Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nVidia Geforce 9500GT 1GB ? Vélemények.
Elég kevés a mai játékokhoz már. Kisebb felbontáson talán közepesben de inkább alacsony grafikán még játszhatóak vele a játékok nagyjából.
Magyarul kaki. Most kaptam ingyen haveromtól.
nVidia Geforce 9500GT 1GB ? Vélemények.
Elég kevés a mai játékokhoz már. Kisebb felbontáson talán közepesben de inkább alacsony grafikán még játszhatóak vele a játékok nagyjából.
Oké😃 Nekem még nem volt Gigabyte kártyám én csak az olvasott vélemények miatt írtam. De mindenki azt vásárol amit szeretne😃
Sapphire kártyát pl sosem vettem még csak nagyon akciós áron mivel csak 2 év garanciát ad a kártyáira és ugye nem mindegy hogy 2 vagy 3 év garanciát kapsz... Teljesen mindegy hogy melyik gyártótól veszed referencia kártya esetén csak a matrica változik, ha megadja a gyártó a 3 év garanciát akkor már csak az ár dönt. 😀
Lehet az is de Gigabytetot inkább ne vegyél. Mostanság nincs jó hírük bár régebben sem volt sokkal jobb. Inkább Sapphire, MSI, ASUS. Sapphire 1GB DDR5 egyes helyeken már kapható 25 ezer forint alatt.
A Sapphire-ra 2év garanciát adnak a Gigára meg 3évet akkor most melyik éri meg jobban? 😀 Ezek referencia kártyák, az összes gyártó ugyanazt a kártyát kapja max néhány kiemelt szériához kapnak válogatott GPU-t. Kb 10 Giga kártyám volt az elmúlt 3 évben és egyikkel sem volt gondom. (két GTX570-et elfüstöltem a túlzásba vitt tuning miatt de azt is szó nélkül cserélték)
Továbbra is a 7750-et ajánlom ennyiért. 😀
Jó lenne tudni, hogy milyen géped van. Egyébként, mivel 5570-esed volt, kell lennie pci-e csatinak az alaplapon, onnantól kezdve meg bármit bele tudsz tenni. A ddr5-ös videomemória sem akadály, semmi köze a gép többi eleméhez, tehát kompatibilis lesz a kártya.
Konfig? Nincs kitöltve.
Azzal a kérdéssel kéréssel fordulok felétek, hogy 20.000Ft értékben szeretnék venni Videokártyát, esetleg egy két ezerrel több az nem baj! Csatoló felületem: PCI Express x16 2.1-es. Eddig Gigabyte Radeon HD5570 1GB GDDR3-as volt,de sajnos meg adta magát, ha lehet akkor 2 gb-os legyen, a baj az, hogy annyira nem értek hozzá szóval olyat veszek amit mondotok. Én ezt a Gigabyte HD6670 2024MB DDR3-ast nézegettem, erről is mi a véleményetek? Köszönöm szépen a válaszokat Brigitta
ok köszi
használtan véletlenül sem akarok
Miért? Inkább veszel újat, ami semmire se való? 😃
de én nem hiszek a használt elektronikai cuccokban /telefon, tv/
csak újat szeretnék
amúgy nagy macera beszerelni egy ilyet?
Van garanciális használt is. Újan a leggyengébb, amivel elindítanék egyáltalán egy játékot, az a 6570, 15 ezer környékébe kerül.
ok köszi
csak újat szeretnék
én nem akarok sem battlefield 3-azni sem gta 5-özni csak pl most a far cry 2-vel játszok Spoiler!
ok köszi
csak újat szeretnék
ok köszi
csak újat szeretnék
Tápot majd nyáron akarok venni
Az oké de most nem a táp volt a lényeg, hanem a hozzászólás ami alatta volt.
igen ezt elvileg bírnia kéne. 95 Watt TDP-s procit i7-750+HD 5850-et bírta(150 Watt TDP) [url]http://hardver apro/apro/delta_400-os_jo_minosegu_tapegyseg_elado/hsz_1-50.html[/url]
Akkor maxon menne minden?? 😀
Élsimítás nélkül valószínű de vele együtt nem feltétlen. De 2x-es szerintem bírni fogja. De ezeket azért ne vedd készpénznek s ez igencsak játékfüggő.
HD4870x2-OC Rampage 23.000-ért jó?
http://hardver apro.hu/apro/elado_egy_gainward_4870x2_3_slotos_vga_az_ar_a_pos/hsz_1-50.html
Erősnek erős. De megeszi a tápod reggelire.
Akkor az én tápom kb mit bír el?
Élsimítás nélkül valószínű de vele együtt nem feltétlen. De 2x-es szerintem bírni fogja. De ezeket azért ne vedd készpénznek s ez igencsak játékfüggő.
http://hardver apro.hu/apro/elado_egy_gainward_4870x2_3_slotos_vga_az_ar_a_pos/hsz_1-50.html
Erősnek erős. De megeszi a tápod reggelire.
ok köszi
Hali
Szeretnék egy új vidikártyát nem valami nagy összegben gondolkodom /0-10000/ de mégis valami használhatót mert ez
az integrált kártya már idegesítően gyenge...
én ezt néztem:
http://www.a4team.hu/product/view/48761
de ha valaki tud valami jó és olcsó kártyát (csak újonnan)
az kérem szóljon! 😃
az alaplapom: Asus P5G41T-M LX
Inkább használtan ha tudsz,mert ennyiért nemtalálsz játékra megfelelöt ujan.Még használtan se a mai játékoknak,de ettöl mindenképp erösebbet veszel.Pl 4850,vagy 8800GT,gtx,esetleg 9800Gt...Hardverapron nézz szét.
[url]http://***/apro/megkimelt_asus_8800gtx_akcios_aron/hsz_1-50.html[/url]
[url]http://***/apro/palit_radeon_hd4850/hsz_1-50.html[/url]
Szeretnék egy új vidikártyát nem valami nagy összegben gondolkodom /0-10000/ de mégis valami használhatót mert ez
az integrált kártya már idegesítően gyenge...
én ezt néztem:
http://www.a4team.hu/product/view/48761
de ha valaki tud valami jó és olcsó kártyát (csak újonnan)
az kérem szóljon! 😃
az alaplapom: Asus P5G41T-M LX
A csajnak kockaság, vagy hogy a barátom csajnak adta ki magát? 😃
Ha egy szép csaj kocka, az csak plusz pont, ha egy csúnya az, azt leszarom, a "barátod" viszont klinikai eset. 😃
1280x1024-ben kellene
Arra elégnek kell lennie.
És az kb mire elég? Vagy esetleg valami nvidia?
Magas beállításokra akár élsimítással is de élsimítás nélkül azért jobb lenne.
HD felbontásra jó de ez függ a grafikia beállításoktól is meg hát sok mindentől. egy GTX 460 persze jobb nála.
Szerintetek milyen karit vegyek amivel tisztességesen lehet gameplay-t felvenni?? Max 20-22 ezret költenék rá
Felvételnél a processzornak a játékban lévő számoláson kívül még felvételből adódó számolásokat is el kell végeznie ezért kisebb számolási kapacitása marad a játéknál így a CPU nem tud olyan gyorsan számolni mint felvétel nélkül így lassabban számol mint ahogy a GPU képes lenne. Magyarán processzorlimitbe lehet könnyen futni. fontos még az is, hogy ne arra merevlemezre vegyél fel amiről a játék fut mert az még nagyobb FPS csökkenéshez fog vezetni. A videokártya felvételnél nem dolgozik jobban s mint írtam CPU limitnél még kevésbé is dolgozhat. Legalábbis én így tudom😃 De ha nem akkor majd kijavítanak😃
Egyébként kicsit rá kéne dobnod 22 ezerre és venni HD 7750 1GB DDR5-t. Az jó kis kártya.
Spoiler!
Halál komoly. Rajta kívül minden egyes általam ismert kocka csaj bűnronda... 😃
Az meg inkább beteg, undorító és lusta dolog szerintem.
javítva föntebb a gép adatai láthatóak