Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Lompos ! : Most kezdjem előrül ? 😆 😂
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,de ott volt az is,h program,meg h legyen benne hangszin szabályzó,mert igy énis tudok keresni,de progit még nem találtam ami free,és nem kell külön megvenni hozzá az aktivácios kódot.Mondjuk zenére a Sonique progit használom,20csatornás EQ van rajta,10* szebb a hangja mint a winamp-nak.
0
0
0
0
DCMAN avatar
leg jobb alkalmazás googlén eskü😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
cseszka írta:
Hali.Tudnátok mondani olyan radio playereket,amin tudok halgatni online radio adásokat?Mediaplayer kilöve,+ ha lehet legyen benne EQ meg ne legyen proba verzios.THX

Nem hiszem, hogy kell ehhez külön radio player. Csak beírod googlebe, hogy internet radio és az első találatnál is van már pár adó és ott csak ki kell választani milyen lejátszóval akarod lejátszani😃 pl itt van egy😀 [url]http://servers.internet-radio.com/tools/playlistgenerator/?u=http://uk2.internet-radio.com:30092/listen.pls&t=.m3u[/url]
0
0
0
0
Devis avatar
egy sima wifi kártya a gépbe
0
0
0
0
levi27 avatar
slyy08 írta:
Sziasztok , lehet hulyet kerdezek most , de kerlek valaszoljatok . A hazban ahol elek van net es a laptoprol szoktam netezni wifin keresztul . Azt szeretnem kerdezni hogy meg lehetne ezt oldani az asztali geppel is ? Szoval hogy kabel nelkul fogja a netet wifin keresztul , mi kell hozza ha lehet ? gondolom valami antenna . Koszi a valaszokat elore is .

Egy egyszerű usb-s wifi adapter kell hozzá vagy akár PCI foglalatos is az már mindegy. A lényeg hogy wifi adapter vagy kártya kell hozzá.
0
0
0
0
slyy08 avatar
Sziasztok , lehet hulyet kerdezek most , de kerlek valaszoljatok . A hazban ahol elek van net es a laptoprol szoktam netezni wifin keresztul . Azt szeretnem kerdezni hogy meg lehetne ezt oldani az asztali geppel is ? Szoval hogy kabel nelkul fogja a netet wifin keresztul , mi kell hozza ha lehet ? gondolom valami antenna . Koszi a valaszokat elore is .
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Tudnátok mondani olyan radio playereket,amin tudok halgatni online radio adásokat?Mediaplayer kilöve,+ ha lehet legyen benne EQ meg ne legyen proba verzios.THX
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
orodreath írta:
TheAdakinHUN írta:
Slenderman:tudom😆

orodreath:miért? intel i7,i5 meg 16Gb ram+HD7770😃

Jahogy a gép lenne az Xbox-ér? akkor ok. félreértettem 😆 akkor alap hogy megéri 😆

de azért nem mindegy milyen 4 magos mert athlon X4 meg i7 Ég és Föld!

a 2TB meg elég mindenre😃
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
Slenderman:tudom😆

orodreath:miért? intel i7,i5 meg 16Gb ram+HD7770😃
0
0
0
0
no avatar
TheAdakinHUN írta:
hali lenne egy kéedésem😃
beszéltem osztálytársammal akki nem ért a gépekhez
és el akkarja cseréni az xbox-ért😃
tudom ez nagyon bugyuta kérdés de

fell tudnátok sorolni gépeket?(mármint gondolom kompletten vette) és csak annyit tudok róla hogy 4 mag,meg 2TB winyó?
én a DELL 8500X tippelek de passz😃

Hát ez rengeteg információ.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
hali lenne egy kéedésem😃
beszéltem osztálytársammal akki nem ért a gépekhez
és el akkarja cseréni az xbox-ért😃
tudom ez nagyon bugyuta kérdés de

fell tudnátok sorolni gépeket?(mármint gondolom kompletten vette) és csak annyit tudok róla hogy 4 mag,meg 2TB winyó?
én a DELL 8500X tippelek de passz😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az jó ötlet de socket 775 procit csakis használtan vegyél főleg quad procikat😀 Újonnan aranyáron vannak😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
TaylorXIII írta:
Ja és persze prociból is 4 magos legalább😃 Mondjuk Athlon II x4 750k vagy Phenom II x4 965 de FX 6300 lenne jó szerintem😀

amivel én játszok az a League of legends, minecraft, esetleg Call of duty részei és 1440*900as a monitorom. Úgy is gondoltam már hogy Q8400 vagy 9400 + HD7770 + 2GB ram
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ja és persze prociból is 4 magos legalább😃 Mondjuk Athlon II x4 750k vagy Phenom II x4 965 de FX 6300 lenne jó szerintem😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem ha játszani akarsz és nagyok az égényeid akkor ne vegyél APU-t. Csakis videokártyát és azokból is 25 ezer felett legalább.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
TaylorXIII írta:
Igen. erősebb mint a 9600 GT elvileg. De ugye akkor új lap új RAM új APU és akkora különbség nem lesz szerintem.

