Megmagyarázhatatlan rejtélyek!

Szerző: dave500, 2009. March 12., téma
Fórum » Társalgó
Ha valakinek van hátborzongató története ossza meg velünk! :) :o ;)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akonism avatar
Bocs a dupláért..fáradt vagyok már.
0
0
0
0
Akonism avatar
Kmisi99 írta:
Ja az engem is érdekelne egy újabb hülye mánia? ha valamék osztálytársamtól meghallom betöröm az orrát
Amúgy rohadjak meg nem igaz 4 órába kimerült mire elaludtam folyton képzelegtem hangokat hallottam izzadtam minta nem tom mit rohadt meleg volt de fostam kitakarózni éjfélkor kimentem a budiba hogy lehűljek erre a budipapír fel le himbálódzott na szép mondom ezután még pár órába telt de sikerült elaludnom

Velem is ugyanez történt..Féltem kitakarózni,megmozdulni,kimenni a budiba.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja az engem is érdekelne egy újabb hülye mánia? ha valamék osztálytársamtól meghallom betöröm az orrát
Amúgy rohadjak meg nem igaz 4 órába kimerült mire elaludtam folyton képzelegtem hangokat hallottam izzadtam minta nem tom mit rohadt meleg volt de fostam kitakarózni éjfélkor kimentem a budiba hogy lehűljek erre a budipapír fel le himbálódzott na szép mondom ezután még pár órába telt de sikerült elaludnom
0
0
0
0
rappit4 avatar
mi a tököm az a zebu ?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
nemismered zebu? 😆 írd be googleba 😀
0
0
0
0
Akonism avatar
b***** a ***** ****** ** ** ** ****** ****** most nem fogok tudni egy évig kb.!!!!hallod megláttam a konyhában Jasont a Péntek 13-ból és komolyan... tisztára olyan alakja volt egy nagy benga állat mint egy szellem:S
0
0
0
0
azbizony avatar
.Am mi a rák az a CSUPAKABRA?: Az egy Mekszikói szörnyeteg asszem 😆
0
0
0
0
azbizony avatar
http://www.youtube.com/watch?v=3Vvo2qRaVHU&feature=related
itt van a chupacabra 😆
0
0
0
0
tudom és kecskéket szív meg minden National Geografic on is volt 😆 de ott meg nemondták hogy létezik e vagy nemn csak ilyen dolgokat mondtak vag érted x D
0
0
0
0
azbizony avatar
Az a videó amikor a 2 gyerek van az a chupakabra vagy mitom én hogy írják 😃, ott egy kicsit megilyedtem😃 de a discaverin(vagy hogy is írják 😆😉 néztem hogy az a csupakabra elvielg létezik ilyen szárnyas nem olyan nagyon nagy izéé, remélem érthető 😆 délamerikában
0
0
0
0
az izé jó a chi engergia ellököd a ***it 😆
nincs ahhoz vmi tutorial? x DDDD
0
0
0
0
azbizony avatar
Hát az a gyerekes amikor a tükörben marad a feje😃😃
Scribble: szerintem énis ***tam az estémet😃 nyílván nem mek fürdeni ezek után :S Pedig 18 vok😆
0
0
0
0
az jó 😆 ezt nemlátam amit thug meg martn írt x DDDDDD edig
0
0
0
0
Akonism avatar
most teletabit kellessz néznem:S
0
0
0
0
Akonism avatar
rohadjatok széjjel!!!megnéztem a videót amit linkeltetek és úgy befostam mint hogy nagyon!!!
0
0
0
0
Gondolj a zebukra, megnyugtat, játsz le a zebu dalát 😆
0
0
0
0
Akonism avatar
ÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁÁ!!😃Szivacsos málna!!
0
0
0
0
az is lehet hogy beképzeled, nem?mint én a csillárt 😆
0
0
0
0
Akonism avatar
szoktátok nézni azt a műsort hogy szellemjárás?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az jó film a jele régebben amikor 10-11 évesen néztem nézte velem tesóm is aki már látta és megkértem hogy az ufós résznél szóljon és én addig kimentem a budiba mert fostam viszont nemrég megnéztem és nem olyan durva de tesómék nemrég néztek valami szellemes filmet már elfelejtettem a nevét de elvileg durva
0
0
0
0
Akonism avatar
komoly volt... nem szoktam ilyennel viccelni.. folyton járkálásokat hallok..
0
0
0
0
Akonism: Komolyan beszélj..😀
vagy komoly volt? x D
hoppá bocs a ketőért...
0
0
0
0
😆, az jó film 😀 lehet tőle félni de nemanyira szerintem 😆 legalábbis enyire nem mint ez a videó x DD
0
0
0
0
Akonism avatar
már 3 hete nem alszok normálisan mert folyamatosan szellemek ijeztgetnek 😆...
0
0
0
0
ha egész este fosni akar akor inkébb néze nem? 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akonism
Hát figyel szetternél aludni ma éjjel? mert ha nem nyugodtan.
0
0
0
0
hát nemtudom 😆
Aza leggagyibb?? Kmisi b+ attól... ááá x DDD
0
0
0
0
Akonism avatar
Fiúk,11 éves vagyok,megnézzem a vidiket amiket linkeltetek?😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
LOL😆 az a leg gagyibb amikor ott marad a feje
Scribble az amikor a két kölyök van az erdőben az a gollamos izé elvileg a chupacabra
0
0
0
0
mondom bazz... gyerekes az utolsó amin otmarad a feje a tukörben? attól fostam legjobban.. akkor ezaz én még1x megnem nézem 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én csak belinkeltem kb fél perc után abbahagytam de hol van hány percnél van az a gyerekes rész??? mert érdekelne igaz tudom hogy rohadtul fosok tőle meg este nem tudok majd aludni de nem baj érdekel😆
0
0
0
0
Én még 1x metgnem nézem..... mond el a tartalmát vagy valaki mondja meg aztán megmondom hogy az e 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem erre gondolsz?
[movie=youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/deoJUBW9CI8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/deoJUBW9CI8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/movie]
0
0
0
0
Akonism avatar
Asd,hát az enyém tutkó nem halucináció volt és nem is álom😀 Am komoly lehetett az a videjó😀
0
0
0
0
Én nemtudom mit csináltam volna... mindenesetre érdekes történet, én a szelemes videóktól tudok beszarni x DDD 1x néztünk 1et (nem linkelem be mert.. szal éretitek 😆még1x megnem kresem youtube-baírjatok vmi demon t aqztán vmi ottl esz, de baz megint rágondoltam és már félek is 😆😉 anyira betudo ilyedni az ilyenektől hogy már halucinálok mindent beképzelek magamnak: pl mozog a csilár ide oda és tök ugy látszik x DDDD
0
0
0
0
Akonism avatar
😜Hát igen.😃Nem volt kellemes dolog ez az élmény nekem.😃Képzeld magad az én helyembe,te vajon mit csináltál volna?
0
0
0
0
azbizony avatar
Akonsim: 😲😲😲 kirázott a hideg bazz 😃.Én amikor egyedül voltam ithon 5 napot és egyszer elkezdett a lámpa ki be kapcsolgatni(pedig lekapcsolt hejzetben volt a kapcsoló😃😉 én attól beszartam. Nemhogy ilyen nagy fekete alakos ajtónyitogatós fényes dolgoktól 😆
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
na...éledezik a kedvenc fórumom!!! csak így tovább! jöhetnek a story k
0
0
0
0
Akonism avatar
Hát ez már régen történt,szóval..
Egyszer a WC re kellett mennem már nagyon,külömben este volt.Kimentem,megcsináltam a dolgomat,kijöttem a WC ből, utána megpillantottam az egyik szobában egy furcsa fényt.Gondoltam csak a router villogása(de az nem akkora gondoltam magamba.). Szomjas lettem HIRTELEN, elmentem a konyhába hogy igyak.(Csak hogy világosabb legyen,nagyon hosszú folyosónk van..) Hát a konyhába értem, ittam vizet,nem keveset, és láttam hogy a wc ajtója tárva nyitva(😲)Hisz emlékszem hogy bezártam azt az ajtót!!!Bezártam, nyikorgást hallottam a folyosó végén.Most az ablak volt nyitva, hát gondoltam bezárom ezt is biztos a szél.Ilyenkor már féltem,hirtelen megfordultam,és egy furcsa,nagy alakú nem is tudom mi nézett,és beszélt hozzám(😲)Annyit értettem hogy Szerencse.hogy is mondjam,bevoltam szarva nagyon,És elájultam.Felkeltem,nagyon fájt a fejem..Szal felkeltem, elkezdtem sétálni a folyosón,és Megint megpillantottam azt a fényt a szobában, most már oda kellett sétálnom akár hogy is bevoltam szarva. Beléptem a szobába, és mit láttam?Minden szekrény nyitva,gép monitorja kikapcsolva, az ablak kinyitva, és a hold pont rám fénylett vagy hogy mondjam. Valami megfogott hátulról, ilyenkor beszorított ököllel hátraütöttem de semmi. Bementem a szobámba, és nem emlékszem már semmire, csak hogy hirtelen bevágtam a szunyát..Nem tudom mi volt,azóta is rejtély számomra!!
0
0
0
0
rocka avatar
pumuklee írta:
Kmisi99 írta:
hát akkor még mindig lándzsával meg bunkóval rohangálnánk egyyszál állatbőrben és az átlag életkor 20 év lenne

miért most jobb 1 fele a gép elöt görnyed a másikfele meg megpüsztül a munkában haza megy dögfáradt és átlag életkor 20 miért most szerinted menyi max 50 60 lehet több már nagyon ritka.Jah egy másik része az embereknek meg egymást irtja nem jobb volt mikor felkeltél és az volt a legnagyob gondod meik bunkot vigyed vadászni ???? 😆DDDD

Hát azért ül vki a gép elött egésznap(ha felnött) mert oylan munkája van h kevesebb erőfeszítés több pénz van aki ennek az ellentetje de ez mindig is igy volt, de ha neked az jobb lenne h felkelnél reggel egy darab marhabőrrel a seggeden és felvennél egy fadarabot és mennél megölni egy állatot h aznap ne halj éljen és kitudja mien betegséget kapsz el, pl szűlne a feleséged a gyerek a porba születne a feleséget meg meghalna fertőzésben és egy barlangba élnél életed végéig akkor jó neked😉 Meg az emeberek mindig egymást írtották csak nem ekkora zámban mint ma, mert akkor nem volt RPG, AK47 meg hidrogénbomba stb... Am munkát meg mikor fejlődött az emberiség volt akinek több pénze volt és erősebb volt a másik szegényebb gyengébb és gondolom itt kezdődőtt az h munka. És ha agyonütötték volna, nem lett volna munka adójuk és az ottani emebrek őt ölték volna meg. Jó hosszu lett 😆
0
0
0
0
no avatar
háááát, most nem tudom kinek adjak igazat.
De ezt másik fórumon beszéljétek meg. Pl.: a régi és a jelen kor. ojan fórumot csináljatok és beszéjétek meg.
0
0
0
0
pumuklee avatar
Kmisi99 írta:
hát akkor még mindig lándzsával meg bunkóval rohangálnánk egyyszál állatbőrben és az átlag életkor 20 év lenne

miért most jobb 1 fele a gép elöt görnyed a másikfele meg megpüsztül a munkában haza megy dögfáradt és átlag életkor 20 miért most szerinted menyi max 50 60 lehet több már nagyon ritka.Jah egy másik része az embereknek meg egymást irtja nem jobb volt mikor felkeltél és az volt a legnagyob gondod meik bunkot vigyed vadászni ???? 😆DDDD
0
0
0
0
BiGame avatar
hát akkor ti jóval rosszabbul jártatok mint én😆!
0
0
0
0
no avatar
Velem még nem volt ijen, ne is legyen.
De ez nem rejtély. szar volt az uninstall.
0
0
0
0
no avatar
én is jártam így egyszer felraktam egy játékot végigvittem jó minden amikor akartam uninstalálni akkor az összes játékomat letörölte ez még a régi gépemen volt
0
0
0
0
BiGame avatar
nekem is volt ien, miko a san andreas mappájába telepítettem a sami-t, miko azt töröltem megnéztem és hoppá hol van a sa mappa?😠, itt ment fel mennem a pumpa, annyi skin meg minden odavészett😞!
0
0
0
0
kisborda avatar
Ittvan nektek egy megmagyarázhatatlan rejtély:
teganp leszdetem egy programot felrakom, megpróbálom elindítani nemsikerül, megpróbálom mégegyszer akkorse úgy döntöttem hogy letörlöm kell a francnak, rámegyek a totalban az uninstall-ra, elkezd tölteni, közbe csinálok mást is(videó, gépigény stb.) erre a felénél kilép a töltésből, asszittem vége, megnéztem hogy letörölt-e mindent és látom hogy még jópár mappát és almappát is eltüntetett. 😠Na ekkor kiakadtam😠 mert odaveszett 😢kb. 90GB-nyi film, játék, program és még egy pár dolog😢. Na ezt magyarázzátok meg!
0
0
0
0
no avatar
😆 ez igaz, amugy 2 történetet irtam volna le amit egy 18 korhatáros rejtélyes filmben láttam .
egyik mikor egy meztelen férfi egy hátizsákból kimászott este és elrohant a boltból,
a másik mikor egy ember elkapott az utasszállító, és csak egy nő látta.ÉS EZEK IGAZIAK 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció