy programok telepítése a Marketon kívülről (vagy valami ilyesmi), az legyen bepipálva és utána már tudod telepíteni őket.
ne reménykedjetek hogy kijön és szép lassan jön ki mindenre a frissítés. ott van pl a samsung galaxy s ha jól tudom nincs is rá 2.3 mert leszarták vagy a htc desire arra sincs 2.3 mert leszarják. Ha lesz is néhány telóra nem pár hét vagy hónap hanem vagy fél év
A Galaxy S-re van hivatolos 2.3, csak éppen nem adják az egyszerű "júzer" kezébe, hanem Odinnal kell frissíteni miután leszedted a samfirmware.com-ról.
mi az az android? 😲
ha komolyan kérdezted akkor:
egy elsősorban telefonokra, és táblagépekre írt oprendszer, a google fejlesztése.
ha nem komolyan: jó vicc volt! 😂😂
Hali azt akarom kérdezni hogy amikor letöltök gépre egy programot vagy játékot és utána át teszem az APK fájlt a telóra telepítem mindig a telefon memóriára teszi és ott már nincs több hely azt hogy lehet beállítani hogy ne oda tegye hanem a memória kártyára? ha egyáltalán be lehet állítani 😃
APP2SD
egyik barátom testvérének már elromlott a minijében a giroszkóp vagy mi a szar az.
Mobil: Samsun Galaxy Mini
például ha 2.3.4-es androidod van, google-be beírod:
se x8 gb 2.4.3 stock rom
1: csinálsz egy backup-ot (recovery mod szükséges)
2: ha nem tetszik, google és leszedsz vhonnan egy androidot
[LINK]
http://www.mobilp...vegre.html
a HTC az tud jó gyári ROM-ot csinálni! múltkor valami tesztben mondták hogy már nagyon jó a touchwiz 3 😀
fenéket 😃
új droid + touch wiz 4.0 az jó lenne 😀
remélem hogy hasítani fog 😃
csak jól csinálják meg 😀
inkább várok minthogy valami hulladékot használjak 😀
Ott a pont.😃 Csak azért sajnálatos, hogy a főzött ROM-okkal a Quadrant 1600pontot ad, míg az origi ROM-al 600-700at😕 A gyár miért nem tud ilyen jó ROM-okat csinálni?😃
inkább várok minthogy valami hulladékot használjak 😀
remélem lesz valami előnye (pl 720p vidi, jobb GPU optimalizáltság ilyenek)
ha ezek nem lesznek marad a gingerbread 😃
holnap? még a prime se jött ki 😃 az ice cream novemberben jön ki 😀 egyébként ja nagyon ratyesz a market, lassan már 1 hónapja szenvedek vele 😞
A-aaa😃 Holnap jön ki a Prime állítólag, és vele együtt az ICS.😃 Meg a Google kirakott egy videót, hogy "Something big is coming", vagy mi és a dátum Okt. 11 volt, és 80%, hogy a Prime az, és az ICS.😃 De nekem mind1.😃 MegláSSuk!😂😃
niteforce:Nekem jó a 480p is, én csak a felbontásért sírok...:'( Kár, hogy telóknál nem lehet állítani. 😞 😞 😞 😕