lehet hogy megvárom az újakat, mivel azok még erősebbek lesznek.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen. erősebb mint a 9600 GT elvileg. De ugye akkor új lap új RAM új APU és akkora különbség nem lesz szerintem.
0
0
0
0
DCMAN avatar
szerintem igen ennél jobban nemlehet leirni😆
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
tasiadam írta:
Egy 5800K 1866-os rammal van olyan erős mint egy 9600GT? Az 5400k-ról azt hallottam hogy olyan erős mint egy athlon + HD4650, csak fele annyit fogyaszt, így ha lenne ugyan ilyen erős, vagy erősebb APU arra cserélném le a jelenlegit.

a 1866-os ramot nem értem hogy jön ide, viszont az A8-A10-es procikban tényleg elég erős az IGP (HD5000-től indul)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Egy 5800K 1866-os rammal van olyan erős mint egy 9600GT? Az 5400k-ról azt hallottam hogy olyan erős mint egy athlon + HD4650, csak fele annyit fogyaszt, így ha lenne ugyan ilyen erős, vagy erősebb APU arra cserélném le a jelenlegit.
0
0
0
0
Viktore avatar
Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy PayPal-ról át
tudom-e küldeni a pénzt,Western Union-ra( az is egy netbankos dolog) elnézést hogy ide írok.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Osynho írta:
[LINK]

Köszi.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudja valaki hogy hogyan lehet beállítani a Lucid Virtu nevű alkalmazást? (Asus P8Z68-v LX alaplapom van- a leírása szerint ez már ismeri ezt az alkalmazást)
Létezik olyan átalakító amivel be tudok rakni egy 3.5ös vinyót egy 5.25ös helyre?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bocs csak a képet nem tudtam kirakni 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
atya ég ez meg mi??? kilóg a monitorbol a link😲😊
0
0
0
0
The Emptiness avatar
orodreath írta:
Nekem ilyen van 😀

https://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2012/515/elite.jpg

ÁÁ Ez ilyen privát cucc 😆 Jó mert nekem bőségesen elég egy ilyen. Meg most is ez van.

[url]http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=GENIUS+XScroll+Optical&mid=1&lkod=116&skod=15307[/url]

Am kösz de nagyon!!😃

Neked is Devis
0
0
0
0
Devis avatar
windows reinstall a legjobb erre 😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló.

Megint problémám van (vagyis tesómnak apámnak...)😞

Az a baj (engem annyira nem zavar) hogy a Windows elég lassan bootol-be+ a nagysága mostanába úgy döntött hogy olyan 20-30 másodpercig is mutatja az alaplapnak a képét. (Ahol a bios-ba lehet belépni) És még az is hogy magát a Windows BOOT-ot SSD nélkül nem lehetne valahogy felgyorsítani úgy hogy a gépnek ne legyen 'baja' ? Elég lenne 10-20 % os sebességbeli növeked és is anak is örülnék. 😀

Kösz előre is.
0
0
0
0
bazsi213 avatar
lehet hűlye kérdés de vga-t lehet e cserélni benne, esetleg erősebre?
0
0
0
0
bazsi213 avatar
sziasztok segitségeteket kérném van egy asus x58l laptopom procit szeretnék benne cserélni és agyárto oldalán ezeket támogatja:
Intel® Core™2 Duo Processor T5900/T5850/T5800/T5750 : 2.2 GHz - 2 GHz, 800/667 MHz, 2 MB L2 cache;
Intel® Pentium® Dual Core Processor T3400/T3200 : 2.16 GHz - 2 GHz, 667 MHz, 1MB L2 cache
Intel® Celeron® Dual-Core Processor T1700/T1600 : 1.86 GHz - 1.66 GHz, 667 MHz, 1MB L2 cache
Intel® Celeron® Processor 585/575 : 2.16 GHz - 2 GHz, 667 MHz, 1MB L2 cache

esetleg nagyob procit is támogatja -e vagy nilyet vegyek belle?

lehet hűlye kérdés de vga-t lehet e cserélni benne, esetleg erősebre?
0
0
0
0
no avatar
Hát mint mondtam Sony Vegas Pro 11 és Windows 7 Home Premium 64bit
A 12.0-s verzió lehet még hiba.. meg kell próbálni másikkal.
0
0
0
0
alex13 avatar
sacpatrik írta:
alex13 írta:
sacpatrik írta:
alex13 írta:
Sony Vegasnál csak nálam nem ismeri fel a legtöbb videót? Valaki meg tudja mondani milyenbe konvertáljam, hogy felismerje? Egyedül azt ismeri fel, amit fraps-al felveszek... de azok meg több GB-os file-ok. Vagy én csinálok valamit rosszul?
PLS help 😀

Miért melyik formátumot nem ismeri fel?
A fraps az .avi-t vesz fel.
Az,hogy hány GB-t vesz fel a Fraps lényegtelen,mert a mérete akkor lesz végleges amikor szerkesztetted renderelted. És nem annyi amennyit rögtön felvesz a Fraps.

Én ezekkel tisztában vagyok 😀, bármibe konvertáltam több videót is Format Factoryval ( mp4,avi,3gb stb.) egyiket sem ismeri fel, valami hülyeséget kiír"Warning! Error an occurred while opening one or more files. An error occurred while opening a codec" és leokézom és semmi, ezt aztán a nagy program, de az a vicces, hogy az adobe after effect azokat a videókat felismeri... régen is ez volt ezért is töröltem le a Sony Vegast régen...

Szerk: A Fraps-os dologgal arra céloztam, hogy nem értem miért ismeri azt fel és a többit meg miért nem pedig ugyanolyan avi mint a többi :/

Hát erre annyit mondok,hogy kinek hogyan.
Nekem tökéletes a Sony Vegas Pro 11
Mindent felismer.

Neked melyik verzió van meg? Nekem a 12.0-ás verzió és Windows 8 64 bit-en és 64 bit-es vezió persze... 😀 ha jól tudom 32-es nem is nagyon van belőle vagy egyáltalán nincs :/
0
0
0
0
Cooley avatar
A Corsair meg önjavító. 😆 Pár hete beszart a görgő, amikor felfelé görgettem vele, össze-vissza ugrált. Csalódott is voltam, mert nagyon szeretem a márkát, de meg tudtam érteni, mert szegénykét nagyon sokat röptettem. Gyakran költözök a gép elől az ágyba és vissza... 😀 Jövő héten akartam visszaküldeni, erre épp ma, amikor költöztem vissza a gép elé, megint sikerült megreptetni, azóta ismét tökéletesen működik. 😃
0
0
0
0
Megaisten avatar
orodreath írta:
Megaisten írta:
Ha esetleg feldobja a tappancsait a egérgém akkor ilyet szerzekbe.https://kepfeltoltes.hu/130307/rat7_right_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/130307/2012-07-26-image-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Rat 7-es nekem is nagyon tetszik 😃 a Razer-t annyira nem kedvelem nem tudom megmondani miért, de a Revoltec szívós jószág, főleg ha nem csapkodod falhoz 😃
Tényleg szivos a Revoltec egy jó pár éve megvan egyszer kellett csak javitani egy kis forrasztás kellett csak neki.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Ha esetleg feldobja a tappancsait a egérgém akkor ilyet szerzekbe.https://kepfeltoltes.hu/130307/rat7_right_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/130307/2012-07-26-image-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
sacpatrik írta:
alex13 írta:
Sony Vegasnál csak nálam nem ismeri fel a legtöbb videót? Valaki meg tudja mondani milyenbe konvertáljam, hogy felismerje? Egyedül azt ismeri fel, amit fraps-al felveszek... de azok meg több GB-os file-ok. Vagy én csinálok valamit rosszul?
PLS help 😀

Az,hogy hány GB-t vesz fel a Fraps lényegtelen,mert a mérete akkor lesz végleges amikor szerkesztetted renderelted. És nem annyi amennyit rögtön felvesz a Fraps.

Én ezekkel tisztában vagyok 😀, bármibe konvertáltam több videót is Format Factoryval ( mp4,avi,3gb stb.) egyiket sem ismeri fel, valami hülyeséget kiír"Warning! Error an occurred while opening one or more files. An error occurred while opening a codec" és leokézom és semmi, ezt aztán a nagy program, de az a vicces, hogy az adobe after effect azokat a videókat felismeri... régen is ez volt ezért is töröltem le a Sony Vegast régen...

Szerk: A Fraps-os dologgal arra céloztam, hogy nem értem miért ismeri azt fel és a többit meg miért nem pedig ugyanolyan avi mint a többi :/

Hát erre annyit mondok,hogy kinek hogyan.
Nekem tökéletes a Sony Vegas Pro 11
Mindent felismer.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
tudom hogy a google képek-be beírod😆
am írtam a DIGI-nek emailt😆
ja úgy volt hogy ingyen lett volna csak adtam 500Ft-ot hagy legyék boldog😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
https://www.sk.rs/2010/08/sktd17.velika.jpg
De ez, hogy volt 500 forint? Há nooooormális?😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Enyém sem hivatalos oldalról volt linkelve csak beírtam márkát meg modellszámot😃
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
😆 elindítottam egy egéráradatot😆

Cooley a tied teccetős😃

az enyém igazából 500Ft-ot megért😃

az enyém Pleomax de annak nincs hivatalos oldala😃
de a Pleomax az egyik melékága a Samsungnak😃
0
0
0
0
Cooley avatar
TheAdakinHUN írta:
nah elszántam magam és vettem egy GAMER egeret😃
Pleomax ML-600G
😆
ti mire használjátok aszt a sok gombot? nekem 10van😃

A sokgombos egerek RPG/RTS egerek. Olyan játékokban bőven van mire használni.
Nekem 15 gombosom van, és főként MMO-kban használom. Nagyon hasznos tud lenni, ha nem kell fél kilométereket nyúlkálnod, hogy elnyomd az egyik képességed, feltéve ha egyáltalán jó gombot találsz el... 😀 Társítva esdf irányítással, nincs az a játék, amiben 2 billentyűsnél nagyobb távolságba kellene nyúlni a bal kezeddel, annyit pedig még gyorsan és pontosan lehet nyúlkálni.
Ha már ennyi itt a kép, az enyém:
https://www.corsair.com/us/media/catalog/product/cache/26/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/9/m90_viewb_lit_1.png
0
0
0
0
Megaisten avatar
Nekem ilyen a rágcsálom..😃 https://kepfeltoltes.hu/130307/47025pic_revoltec_fightmouse_pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130307/revoltec_fightmouse_pro_re121_xl_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
alex13 avatar
TaylorXIII írta:
Látom tiéd már áramvonalasabb😃

Hát ha te mondod 😃DD
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Látom tiéd már áramvonalasabb😃
0
0
0
0
alex13 avatar
TheAdakinHUN írta:
orodreath írta:
TheAdakinHUN írta:
Pleomax ML-600G
😆

Én pl semmire csak a pontossága miatt van gamer egér. 😃

nekem 3200Dpi-os izábol nem tudom mit jelent😆
de vennem kell egy alátéttet mert lakozott az asztal és ugrál az egér😃 a lézer miatt😃
am lehet használni a 10 gombot😆 tárazás,gugolás.gránátSTB😃

Hát én úgy vagyok vele, hogy nem az egéren múlik, hanem a játékoson, lehet neked aztán hiper szuper gamer egered, attól még lehetsz "bal***" és akkor azzal is szar vagy, vagy lehet egy normál egered amivel jobb vagy mint akinek gamer egere van ha ügyes vagy 😀

Amúgy nekem egy genius netscroll 110x-em van, nem egy nagy szám, de szerintem jó, meg amúgy is én nem vagyok egy nagy FPS kocka 😃DD

Itt egy kép róla:

https://way2shopee.com/174-576-thickbox/genius-netscroll-110x-ps-2-mouse-black.jpg
0
0
0
0
alex13 avatar
sacpatrik írta:
alex13 írta:
PLS help 😀

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nekem ez van😃
https://www.bbcomp.hu/elemek/4479/Genius%20NetScroll_120__Metallic.jpg
S ezzel is lehet lőni😃 S nem is rosszul😀
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
orodreath írta:
TheAdakinHUN írta:
Pleomax ML-600G
😆

Én pl semmire csak a pontossága miatt van gamer egér. 😃

nekem 3200Dpi-os izábol nem tudom mit jelent😆
de vennem kell egy alátéttet mert lakozott az asztal és ugrál az egér😃 a lézer miatt😃
am lehet használni a 10 gombot😆 tárazás,gugolás.gránátSTB😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció