Sziasztok!
Egy gépvásárlás előtt állok...
1. -ból szeretném venni(a gépösszerakóból.)(nem engedi leírni, hogy honnan)
2 .Menjen rajta az empire total war.
3. Minnél olcsóbb annál jobb.(50-70-ig(ha csak drágábban lehet megoldani attól még azt is leírhatjátok.))
4. Asztali számítógép, gépösszerakóból.
5. Elöre köszönöm a válaszokat
Betettem egy második Winchester-t a gépembe és sokkal hangosabb lett? Valakinek valami ötlete? Mindkét vinyó csak 1 csavarral van berakva, lehet az a baja?😀
slyy08 írta:
Meg annyit h a eszkozkezeloben azt irja az allapot mellett h nem inicializalt , es a particio stilusanal h nem hasznalhato . ha valakinek van otlete ,kerem irja meg , koszi
Ha jól értelmezem az általad írtakat, csak particionálnod. A Start menüben írd be a keresőbe, hogy partition, indítsd el a vindóz partíciókezelőjét, és ahogy a telepítésnél is csináltad az SSD-vel, particionáld a HDD-t is.
Sziasztok. Van egy problemam . Nemreg raktam ossze a gepemet , van benne egy SSD amin a win7 van es van egy 1TB hdd amit azeszkozkezeloben lat a gep es azt irja hogy megfeleloen mukodik . de a total commanderban meg nem latja . Hogy tudom ezt megoldani ? Kerlek segitsetek . Koszi
Meg annyit h a eszkozkezeloben azt irja az allapot mellett h nem inicializalt , es a particio stilusanal h nem hasznalhato . ha valakinek van otlete ,kerem irja meg , koszi
de ha nem frissitem a biost,akkor ugyanugy fogja csinalni azt a hibat,amit irtam neked.vagy leheth.mas hiba?inkabb leirom ide is:bekapcsolom a gepet,es ezt irja.4cores are unlocked,es lefagy.ujra kell inditanom a gepet.ez mitol lehet?alaplap az,ami fent lett emlitve.proci x6.akkor miert core 4-et ir ki?
ja,a biosom 1101
EZ Flash 2
Az EZ Flash 2 megoldás egy felhasználóbarát BIOS-frissítő segédprogram. Egyszerűen csak indítsa el a számítógépet, és frissítse a BIOS-t az USB kulcson keresztül az operációs rendszer elindítása előtt. A BIOS mindössze néhány kattintással frissíthető, amelyhez nem szükséges külön lemezt előkészíteni vagy operációs rendszer alapú flashelő segédprogramot alkalmazni.ezzel nem lehet valamit kezdeni?
ROsszul kezdtél neki htcevo3d. Előbb azt tudd meg milyen verziójú bisosod van. Ha 1003nál régebbi akkor firssíts de ha nem akkor általában azt írják, hogy nem ajánlott ha minden tökéletesen működik.
htcevo3d írta:
helótok.én eg yolyan segítséget kérnék,h.szeretném a biosomat frissíteni,de usb-n keresztül.soha nem csinaltam ilyet,és valami jóféle leírás kellene.találtam a neten egyet,de elég bonyolultnak tűnik.vagy alapból az?
asus m4n98td evo gondolom ezt (ami profilodnál meg van adva) szeretnéd frissíteni!
akkor látogass el ide-> [LINK]
Van is itt kapásból 7 BIOS és és egy Bios Tool
helótok.én eg yolyan segítséget kérnék,h.szeretném a biosomat frissíteni,de usb-n keresztül.soha nem csinaltam ilyet,és valami jóféle leírás kellene.találtam a neten egyet,de elég bonyolultnak tűnik.vagy alapból az?
jézus... ez annyi mint a Z77 😃 21k akkor inkább Z77😃
apropó egy utolsó kérdés mi a külöbség az ASrock Z77 PRO3 és PRO4 között?
Az ASrock Z77 PRO4, 3000 Ft-vel drágább, de cserébe kapsz plusz egy táp fázist, plusz két usb3, két usb2 és két sata3 csatlakozót.
