Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
látom neked msi van valami véleményt tudsz róla mondani ? pl menyire boostol ?
gyártók közül melyiket érdemes ?
100e körül én az Nvidia oldalról az 1060 6GB-os verzióját céloznám meg.
olyan 100e ft. felbontás full hd. Far Cry primal. call of duty remastered call of duty infinite. Bf1
Mennyit szánsz rá és mire használnád? Ha játékra akkor milyen játékokkal játszol általában?
Spoiler!
Találkoztam már én is olyan kis elvetemültel,mikor a VGA-t 100% pörgette, annak tényleg az a megoldása ha újra teszed a rendszert.
szóval most tökéletesen működik az asus rx 480 O4G!!
[url]https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ddu[/url]
(most 21:00 kor el kezdet sípolni mint amikor a megahertz-et hallod és a hőmérséklet állandó 67 fok és állandó 1300 pörög a gpu amikor nem is játszok simán csak videót nézek és a vram is állandó 7000-ren pörög mi a fészkes fa....om ez ?????!!!!!! 😠 😠 😠
) szóval most csak az alaplapi szoftverek vannak fen, amd radeon szoftver, vlc, crome, és ennyi! és még két progi fog fel menni és kész.
Küldd el neki ezt a videót: [LINK]
Tisztán látszik hogy az RX480 igazi ellenfele a GTX1060.
Ami engem meglepett a 480-al, hogy az R9 390-el fej-fej mellett van, sőt, 4k felbontáson az R9 390 még most is erősebb. Igaz, kevesebbet fogyaszt, és kevésbé melegszik a 480. Nyilván ennek tükrében én még várok 1 évet (ha nem többet), szerintem a 390 volt a legnagyobb dobása az utóbbi 3 évben az AMD-nek. De az RX sorozat 480-a ettől még bestbuy!
Nagyon jókat írnak a Sapphire RX 480-asokról, én is ezt választottam az új konfigomhoz.
Majd megírod a tapasztalataidat 😃 ? Engem érdekelne.
Az enyém is jövő hétre ideér ha minden igaz.
SzerK:
Van egy MSI GTX 1060 3GT OC (3G) , amit most 45-ért cakkonpakk ideadnak és 2 év garival. a 3G miatt hezitálok rajta...
Na úgy nézki,hogy SAPPHIRE RX 480 NITRO+ 4GB marad, legalább is 62-ért meg kapom utánvétellel és biztosít 1 hó próbagarít és 2 év gyártóit!
Monitor: később, ha váltasz, akkor lesz érdekes a történet, és majd megdöbbensz! (tényleg ügyesek voltak a freesync-el)
Hát inkább a 970 nem marad el sokkal az RX 480-tól 😀 Van pár kifejezetten NV játék, ott talán kicsivel jobb a 970, de összességében véve vagy fej-fej mellett vannak, vagy erősebb az RX. Főleg az újabb, és főleg a DX12 játékok alatt. Ha esetleg monitort váltasz és Freesync mellett döntesz (ami nagyon jó ötlet lenne), akkor meg főleg az RX győz. Itt egy videó, ezt is érdemes megnézni, bár i7 volt a CPU. [LINK]
Egy kis tanácsot kérnék, mert már 2 napja gondolkozó módba vagyok és nem nagyon jutok dülőre. Adott 2 kártya, az egyik egy GTX 970 ( Asus vagy Giga) a másik egy Asus RX 480 (4G), na a kérdés most az, hogy melyiket éri jobban meg venni. Ugye hajlok kicsit az AMD fele,hogy csak újabb kiadás és a teszteket elnézve nem sokkal marad el a 970-től (vagy csak lehet sz*r tesztet néztem), a másik hogy azért valamíszínte húz a szívem NV felé vissza... Mind a két kártyát áron alúl tudom most beszerezni,úgy hogy az ár most nem gond.
Igaza van Roybertson kollégának, de az is igaz, hogy DX12, Vulcan alatt, vagy esetleg a pár játék, amihez Mantle támogatás készült, ott az RX 480 jobban virít. És ismét szólok, csak hogy ne bánkódjon az emberfia, ha valakinek esetleg Freesync monitor van, vagy olyat vásárol, akkor az RX480 a javasolt VGA a gépbe. De ez csak zárójeles megjegyzés volt!
És ahogy elnézem a Gigabyte változatokat még a gtx 1060 olcsóbb is, szóval én egyértelműen azt venném !
Hunork: Ezzel egyet értek.
Jelenleg 2 kártya közt gondolkodom.
A Founders Edition erősebb mint a g1 gaming?
Előre is köszi a válaszokat.
[LINK]
[LINK]
"Szia!
Érdekelne a kártya.
Csüngő csöcsű malackát beszámítasz? "
Ezen behaltam... 😆