Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és mi a neve?😃
Bakki, kifelejtettem, bocsi 😳
Asus M4A77D
[LINK]
Szerintetek ezzel a lappal lehet magotnyitni? (Egy picivel drágább mint 23k): ASRock 870 Extreme3
[LINK]
Lehet
és mi a neve?😃
Asus M4A77D
[LINK]
Szerintetek ezzel a lappal lehet magotnyitni? (Egy picivel drágább mint 23k): ASRock 870 Extreme3
[LINK]
és mi a neve?😃
Asus M4A77D
[LINK]
hello tudnátok olyan lapot mondani amiben az AMD Phenom II 550 es prociban kinyithatom a többi magot? és pls ddr3as lap legyen..és ha lehet az edigital.hun segitsetek keresni.
Mivel Ti Gépigényesek nem nagyon adtok a lapra (ami szerintem nagy hiba) így Neked is találtam egy (viszonylag) jót, amely 20K alatt van, s ezzel + az 1007es BIOS-sal egy JÓ procit kitudsz nyitni 😉
szerk.: milyen alaplapok jok magfeloldásra AxliZoli??????????
Igaz, én még nem próbáltam, mert 4 magos a proci, de letiltani a másik kettőt le lehet, külön-külön is.
Bocs attól akinek nem újdonság, de szerintem sokaknak info volt.
Szasztok, szeretnék procit venni 20-30 (de inkább 20 felé) ezerből. Csak fusson a Windows 7 az AC 1-2, Cod 6 stb. ilyen játék. (Dual Core procik közül melyik lenne jó mert van egy Core2SDuo e7500 2,9 29000ért vagy egy dual core erősebb tagja megegyező árban ).
A procin amit felsoroltál simán mennének azok a gamek amelyeket leírtál...
mind a 2 jó proci de ha megegyező árban van akkor inkább vedd az erősebbet!!!
Amúgy a régi procid többet fogyaszt, szóval amiatt nem kell cserélned...
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy ha most ilyen procimvan:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
és szeretnék venni egy ilyet:AMD AM3 Athlon II™ X2 250 BOX processzor
akkor kell vennem egy új tápot is?
sajnos hogy most milyen tápom van azt nem tudom
még azt se hogy hány wattos? pedig azt fel szokták tűntetni nagy számokkal
Azt szeretném kérdezni hogy ha most ilyen procimvan:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
és szeretnék venni egy ilyet:AMD AM3 Athlon II™ X2 250 BOX processzor
akkor kell vennem egy új tápot is?
sajnos hogy most milyen tápom van azt nem tudom
Köszben találtam egy cikket az iponon ami erről a magaktiválásról szól
LobiDrg: Bios-függő. A normálisabbak képesek a magokat külön-külön unlockolni, szal, igen, mehet a 3 mag is.
Nem szinte, hanem azt kapunk 😀 A kockázata annyi, hogy nem sikerül, illetve ha sikerül, nem lesz stabil.
Nekem mondod? 18ezerért vettem egy B45T-t 😃
villamdavid lutri a dolog, megér + 1-2 ezret a pretested proci, illetve használtan is kapsz garanciával.
Mert ha mondjuk az állna elő,hogyha a 955 ára nem jön lejjebb egy 8k-nyival,akkor elgondolkozok a 635 mellett ezen is és a magnyitáson is ,csak nem tudom,hogy kell magokat nyitni..
Szerk: a kérdés még osynho válaszához ment... csak közben írtál te is kmisi 😃
Nem szinte, hanem azt kapunk 😀 A kockázata annyi, hogy nem sikerül, illetve ha sikerül, nem lesz stabil.
Hát a 555 kell egy kis szerencse ,hogy tud 4 magosítani,a 635 meg alapból az,igaz nincs L3-ja,ha nem akarsz 4 magosítani akkor athlon jó az a 2,9 GHz is,viszont ha akarsz(és lehet is) akkor az 555-mert az már a 965 órajelével egyenlő,ami nem gyenge proci,sőt a legerősebb Phenom X4-es
Szerk:Ha valamit nem jól írtam(nem teljesen igaz)akkor valaki egészítsen már ki thx
A 965-ös 3,4 ghz-es, az 555-ös meg 3,2, de ez mindegy is, hisz BE-s 😃
De amikor a kérdést leírta,oda az volt írva,hogy 3,4 GHz:
Hali!Az lenne a kérdésem hogy játékra melyik a jobb processzor az amd phenom II 555 3.4ghz black edition vagy az amd athlon II x4 635 2.9ghz?
Hát a 555 kell egy kis szerencse ,hogy tud 4 magosítani,a 635 meg alapból az,igaz nincs L3-ja,ha nem akarsz 4 magosítani akkor athlon jó az a 2,9 GHz is,viszont ha akarsz(és lehet is) akkor az 555-mert az már a 965 órajelével egyenlő,ami nem gyenge proci,sőt a legerősebb Phenom X4-es
Szerk:Ha valamit nem jól írtam(nem teljesen igaz)akkor valaki egészítsen már ki thx
A 965-ös 3,4 ghz-es, az 555-ös meg 3,2, de ez mindegy is, hisz BE-s 😃
nem nem költői kérdés csak én nem értek annyira hozzá😃 Köszi😀
Hali!Az lenne a kérdésem hogy játékra melyik a jobb processzor az amd phenom II 555 3.4ghz black edition vagy az amd athlon II x4 635 2.9ghz?
Tudtam, hogy várnom kellett volna inkább 1-2 hónapot, és mégis beruházni egy I7-re..😠
Én egy Q9400 ért megőrülök 😆 Sztem meg nagyon meg lehetsz elégedve azzal a Phenom X4 el 😀
Tudtam, hogy várnom kellett volna inkább 1-2 hónapot, és mégis beruházni egy I7-re..😠
te bolond vagy 😶 😆
Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! 😎
Nem tudom, nem vagyok vele megelégedve.
Akkor cseréljünk!..Én meglennék vele elégedve! 😜 😃..habár Én a jelenlegivel is megvagyok elégedve! 😎
A 955 Be nagyon jó proci, nekem 3970Mhz-ig sikerült a minap gyári hűtővel tuningolni. 😃
Bár nagyon drága lett, én 35k-ért vettem, anno. 😜
Grat a tuning-hoz,és jó neked mostmegmár kereken egy 10-es el több 45 -ért lehet kapni,és így nagy valószínűséggel ismerősöm nem fogja engedni,mondván minek neked akkora,max-ha lejönne 37 ig akkor,mikor vetted egyébként?
Februárban, ha jól emlékszem.
Az alaplap amit meg muatttál, az EVGA Supercomputer WS.
Nem tudom megmagyarázni, de nem jó.. 😞
A csúcskategóriástól nagyon-nagyon messze áll...
Hát én biztos meg lennék elégedve vele mert a mostani egymagos intelemhez képest ami 2,66 GHz, biztos jobban teljesítene a tied mindenben 10X!
A 955 Be nagyon jó proci, nekem 3970Mhz-ig sikerült a minap gyári hűtővel tuningolni. 😃
Bár nagyon drága lett, én 35k-ért vettem, anno. 😜
Grat a tuning-hoz,és jó neked mostmegmár kereken egy 10-es el több 45 -ért lehet kapni,és így nagy valószínűséggel ismerősöm nem fogja engedni,mondván minek neked akkora,max-ha lejönne 37 ig akkor,mikor vetted egyébként?
A csúcskategóriástól nagyon-nagyon messze áll...