Csak tuningos procihoz(K=szorzozármentes) mellé éri meg megvenni. Esetleg i7 3770 mellé. Szerintem.
jah közben észrevettem hogy PRO4-M tehát MicroATX😞
meg amúgy se tuningolom annyira. jó az a PRO3😃
nagyon szépen köszönöm a segítséget neked és a többieknek akkik segítettek😃
Az ASrock Z77 PRO4, 3000 Ft-vel drágább, de cserébe kapsz plusz egy táp fázist, plusz két usb3, két usb2 és két sata3 csatlakozót.
Csak tuningos procihoz(K=szorzozármentes) mellé éri meg megvenni. Esetleg i7 3770 mellé. Szerintem.
Van külömbség a HDMI és a DVI közti képminőség között?? (Full HD)
Kösz előre is!
Nem hinném, hogy szemmel észre lehet venni a különbséget.
TheAdakinHUN írta:
orodreath írta:
de ha nem K-s a proci akkor fölösleges Z77-es lap, oda elég egy ASRock H77 Pro4/MVP vagy egy Asus P8H77-V vagy ASRock H77 Pro4-M illetve Asus P8H77-M PRO 😀 Az M-es jelölésűek értelemszerűen mATX-esek.
hát H77 csak MATX-be árulnak😞 abban a boltba ahonnan én veszek.
a mATX megy olyan idiótán néz ki hogy kicsi😃 meg a jövőre nézve is jobb az ATX mert több PCI-E kitudja lehet több VGA lesz benne😃
orodreath írta:
de ha nem K-s a proci akkor fölösleges Z77-es lap, oda elég egy ASRock H77 Pro4/MVP vagy egy Asus P8H77-V vagy ASRock H77 Pro4-M illetve Asus P8H77-M PRO 😀 Az M-es jelölésűek értelemszerűen mATX-esek.
a mATX megy olyan idiótán néz ki hogy kicsi😃 meg a jövőre nézve is jobb az ATX mert több PCI-E kitudja lehet több VGA lesz benne😃
sziasztok!
már régóta furdal a kíváncsiság, hogy mi az az egetrengető külömbség egy B75 és egy Z77 alaplap között?
pontosabban:
ASrock Z77 PRO4
MSI G41-B75A
Hát akkor szivattyú.😆Na mindegy,elboldogul vele igy is,késöbb meg majd vesz egy nagyobb HDD-t,és akkor esetleg megprobáljuk neki a 7-et.Kül ez mennyire birozik meg a 32 bit Win7-el?
Intel C2D e2200 2.4Ghz
2Gb ram DDRII
9400Gt 512/128
Játékok minimálisak,mert még relativ kicsik a gyerekek.max Counter,ViceCyti,régebbi NFS U1,U2,carbon,MW...
ja 1440*900 felbontás.
nem lehet. szlovak nyelvet is csak angolra lehet. a magyar nyelvu xp nativ magyaritast tartalmaz, az a szerb pack meg egy lip, amit csakis angol xp re lehet telepiteni. es az sem mindegy hogy home vagy professional a verzio! mert van erre is arra is kulon lip.
Üdv.Lenne egy olyan gondom,h kolegának feltettem az XP-t.Nem a legujabb a gépe,de elvinné a win7 is,csak kicsi a HDD-je és ezért nem rakom neki ezt fel.Na most,kolegám szerb,beszél magyarul,meg minden de könnyeb lenne neki szerbül ha szerb lenne az XP.Találtam egy szerb nyelvi pakot,de annál meg ki irja h csak angol neyelvü XP-re lehet telepiteni.Létezik esetleg valami megoldás h rátudjam eröszakolni a magyar XP-re a szerb nyelv pakot?Nemakarok most csak ezért letölteni angol wint,meg pláne nics kedvem ujrahuzni,mert 2 napja lett ujra telepitve.?
RIbeni írta:
Már korábban kérdeztem, csak nem volt elég konkrét a kérdésem:
DVI kábelre szeretném lecserélni a monitoromhoz kapott lepusztult VGA kábelt.
Ilyen a videókártyám és a bekarikázott kimenet található a monitoromon.
Ilyen kábelre van szükségem? :
[LINK]
Vagy tudtok ajánlani jobbat? szövet bevonatú, hiper szuper árnyékolt stb más helyről...?
ezt a fajta aljzatot úgy hívják hogy DUAL LINK DVI-D!
természetesen ilyet kell venned!
a Videókártyán a másik az DVI-I ez képes analóg és digitális jel továbbítására is míg a DVI-D "csak" digitális jel továbbítására de magasabb minőségben és veszteség nélkül!
TaylorXIII kolléga pár fejezetel korábban azt hiszem említést tesz róla!
Mit csináljak ha a gép nem ismeri fel az egyik wincsesztert?
Újra telepítettem a gépet, és azóta nem
lemez kezelőben azt írja ki hogy lemez 1 dinamikus érvénytelen
TaylorXIII írta:
"Home Basic N" and "Business N" editions of Windows Vista ship within the European Union (EU) without Windows Media Player, in accordance with EU sanctions brought against Microsoft for violating anti-trust laws.
TaylorXIII írta:
"Home Basic N" and "Business N" editions of Windows Vista ship within the European Union (EU) without Windows Media Player, in accordance with EU sanctions brought against Microsoft for violating anti-trust laws.
azt szeretném kérdezni hogy egy Intel HD Graphics 2500
milyen igazi(dedikált) kártyával van 1 szinten?
Egy gépvásárlás előtt állok...
1. -ból szeretném venni(a gépösszerakóból.)(nem engedi leírni, hogy honnan)
2 .Menjen rajta az empire total war.
3. Minnél olcsóbb annál jobb.(50-70-ig(ha csak drágábban lehet megoldani attól még azt is leírhatjátok.))
4. Asztali számítógép, gépösszerakóból.
5. Elöre köszönöm a válaszokat
Valaki tudna ajánlani egy oldalt ahonnan lehet rendelni cipőket? (Adidas,Nike,Puma,stb:. féléket)
Esetleg ez megfelel?
[LINK]
Tökéletes,Köszönőm! 😀
Valaki tudna ajánlani egy oldalt ahonnan lehet rendelni cipőket? (Adidas,Nike,Puma,stb:. féléket)
Esetleg ez megfelel?
[LINK]
de még mindig ugyan az mint 4 hete 😆
eza gépajánlo még meddig lessz átalakitás alatt?
Szerintem azzal jelenleg senki sem foglalkozik, úgyhogy ilyen tempóban örökké...
Ha jól értelmezem az általad írtakat, csak particionálnod. A Start menüben írd be a keresőbe, hogy partition, indítsd el a vindóz partíciókezelőjét, és ahogy a telepítésnél is csináltad az SSD-vel, particionáld a HDD-t is.
ja,a biosom 1101
EZ Flash 2
Az EZ Flash 2 megoldás egy felhasználóbarát BIOS-frissítő segédprogram. Egyszerűen csak indítsa el a számítógépet, és frissítse a BIOS-t az USB kulcson keresztül az operációs rendszer elindítása előtt. A BIOS mindössze néhány kattintással frissíthető, amelyhez nem szükséges külön lemezt előkészíteni vagy operációs rendszer alapú flashelő segédprogramot alkalmazni.ezzel nem lehet valamit kezdeni?
cm seidon 120m vs H60
melyik a jobb?
(tudom hogy ezek "játék vizek" de jó árba vannak)
asus m4n98td evo gondolom ezt (ami profilodnál meg van adva) szeretnéd frissíteni!
akkor látogass el ide-> [LINK]
Van is itt kapásból 7 BIOS és és egy Bios Tool
Sziasztok nem tudjátok, hogy menyibe kerül a nokia lumia 800-as telóhoz a hozzá tartozó fülhallgató?
Google a barátod...
szépen bepötyögöd mit keresel és már kapod is az infót...
jah de nem árulnak H77-et ezért csak B75 meg Z77 között választhatok😃 amúgy értem amit magyaráztok.
ASRock H77 Pro4/MVP Alaplap
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=ASRock+H77+Pro4%2FMVP&x=22&y=7[/url]
[LINK]
jah közben észrevettem hogy PRO4-M tehát MicroATX😞
meg amúgy se tuningolom annyira. jó az a PRO3😃
nagyon szépen köszönöm a segítséget neked és a többieknek akkik segítettek😃
jah de nem árulnak H77-et ezért csak B75 meg Z77 között választhatok😃 amúgy értem amit magyaráztok.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Helló!
Kösz előre is!
Nem hinném, hogy szemmel észre lehet venni a különbséget.
úgyhogy B75 VS Z77
jólesz a PRO4 22k
Z77 tuningos procihoz (K = szorzozármentes)
B75, H77 szorzózáras proci hoz.
ASRock H77 Pro4/MVP vs B75 Pro3
A két lap között a különbség RAID funkció, MVP a H77 javára.
úgyhogy B75 VS Z77
jólesz a PRO4 22k
Kösz előre is!
B75 chipset: Az üzleti szférának fejlesztve natív SATA3 és USB3 támogatással szűk költségvetésű gépekbe, irodai használatra/HTPC-be
Z77 chipset: A legelterjedtebb tuning chipset a puritántól teljesen a x8/x16/x8/x8 CF/SLI képes lapokig
forrás: http://pro hardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/hsz_1-50.html
(vedd ki a szóközt) és majd nyisd le a Téma összefoglalót.
akkor ha jól értelmezem az OC is jobban megy vele?(stabilabb)
igen mivel direkt arra lett kitalálva 😆
ok értem😃 akkor ez a B75 olyan mint a H61 😃
mert egy I5 3470 menne bele😃
akkor nem sajnálom a pénzt és veszek 22k-ért egy Z77 PRO4-et😃
B75 chipset: Az üzleti szférának fejlesztve natív SATA3 és USB3 támogatással szűk költségvetésű gépekbe, irodai használatra/HTPC-be
Z77 chipset: A legelterjedtebb tuning chipset a puritántól teljesen a x8/x16/x8/x8 CF/SLI képes lapokig
forrás: http://pro hardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/hsz_1-50.html
(vedd ki a szóközt) és majd nyisd le a Téma összefoglalót.
akkor ha jól értelmezem az OC is jobban megy vele?(stabilabb)
már régóta furdal a kíváncsiság, hogy mi az az egetrengető külömbség egy B75 és egy Z77 alaplap között?
pontosabban:
ASrock Z77 PRO4
MSI G41-B75A
Intel C2D e2200 2.4Ghz
2Gb ram DDRII
9400Gt 512/128
Játékok minimálisak,mert még relativ kicsik a gyerekek.max Counter,ViceCyti,régebbi NFS U1,U2,carbon,MW...
ja 1440*900 felbontás.
Már korábban kérdeztem, csak nem volt elég konkrét a kérdésem:
DVI kábelre szeretném lecserélni a monitoromhoz kapott lepusztult VGA kábelt.
Ilyen a videókártyám és a bekarikázott kimenet található a monitoromon.
Ilyen kábelre van szükségem? :
[LINK]
Vagy tudtok ajánlani jobbat? szövet bevonatú, hiper szuper árnyékolt stb más helyről...?
ezt a fajta aljzatot úgy hívják hogy DUAL LINK DVI-D!
természetesen ilyet kell venned!
a Videókártyán a másik az DVI-I ez képes analóg és digitális jel továbbítására is míg a DVI-D "csak" digitális jel továbbítására de magasabb minőségben és veszteség nélkül!
TaylorXIII kolléga pár fejezetel korábban azt hiszem említést tesz róla!
Újra telepítettem a gépet, és azóta nem
lemez kezelőben azt írja ki hogy lemez 1 dinamikus érvénytelen
forrás:[LINK]
Akkor csak annyi hogy nincs benne media player?
Hát én úgy értelmeztem.
Akkor csak annyi hogy nincs benne media player?
Sziasztok.
Milyen progiva lehet gifeket csinálni ? 😃
Itt van egy tessék itt lehet csinálni:[LINK]
Itt egy példa:
CoolCraftozol vagy pedig csak ezt a linket találtad?
Ez a videó jutott éppen eszembe és ezt az urlt másoltam be😃 Am nem játszom Coolcrafton de azt mondják jó😀