Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheAdakinHUN avatar
nah elszántam magam és vettem egy GAMER egeret😃
Pleomax ML-600G
😆
ti mire használjátok aszt a sok gombot? nekem 10van😃
0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
Sony Vegasnál csak nálam nem ismeri fel a legtöbb videót? Valaki meg tudja mondani milyenbe konvertáljam, hogy felismerje? Egyedül azt ismeri fel, amit fraps-al felveszek... de azok meg több GB-os file-ok. Vagy én csinálok valamit rosszul?
PLS help 😀

Miért melyik formátumot nem ismeri fel?
A fraps az .avi-t vesz fel.
Az,hogy hány GB-t vesz fel a Fraps lényegtelen,mert a mérete akkor lesz végleges amikor szerkesztetted renderelted. És nem annyi amennyit rögtön felvesz a Fraps.
0
0
0
0
alex13 avatar
Sony Vegasnál csak nálam nem ismeri fel a legtöbb videót? Valaki meg tudja mondani milyenbe konvertáljam, hogy felismerje? Egyedül azt ismeri fel, amit fraps-al felveszek... de azok meg több GB-os file-ok. Vagy én csinálok valamit rosszul?
PLS help 😀
0
0
0
0
no avatar
orodreath írta:
sacpatrik írta:
orodreath írta:
sacpatrik írta:
Kellene nekem egy változós háttérkép ami időnként változik. Ha lehet akkor játékokból legyenek a képek.
Köszi.

ha win7-ed van akkor összepakolsz mappába tetszőleges képet és beállítod

Ezt nem értem. És hogyan fogja váltogatni magát?

Jobb katt az asztalra ott személyre szabás ott asztal háttere ott kiválasztod a mappát ahol összeszedted a képeket, megjelennek a képek az ablakba, kipipálod mindet, alul beállítod mennyi időnként váltogasson és módosítások mentése és kész.

Köszi szépen. Sokat segítettél.
0
0
0
0
no avatar
orodreath írta:
sacpatrik írta:
Kellene nekem egy változós háttérkép ami időnként változik. Ha lehet akkor játékokból legyenek a képek.
Köszi.

ha win7-ed van akkor összepakolsz mappába tetszőleges képet és beállítod

Ezt nem értem. És hogyan fogja váltogatni magát?
0
0
0
0
no avatar
Köszi.
0
0
0
0
ttihi17 avatar
nokiacsabika írta:
ttihi17 írta:
Hali az lenne a kérdésem van egy amd athlon 64 x2 dual core 5200+ processzor és azt meddig lehet fel húzni gyári hűtéssel tápegység 480w 2800 on fut meddig érdemes ??

gyári hűtéssel nenagyon húzogass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értem akkor vissza le húzzam vagy még elbírja így és ha meg lesz nagyobb hűtés akkor meddig érdemes ?
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
ttihi17 írta:
Hali az lenne a kérdésem van egy amd athlon 64 x2 dual core 5200+ processzor és azt meddig lehet fel húzni gyári hűtéssel tápegység 480w 2800 on fut meddig érdemes ??

gyári hűtéssel nenagyon húzogass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
ttihi17 avatar
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok! Akarok venni egy Playstation 2-es konzolt.. és arra lennék kiváncsi hogy rá monitoron lehetne vele játszani? vagy úgy hogy rá kötőm a pc-re és úgy játszani? nagyon fontos lenne 😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hello!

Videokamerákhoz értő személyt keresek.
Van egy videokamerám ami felvétel módban fekete képet ad, és nem reagál semilyen parancsra, de tökéletesen visszajátszik korábban felvett anyagot.
A kamera tipusa: Canon MD215 DV kamera.
Mi lehet a baja, és menyibe kerülhet a javítása?
Esetleg házilag el tudok követni vele valamit?

Video a hibáról:
0
0
0
0
Chuck avatar
Hello!
Valaki tud erre megoldást? :S cod2-t szeretném feltelepíteni és ezt írja ki!
kérlek segítsetek,előre is köszönöm! bármire kattintok nem indul el a telepítő!
http://tinypic.com/view.php?pic=2z7fzo5&s=6
Szerk: Megoldottam,csak kicsit gondolkodnom is kellett volna...:3 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
Sziasztok...valami progi vagy valami chippeltetés nélküli módszer van-e,amivel elindulnának az irott PS2-ős játékok,és hogy mit hogyan kell csinálni le irnátok?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Kmisi99 írta:
Ezt kicsit furán írtad. Át akarod költöztetni a géped egy másik házba? Mert az minden gond nélkül megoldható a gombok egyszerűen rá vannak dugva az alaplapra amit egy másodperc alatt lehúzhatsz.

