Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTB_Doxxa avatar
Én pont PoE-zek egy pár hete egyedül, de a lent említett konfigon is elfutna szerinted? 😃 Néha még az én gépemen is megakad a két monitor mellett, bármilyen érdekes is ez egy 2013-as játéktól. O.o
0
0
0
0
no avatar
GTB_Doxxa: Path of Exile?
0
0
0
0
sunray20 avatar
A killing floor-nak adnék egy próbát! Messze a legjobb élményt nyújtotta számomra haverokkal, viszont meg lehet unni ha jobban a játék mögé néz az ember.. 😞 Esetleg left for dead bár szerintem azon a konfiguráción nem futna. Mi még stratégiaként az Age of Empiressel szoktunk menni néhány kört. 😀 Esetleg flatout ha autós is belefér ( bár azt még nem játszottam ismerősökkel ).
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
Sziasztok!

Olyan játék kéne nekem amit tudnánk játszani többen is ismerősökkel. Na de nem ilyen egyszerű a dolog.. Eddig 2 évig LoL-oztunk, egy ideig CoD2-4 is pörgött, még nagyon régen Metin2 is ment. Aztán egy ideje nem játszottunk már semmivel így többen, ezért gondoltam hogy kéne valami ami tetszik mindenkinek. Persze tudom hogy kismillió játék van amit tudunk többen játszani, de engem az érdekelne hogy az itteni fórumozóknak mi jött be eddig. Olyan játék kéne ami elfutna mondjuk egy öreg 2-3Ghz-es egymagos Intelen, 2GB RAM és egy HD4500 körüli kártyán is. Előre is köszi! 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Hát ha tudtam segíteni, akkor nincs mit! 😀 Ha találok irom.

- Afro Samurai 2: Revenge of Kuma
0
0
0
0
Krissz avatar
Pamkutya
Hirtelen amik eszembe jutottak:
(sztem elmennek)

- STASIS
- Layers of Fear
- WWE 2K15
0
0
0
0
sunray20 avatar
Brothers in arms! Nem vagyok teljesen képben, hogy melyik részek jöttek ki gépre ( az is lehet, hogy az összes, bár nem hiszem ), viszont az amelyikkel én játszottam még régebben eléggé jól visszaadta az érzést.
0
0
0
0
KERKO avatar
Moudog1, köszi hát megvan az összes assassin's creed eredetiben, meg a far cry 4, lehet akkor a 4-nek neki esek, kitudja lehet jobb a 3-nál (3-at végig vittem egyszer)
A maffia valahogy nem fogott meg :/
0
0
0
0
Shaadow avatar
Sziasztok!

Tudnátok II. világháborus játékot ajánlani ?
(Call of Duty I-Uo , 2 , Word at Wart már kijátszottam )De régebbről a Medal of Honor részek is megvannak ^^
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
nono79

Szerintem nézz rá a Grid sorozatokra! Hasonló mint az NFS sorozat, de nekem jobban tetszenek mint az NFS Undercovertől az összes 'hulladék'. 😀
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Open world, valami jobb sztorival:

Far Cry 3: sztori nem sok, de amikor van, az sem egy nagy cucc, viszont a játékélmény fenomenális

Assassin's Creed széria

Sleeping Dogs: ez egy Hong Kongban játszódó akciójáték

Batman Arkham széria: az Asylum kivételével a többi már nyitott világú

Mafia II: sztori 5*, játékélmény 5*, korhű hangulat 5*

L.A. Noire: ez is, mint a Mafia II az 1940-50-es évek körül játszódik, nyomozgatni kell, rendőrök vagyunk, röviden ennyi
0
0
0
0
KERKO avatar
Hmm, witcher 3 után valahogy hiány érzetem támadt. :/
Lehet egy Robin Hood the legend of sheerwood 2 kéne (aki nem ismeri az pótolja be)
0
0
0
0
kupiasd avatar
Kvindor

Jobban meg fogalmaztad, én is ilyenre vágyom! 😀
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, tudtok valami játékot ami szabad világú és középkori stílusú (nem fontos), esetleg valami használható története is van.
0
0
0
0
kupiasd avatar
Sziasztok!

Olyan játékot szeretnék, ha nem lehetetlen persze 😃 ami hasonló a Skyrimhoz, Witcher 3-at már próbáltam nem fut valami jól.. hasonlóról nem igazán tudok ami ki van dolgozva szép a grafikája és persze élvezetes, hátha tudtok segíteni.

Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó autó szimulátoros játékot? Most az NFS Shift 2-el játszok, de az irányítás valami katasztrofális...
0
0
0
0
Krissz avatar
sz23

- Blur
- Killing Floor
- CS 1.6
0
0
0
0
matany001 avatar
szb23

~ Castle Crashers
~ Rayman Legends
~ Jazz Jackrabbit 2
~ Doom 3 + Opencoop Mod
~ Flatout 2
~ Star Wars: Jedi Academy
~ Serious Sam HD Series
~ Worms Series
~ Red Alert 2 + Yuri's Revenge
~ Obscure
~ Guns, Gore & Cannoli
0
0
0
0
no avatar
sziasztok. Tud valaki ajánlani valami jó játékot, amit élvezetes lanba játszani haverokkal? 😃 nem ilyen cod, wow, stb.. gondolok, inkább valami need for speed, vagy vmi counter féle.😃 köszi
0
0
0
0
Krissz avatar
Úgy igazábol nekem nincs stílusirányzat, ami megtetszik azzal játszom kicsit! 😃
Végülis cél hogy ölni lehessen benne +DLC számomra ha beteg (Pl: Postal <3 ) vagy ha enyhén fossatós 😃
Dead Island nekem bejött első rész, haverom aztmondta h elég hosszú, hátsz ameddig van kedv addig tolom majd azt is 😃
The Evil Within terveztem h leszedem. Ohh, többi is jóféle.
Köszönöm!
0
0
0
0
Masterthief avatar
krisztian67
A sima Dead Island-al kezd. Aztán jöhet a Riptide. Bár szerintem nem valami jó.
Ajánlanám még a Dying Ligh-ot, de ahhoz egy combosabb konfig nem ártana.
Látom te is szereted a horror játékokat. Próbáld még ki.
-The Ewil Within
-Outlast
-The Devil Inside (régi játék, de nagyon jó. Szinkronos.)
-Penumbra sorozat
-Condemned Criminal Origins
Vagy akció Dark Fantasy stílus.
-Dark Messiah of Might and Magic
0
0
0
0
sunray20 avatar
Tudtommal a Dead Island-nak két része van ( a dead island + a riptide ) + egy képregényes aminek nem túl sok köze van az egészhez játékmenetben. Mind a 2 rész remek. Nekem az első környezete jobban bejött de kinek mi. A képregényes tudtommal nem sikerült túl jóra 😞 .
0
0
0
0
Krissz avatar
Dead Island ból, melyik részel érdemes játszani? Mert ahogy néztem elég sok elmenne, csak nemtudom melyiket lenne érdemes próbálnom 😃
Ötlet?
Köszi
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
Ricsike8844

Szerintem a Skyrim egyáltalán nem szaggatna, és elég sok ideig el lehet vele szórakozni! 😀 Ha pedig valami autós kellene, szerintem a Need For Speed sorozatok között nézz valamit, egészen a Carbonig, mert azután elég gyengék lettek sajnos. 😕
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Sziasztok! Légyszíves ajánljatok nekem játékokat a konfigomhoz mérten. Lehetne olyan aminek jó a története, lehet autós, sport, kaland stb csak ne szaggasson 😃 Köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
bishslapPete avatar
rpg, open-world, jo szinkron
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
metany001
Köszönöm szépen! Van köztük pár amiket nem ismertem! 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem, köszöntem.
(Am sztem megéri kipróbálni prototype ot, énis csak 2vel tolom, de nekem tetszik a game)
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor okés. Szerintem 3 mal fogom kezdeni, vagyis folytatni! 😀
Prototype 2 höz hasonló gameket, vagy Postal hoz hasonlo játékokat tudtok? 😀 köszii
0
0
0
0
Krissz avatar
metany001 & Patkos2
Köszönöm mindenkinek! 😃
Crysis ból eddig csak az első részhez volt szerencsém, a többiközűl melik jó még?
Warheadot kifogom próbálni! 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
GTB_Doxxa

~ Dungeon Siege I-II
~ Divine Divinity
~ Beyond Divinity
~ Silverfall
~ Path of Exile
~ The Incredible Adventures of Van Helsing
~ Victor Vran
~ Grim Dawn
~ Sacred Gold
~ Din's Curse
~ Torclight I-II
~ Hazen: The Dark Whispers
~ Space Siege
~ Loki
~ Dawn of Magic I-II
~ Mage Knight: Apocalypse

krisztian67

Adok pár darabot a saját repertoáromból. 😀

~ Mass Effect Series
~ Bioshock Series
~ F.E.A.R. Trilogy
~ Overlord I-II
~ L.A. Noire
~ The Saboteur
~ Bulletstorm
~ Doom 3 BFG Edition
~ Cold Fear
~ Front Mission Evolved
~ Amnesia I-II
~ Penumbra Anthology
~ Darksiders II
~ Afterfall: Insanity
~ Deadpool
~ Half-Life I-II
~ Zeno Clash
~ Remember Me
~ Command and Conquer: Generals + Zero Hour
~ Warhammer 40.000 : Dark Crusade
~ Armies of Exigo
~ Painkiller Series
~ Serious Sam 3 BFE
~ Dark Messiah of Might and Magic
~ Star Wars Republic Commando
~ Fable III
~ Ghost Master
~ Trine Trilogy
~ Singularity
~ Hunted: The Demon's Forge
0
0
0
0
Krissz avatar
Köszönööm 😆 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
Ajánlanátok ekem játékokat, jókat? 😀 Köszi
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
A Diablo 3. részén kívül ezeknek semmi köze nincs a Titan Questhez, de azért köszi! 😃
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
Sziasztok! Milyen játékokat ismertek amelyek hasonlóak mint a Titan Quest és a Titan Quest Immortal Throne? Már játszottam és ismerek is jó pár ilyen játékot, de most valami újat keresnék. Előre is köszi! 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Tekken, Dead or alive, Mortal kombat vs DC Universe.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Pamkutya:
Melyik játék hasonlóan jó az 1. a 2. a 3. és a Rouge rész közül?

Szöveg elemzése és értelmezése... Ne csak a felét olvasd el.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Pamkutya😂 Te miről beszélsz? Nem más játékot kért. No meg az se utolsó, hogy hajós kalózkodáshoz semmi köze sincs a prince-nak.

Andris18:Ha a nyíltabb világ és a hajózás tetszik akkor egyértelműen a Rouge a befutó. Nemrég vittem végig, hasonló élmény mint a 4. A negyedik rész után játszódik Edward-hoz nem kötődve, hanem a fiához Haytem-hez és annak a fiához Connor-hoz. Templomosokkal. Az 1 a keresztes hadjárattal foglalkozik. A 2 Velence területével a reneszánsz korban. A brotherhood a 2 közvetlen folytatása Rómában. A revelations is egy folytatás ( Ezzio lezárása ) a törököknél. A 3 Amerikába vezet el ( pontosan nem tudom, hogy melyik korszak, de a 4 után játszódik ) ( ebben a részeben jelenik meg a hajózás elsőnek ).
Remélem minden kérdésre megkaptad a választ.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok, nem találtam összehasonlítós játék topicot, de remélem ide befér a téma.
Egy ideje játszok az Assassin's Creed 4-gyel és nagyon tetszik, őszintén szólva nem vártam hogy ilyen hosszú legyena játékmenet, még mindig nem játszottam ki és a táj, meg az élmény 😲 na mindegy.
A kérdés: Melyik játék hasonlóan jó az 1. a 2. a 3. és a Rouge rész közül? illetve ha leírnátok hogy melyik rész milyen környezetben és időben játszódik az nagyon szuper lenne 😀
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
2 szemelyes Lan partyhoz kene valami igazan jo jatek ami jol elfut egy kozepkategorias laptopon is (4gbram,4*3,2 ghz,2gb vga)
😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Tudtok valami nem lövöldözős random játékokat? 😃
Pl.: Rocket League, Osu stb 😃
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
A Saints Row 4. részével már játszottam, vicces kis játék meg minden, de annyira nem tudott lekötni. Az AC sorozatokat nem szeretem, nem tetszik sem a játékmenet, sem pedig hogy majdnem az összes része szarul optimizált PC-re. Az Overlordot nemrég próbáltam ki, néha-néha játszogatok vele.. A Batmant még soha nem próbáltam, de nekem nem jött be az alapján amiket láttam róla. A Star Wars részeket sem próbáltam még, de lehet ránézek! 😀 Esetleg régebbi játékokat nem tudtok? 😃 A Divinity Original Sinhez hasonló játék érdekelne!
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
Ezeket már mind játszottam. 😞
0
0
0
0
GTB_Doxxa avatar
Sziasztok!

Olyasmi játék érdekelne engem ami elé ha leülök játszani nem unom meg fél óra alatt, egyszóval leköt, DE nem kell túlzottan belemélyülni hogy értsd a sztorit, hogy élvezd a játékot. Röviden egy játék ami elé leülhetek ha nincs túl sok időm/kedvem, de szórakoztat. 😀 Nagyon hasonlítani nem tudnám semmihez.. Mindent szívesen megnéznék!
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm, várok még!
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Zombis-craftolós játékok:

State of Decay, Dead Island, Dying Light
0
0
0
0
no avatar
Hali, ilyen zombi gyilkolós craftolós játék kéne, a dead rising azt ne mondjátok, én ilyen meseszerű grafikával rendelkezőt láttam csak már nemtudom a nevét, jah, és ilyen Dragon Ball Xenoversehez hasonlít kicsit a grafikája! Köszönöm!
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Okés! Köszi szépen! Megnézem.
0
0
0
0
Koryan avatar
TerrorDom! Hát a Metal Gear Solid V tudtommal nem sandbox. Nekem azért tetszik mert hasonlít a SC -hez technikailag, lehetőségekben stb. Ez viszonylag új stílus, tehát nem hiszem hgy találsz olyat ami jól fut a jelenlegi gépeden. De azért checkold le a Convictiont. Tetszene. Csak úgy állj hozzá hogy nem ma-tegnapi játék, ne olyan elvárásaid legyenek tőle, mint a 2014-2015ös játékokhoz.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció