New Order, utána New Colossus (Néha CoD2 és azért egy kis Forza)
Youngbloodot nem biztos, hogy elkezdem. Maga a játékmenet már a New Colossusban sem tetszett
@Scorn Face: Én is simán, tekintve a 3. rész DLC végét. Egyik kedvenc szériám, kár hogy abba maradt még ha az újabb részek nem is voltak kifejezetten horror beállítottságúak.
na végére értem végre a far cry 5 nek úgyhogy most pihenö állásra teszem kicsit az open world stilust adagolom nagyba a lineáris játékokat merthát a sok open world-böl is megárt a sok 😃
@gyuri191: Én most éppen a Nioh-val szenvedek(mert ez másnak nem nevezhető sajnos). Hát nem egy Dark Souls, az már biztos. Szinte mindenben különbözik tőle. Sőt még meg merem kockáztatni, h jóval nehezebb bizonyos esetekben. főleg a map dizájn miatt is.
@kmetovics: ja én inkább kerülöm az ilyen souls gameket nekem túl nehezek 😃 apropó azt megakartam kérdezni hogy te ha játszol egy open world játékal akor te hogy viszed ki mindent megcsinálsz vagy csak fö és mellék küldi?
@gyuri191: Játéktól függ, de leginkább csak fő és mellékküldiket szoktam, de előfordul, h szinte mindent megcsinálok egy játékban, lásd Witcher 3. Ott mindent megcsináltam. Na jó biztos kihagytam nem 1 side questet, de azt nem jelölte a map. Amit jelzett, meg magamtól találtam meg, mindent megcsináltam. 1db side quest-nél írta ki, h nem sikerült, mert nem figyeltem oda és a ghoul-ok megölték az embereket. Mondom magamban, h nem fogom újrakezdeni.
De van, h a monotonítás miatt kihagyok egy csomó tábor kipucolást, meg hasonlókat, lásd AC Origins. Volt benne vagy 80órám, de már Lv40 volt a karakterem. Főküldik, elefántok, fegyverek,best armor, istenek done. A többihez nem nagyon volt kedvem.
Szóval ja ez játékfüggő. Nagyon telepakolták azt a gamet. Szerintem még mindig azt nyomnám, ha nem hagytam volna abba. De muszáj volt, mert van más csomó game is, amit ki akarok játszani.
Nem 1nél akarok leragadni.
@KrisztianRikardo: hát ez ilyen a bug egy véletlen anomália minden játékban vagy elö jön vagy nem persze néha vicesek is tudnak leni de amikor egy küldetés-t nemtudsz egy bug miatt megcsinálni na az bosszantó tud lenni
@reszler112233: Azóta mennyivel lett realisztikusabb a játék mint a korábbi Farmingok? Én leginkább ha Farmingról van szó, a fizikával nem annyira vagyok elégedett!
Ha meglenne Steam-n, akár több tíz órákat is bele tudnék tenni mert élvezetes.. Annó rengeteget toltam 13-al és a 2009-el..
@Wihay: 13-tóé nem beszélve a09-től jóval realisztikusabb, de fent van a neten törtben, így rá tudsz nézni, hogy szerinted mennyivel változott. Nekem is feltűnt pár változás, de én 17-el játszottam azt is már több mint 1 éve. Ahhoz hasonló, de gy ami számomra nagyon jó dolog, hogy ha lekezdesz a egy küldetést akkor a játékot mentve, majd kiélépve belőle is menti az adott állását. Így ha újra belépsz a mentésbe akkor folytathatod ahol abbahagytad. 17-nél ha mentetted, de kiléptél akkor buktad a küldetést.
@Wihay: Amíg nem jelent meg Steam-en addig végig vittem az alap játékot tört formában. Különösebb teljesítménybeli problémám nem volt RT mellett sem, de érezhetően faragtak rajta az újabb verziókkal 😀
Pont most töltöttem le én is! Anno még a régi gépemen játszottam vele med-high beállításokon. Egyik legjobb akciójáték, TOP 5-ben lazán ott van a mai napig. 😆
Nagyon régen játszottam már ezzel a játékkal. Még mikor szüleim megvették a 286-ost ez is rajta volt. A 12.szint után már eléggé kifolyik a szemem 😀
https://www.myabandonware.com/game/shell-game-384/play-384
@gyuri191: Akkor te még nem próbáltad a Xeniát egyáltalán... Nincs is semmiféle beállítása, elindítod, behúzod a játékot, és játszol. Már ha működik az adott játék vele. 😆
@gyuri191: Én kipróbáltam az emulatorral a Forza Horizont, hát igen voltak beakadások. Inkább játszok Forza Horizon 4-el. De amúgy ahhoz képes, hogy Open World egész jól megy.
@gyuri191: Overwatch, minecraft haverokkal, és most elkezdtem stellarisozni megint. De ac originsen gondolkodtam hogy kibróbálom, egyik humble mountlyba vettem még meg annó.
@bassus16: 70 óra és még vannak side questek baszus ilyen hoszu hoszab mint a far cry 5 na ez jó akkor nemfgom hamar kivinni aminek örülök mert imádom ezt az originst
@bassus16: ja azért mondom hogy hoszabb mint a far cry 5 ja még valami tudnál nekem ajánlani ilyen hoszú játékokat mint pl ez az ac origins csak 1 kikötés lenne hogy ne keljen nekem válaszolgatni hogy mit mondok szóval ne ijen döntés hejzetek legyenek hanem mint ez az origins sima laza open world?
@bassus16: shadow of war az milyen menyire kötötdik az ilyen gyürük urára mert a gyürük urát nem szretem viszont a mordort azt kivittem mert az alig kötödött hozzá ja és mégvalami menyire muszály saját hadsereget csinálni nemlehet egyedül kivinni? ja és hány órás kb dlc-kel?
@kmetovics: nem sajna nekem túl ilyen fantasy-nak tünik tudom hogy jó játék de nekem valahogy nem adja ezért se adja nekem a skyrim pl mert azis fantasy ellenben a falloutot szará kockultam
@KrisztianRikardo: az a baj nekem benne hogy nagyon sok a szöveg már már néha mintha könyvet olvasnék nekem azért nemjött be persze ezért nemjött be nekem a skyrim se neked azért jó szorakozást
Youngbloodot nem biztos, hogy elkezdem. Maga a játékmenet már a New Colossusban sem tetszett
The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Egyébként jó választás.
De van, h a monotonítás miatt kihagyok egy csomó tábor kipucolást, meg hasonlókat, lásd AC Origins. Volt benne vagy 80órám, de már Lv40 volt a karakterem. Főküldik, elefántok, fegyverek,best armor, istenek done. A többihez nem nagyon volt kedvem.
Szóval ja ez játékfüggő. Nagyon telepakolták azt a gamet. Szerintem még mindig azt nyomnám, ha nem hagytam volna abba. De muszáj volt, mert van más csomó game is, amit ki akarok játszani.
Nem 1nél akarok leragadni.
Rocket League
R6 Siege
The Division 2 (próbáltam vissza rázódni a játékba, de nem ment, már le is tettem)
Rise of The Tomb Raider végigjátszása..
Mafia 3
Remélem engem elkerül ez a nagy hiba.
Ha meglenne Steam-n, akár több tíz órákat is bele tudnék tenni mert élvezetes.. Annó rengeteget toltam 13-al és a 2009-el..
Mirror's Edge
Nioh PS4
https://www.myabandonware.com/game/shell-game-384/play-384
[LINK]
Forza Motorsport
Az alap történet és a 2 dlc kijátszva már csak a side quest-ek vannak és a felvehető tárgyak.
Mad Max, Shadow of Mordor/War,
(csak egyedül unalmaska :| )
Call of Duty: Modern Warfare 3
Serious Sam The Second Encounter
Main Story
29 Hours
Main + Extras
50 Hours
Completionist
81½ Hours
All Styles
55½ Hours
+
Rocket League
GRIS
Dicey Dungeons
Star Wars: The Old Republic
Pokémon Sword
Mortal Kombat 11
Gears 5
most akarom majd felrakni és elkezdeni a FORZA MOTORSPORT 7-t.