Igen igy gondoltam. Köszönöm.
Sata II és Sata III as vinyó között van észrevehető sebességbeli különbség, ha a többi paraméter megegyezik?
0
0
0
0
Klaas avatar
Köszi ! már megoldódott ! Csak a steames profilját kellett szerkeszteni!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát oda van írva hogy még nincs steam profilja a felhasználónak. Lehet csak be van regisztrálva akit fel akarsz venni de nincs rendes profilja. Nem tudom hol lehet csinálni.
0
0
0
0
Klaas avatar
de nekem van 7 darab is , meg tudtam is felvenni ismerősöket eddig ! azért nem is értem mi a gond.
0
0
0
0
no avatar
klaas20 írta:
Steamen akarok barátot jelölni de ezt dobja ki ! Ki tud segíteni ?

This user has not yet set up their Steam Community profile.
If you know them encourage him/her to set up their profile and join in on the gaming!

Ha nincs játék aktiválva a steam fiókodon ,nem tudsz ismerősöket felvenni.
0
0
0
0
Klaas avatar
Steamen akarok barátot jelölni de ezt dobja ki ! Ki tud segíteni ?

This user has not yet set up their Steam Community profile.
If you know them encourage him/her to set up their profile and join in on the gaming!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ezt kicsit furán írtad. Át akarod költöztetni a géped egy másik házba? Mert az minden gond nélkül megoldható a gombok egyszerűen rá vannak dugva az alaplapra amit egy másodperc alatt lehúzhatsz.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv. Gépházcserén gondolkodom. Házilag lehetséges ez? Marmint mennyire van véglegesen összeforrasztva a reset gomb es a bekapcsoló gomb a megfelelő vezetékekkel?
0
0
0
0
sisko avatar
darkhun írta:
mlan0 írta:
Tegnap este szereztem egy DVD írót (vagy olvasót) azt nem tudom hogy mi... 😀 valaki elmondaná hogy mi alapján lehetne megnézni hogy mi az..

Itt a márkája: SAMSUNG CD-RW/DVD DRIVE SM-332

Helló ez egy CD és DvD író/olvasó szóval mindkét feladatot el tudja végezni.... 😀

Már az imént írtam,dvd-t NEM tud írni,csak olvasni !!
https://i.neoseeker.com/a/sm332/cdinfo.gif
0
0
0
0
no avatar
mlan0 írta:
Tegnap este szereztem egy DVD írót (vagy olvasót) azt nem tudom hogy mi... 😀 valaki elmondaná hogy mi alapján lehetne megnézni hogy mi az..

Helló ez egy CD és DvD író/olvasó szóval mindkét feladatot el tudja végezni.... 😀
0
0
0
0
humerot avatar
elvileg igen mert ugyanott van a furat
0
0
0
0
Feki1991 avatar
TaylorXIII írta:
Feki1991 írta:
adott egy AC Freezer Xtreme Rev.2 hűtő ami kompatibilis AM3/+, LGA 775/1366/1156asos socketokkal s arra lennék kíváncsi fel-e pakolható 1155-ös socketra...vagy módosították a tartó keretet?

[LINK]

ez nem segít mivel Nekem még a legelső Rev.2esem van (akkor még csak LGA 1366 s 1156-ös socket létezett), ennek pedig már más az eleje s a ventije + más tartozékok is vannak...
szal Én arra lennék kíváncsi hogy az 1156os keret passzol-e az 1155-öshöz?
0
0
0
0
mlan0 avatar
sisko írta:
mlan0 írta:

Látom,jó válaszokat kaptál 😆😂
Akkor a lényeg : az egy CD-DVD combó,ami olvasni tud : cd-t,cdrw-t és dvd-t,de írni csak cd-re és cdrw-re tud,dvd-re NEM ! (ha még tud egyáltalán,az már vagy ezer éves szerkentyű)

Nagyon szépen köszönöm! amúgy tudom hogy régi mert egy P3-as gépből való. 😃
0
0
0
0
sisko avatar
mlan0 írta:

Látom,jó válaszokat kaptál 😆😂
Akkor a lényeg : az egy CD-DVD combó,ami olvasni tud : cd-t,cdrw-t és dvd-t,de írni csak cd-re és cdrw-re tud,dvd-re NEM ! (ha még tud egyáltalán,az már vagy ezer éves szerkentyű)
0
0
0
0
mlan0 avatar
😆 köszi mindenkinek!
0
0
0
0
DCMAN avatar
áhh ekora oltások én sirok eskü😆 szegény😀
0
0
0
0
alex13 avatar
-Norbi- írta:
mlan0 írta:

Tegyél bele egy kis papír darabot, aminek az egyik oldalára ráírod, hogy: Helló!

Ha szóban köszön vissza, akkor csak olvasni tudta.
Ha a lap másik oldalára visszaír, akkor olvasni is tudta, s vissza is ír.Ű
Az SM-332-eseknél ez a legjobb megoldás.

Vagy AIDA-val megnézi 😆
0
0
0
0
-Norbi- avatar
mlan0 írta:

Tegyél bele egy kis papír darabot, aminek az egyik oldalára ráírod, hogy: Helló!

Ha szóban köszön vissza, akkor csak olvasni tudta.
Ha a lap másik oldalára visszaír, akkor olvasni is tudta, s vissza is ír.Ű
Az SM-332-eseknél ez a legjobb megoldás.
0
0
0
0
mlan0 avatar

0
0
0
0
The Emptiness avatar
MC MaRcI írta:
helóka olyan problémám lenne hogy fel akarom rakni a witcher2
de azt írja hogy fent van a gépen de sehol sincs csak a vezérlőpult törlés stb-nél van egy witcher 2 viszont nem engedi törölni azt írja nincs meg a jogosultság beszéljek a rendszergazda
na ezt hogy lehet megoldani? egy felhasználói fiók van a gépen
hogyan tudnám törölni?

RevoUninstaller Programmal próbáld meg. Nekem is ez volt a baj csak más játékkal de a Revo látta a programot és leszeddte.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
helóka olyan problémám lenne hogy fel akarom rakni a witcher2
de azt írja hogy fent van a gépen de sehol sincs csak a vezérlőpult törlés stb-nél van egy witcher 2 viszont nem engedi törölni azt írja nincs meg a jogosultság beszéljek a rendszergazda
na ezt hogy lehet megoldani? egy felhasználói fiók van a gépen
hogyan tudnám törölni?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
orodreath írta:
zsolty87 írta:
orodreath írta:
zsolty87 írta:
orodreath írta:
zsolty87 írta:
Köszönöm. Szerintetek ilyen vga mellett nem fogok proci limitbe ütközni? Mármint nem lesz aránytalanul gyenge a proci a vga-hoz?

Áááá az i5-ösnek simán ki kéne hajtania

Na és melyik operációs rendszert lenne érdemesebb feltelepíteni?
Win 7 vagy Win 8.
Jelenleg 64 bites Win 7-em van, viszont csak próbaverziós volt, így tervezek megvenni egy oprendszert eredetibe hogy ne legyen állandóan "nem eredeti Windows példány-os" riasztásmk.
Feltörtet direkt nem akarok újra felrakni rá, szóval mindenképpen eredeti lesz.
Melyiket egyszerűbb használni? A windows 8-ban is megvan megszokott könyvtárszerkezet a megszokott ikonokkal, a Sajátgép a partíció elnevezésekkel, meg amit még megszoktam a régebbi windowsoknál?

Én egyszer próbáltam a win8-at nem jött be. Sztem win7 64bit bőven jó, azzal bizti nem lesz problémád.

Mi volt a baj a win 8-cal?

Nem tetszett az egész, néhány játéknál/proginál szórakozni kellett vele. Nem tudom a mobilomon valahogy sokkal jobb mint pc-n volt, lehet ez csak az én hülyeségem, azért várd meg más válaszát is ez ügyben. 😀

Megvárom, de nekem már ez is elég, mert a Win7-tel teljesen megy vagyok elégedve, a Win 8 csak azért jött számításba mert volt egy hely ahol olcsóbban tudtam volna megvenni mint a Win 7-et.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
orodreath írta:
zsolty87 írta:
orodreath írta:
zsolty87 írta:
Köszönöm. Szerintetek ilyen vga mellett nem fogok proci limitbe ütközni? Mármint nem lesz aránytalanul gyenge a proci a vga-hoz?

Win 7 vagy Win 8.
Jelenleg 64 bites Win 7-em van, viszont csak próbaverziós volt, így tervezek megvenni egy oprendszert eredetibe hogy ne legyen állandóan "nem eredeti Windows példány-os" riasztásmk.
Melyiket egyszerűbb használni? A windows 8-ban is megvan megszokott könyvtárszerkezet a megszokott ikonokkal, a Sajátgép a partíció elnevezésekkel, meg amit még megszoktam a régebbi windowsoknál?

Én egyszer próbáltam a win8-at nem jött be. Sztem win7 64bit bőven jó, azzal bizti nem lesz problémád.

Mi volt a baj a win 8-cal?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
orodreath írta:
zsolty87 írta:

Win 7 vagy Win 8.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
Devis avatar
igen elbírja a chieftec simán
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Fentebb láttam (24032-nél), hogy egy Chieftec 450-es táp elbír egy VTX 7870-et. Szerintetek az én tápm is elég lenne egy Sapphire 7870-hez? Gyártó oldalán min. 600 W-s tápot ajánlanak, de nekem csak 500 W-s.
0
0
0
0
no avatar
zsolty87: FM2 újabb, jobb.
exelby: Elég sok bedöglött, H60-tól a jobbak. de Q6600-ra fölös, nem érné meg cserélni.
ttihi27: Hát, én nem próbálnám húzni, főleg, ha gyári hűtő van rajta.
tomithc: Elég lesz. (nekem 450-es xfx nyomat 7950 meg i5-3470-et 😆😉
feki1991: Igen, jó 1155-re.
sacpatrik: Van elég sok de a legtöbbjük szar, lehet külön ventillátorszabályzót is venni gépbe.
0
0
0
0
no avatar
Nekem kellene egy program amivel szabályozni tudom a gépembe lévő ventiket.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Feki1991 írta:
adott egy AC Freezer Xtreme Rev.2 hűtő ami kompatibilis AM3/+, LGA 775/1366/1156asos socketokkal s arra lennék kíváncsi fel-e pakolható 1155-ös socketra...vagy módosították a tartó keretet?

[LINK]
0
0
0
0
tomithc avatar
Synda Rebirth írta:
tomithc írta:
Sziasztok! Tegnap szereztem be egy vtx 7870-et és egy x4 phenom 965 be-t. Kérdés az lenne, hogy a "raktáron" lévő 450-es chieftec, elég lesz e hozzájuk? Fórumokon elég, viszont a vidikártya dobozára 500w-ot gányoltak..Köszi előre is!

Bőven, még túlhajtás is belefér.

Rendben köszönöm, megnyugodtam. 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
0
0
0
0
alex13 avatar
DCMAN írta:
Sony Vegas pro jobb

Hát az nekem nem jött be, egyszer leszedtem, de szerintem az Adobe-s programokkal jobbak, bár olyan sokat még nem használtam, csak Photoshop-ot (de azt mostanáig), meg régebben After Effects-et.

Azért is ez a 2 közül, kéne valamelyik, de igazán egyiket sem ismerem :/
0
0
0
0
alex13 avatar
Melyik program jobb több videó összevágásához, és különböző effektekkel hozzáadásához ezek közül:

Adobe Premiere Elements 11

Adobe Premiere Pro CS 6

Vagy sok különbség nincs közöttük?

Ahogy láttam a photoshop-nak is van Elements-es verziója, ezek mire jók?
0
0
0
0
no avatar
tomithc írta:
Sziasztok! Tegnap szereztem be egy vtx 7870-et és egy x4 phenom 965 be-t. Kérdés az lenne, hogy a "raktáron" lévő 450-es chieftec, elég lesz e hozzájuk? Fórumokon elég, viszont a vidikártya dobozára 500w-ot gányoltak..Köszi előre is!

Bőven, még túlhajtás is belefér.
0
0
0
0
tomithc avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció