Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
New Order, utána New Colossus (Néha CoD2 és azért egy kis Forza)
Youngbloodot nem biztos, hogy elkezdem. Maga a játékmenet már a New Colossusban sem tetszett
0
0
0
0
WeKing avatar
Call of Duty: Modern Warfare
The Legend of Zelda - Breath of the Wild
0
0
0
0
19ati93 avatar
Assetto Corsa Competizione: International GT DLC, Bathurst megy multiban állandóan 😃
0
0
0
0
no avatar
Dead Space részeket pörgetem újra.
0
0
0
0
💬 8
gyuri191 avatar
@LordSzalko: Profilkép lvl 1000 az a doboz 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Féljetek az Amazon-os háziállatomtól! 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: a farsangi mumus amugy jó borzongást 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Köszi 😃 Első a legparább 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Egy folytatást el tudnék képzeli...
Egyébként jó választás.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Én is simán, tekintve a 3. rész DLC végét. Egyik kedvenc szériám, kár hogy abba maradt még ha az újabb részek nem is voltak kifejezetten horror beállítottságúak.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: igaz hogy nemvoltak horror témájúak az újabbak de hentelni mindig jóvolt bennük 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Igen, 3 kifejezetten jó volt co-op-ban 😃
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Sajnos eredetiben, a régi zenével nem sikerült megszereznem, így kénytelen voltam flashelt boxot venni, és azon tolni. 😆
https://p1.akcdn.net/full/49591336.bandai-namco-entertainment-dragon-ball-raging-blast-2-xbox-360.jpg
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na végére értem végre a far cry 5 nek úgyhogy most pihenö állásra teszem kicsit az open world stilust adagolom nagyba a lineáris játékokat merthát a sok open world-böl is megárt a sok 😃
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@gyuri191: Én is így vagyok most ezzel. Ezért is játszom lineáris fps-kel, meg semi open world gamekkel.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen meséltem hogy most a dead space-t tolom trilogiát meg mellé doom 3 nagyon adja mind a 2 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én most éppen a Nioh-val szenvedek(mert ez másnak nem nevezhető sajnos). Hát nem egy Dark Souls, az már biztos. Szinte mindenben különbözik tőle. Sőt még meg merem kockáztatni, h jóval nehezebb bizonyos esetekben. főleg a map dizájn miatt is.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ja én inkább kerülöm az ilyen souls gameket nekem túl nehezek 😃 apropó azt megakartam kérdezni hogy te ha játszol egy open world játékal akor te hogy viszed ki mindent megcsinálsz vagy csak fö és mellék küldi?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Játéktól függ, de leginkább csak fő és mellékküldiket szoktam, de előfordul, h szinte mindent megcsinálok egy játékban, lásd Witcher 3. Ott mindent megcsináltam. Na jó biztos kihagytam nem 1 side questet, de azt nem jelölte a map. Amit jelzett, meg magamtól találtam meg, mindent megcsináltam. 1db side quest-nél írta ki, h nem sikerült, mert nem figyeltem oda és a ghoul-ok megölték az embereket. Mondom magamban, h nem fogom újrakezdeni.
De van, h a monotonítás miatt kihagyok egy csomó tábor kipucolást, meg hasonlókat, lásd AC Origins. Volt benne vagy 80órám, de már Lv40 volt a karakterem. Főküldik, elefántok, fegyverek,best armor, istenek done. A többihez nem nagyon volt kedvem.
Szóval ja ez játékfüggő. Nagyon telepakolták azt a gamet. Szerintem még mindig azt nyomnám, ha nem hagytam volna abba. De muszáj volt, mert van más csomó game is, amit ki akarok játszani.
Nem 1nél akarok leragadni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: értem én ezért szoktam 1 open world és 1 lineáris játékal játszani igy megvan az egyensúly
0
0
0
0
Ironmask avatar
Sniper Elite 4, Splinter Cell:Conviction,Blacklist, Watch Dogs, Assassins Creed:Syndicate ezek vannak tervbe szépen sorban 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: csak az epres 😃 very nice
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Régebben mindig a pezsgőset, meg ezt a simát ettem 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Red Dead Redemption 2
Rocket League
R6 Siege
The Division 2 (próbáltam vissza rázódni a játékba, de nem ment, már le is tettem)
0
0
0
0
Wihay avatar
Doom
Rise of The Tomb Raider végigjátszása..
