most én nem a kocsiban lévő biztonságra gondolok 😃 hanem arra hogy néha túlságosan is féltik a versenyzőket... (főleg esős versenyeknél... állandóan piros-oznak... :S)
Mondjuk az egyetlen tapintható pozitívum a biztonság. Mert az sokkal komolyabb, mint pl. 17 évvel ezeleőtt Senna meghalt. Az azelőtt időszaknál meg végképp.
Vettel 1000 százalék hogy nem megy a ferrarihoz.Mondták hogy amíg Alonso ott van nem szerveznek be még egy élemzőnyben élvő versenyzőt.Az meg hogy elfogy a pénzük 😃 ennyi szponzorral nehezen.
remélem is 😃 szinpatikus csapat az RB... és nekem Vettel-el sincs bajom... de nem értem miért mondja mindenki hogy csak a kocsi miatt megy jól... O.o ha úgy nézed MSC se lett volna 7x-es VB ha egy Minardi-val versenyez 😀
hát remélem is... bár szerintem ha ugyanolyan autója(bár ez lehetetlen... és amúgy is Alo-t részesítik előnyben) lenne mint Alonsonak akkor szerintem elverné... bár kitudja..
most hogy VB-t is nyertek... és az ezernyi szponzor mellett nem hinném hogy elfogy a pénzük 😃 meg amúgy is a mostani autójuk is simán versenyképes lehetne jövőre... mivel a Ferrari jövőre olyan dolgokat tesz bele a kocsiba ami már benne van az idei (RB) kocsiban... 😀 Vettel meg nem hinném hogy elmenne a Ferrari-hoz mivel hogy ott Alonso túl nagy előnyt élvez... és Vettel Massa sorsára jutna...
Ja most nullázhatna vettel Szingapúrba Alonso meg nyerne az jó lenne 😃 mert így 102pontos különbséggel nem olyan jó tavaly sokkal izgalmasabb volt az f1😞
1. Vettel Red Bull-Renault 1h20:46.172
2. Button McLaren-Mercedes + 9.590
3. Alonso Ferrari + 16.909
4. Hamilton McLaren-Mercedes + 17.471
5. Schumacher Mercedes + 32.677
6. Massa Ferrari + 42.993
7. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari + 1 lap
8. Di Resta Force India-Mercedes + 1 lap
9. Senna Renault + 1 lap
10. Buemi Toro Rosso-Ferrari + 1 lap
11. Maldonado Williams-Cosworth + 1 lap
12. Barrichello Williams-Cosworth + 1 lap
13. Kovalainen Lotus-Renault + 1 lap
14. Trulli Lotus-Renault + 2 laps
15. Glock Virgin-Cosworth + 2 laps
Leggyorsabb kör: Hamilton, 1:26.187
Kiesők:
Ricciardo HRT-Cosworth 40
Perez Sauber-Ferrari 34
Kobayashi Sauber-Ferrari 23
Sutil Force India-Mercedes 11
Webber Red Bull-Renault 6
D'Ambrosio Virgin-Cosworth 3
Petrov Renault 1
Rosberg Mercedes 1
Liuzzi HRT-Cosworth 1
jaja szép baleset volt! 😃
amúgy ezt is nyerte mint a sz*r... 😆 kis sétakocsikázás volt neki az egész 😃 azért a füvön szépen előzött....
schumi vs hami is nagy volt 😃
szegény sutil alatt meg megállt a kocsi :'(
Jó de a RedBull nem gyári csapat és azt hogy Vettel a Ferrarihoz megy F1Live-on olvastam
[url]http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek?newsOrder=getItem&instanceId=32&newsId=39563[/url]
Sok a pletyka. Kb. olyan ez már, mint a politika. 😜
[url]http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek?newsOrder=getItem&instanceId=32&newsId=39563[/url]
sztem akkor inkább már a MCLAREN-hez menne....
amúgy szerintem jövőre is övé lesz a VB... de azért remélem szoros lesz 😀
Nem volt rossz. 😀
megsem néztem, egyszerűen minek, mindig ezek vannak elöl, vettel meg nyer. Ez megszokás
1. Vettel Red Bull-Renault 1h20:46.172
2. Button McLaren-Mercedes + 9.590
3. Alonso Ferrari + 16.909
4. Hamilton McLaren-Mercedes + 17.471
5. Schumacher Mercedes + 32.677
6. Massa Ferrari + 42.993
7. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari + 1 lap
8. Di Resta Force India-Mercedes + 1 lap
9. Senna Renault + 1 lap
10. Buemi Toro Rosso-Ferrari + 1 lap
11. Maldonado Williams-Cosworth + 1 lap
12. Barrichello Williams-Cosworth + 1 lap
13. Kovalainen Lotus-Renault + 1 lap
14. Trulli Lotus-Renault + 2 laps
15. Glock Virgin-Cosworth + 2 laps
Leggyorsabb kör: Hamilton, 1:26.187
Kiesők:
Ricciardo HRT-Cosworth 40
Perez Sauber-Ferrari 34
Kobayashi Sauber-Ferrari 23
Sutil Force India-Mercedes 11
Webber Red Bull-Renault 6
D'Ambrosio Virgin-Cosworth 3
Petrov Renault 1
Rosberg Mercedes 1
Liuzzi HRT-Cosworth 1
amúgy ezt is nyerte mint a sz*r... 😆 kis sétakocsikázás volt neki az egész 😃 azért a füvön szépen előzött....
schumi vs hami is nagy volt 😃
szegény sutil alatt meg megállt a kocsi :'(
Na jó azért előre ne igyuk a medve bőrére, de akkor is... 😆