Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok arról szeretnék érdeklődni hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe melyik illene bele ami elviszi az új játékokat és 100 ezer fölé nem megy az ára előre is köszönöm!
attól függ milyen tápegység van a gépedben😃 márka és pontos típus kéne😃
proci nem olyan gyenge K-s proci szóval lehet húzni is kicsit bár csak ésszel😃 100 ezres kártyát szerintem se vegyél😃
Sziasztok arról szeretnék érdeklődni hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe melyik illene bele ami elviszi az új játékokat és 100 ezer fölé nem megy az ára előre is köszönöm!
Egy kicsit részletesebben ha kitöltenéd a géped adatait, de a beírt CPU mellé nem vennék 100E Huf os videókártyát...
Ha tudtok harmadik altarnatívát akkor várom a tanácsokat. Sok tesztet néztem, volt ahol a gtx 660ti-is lenyomták. Kb 60-65k Ft a keret, első a teljesítmény de jó lenne kijönni a 620-as tápommal. Köszi
GTX 660 vagy HD7870?
7870
Slenderman: Á, már nem merek szarakodni vele, mert a végén életfogytot kapok zaklatásért.
Cooley: Ja, szerintem is azért 😃! Esküszöm, ennél szánalmasabb szint már nem létezik. Szerintem 13-nál egy nappal sem volt több. (lehet, hogy ezzel sokat is mondtam)
Írd neki pü-be, hogy te kis szaros huszonéves, és holnap már 30 lesz 😆! Mert ezek szerint rád hallgat!
Halljátok, amúgy most 19-ről hirtelen 20 éves lett, hát én beszarok 😆!
Eddig állítólag '93-as volt... 😆 Biztos azért változtatta meg, mert letizenéveseztem. 😂 Szerintem legeslegfeljebb 16 éves lehet.
Halljátok, amúgy most 19-ről hirtelen 20 éves lett, hát én beszarok 😆!
Asszem 7850 de nem biztos. Úgy van... Lebukik, egyből jött a családommal, meg hogy apám elhagyott stb. 😂😂😂 Szánalmas. Az ilyet csak sajnálni lehet már.
Cooley: Vargáné és társa tápot mondott, hogy azzal érte el? Hát én beszarok 😆
Azt hiszem, talán LC Power volt neki beírva vagy valami hasonló minőségi táp...
Osynho: Hajaj, lehet vissza kellett volna volna fognom magam, nem szeretem a zabkását, sem a seggemet bámuló pucér férfiakat a fürdőben, akik csak arra várnak, hogy kicsússzon a szappan a kezemből! 😆
Cooley: irány a kóter brotha' !! 😃
Cooley: Vargáné és társa tápot mondott, hogy azzal érte el? Hát én beszarok 😆
De am profiljánál olvastam, hogy írtad na látom most GTX 650 Ti visszakerült vagy hasonló😃 Előtte milyen videokártyája volt?
Egy 7850-et kamuzott be. Előtte meg azt hazudta, hogy 4.5GHz-et ért el a Phenom II X4-ével 1.45V mellett egy Vargáné és tsa. táppal, és még csak nem is egy csúcs lappal.
Ja és feljelentett zaklatásért!! 😆 😂
Taylor: Gandalf gépe kamu. Hagyjad.
akkor tuti hogy megéri lecserelni a gtx 650 Ti-t egy hd 6950-re?😃
Persze hogy megéri, a 6950 megeszi a gtx 650 ti-t!
Valaki véleményt már!!
7970 bol a vapor x belefer 100k ba?es megerie?