0
0
0
0
💬 8
gyuri191 avatar
@Wihay: Szia na milyen a doom bejön?
0
0
0
0
Wihay avatar
@gyuri191: Idáig így elsőre elég szokatlan, de így elsőre abszolút nem rossz játék kampánya is nagyon tetszős.. Meg hát FPS játék!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Wihay: naná jókis játék 😃
0
0
0
0
Ironmask avatar
Shadow Of The Tomb Raider
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Doom 2016, The Witcher 3, Wolfenstein New Colussus
0
0
0
0
bassus16 avatar
The Division 2
Mafia 3
0
0
0
0
💬 7
gyuri191 avatar
@bassus16: hááát én a mafiát probáltam és egy bug miat nem tudtam kivinni a játékot és eredeti a game szóval vigyázz vele
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Nekem is eredeti de sajnos tényleg sok a bug benne. :/
Remélem engem elkerül ez a nagy hiba.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: hát kivánom de mondom nekem kb 35-40 óra ment a levesbe
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@gyuri191: Bocs már hogy bele szólok de nekem volt gtx 1060 am és szépen ment tört verzió. Most a Gtx 1070 ti-vel még ki sem probáltam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: látom nemtudsz olvasni nem arról beszéltünk ahogy hogyan fut hanem hogy a bugok nagyon sok van benne
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@gyuri191: Nekem nem volt bug sőt nekem olyan játékoknál vannak bugok ami másál nem.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: hát ez ilyen a bug egy véletlen anomália minden játékban vagy elö jön vagy nem persze néha vicesek is tudnak leni de amikor egy küldetés-t nemtudsz egy bug miatt megcsinálni na az bosszantó tud lenni
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Farming Simulator 19, ha már az Epic által ingyen be lehetett szerezni.
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@reszler112233: Azóta mennyivel lett realisztikusabb a játék mint a korábbi Farmingok? Én leginkább ha Farmingról van szó, a fizikával nem annyira vagyok elégedett!

Ha meglenne Steam-n, akár több tíz órákat is bele tudnék tenni mert élvezetes.. Annó rengeteget toltam 13-al és a 2009-el..
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Wihay: 13-tóé nem beszélve a09-től jóval realisztikusabb, de fent van a neten törtben, így rá tudsz nézni, hogy szerinted mennyivel változott. Nekem is feltűnt pár változás, de én 17-el játszottam azt is már több mint 1 éve. Ahhoz hasonló, de gy ami számomra nagyon jó dolog, hogy ha lekezdesz a egy küldetést akkor a játékot mentve, majd kiélépve belőle is menti az adott állását. Így ha újra belépsz a mentésbe akkor folytathatod ahol abbahagytad. 17-nél ha mentetted, de kiléptél akkor buktad a küldetést.
0
0
0
0
no avatar
Metro Exodus The Two Colonels aztán folytatom a Sam's Story-val.
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@LordSzalko: Mennyit változott a Steam-s verizó? Optimalizálás meg játékmenet szempontjából?
0
0
0
0
no avatar
@Wihay: Amíg nem jelent meg Steam-en addig végig vittem az alap játékot tört formában. Különösebb teljesítménybeli problémám nem volt RT mellett sem, de érezhetően faragtak rajta az újabb verziókkal 😀
0
0
0
0
Wihay avatar
Half Life 1 végigjátszása készülőben, kiváncsi vagyok meddig juttok el a játékban mivel régebben már próbálkoztam csak annak más lett a vége 😃
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Wihay: hüha nagy fába vágod a fejszét nem mai darab viszont etalon game
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Far Cry Primal
Mirror's Edge
0
0
0
0
💬 4
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: primal az hosszú játék én 40 órát öltem bele
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: 42%-nál vagyok 15 óra után, szóval én is ilyen 30-40-el számoltam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: jókis játék az 😃 jó szorakozást hozzá 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Köszi meglesz 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
TomSlier avatar
Pont most töltöttem le én is! Anno még a régi gépemen játszottam vele med-high beállításokon. Egyik legjobb akciójáték, TOP 5-ben lazán ott van a mai napig. 😆
0
0
0
0
Wihay avatar
@TomSlier: A Max Payne 3 a világ egyik legjobb TPS játéka, ha még nem játszottál az 1 & 2 mindenképpen próbáld ki mert abban van az igazi hangulat! 😀
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Wihay: Többször is kijátszottam mind a 2 részt. Gyerekkorom játékbeli Bruce Willis-ének tartottam Max Payne-t.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Blood. Először játszom csalás nélkül
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@SuperPuma: IDDQD ja az doom 😃 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Stardew Valley (PC és Switch), Dead Cells (holnaptól), Arkham Horror LCG
0
0
0
0
Wordi avatar
Hát most a Division 2 világa szippantott be, olcsón kaptam el az Ubisoft piacon 😜
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Wordi: Ha érdekel, van csapat ami szívesen lát.
0
0
0
0
Wordi avatar
@Palanova: Természetesen érdekelne 😀 Elkell a segitség ahogy említettem 😃
0
0
0
0
Boldor81 avatar
Nagyon régen játszottam már ezzel a játékkal. Még mikor szüleim megvették a 286-ost ez is rajta volt. A 12.szint után már eléggé kifolyik a szemem 😀
https://www.myabandonware.com/game/shell-game-384/play-384
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Forza Horizon első részét emulátorral.
0
0
0
0
💬 9
gyuri191 avatar
@Gyrger72: bár énis tudnék emu-t használni
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: Miért, nem elég erős a Xeniahoz? Szerintem azzal a géppel simán mennie kéne.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@PatkosXX: ja tudom hogy vinné csak nemtudom használni mármint beállitgatni sose használtam még
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: Akkor te még nem próbáltad a Xeniát egyáltalán... Nincs is semmiféle beállítása, elindítod, behúzod a játékot, és játszol. Már ha működik az adott játék vele. 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@PatkosXX: tudsz pár játékot ami erre a xeniára használható és nem verekdös hanem story féle?
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: Nem igazán, mert bár amiről van youtube videó is hogy működik, nálam azok el sem indulnak egyáltalán. Ha gondolod nézz rá.
[LINK]
0
0
0
0
Liptik avatar
@gyuri191: Én kipróbáltam az emulatorral a Forza Horizont, hát igen voltak beakadások. Inkább játszok Forza Horizon 4-el. De amúgy ahhoz képes, hogy Open World egész jól megy.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Liptik: értem köszi 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Battlefiled 1-4-5
Forza Motorsport
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Crysis Warhead és Forza Horizon 4
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na ki mivel nyomja én most az ac origins-el és dying light-al
0
0
0
0
💬 10
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Overwatch, minecraft haverokkal, és most elkezdtem stellarisozni megint. De ac originsen gondolkodtam hogy kibróbálom, egyik humble mountlyba vettem még meg annó.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: az ac originst ajánlom hidd el sokkal jobb és másabb mint az eddigiek nagyon jó kis game szerintem
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: AC Origins-el tolom én is. 😃
Az alap történet és a 2 dlc kijátszva már csak a side quest-ek vannak és a felvehető tárgyak.
https://abload.de/img/fgfggyjiu.png
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: 70 óra és még vannak side questek baszus ilyen hoszu hoszab mint a far cry 5 na ez jó akkor nemfgom hamar kivinni aminek örülök mert imádom ezt az originst
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: 90-10 óra lesz az tuti. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: ja azért mondom hogy hoszabb mint a far cry 5 ja még valami tudnál nekem ajánlani ilyen hoszú játékokat mint pl ez az ac origins csak 1 kikötés lenne hogy ne keljen nekem válaszolgatni hogy mit mondok szóval ne ijen döntés hejzetek legyenek hanem mint ez az origins sima laza open world?
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Batman széria, az Arkham Knight szerintem zseniális lett.
Mad Max, Shadow of Mordor/War,
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: shadow of war az milyen menyire kötötdik az ilyen gyürük urára mert a gyürük urát nem szretem viszont a mordort azt kivittem mert az alig kötödött hozzá ja és mégvalami menyire muszály saját hadsereget csinálni nemlehet egyedül kivinni? ja és hány órás kb dlc-kel?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nem jött be a Witcher 3?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nem sajna nekem túl ilyen fantasy-nak tünik tudom hogy jó játék de nekem valahogy nem adja ezért se adja nekem a skyrim pl mert azis fantasy ellenben a falloutot szará kockultam
0
0
0
0
bukta2 avatar
Mostanába (kb 2 hónapja) már csak iPad en játszok, a gépet besem kapcsoltam , pubg mobile, Gangstar New orleans most ezek pörögnek.
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Destiny 2, WoW, Diablo III, HotS, OW
(csak egyedül unalmaska :| )
0
0
0
0
kmetovics avatar
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3
Serious Sam The Second Encounter
0
0
0
0
💬 2
spleenszuru avatar
@kmetovics: A Grand Cathedralt a Second Encounterből mai napig szoktam random fütyörészni, annyira jó zene. 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@spleenszuru: Egyik kedvenc ost-m játékokban. Ha nem hallgatom meg hetente 10-szer, akkor 1szer sem 😀
0
0
0
0
Boldor81 avatar
Alone in the dark (dosbox)
0
0
0
0
gigazte avatar
Borderlands 3, Assassins Creed Origins, World War Z és majd valamikor kipróbálom az új Dragon Ball Kakarot-ot!
0
0
0
0
bassus16 avatar
Assassin's Creed Origins Season Pass-t megvettem és most tolom a DLC-ket.
0
0
0
0
💬 3
Wihay avatar
@bassus16: A sima játék hány órás? Én is gondolkozom hogy a Witcher,Shadow of Tomb Raider, illetve Origins-ből melyiket vegyem meg DLC-vel..
0
0
0
0
no avatar
@Wihay: [LINK]

Main Story
29 Hours
Main + Extras
50 Hours
Completionist
81½ Hours
All Styles
55½ Hours
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Palanova: 52 órám van benne és az alap játék 88% csak. Még mindig van benne legalább 10 óra meg a dlc-k.
0
0
0
0
19ati93 avatar
DIVISION 2 lesz megint, RDR 2 kivégezve.
+
Rocket League
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@19ati93: Division 2-ben ha érdekel, van pár aktív játékos akik mennének raidre de kellene még pár aktív ember saját raid indításhoz.
0
0
0
0
susguy avatar
Gemcraft: Frostborn Wrath
GRIS
Dicey Dungeons
Star Wars: The Old Republic
Pokémon Sword
0
0
0
0
Wordi avatar
Esetleg valaki játszik az Apex Legendel? Egyedül egy picit unalmas, és mivel most event van kiszeretném farmolni, a cuccokat 😃
0
0
0
0
TomSlier avatar
Division 2
Mortal Kombat 11
Gears 5
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@TomSlier: Division 2-ben ha érdekel, van pár aktív játékos akik mennének raidre de kellene még pár aktív ember saját raid indításhoz.
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Palanova: Nem igazán vágom még a 30-as szint feletti dolgokat, egyelőre tanulnom a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Semmi gond nincs vele, tudunk segíteni is akár szintezésben gearben, vagy csak együtt nyomni a húzósabb tartalmakat.
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Palanova: Csapathatjuk 😆. McB*szogep a nevem uplay-en.
0
0
0
0
Wihay avatar
Elkezdtem végigtolni a Life is Strange Before The Stormot.
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Wihay: szia ajánlom utána a shadow warrior 2-t szerintem jókis game
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Most bele kezdtem a Witcher 3-ba kiszeretném játszani mert még nem játszottam ki.
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: az a baj nekem benne hogy nagyon sok a szöveg már már néha mintha könyvet olvasnék nekem azért nemjött be persze ezért nemjött be nekem a skyrim se neked azért jó szorakozást
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@gyuri191: Köszi én idáig élvezem főleg a forgokalapacsal pörögni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Call of Duty 4: Modern Warfare
0
0
0
0
ppista avatar
FIFA 19,DIRT RALLY
most akarom majd felrakni és elkezdeni a FORZA MOTORSPORT 7-t.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció