Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan játék kéne nekem amit tudnánk játszani többen is ismerősökkel. Na de nem ilyen egyszerű a dolog.. Eddig 2 évig LoL-oztunk, egy ideig CoD2-4 is pörgött, még nagyon régen Metin2 is ment. Aztán egy ideje nem játszottunk már semmivel így többen, ezért gondoltam hogy kéne valami ami tetszik mindenkinek. Persze tudom hogy kismillió játék van amit tudunk többen játszani, de engem az érdekelne hogy az itteni fórumozóknak mi jött be eddig. Olyan játék kéne ami elfutna mondjuk egy öreg 2-3Ghz-es egymagos Intelen, 2GB RAM és egy HD4500 körüli kártyán is. Előre is köszi! 😀
- Afro Samurai 2: Revenge of Kuma
Hirtelen amik eszembe jutottak:
(sztem elmennek)
- STASIS
- Layers of Fear
- WWE 2K15
A maffia valahogy nem fogott meg :/
Tudnátok II. világháborus játékot ajánlani ?
(Call of Duty I-Uo , 2 , Word at Wart már kijátszottam )De régebbről a Medal of Honor részek is megvannak ^^
Szerintem nézz rá a Grid sorozatokra! Hasonló mint az NFS sorozat, de nekem jobban tetszenek mint az NFS Undercovertől az összes 'hulladék'. 😀
Far Cry 3: sztori nem sok, de amikor van, az sem egy nagy cucc, viszont a játékélmény fenomenális
Assassin's Creed széria
Sleeping Dogs: ez egy Hong Kongban játszódó akciójáték
Batman Arkham széria: az Asylum kivételével a többi már nyitott világú
Mafia II: sztori 5*, játékélmény 5*, korhű hangulat 5*
L.A. Noire: ez is, mint a Mafia II az 1940-50-es évek körül játszódik, nyomozgatni kell, rendőrök vagyunk, röviden ennyi
Lehet egy Robin Hood the legend of sheerwood 2 kéne (aki nem ismeri az pótolja be)
Jobban meg fogalmaztad, én is ilyenre vágyom! 😀
Olyan játékot szeretnék, ha nem lehetetlen persze 😃 ami hasonló a Skyrimhoz, Witcher 3-at már próbáltam nem fut valami jól.. hasonlóról nem igazán tudok ami ki van dolgozva szép a grafikája és persze élvezetes, hátha tudtok segíteni.
Előre is köszönöm 😀
- Blur
- Killing Floor
- CS 1.6
~ Castle Crashers
~ Rayman Legends
~ Jazz Jackrabbit 2
~ Doom 3 + Opencoop Mod
~ Flatout 2
~ Star Wars: Jedi Academy
~ Serious Sam HD Series
~ Worms Series
~ Red Alert 2 + Yuri's Revenge
~ Obscure
~ Guns, Gore & Cannoli
Végülis cél hogy ölni lehessen benne +DLC számomra ha beteg (Pl: Postal <3 ) vagy ha enyhén fossatós 😃
Dead Island nekem bejött első rész, haverom aztmondta h elég hosszú, hátsz ameddig van kedv addig tolom majd azt is 😃
The Evil Within terveztem h leszedem. Ohh, többi is jóféle.
Köszönöm!
A sima Dead Island-al kezd. Aztán jöhet a Riptide. Bár szerintem nem valami jó.
Ajánlanám még a Dying Ligh-ot, de ahhoz egy combosabb konfig nem ártana.
Látom te is szereted a horror játékokat. Próbáld még ki.
-The Ewil Within
-Outlast
-The Devil Inside (régi játék, de nagyon jó. Szinkronos.)
-Penumbra sorozat
-Condemned Criminal Origins
Vagy akció Dark Fantasy stílus.
-Dark Messiah of Might and Magic
Ötlet?
Köszi
Szerintem a Skyrim egyáltalán nem szaggatna, és elég sok ideig el lehet vele szórakozni! 😀 Ha pedig valami autós kellene, szerintem a Need For Speed sorozatok között nézz valamit, egészen a Carbonig, mert azután elég gyengék lettek sajnos. 😕
Köszönöm szépen! Van köztük pár amiket nem ismertem! 😀
(Am sztem megéri kipróbálni prototype ot, énis csak 2vel tolom, de nekem tetszik a game)
Prototype 2 höz hasonló gameket, vagy Postal hoz hasonlo játékokat tudtok? 😀 köszii
Köszönöm mindenkinek! 😃
Crysis ból eddig csak az első részhez volt szerencsém, a többiközűl melik jó még?
Warheadot kifogom próbálni! 😀
~ Dungeon Siege I-II
~ Divine Divinity
~ Beyond Divinity
~ Silverfall
~ Path of Exile
~ The Incredible Adventures of Van Helsing
~ Victor Vran
~ Grim Dawn
~ Sacred Gold
~ Din's Curse
~ Torclight I-II
~ Hazen: The Dark Whispers
~ Space Siege
~ Loki
~ Dawn of Magic I-II
~ Mage Knight: Apocalypse
krisztian67
Adok pár darabot a saját repertoáromból. 😀
~ Mass Effect Series
~ Bioshock Series
~ F.E.A.R. Trilogy
~ Overlord I-II
~ L.A. Noire
~ The Saboteur
~ Bulletstorm
~ Doom 3 BFG Edition
~ Cold Fear
~ Front Mission Evolved
~ Amnesia I-II
~ Penumbra Anthology
~ Darksiders II
~ Afterfall: Insanity
~ Deadpool
~ Half-Life I-II
~ Zeno Clash
~ Remember Me
~ Command and Conquer: Generals + Zero Hour
~ Warhammer 40.000 : Dark Crusade
~ Armies of Exigo
~ Painkiller Series
~ Serious Sam 3 BFE
~ Dark Messiah of Might and Magic
~ Star Wars Republic Commando
~ Fable III
~ Ghost Master
~ Trine Trilogy
~ Singularity
~ Hunted: The Demon's Forge
Szöveg elemzése és értelmezése... Ne csak a felét olvasd el.
Andris18:Ha a nyíltabb világ és a hajózás tetszik akkor egyértelműen a Rouge a befutó. Nemrég vittem végig, hasonló élmény mint a 4. A negyedik rész után játszódik Edward-hoz nem kötődve, hanem a fiához Haytem-hez és annak a fiához Connor-hoz. Templomosokkal. Az 1 a keresztes hadjárattal foglalkozik. A 2 Velence területével a reneszánsz korban. A brotherhood a 2 közvetlen folytatása Rómában. A revelations is egy folytatás ( Ezzio lezárása ) a törököknél. A 3 Amerikába vezet el ( pontosan nem tudom, hogy melyik korszak, de a 4 után játszódik ) ( ebben a részeben jelenik meg a hajózás elsőnek ).
Remélem minden kérdésre megkaptad a választ.
Egy ideje játszok az Assassin's Creed 4-gyel és nagyon tetszik, őszintén szólva nem vártam hogy ilyen hosszú legyena játékmenet, még mindig nem játszottam ki és a táj, meg az élmény 😲 na mindegy.
A kérdés: Melyik játék hasonlóan jó az 1. a 2. a 3. és a Rouge rész közül? illetve ha leírnátok hogy melyik rész milyen környezetben és időben játszódik az nagyon szuper lenne 😀
😀
Pl.: Rocket League, Osu stb 😃
Olyasmi játék érdekelne engem ami elé ha leülök játszani nem unom meg fél óra alatt, egyszóval leköt, DE nem kell túlzottan belemélyülni hogy értsd a sztorit, hogy élvezd a játékot. Röviden egy játék ami elé leülhetek ha nincs túl sok időm/kedvem, de szórakoztat. 😀 Nagyon hasonlítani nem tudnám semmihez.. Mindent szívesen megnéznék!
State of Decay, Dead Island, Dying Light