Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Koko7 írta:
Sziasztok arról szeretnék érdeklődni hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe melyik illene bele ami elviszi az új játékokat és 100 ezer fölé nem megy az ára előre is köszönöm!

attól függ milyen tápegység van a gépedben😃 márka és pontos típus kéne😃

proci nem olyan gyenge K-s proci szóval lehet húzni is kicsit bár csak ésszel😃 100 ezres kártyát szerintem se vegyél😃
0
0
0
0
ximo avatar
Koko7 írta:
Sziasztok arról szeretnék érdeklődni hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe melyik illene bele ami elviszi az új játékokat és 100 ezer fölé nem megy az ára előre is köszönöm!

Egy kicsit részletesebben ha kitöltenéd a géped adatait, de a beírt CPU mellé nem vennék 100E Huf os videókártyát...
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
PoPet avatar
És mért pont nVidia kellett? Am az jó kis kari.. 😃 Középkat.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
mégis mi volt az a kedvező ár?😃 hozzászólásod utolsó részét én speciel nem értem😃 ha a fogyasztásra próbáltál kilyukadni akkor HD 7750 1GB GDDR5 és GTX 650 lett volna a legjobb választás. Mindkét kártya 75 watt alatt fogyaszt azaz nem kell hozzá 6 pin pci-e csatlakozó. De ha jó áron volt akkor jó ez is
0
0
0
0
no avatar
Most vettem egy Zotac GT640 2gb DDR3 LP vga-t milyen velemenyek .... kedvezo aron vettem .... de csak azert mert ez volt jo a tapomhoz ami Nvidia .
0
0
0
0
vkristof01 avatar
Szerintetek melyeik lenne a jobb választás? GTX 580 (valszeg használtan de nem valami agyonhajtott, elhasznált) vagy radeon hd7870? Figyelembe véve azt, hogy egyébként amd rendszerem van viszont a CUDA magok (IRay renderelés) és a 3D vision (3D TVPlay) a GTX mellett áll de ezeket csak nagyon elvétve használom.
Ha tudtok harmadik altarnatívát akkor várom a tanácsokat. Sok tesztet néztem, volt ahol a gtx 660ti-is lenyomták. Kb 60-65k Ft a keret, első a teljesítmény de jó lenne kijönni a 620-as tápommal. Köszi
0
0
0
0
kaizinger avatar
12 ezerért valaki valami erősebb kártyát mint a gt430 ja és persze azt is adnám mellé
0
0
0
0
no avatar
Ja, tényleg, téged azzal is megfenyegetett, hogy feljelent 😆! Esküszöm nem bírok aludni a röhögéstől 😆! Itt szakadok már fél órája a röhögéstől 😆! Tök fáradt vagyok, de nem bírok aludni 😆! Fel akarja jelenteni Cooleyt, letizenévesezték, és átírja magát 19-ről 20 évesre, lebukott, letiltotta hogy írjanak hozzá, meg még az aviját is kivette 😆😆😆😆 de főleg ezen hogy még fel is akarja jelenteni áhh 😆😆 meghalok 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
almos írta:
GTX 660 vagy HD7870?

7870

Slenderman: Á, már nem merek szarakodni vele, mert a végén életfogytot kapok zaklatásért.
0
0
0
0
no avatar
7870.

Cooley: Ja, szerintem is azért 😃! Esküszöm, ennél szánalmasabb szint már nem létezik. Szerintem 13-nál egy nappal sem volt több. (lehet, hogy ezzel sokat is mondtam)

Írd neki pü-be, hogy te kis szaros huszonéves, és holnap már 30 lesz 😆! Mert ezek szerint rád hallgat!
0
0
0
0
Cooley avatar
Slenderman írta:
Halljátok, amúgy most 19-ről hirtelen 20 éves lett, hát én beszarok 😆!

Eddig állítólag '93-as volt... 😆 Biztos azért változtatta meg, mert letizenéveseztem. 😂 Szerintem legeslegfeljebb 16 éves lehet.
0
0
0
0
PoPet avatar
Mert azért nem utolsó, ha renderelés közben tudok is valamit csinálni.. 😜
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kitörölte a gépét. na mind1 infót megkapta ha kell neki HD 6950 akkor vegye meg mert megéri GTX 650 Tihez képest azért hozni fog jópár FPS-t. Bár nem a Battlefield 3ban az biztos😃 Ahogy néztem 32 helyett 35 FPS-t van azzal. De Skyrimben meg legtöbb játékban azért lesz ám változás.
0
0
0
0
no avatar
nankacu: úgy is kell 😃!

Halljátok, amúgy most 19-ről hirtelen 20 éves lett, hát én beszarok 😆!
0
0
0
0
Cooley avatar
Slenderman írta:
Asszem 7850 de nem biztos. Úgy van... Lebukik, egyből jött a családommal, meg hogy apám elhagyott stb. 😂😂😂 Szánalmas. Az ilyet csak sajnálni lehet már.

Cooley: Vargáné és társa tápot mondott, hogy azzal érte el? Hát én beszarok 😆

Azt hiszem, talán LC Power volt neki beírva vagy valami hasonló minőségi táp...

Osynho: Hajaj, lehet vissza kellett volna volna fognom magam, nem szeretem a zabkását, sem a seggemet bámuló pucér férfiakat a fürdőben, akik csak arra várnak, hogy kicsússzon a szappan a kezemből! 😆
0
0
0
0
Osynho avatar
Mondjuk szórakozásnak nem utolsó az ilyen ember. 😃 Feldobja a napunkat. 😀 Remélem erre is reagál valami szellemeset. 😂

Cooley: irány a kóter brotha' !! 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Én közben úgy döntöttem, hogy tartigálom a 2 kis alkatrészt az i5-öt és a hd 770 Oc-t. Egészen 1 hétig amikorra jön a többi cucc, hogy ez a gép még jó legyen másodhegedűsnek.. 😃
0
0
0
0
no avatar
Asszem 7850 de nem biztos. Úgy van... Lebukik, egyből jött a családommal, meg hogy apám elhagyott stb. 😂😂😂 Szánalmas. Az ilyet csak sajnálni lehet már.

Cooley: Vargáné és társa tápot mondott, hogy azzal érte el? Hát én beszarok 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
TaylorXIII írta:
De am profiljánál olvastam, hogy írtad na látom most GTX 650 Ti visszakerült vagy hasonló😃 Előtte milyen videokártyája volt?

Egy 7850-et kamuzott be. Előtte meg azt hazudta, hogy 4.5GHz-et ért el a Phenom II X4-ével 1.45V mellett egy Vargáné és tsa. táppal, és még csak nem is egy csúcs lappal.
Ja és feljelentett zaklatásért!! 😆 😂
0
0
0
0
Osynho avatar
Milyen volt neki, vagy mit állít? 😃 Nem mindegy!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De am profiljánál olvastam, hogy írtad na látom most GTX 650 Ti visszakerült vagy hasonló😃 Előtte milyen videokártyája volt?
0
0
0
0
Cooley avatar
Tipikus kamus... Ha lebukik, nekiáll személyeskedni. Igazi tróger tizenéves.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha kamu ha nem LC powerre csak saját felelősségére kösse a HD 6950 karit. nekem aztán tökmind1 h ilyen gépe van vagy sem😃
0
0
0
0
no avatar
Milyen teszted te szégyen? Páran meggyanúsítottak, a gépedhez írtak is, és ezerrel törölted a hsz.eket. Ezek után a hülye nem fog neked hinni.
0
0
0
0
no avatar
jaja ?D?D kamu persze ott van egy csomo tesztem te szerencséten 😃
0
0
0
0
no avatar
+pár ezerért van 7850 1GB. 40-ért most gagyi ár/érték arányú 650Ti van csak.

Taylor: Gandalf gépe kamu. Hagyjad.
0
0
0
0
no avatar
Értem köszi a válaszokat. 😃 Még egy kérdés. Ha játékra szeretném használni, akkor milyen kártyát vegyek ? Max keret legyen mondjuk 40000.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
na de még mindig lc power tápod van? ha még mindig az van akkor csak saját felelősségre használd majd rajta a HD 6950 karit😃
0
0
0
0
no avatar
1GB lesz csak a Hd 6950 az elég lesz 1600-as felbontásokra nem?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Phenom II x4-ed van és szerintem igen.
0
0
0
0
no avatar
Phenonom X4-em kihajtja majd ugye?😃
0
0
0
0
no avatar
de pl skyrim most 40fpsen megy hd 6950.el kb mennyivel fog?
0
0
0
0
Lizard avatar
FeherGandalf9311 írta:
akkor tuti hogy megéri lecserelni a gtx 650 Ti-t egy hd 6950-re?😃

Persze hogy megéri, a 6950 megeszi a gtx 650 ti-t!
0
0
0
0
edi97 avatar
32-33ezerért szeretnék venni.
0
0
0
0
no avatar
akkor tuti hogy megéri lecserelni a gtx 650 Ti-t egy hd 6950-re?😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jaj de szépen kéred. Mindjárt megkönnyezem...... kb HD 7750 szintű de annál drágább. Nagyobb teljesítményhez HD 7770-t éri megvenni. De nem írtad menyiért vennél videokártyát szóval lehet ennél jobbat is venni.
0
0
0
0
edi97 avatar
Gigabyte GTX 650 OC 1GB GDDR5
Valaki véleményt már!!
0
0
0
0
no avatar
Hát jó kártya de 600wos táp kell neki :S
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Király lenne hozzá bár az egy fenevad😃 Tápod márkája és típusa nélkül én nem mondok semmit😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az én gépemhez(felújított), mennyire lenne jó egy gtx480 ? Ha jó lenne mennyibe fájna ? Köszi előre is. 😀
0
0
0
0
deadly_cross avatar
SYLER
7970 bol a vapor x belefer 100k ba?es megerie?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció