Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mathejocy avatar
Talán az 5450 DDr3 verzióval.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy egy Intel HD Graphics 2500
milyen igazi(dedikált) kártyával van 1 szinten?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy gépvásárlás előtt állok...
1. -ból szeretném venni(a gépösszerakóból.)(nem engedi leírni, hogy honnan)
2 .Menjen rajta az empire total war.
3. Minnél olcsóbb annál jobb.(50-70-ig(ha csak drágábban lehet megoldani attól még azt is leírhatjátok.))
4. Asztali számítógép, gépösszerakóból.
5. Elöre köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
no avatar
Hey.Szerezni tudtam olcsón ddr2 2*1gb 800mhz geil ram kitet.Nemsokára megérkezik postán.azt szeretném kérdezni, hogy jelengleg a gépembe van kingmax 2*1gb ddr2 800mhz ram,ez mellé ezt betudom tenni?mert olvastam ilyeneket h kékhalál stb stb...
0
0
0
0
mlan0 avatar
kung írta:
mlan0 írta:
Valaki tudna ajánlani egy oldalt ahonnan lehet rendelni cipőket? (Adidas,Nike,Puma,stb:. féléket)

Esetleg ez megfelel?

[LINK]

Tökéletes,Köszönőm! 😀
0
0
0
0
kung avatar
mlan0 írta:
Valaki tudna ajánlani egy oldalt ahonnan lehet rendelni cipőket? (Adidas,Nike,Puma,stb:. féléket)

Esetleg ez megfelel?

[LINK]
0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
akos40 avatar
Betettem egy második Winchester-t a gépembe és sokkal hangosabb lett? Valakinek valami ötlete? Mindkét vinyó csak 1 csavarral van berakva, lehet az a baja?😀
0
0
0
0
nlacka13 avatar
jahát én se nézem csak kérdeztem mert pont most unalmamba rá akartam nézni
de még mindig ugyan az mint 4 hete 😆
0
0
0
0
slyy08 avatar
Cooley😀 , a tipped bejott , orok halam !
0
0
0
0
Cooley avatar
nlacka13 írta:
eza gépajánlo még meddig lessz átalakitás alatt?

Szerintem azzal jelenleg senki sem foglalkozik, úgyhogy ilyen tempóban örökké...
0
0
0
0
nlacka13 avatar
eza gépajánlo még meddig lessz átalakitás alatt?
0
0
0
0
slyy08 avatar
ok , koszonom a valaszt , ha nem jon ossze akkor irok .
0
0
0
0
Cooley avatar
slyy08 írta:
Meg annyit h a eszkozkezeloben azt irja az allapot mellett h nem inicializalt , es a particio stilusanal h nem hasznalhato . ha valakinek van otlete ,kerem irja meg , koszi

Ha jól értelmezem az általad írtakat, csak particionálnod. A Start menüben írd be a keresőbe, hogy partition, indítsd el a vindóz partíciókezelőjét, és ahogy a telepítésnél is csináltad az SSD-vel, particionáld a HDD-t is.
0
0
0
0
slyy08 avatar
Sziasztok. Van egy problemam . Nemreg raktam ossze a gepemet , van benne egy SSD amin a win7 van es van egy 1TB hdd amit azeszkozkezeloben lat a gep es azt irja hogy megfeleloen mukodik . de a total commanderban meg nem latja . Hogy tudom ezt megoldani ? Kerlek segitsetek . Koszi

Meg annyit h a eszkozkezeloben azt irja az allapot mellett h nem inicializalt , es a particio stilusanal h nem hasznalhato . ha valakinek van otlete ,kerem irja meg , koszi
0
0
0
0
no avatar
de ha nem frissitem a biost,akkor ugyanugy fogja csinalni azt a hibat,amit irtam neked.vagy leheth.mas hiba?inkabb leirom ide is:bekapcsolom a gepet,es ezt irja.4cores are unlocked,es lefagy.ujra kell inditanom a gepet.ez mitol lehet?alaplap az,ami fent lett emlitve.proci x6.akkor miert core 4-et ir ki?
ja,a biosom 1101

EZ Flash 2

Az EZ Flash 2 megoldás egy felhasználóbarát BIOS-frissítő segédprogram. Egyszerűen csak indítsa el a számítógépet, és frissítse a BIOS-t az USB kulcson keresztül az operációs rendszer elindítása előtt. A BIOS mindössze néhány kattintással frissíthető, amelyhez nem szükséges külön lemezt előkészíteni vagy operációs rendszer alapú flashelő segédprogramot alkalmazni.ezzel nem lehet valamit kezdeni?
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok!
cm seidon 120m vs H60
melyik a jobb?
(tudom hogy ezek "játék vizek" de jó árba vannak)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ROsszul kezdtél neki htcevo3d. Előbb azt tudd meg milyen verziójú bisosod van. Ha 1003nál régebbi akkor firssíts de ha nem akkor általában azt írják, hogy nem ajánlott ha minden tökéletesen működik.
0
0
0
0
bybeni avatar
htcevo3d írta:
helótok.én eg yolyan segítséget kérnék,h.szeretném a biosomat frissíteni,de usb-n keresztül.soha nem csinaltam ilyet,és valami jóféle leírás kellene.találtam a neten egyet,de elég bonyolultnak tűnik.vagy alapból az?

asus m4n98td evo gondolom ezt (ami profilodnál meg van adva) szeretnéd frissíteni!
akkor látogass el ide-> [LINK]
Van is itt kapásból 7 BIOS és és egy Bios Tool
0
0
0
0
no avatar
helótok.én eg yolyan segítséget kérnék,h.szeretném a biosomat frissíteni,de usb-n keresztül.soha nem csinaltam ilyet,és valami jóféle leírás kellene.találtam a neten egyet,de elég bonyolultnak tűnik.vagy alapból az?
0
0
0
0
jumbo avatar
bobekrisz írta:
Sziasztok nem tudjátok, hogy menyibe kerül a nokia lumia 800-as telóhoz a hozzá tartozó fülhallgató?

Google a barátod...
szépen bepötyögöd mit keresel és már kapod is az infót...
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok nem tudjátok, hogy menyibe kerül a nokia lumia 800-as telóhoz a hozzá tartozó fülhallgató?
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
kung írta:
TheAdakinHUN írta:
kung írta:
TheAdakinHUN írta:
jah de nem árulnak H77-et ezért csak B75 meg Z77 között választhatok😃 amúgy értem amit magyaráztok.

ASRock H77 Pro4/MVP Alaplap

[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=ASRock+H77+Pro4%2FMVP&x=22&y=7[/url]
[LINK]

jézus... ez annyi mint a Z77 😃 21k akkor inkább Z77😃

apropó egy utolsó kérdés mi a külöbség az ASrock Z77 PRO3 és PRO4 között?

Az ASrock Z77 PRO4, 3000 Ft-vel drágább, de cserébe kapsz plusz egy táp fázist, plusz két usb3, két usb2 és két sata3 csatlakozót.
Csak tuningos procihoz(K=szorzozármentes) mellé éri meg megvenni. Esetleg i7 3770 mellé. Szerintem.

jah közben észrevettem hogy PRO4-M tehát MicroATX😞
meg amúgy se tuningolom annyira. jó az a PRO3😃
nagyon szépen köszönöm a segítséget neked és a többieknek akkik segítettek😃
0
0
0
0
kung avatar
TheAdakinHUN írta:
kung írta:
TheAdakinHUN írta:
jah de nem árulnak H77-et ezért csak B75 meg Z77 között választhatok😃 amúgy értem amit magyaráztok.

[LINK]

Az ASrock Z77 PRO4, 3000 Ft-vel drágább, de cserébe kapsz plusz egy táp fázist, plusz két usb3, két usb2 és két sata3 csatlakozót.
Csak tuningos procihoz(K=szorzozármentes) mellé éri meg megvenni. Esetleg i7 3770 mellé. Szerintem.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
kung írta:
TheAdakinHUN írta:

[LINK]

0
0
0
0
kung avatar
TheAdakinHUN írta:

[LINK]
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
0
0
0
0
kung avatar
alex1997 írta:
Helló!

Van külömbség a HDMI és a DVI közti képminőség között?? (Full HD)

Kösz előre is!

Nem hinném, hogy szemmel észre lehet venni a különbséget.

TheAdakinHUN írta:
orodreath írta:
de ha nem K-s a proci akkor fölösleges Z77-es lap, oda elég egy ASRock H77 Pro4/MVP vagy egy Asus P8H77-V vagy ASRock H77 Pro4-M illetve Asus P8H77-M PRO 😀 Az M-es jelölésűek értelemszerűen mATX-esek.

hát H77 csak MATX-be árulnak😞 abban a boltba ahonnan én veszek.
a mATX megy olyan idiótán néz ki hogy kicsi😃 meg a jövőre nézve is jobb az ATX mert több PCI-E kitudja lehet több VGA lesz benne😃

úgyhogy B75 VS Z77

jólesz a PRO4 22k

Z77 tuningos procihoz (K = szorzozármentes)
B75, H77 szorzózáras proci hoz.

ASRock H77 Pro4/MVP vs B75 Pro3
A két lap között a különbség RAID funkció, MVP a H77 javára.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
orodreath írta:
de ha nem K-s a proci akkor fölösleges Z77-es lap, oda elég egy ASRock H77 Pro4/MVP vagy egy Asus P8H77-V vagy ASRock H77 Pro4-M illetve Asus P8H77-M PRO 😀 Az M-es jelölésűek értelemszerűen mATX-esek.

hát H77 csak MATX-be árulnak😞 abban a boltba ahonnan én veszek.
a mATX megy olyan idiótán néz ki hogy kicsi😃 meg a jövőre nézve is jobb az ATX mert több PCI-E kitudja lehet több VGA lesz benne😃

úgyhogy B75 VS Z77

jólesz a PRO4 22k
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló!

Van külömbség a HDMI és a DVI közti képminőség között?? (Full HD)

Kösz előre is!
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
orodreath írta:
TheAdakinHUN írta:
orodreath írta:
B75 chipset: Az üzleti szférának fejlesztve natív SATA3 és USB3 támogatással szűk költségvetésű gépekbe, irodai használatra/HTPC-be

Z77 chipset: A legelterjedtebb tuning chipset a puritántól teljesen a x8/x16/x8/x8 CF/SLI képes lapokig

forrás: http://pro hardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/hsz_1-50.html
(vedd ki a szóközt) és majd nyisd le a Téma összefoglalót.

akkor ha jól értelmezem az OC is jobban megy vele?(stabilabb)

igen mivel direkt arra lett kitalálva 😆

ok értem😃 akkor ez a B75 olyan mint a H61 😃
mert egy I5 3470 menne bele😃
akkor nem sajnálom a pénzt és veszek 22k-ért egy Z77 PRO4-et😃
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
orodreath írta:
B75 chipset: Az üzleti szférának fejlesztve natív SATA3 és USB3 támogatással szűk költségvetésű gépekbe, irodai használatra/HTPC-be

Z77 chipset: A legelterjedtebb tuning chipset a puritántól teljesen a x8/x16/x8/x8 CF/SLI képes lapokig

forrás: http://pro hardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/hsz_1-50.html
(vedd ki a szóközt) és majd nyisd le a Téma összefoglalót.

akkor ha jól értelmezem az OC is jobban megy vele?(stabilabb)
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok!
már régóta furdal a kíváncsiság, hogy mi az az egetrengető külömbség egy B75 és egy Z77 alaplap között?
pontosabban:
ASrock Z77 PRO4
MSI G41-B75A
0
0
0
0
no avatar
Kérdésem lenne,hogy kimondott Windows Vista téma nincs-e Windows 7-re?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
egy régi 1 magos p4 es gép amibe van 1gb ram azon simán elfut. Ezen röhögve fog futni. És valószínű gyorsabb is lenne az xp nél.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát akkor szivattyú.😆Na mindegy,elboldogul vele igy is,késöbb meg majd vesz egy nagyobb HDD-t,és akkor esetleg megprobáljuk neki a 7-et.Kül ez mennyire birozik meg a 32 bit Win7-el?
Intel C2D e2200 2.4Ghz
2Gb ram DDRII
9400Gt 512/128
Játékok minimálisak,mert még relativ kicsik a gyerekek.max Counter,ViceCyti,régebbi NFS U1,U2,carbon,MW...
ja 1440*900 felbontás.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
nem lehet. szlovak nyelvet is csak angolra lehet. a magyar nyelvu xp nativ magyaritast tartalmaz, az a szerb pack meg egy lip, amit csakis angol xp re lehet telepiteni. es az sem mindegy hogy home vagy professional a verzio! mert van erre is arra is kulon lip.
0
0
0
0
cseszka avatar
Üdv.Lenne egy olyan gondom,h kolegának feltettem az XP-t.Nem a legujabb a gépe,de elvinné a win7 is,csak kicsi a HDD-je és ezért nem rakom neki ezt fel.Na most,kolegám szerb,beszél magyarul,meg minden de könnyeb lenne neki szerbül ha szerb lenne az XP.Találtam egy szerb nyelvi pakot,de annál meg ki irja h csak angol neyelvü XP-re lehet telepiteni.Létezik esetleg valami megoldás h rátudjam eröszakolni a magyar XP-re a szerb nyelv pakot?Nemakarok most csak ezért letölteni angol wint,meg pláne nics kedvem ujrahuzni,mert 2 napja lett ujra telepitve.?
0
0
0
0
bybeni avatar
RIbeni írta:
Már korábban kérdeztem, csak nem volt elég konkrét a kérdésem:

DVI kábelre szeretném lecserélni a monitoromhoz kapott lepusztult VGA kábelt.

https://kepfeltoltes.hu/130411/dvi_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ilyen a videókártyám és a bekarikázott kimenet található a monitoromon.

Ilyen kábelre van szükségem? :

[LINK]

Vagy tudtok ajánlani jobbat? szövet bevonatú, hiper szuper árnyékolt stb más helyről...?

ezt a fajta aljzatot úgy hívják hogy DUAL LINK DVI-D!
természetesen ilyet kell venned!
a Videókártyán a másik az DVI-I ez képes analóg és digitális jel továbbítására is míg a DVI-D "csak" digitális jel továbbítására de magasabb minőségben és veszteség nélkül!
TaylorXIII kolléga pár fejezetel korábban azt hiszem említést tesz róla!
0
0
0
0
niteforce avatar
Mit csináljak ha a gép nem ismeri fel az egyik wincsesztert?
Újra telepítettem a gépet, és azóta nem
lemez kezelőben azt írja ki hogy lemez 1 dinamikus érvénytelen

https://kepfeltoltes.hu/130410/000001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
niteforce írta:
TaylorXIII írta:
"Home Basic N" and "Business N" editions of Windows Vista ship within the European Union (EU) without Windows Media Player, in accordance with EU sanctions brought against Microsoft for violating anti-trust laws.

forrás:[LINK]

Akkor csak annyi hogy nincs benne media player?

Hát én úgy értelmeztem.
0
0
0
0
niteforce avatar
TaylorXIII írta:
"Home Basic N" and "Business N" editions of Windows Vista ship within the European Union (EU) without Windows Media Player, in accordance with EU sanctions brought against Microsoft for violating anti-trust laws.

Akkor csak annyi hogy nincs benne media player?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar

0
0
0
0
niteforce avatar
Az mi hogy Windows Vista Home Basic N? Mi az az N a végén?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
kobortomi írta:
TaylorXIII írta:
bobekrisz írta:
Sziasztok.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃

Itt van egy tessék itt lehet csinálni:[LINK]

Itt egy példa:

https://i.imgflip.com/11kob.gif

CoolCraftozol vagy pedig csak ezt a linket találtad?

Ez a videó jutott éppen eszembe és ezt az urlt másoltam be😃 Am nem játszom Coolcrafton de azt mondják jó😀
0
0
0
0
no avatar
De még leirom minny h mik jöhetnek szóba (bocsi)
0
0
0
0
no avatar
ASRock Z77 Extreme9 ez jo 680-akra?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció