Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
haveromnak kéne ami elfut egy 6600-ason... megköszönném 😃
Medieval 2 Total War-t ajánlanám, Én pár éve az alábbi konfigon toltam:
AMD 64 3000+ 1.8GHZ
Geforce 6600GT 128MB
1GB DDR400 RAm
És elég szépen futott 😀
Nekem az age of empires 3-se tetszett már annyira 😉 ez van! De jók a game ajánlatok, de csak stratégiai!
Sport Szimulátór: Test Drive Unlimited (ez is ***a)
Sport: Fifa09 (😕 nem anyira jött be)
Horror: Doom4 (még nem játszottam)
Remélem ennyi elég lesz. Ezek mind jó játékok. 😆
(be kell érni ennyi infóval)
Jó, de akkor ne mi legyünk a hibásak, hogyha olyan játékot mondunk, ami nem megy el a gépén. Mert neki 128-as GF 4MX van, a játék meg 128-as 6800-al megy csak.
DDR1 esetleg DDR2!
barátomnak van 512 ramja 128as videó kártyája és 1.6 ghz es processzora ajánljatok már valami jó verekedős mászkálós és valamilyen stratégiai játékot rá
pl: Age of Empire 2, Earth 2160,
Ez mind ki játszva! 😆 De a Rome Total War meg nem tetszik. Am kösz 😀
Nekem is Valami jó kis mászkálós vagy stratégiai ami elmegy a gépem. 😀 De valami erős grafikájú meg jó játék élményű! 😀
haveromnak kéne ami elfut egy 6600-ason... megköszönném 😃[quote] ProStreet,Carbon,Tomb Raider Legend,RomeTotalWar,Medieval,HitmanBloodMoney,Fable,FArCry,nekem a régi gépen 6200-asal toltam,de egyszerübb lenne ha megirnád hogy mit szeret a haverod
amióta kijátszottam a gta 4-et (má unom😞) nincs mivel jáccanomB)
Menne sztem a Toca Race Driver 3 is
Starcraft 1!
jah meg valami FPS -t 😀
A Shadowgrounds nem rosz! 😃
Shadowgrounds
Unreal Tournament 2003-2004
Hitman Contracts