Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
egyáltalán nem reagál,egy olyan negyed óra után,most nézek egy videókártya illesztőprogit,mer lehet azzal volt baj mer most volt szerelőnél.
0
0
0
0
no avatar
ja bocs rosszul írtam:az ég egyadta világon sz.rra se reagál.lehet hogy a tápegységgel van baj?😲😲!!!
0
0
0
0
no avatar
hali!van egy gondom:A monitor kb.6-7 perc után leáll,de a gép megy és nem tom hogy mért!minden kábel be van dugva és nincs semmi gond a monitorral,ha újraindítom a gépet akkor 6-7 perc és újra leáll!Talán a windowssal van vmi gond?pls. HELP!!!!!!!😲😲😲😲😲😲!!!!!!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
legegyszerűbb, ha kihasználtságot nyomonkövető progik futtatásával a háttérben indítod a játékot, majd alt+tabbal kinézel, hogy mit terhel le teljesen
0
0
0
0
niteforce avatar
hat kulon egyesevel az egyes reszegysegeket terhelo teszttel tudod megnezni, hogy melyik teljesitett a leggyengebben.
0
0
0
0
akos328 avatar
F1 2010 razoros verzióm van van de nem megy, vagyis ez így nem teljesen igaz. Leszedtem akkor ment 2 hónapig körülbelül, aztán elindítottam és leállt, nem válaszol. ezt még 3-4x eljátszotta velem. Reinstall, és utána már első indításra nem indult el, hanem megint nem válaszol. Ezután teljesen leszedtem, a telepítőt is törötltem majd kb 1 hónapja ismét tolni akartam és letöltöttem ugyan azt a razoros verziót. Felraktam és ugyan ez- nem válaszol. Erre vki tud vmit mondani???
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
bartadavid94 írta:
Hali!
Letöltöttem a sims 3-mat(hugomnak), felraktam, minden ok.
Viszont amikor a kiegészítőket akartam fölrakni, a telepítés elején azt írta ki, hogy frissíteni kell az alapjátékot, mert egyébként nem telepíti a kiegészítőt. Ha meg a frissítésre kattintok, akkor meg persze nem frissíti, mert kalóz.
Mit tegyek?
Előre is köszi.

Nekünk is volt ien gond,frissitésnél arrakell ügyelned h miutánn felraktad az alap sims 3-at,ne crackeld,hanem elöbb frissitsd.Nálam müködött,majd utánna crackeltem.Ha a telepitöd olyan h autmatikusan crackel,akkor letöltöd a sims 3 original exe-t,bemásolod a játék fökönyvtárába és felülirod a crackelt exe-t.csak ügyelj arra h csinály másolatot a crackböl,mert ha az eredetivel felülirod akkor a crack elveszik.

Köszi a segítséget, így már telepít.
De ha felraktam az összes kiegészítőt, akkor utána mindegyiknek cseréljem ki az exe.-jét?
És:Melyik exe.-vel indítsam a játékot, az alapjátékéval, vagy az utljára fölrakott kiegészítőével?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
WackoSheep írta:
Valaki nem tud segíteni FIFA 11 60FPS leesik 58 re és már akkor nagyon belassul főleg beadásoknál és szögleteknél!Mitől lehet ez?
magában a játékban nem vagyok jártas, így nem tudok ilyen apróságokat, de gondolom te is tudod, hogy 58 FPS már folyamatos kéne hogy legyen, szal ott vagy rosszul mutat FPSt a progi, vagy nagyon rövid időre esik le, játszadozz a grafika beállításokkal kicsit V-Sync et kapcsold ki, ha be van, esetleg ha nem eredeti, még crack hiba lehet
0
0
0
0
bluedog avatar
niteforce írta:
ASUS PC-probe az ASUS deszkakhoz nagyon jo, az nagyon pontos, en is azzal nezem 😀

Köszönöm neked is, ez 35 fokot mutat, azt hiszem, ez lesz az igazi hőfoka a procinak! 😀
0
0
0
0
bluedog avatar
htibi1 írta:
Hello!

Ezt szedd le ez a legjobb 😉 AIDA64 Extreme Edition

Remélem tudtam segíteni 😉

Köszönöm a segítséged, ez a progi ugyanazt mutatja, mint az Everest, szóval akkor 30-32 fokos 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ASUS PC-probe az ASUS deszkakhoz nagyon jo, az nagyon pontos, en is azzal nezem 😀
0
0
0
0
htibi1 avatar
bluedog írta:
Remélem ide írhatok a problémámmal, ha nem, akkor előre is elnézést kérek!
Szóval a gond az lenne, hogy nemrég alaplapot, procit és ramot cseréltem a gépemben. Nézegettem a procim hőfokait (nem voltam benne biztos, hogy elég lesz rá a sima gyári borda), és érdekes eset állt fel. Netezés közben az Everest Ultimate azt írja, hogy a cpu 32 fokos, viszont a SpeedFan szerint 42. Magokra lebontva az értéket, Everest: mag1 33 fok, mag2 30 fok, miközben a SpeedFan-nál: mag1 43 fok, mag2 40.
Melyik programnak lehet hinni? Valaki?

Hello!

Ezt szedd le ez a legjobb 😉 AIDA64 Extreme Edition

Remélem tudtam segíteni 😉
0
0
0
0
bluedog avatar
Szóval a gond az lenne, hogy nemrég alaplapot, procit és ramot cseréltem a gépemben. Nézegettem a procim hőfokait (nem voltam benne biztos, hogy elég lesz rá a sima gyári borda), és érdekes eset állt fel. Netezés közben az Everest Ultimate azt írja, hogy a cpu 32 fokos, viszont a SpeedFan szerint 42. Magokra lebontva az értéket, Everest: mag1 33 fok, mag2 30 fok, miközben a SpeedFan-nál: mag1 43 fok, mag2 40.
Melyik programnak lehet hinni? Valaki?
0
0
0
0
htibi1 avatar
toalettpapir írta:
htibi1 írta:
Hát köszi 😃 a gép az eléggé jó és minőségi ezért nem is értettem mi a baja :S na de megpróbálom akk 😉

én is driverhibára gyanakszom..anno 9500gtvel cod2ben ilyen hibát produkált..(nyilván nem amd drivert,hanem nv drivert írt)én újraraktam az op rendszert egy ideig nem is frissítettem a drivert és ment hibátlanul

Lehet ez lesz a megoldás... este újra rakom, igazából nem vesztek vele sokat ^^
0
0
0
0
toalettpapir avatar
htibi1 írta:
Hát köszi 😃 a gép az eléggé jó és minőségi ezért nem is értettem mi a baja :S na de megpróbálom akk 😉

én is driverhibára gyanakszom..anno 9500gtvel cod2ben ilyen hibát produkált..(nyilván nem amd drivert,hanem nv drivert írt)én újraraktam az op rendszert egy ideig nem is frissítettem a drivert és ment hibátlanul
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csaba77 írta:
Akk szerinted becserélnék még az üzletben?

Én azt mondom, ha nem szőrős szívűek akkor igen, de ha meg azok akkor nem fogják kicserélni. Mert azt fogják mondani, hogy nem ők hibáztak, hanem te.
0
0
0
0
htibi1 avatar
Csaba77 írta:
Sürgős segítség kellene vettem egy DDR2-es 2GB-os ramot és MSI K9neo V3 alaplapom van ami ugyszintén DDR2-es. a másik(régebbi) RAM-om DDR2-es 1gb-os. ÉS mikor beraktam az új ramot nem ismeri fel, továbbra is 1gb-t ír. és amikor a régi ram helyére behelyeztem az újat nem ismeri fel és a gép nem indul. MI lehet a gond????? Kérlek segítsetek !!!!!!!!!

A RAM: ExceleRAM PC2-8500 1066MHz DDR2 2GB
Az Alaplap:
- Supports dual channel DDR2 533/667/800
- 4 DDR2 DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 8GB.

Én is azon az álláspontok vagyok mint Tesla, de ezt irtam is nem rég... :S Talán vissza cserélik 😉 Meg kell próbálni!

Tesla: Meg próbáltam amiket mondtál, de semmi... azt csinálja h fél percig megy a game aztán 1 percre kifagy... aztán megint megy megint kifagy... és így tovább amíg egyszer csak teljesen kifagy... de még megpróbálom azt h vki másnál mit csinál.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Csaba77 írta:
nemtom, meg kell próbálni, de előbb várd meg még más is válaszol, én ezt egyszerű következtetéssel és minimális tapasztalattal mondom, nem diplomával😃
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Csaba77 írta:
Sürgős segítség kellene vettem egy DDR2-es 2GB-os ramot és MSI K9neo V3 alaplapom van ami ugyszintén DDR2-es. a másik(régebbi) RAM-om DDR2-es 1gb-os. ÉS mikor beraktam az új ramot nem ismeri fel, továbbra is 1gb-t ír. és amikor a régi ram helyére behelyeztem az újat nem ismeri fel és a gép nem indul. MI lehet a gond????? Kérlek segítsetek !!!!!!!!!

Az Alaplap:
ahogy írtad, a lap 800MHzig használ modulokat, te 1066ost vettél, valszleg a lap nem tudja viszzavenni
0
0
0
0
no avatar

Az Alaplap:
0
0
0
0
htibi1 avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
htibi1 írta:
Tesla GoD írta:
htibi1 írta:
nekem kb 1x fordult lő ilyen, max 2x rakd újra a catalystot, 11.6osat, nézd meg rendesen érintkezik-e a VGA, ha ez továbbra is fent áll, valszleg VGA hibája lesz, nézd meg más gépbe ha tudod, és ha rossz, akkor garancia

Nagyon köszönöm h lirtad ezeket 😀 Megpróbálom hátha lesz vmi 😜 Ha meg nem akkor GO iPon ^^
Valahogy úgy, azért óvatosan, mert néha morcosak, ismerősömet vádolták már meg nyerészkedéssel, mikor egyértelmű gyári hibás VGAt vitt vissza, máskor meg tök rendesek[/quote]

Akkor majd óvatos leszek ha vissza kéne vinni 😀 De reménykedek h ilyenre nem kerül sor ^^[/quote]majd meglátjuk mi lesz, egyenlőre csekkold a dolgokat, vagy a VGAnak van baja, vagy vmi szoftveres probléma van, mert a géped ahogy nézem igen komoly, és jó minőségű, így nem hiszem h más alkatrész okozná a gondot
0
0
0
0
htibi1 avatar
Tesla GoD írta:
htibi1 írta:
nekem kb 1x fordult lő ilyen, max 2x rakd újra a catalystot, 11.6osat, nézd meg rendesen érintkezik-e a VGA, ha ez továbbra is fent áll, valszleg VGA hibája lesz, nézd meg más gépbe ha tudod, és ha rossz, akkor garancia

Nagyon köszönöm h lirtad ezeket 😀 Megpróbálom hátha lesz vmi 😜 Ha meg nem akkor GO iPon ^^[/quote]Valahogy úgy, azért óvatosan, mert néha morcosak, ismerősömet vádolták már meg nyerészkedéssel, mikor egyértelmű gyári hibás VGAt vitt vissza, máskor meg tök rendesek[/quote]

Akkor majd óvatos leszek ha vissza kéne vinni 😀 De reménykedek h ilyenre nem kerül sor ^^
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
htibi1 írta:
nekem kb 1x fordult lő ilyen, max 2x rakd újra a catalystot, 11.6osat, nézd meg rendesen érintkezik-e a VGA, ha ez továbbra is fent áll, valszleg VGA hibája lesz, nézd meg más gépbe ha tudod, és ha rossz, akkor garancia[/quote]

Nagyon köszönöm h lirtad ezeket 😀 Megpróbálom hátha lesz vmi 😜 Ha meg nem akkor GO iPon ^^[/quote]Valahogy úgy, azért óvatosan, mert néha morcosak, ismerősömet vádolták már meg nyerészkedéssel, mikor egyértelmű gyári hibás VGAt vitt vissza, máskor meg tök rendesek
0
0
0
0
htibi1 avatar
Nagyon köszönöm h lirtad ezeket 😀 Megpróbálom hátha lesz vmi 😜 Ha meg nem akkor GO iPon ^^
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
htibi1 írta:
Tesla GoD írta:
htibi1 írta:
Sziasztok! 😀

Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS 😀
folyamatosan ezt csinálja?

Igen Tesla folyamatban ezt csinálja :SSS
0
0
0
0
htibi1 avatar
Sziasztok! 😀

Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!
0
0
0
0
htibi1 avatar
Csaba77 írta:

Lehet h az alaplapod nem bírja el? :S Már mint nem tudom hány MHz es a ram és azt se h mennyit bír a géped, de lehet nem ez a probléma... nem tudom
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
htibi1 avatar
Tesla GoD írta:
htibi1 írta:
Sziasztok! 😀

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS 😀

Igen Tesla folyamatban ezt csinálja :SSS
0
0
0
0
bluedog avatar
Melyik programnak lehet hinni? Mert azért nem mindegy, hogy tíz fokkal melegebb vagy hidegebb a proci... 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
htibi1 írta:
Sziasztok! 😀

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS 😀
0
0
0
0
Devis avatar
sztem az órajele nem tetszik neki, ha minden más passzol és mégse indul. Nekem is volt iylen a proci pörgött maxon meg minden de nem csinált semmit.
0
0
0
0
htibi1 avatar
Sziasztok! 😀

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS 😀
0
0
0
0
no avatar
Sürgős segítség kellene vettem egy DDR2-es 2GB-os ramot és MSI K9neo V3 alaplapom van ami ugyszintén DDR2-es. a másik(régebbi) RAM-om DDR2-es 1gb-os. ÉS mikor beraktam az új ramot nem ismeri fel, továbbra is 1gb-t ír. és amikor a régi ram helyére behelyeztem az újat nem ismeri fel és a gép nem indul. MI lehet a gond????? Kérlek segítsetek !!!!!!!!!😢
0
0
0
0
hdavid avatar
Elkezdtem másolni egy cd-t nero-val, de lefagyott a gép! Újra berakom az üres lemezt de nem ismeri fel úgy érzékeli mintha nem is lenne a gépbe! Jah és újraírható! Ötlet?
0
0
0
0
Wilson83 avatar
Sziasztok!
Lehet rossz topikba írok, ez esetben bocsi mindenkitől!
Tanácstalan vagyok! Új gépem van, új Win7-el, és nem boldogulok a Steam-mel! Még nem volt ilyen játékom, így most regisztráltam be oda is (2 napja), és nem tudok feltelepíteni semmilyen steam-es játékot (Portal, Just Cause 2, Ghost Warrior)! Minden játék eredeti, új, boltban vásárolt, dobozos, de nem is ezzel lehet a probléma, mert mindig azt írja ki hibaüzenetnek, hogy a steam szerverek jelenleg nem elérhetőek, tehát valószínűleg valami beállítási problémám lehet! Találkozott már valaki ilyesmivel, tudtok segíteni? 😢

Update: Köszi! Csak be kellett ide írnom a problémám, és máris működik! 😆 (Legalábbis a Portal felmegy, akkor gondolom a többi is, mégse az én készülékemben volt a hiba!)
0
0
0
0
cseszka avatar
bartadavid94 írta:
Hali!
Viszont amikor a kiegészítőket akartam fölrakni, a telepítés elején azt írta ki, hogy frissíteni kell az alapjátékot, mert egyébként nem telepíti a kiegészítőt. Ha meg a frissítésre kattintok, akkor meg persze nem frissíti, mert kalóz.
Mit tegyek?
Előre is köszi.

Nekünk is volt ien gond,frissitésnél arrakell ügyelned h miutánn felraktad az alap sims 3-at,ne crackeld,hanem elöbb frissitsd.Nálam müködött,majd utánna crackeltem.Ha a telepitöd olyan h autmatikusan crackel,akkor letöltöd a sims 3 original exe-t,bemásolod a játék fökönyvtárába és felülirod a crackelt exe-t.csak ügyelj arra h csinály másolatot a crackböl,mert ha az eredetivel felülirod akkor a crack elveszik.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Mit tegyek?
Előre is köszi.
0
0
0
0
anycika73 avatar
ea-st-ar írta:
anycika73 írta:
sziasztok mivel titeket ajánlottak hozzátok fordulok egy elég kényes dologban.. : Szóval lnne egy problémám ami ez lenne hogy:Szal egyik pillanatról a másikra ezt írta ki a gép : "A Windows Biztonsági központ szolgáltatást nem lehet elindítani" és nem tudom megcsinálni egy komoly vírusírtóm van ráadásul licenszes (Avira Antivir) és nem tudom megcsinálni pls segítsetek!! választ előre is köszikeh ! 😃

Egy ötlet:

Sajátgépen jobb klikk >> Kezelés >> [az ablak középső részében] Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások >> Szolgáltatások >> a listából kikeresed a Biztonsági Központ-ot, majd dupla klikk rá >> Indítás típusa: Autmatikus (késleltetett indítás) és elvileg nem kéne hogy az állapota Elindítva legyen, úgyhogy: Indítás.

Ha ez nem jön be, akkor passzolom.

Ez bejöttt csak egy perc múlva meg ugyanazt írta ki mert letiltotta valami😞😞😞
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
anycika73 írta:
sziasztok mivel titeket ajánlottak hozzátok fordulok egy elég kényes dologban.. : Szóval lnne egy problémám ami ez lenne hogy:Szal egyik pillanatról a másikra ezt írta ki a gép : "A Windows Biztonsági központ szolgáltatást nem lehet elindítani" és nem tudom megcsinálni egy komoly vírusírtóm van ráadásul licenszes (Avira Antivir) és nem tudom megcsinálni pls segítsetek!! választ előre is köszikeh ! 😃

Egy ötlet:

Sajátgépen jobb klikk >> Kezelés >> [az ablak középső részében] Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások >> Szolgáltatások >> a listából kikeresed a Biztonsági Központ-ot, majd dupla klikk rá >> Indítás típusa: Autmatikus (késleltetett indítás) és elvileg nem kéne hogy az állapota Elindítva legyen, úgyhogy: Indítás.

Ha ez nem jön be, akkor passzolom.
0
0
0
0
anycika73 avatar
0
0
0
0
no avatar
Lone_Wolf írta:
sylat2008 írta:
dinamikus IP-m van, de ehhez annyira nem értek szval nem tudom hogy okozhat e valami gondot

Megvan a kockázata.
De mindenesetre próbáld meg.

Megcsináltam.Semmi.Nem megy semmilyen játék neten keresztül. COd 4 et is probaltam az se tud csatlakozni semmilyen szerverre. Mi lehet a gond.Windows defender kikapcsolva, vagy engedélyezve, nodon ki van kapcsolva a szűrés és a tuzfalat is kikapcsolom, és igy is semmi... azota van ez miota ujra dobtam a windowsot... valahogy ebben kell lennie a hibának... mar komolyan nemtudom mitcsináljak ezzel..
0
0
0
0
no avatar
sylat2008 írta:
dinamikus IP-m van, de ehhez annyira nem értek szval nem tudom hogy okozhat e valami gondot

Megvan a kockázata.
De mindenesetre próbáld meg.
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Lehet hogy le van tiltva néhány port a gépeden amit pont a szerver használ.
cmd-be írd be:
netsh int ip reset

!!! De vigyázz! Nem tudom milyen internet szolgáltatód van, de ha fix IP-s a neted, ezzel kiesnek a net beállításaid Ergo nem lesz nethozzáférésed!!!

Ennek csak akkor állj neki ha automatikusan kapod az IP-d.

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Lehet hogy le van tiltva néhány port a gépeden amit pont a szerver használ.
cmd-be írd be:
netsh int ip reset

!!! De vigyázz! Nem tudom milyen internet szolgáltatód van, de ha fix IP-s a neted, ezzel kiesnek a net beállításaid Ergo nem lesz nethozzáférésed!!!

Ennek csak akkor állj neki ha automatikusan kapod az IP-d.
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
sylar2008 írta:
Segítséget szeretnék kérni.COD: MW 2 multit jatszottam alterIWnettel gond nélkul. Mikor ujra raktam a Windows 7 -est a játék már nem akart elindulni.állandoan connectel és semmi.Nat type pedig STRICT.Nincs modemem , ergo nem tudom a portokat megnyitni, de azokat eddig se kellett míg ment a jatek.Azt szeretném tudni mi blokkolhatja a windowson belul.Az a baj hogy interneten keresztul mas jatekot se tudok azota jatszani. A jatekot ujra dobtam, a windowsot is egy párszor.Egyik se segit.Elöre is kossz az ötleteket.
próbáld meg azt, hogy a fokozott biztonságú windows tűzfalnál, a bejövő szabályoknál megkeresed a játék exe-jét, és tulajdonságok speciális fülénél engedélyezed a peremhálózat átjárást

engedélyeztem.. a nat type: OPEN de nemtalál servert... és ha a console ba beirom hogy connect és IP .. akkor betolti a pályát és mikor a végére ér akkor iirja hogy awaiting connection azutan ledob a serverről... a szerverkeresoben abszolut nem talal szervert..
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Nem tudod megváltztatni a fájl formutámuát mielőtt letöltöd a videót? Mert általában a videó letöltőknél be lehet állítani, hogy milyen fájl típusba töltse le. Vagy ha ez nem, akkor be lehet állítani, hogy mibe konvertálja át.

Tényleg, a videó konvertálása nem jutott az eszedbe? 😃

a konvertálás működik, köszi az ötletet😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció