Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bár ha ilyen 20-30.000Ft-od van kártyára, én HD5850/5870-et vennék.
nekem nem szamit,h.full hd vagy sem.de ha mar itt tartunk,akkor h.erdemesebb a jatekokat beallitani?mondjuk full hd es low,vagy hd es medium?csak ugy 1evre kellene valami kartya,amig nem lesz masikra penzem.csak addig menjenek a jatekok,mert eddig a max payne 3vegkepp nem megy meg lowon sem,a crysis meg a directx vegett el sem indul
Inkább HD és médium.
FULLHD-s monitoron darabos lehet a HD, de nem hiszem, hogy nagy mértékben.
-Norbi-: crysis3 optimalizálatlanságából eredendően (mint crysis 1 esetében) még min. 1 évig nem fog fullon futni (7970-680-on biztos nem, 8*** és 7**-es szérián se fog sztem)
alex1997: amit linkeltél videót abba csodaszépen látszik h nem eyefinity-re van az a kari kitalálva. első 2 játékot nem említem, nem nagy számok. skyrim még oké, de az utolsó 2 játéknál (amik értelmesek) kidobhatod az ablakon. jövőre még inkább, akkor még kevesebb lesz fhd-ra.
Jo mindegy ény nem veszekszek. Legyen igazad. (Special nekem nem kellenek az új játékok mert igen ténleg brutális a grafika csak nsm is tudom nekem nem jönnek be. Nekem ott vége hogy Black Ops 2 Annál nagyobb grafika nekem nem kell. Akinek meg igen az vehet 600 ezer fölötti gépet is hogy Fullon vigyen mindent 50 FPS el (a 600 ezer re csak hasra ütöttem)
Nem legyen igaza, hanem igaza van.
Amíg nem játszol velük, úgy ahogy kell, nem csodálom, hogy nincs nagyobb igényed.
Ha nem tudnám, hogy a tojásból a tükörtojáson kívül lehetne mást is csinálni, nem is vágynék rá...érted... 😀
Majd ha egyszer lesz alkalmad játszani valami értelmes játékkal maximumon FULLHD-ban, megváltozik a véleményed.
-Norbi-: crysis3 optimalizálatlanságából eredendően (mint crysis 1 esetében) még min. 1 évig nem fog fullon futni (7970-680-on biztos nem, 8*** és 7**-es szérián se fog sztem)
alex1997: amit linkeltél videót abba csodaszépen látszik h nem eyefinity-re van az a kari kitalálva. első 2 játékot nem említem, nem nagy számok. skyrim még oké, de az utolsó 2 játéknál (amik értelmesek) kidobhatod az ablakon. jövőre még inkább, akkor még kevesebb lesz fhd-ra.
Jo mindegy ény nem veszekszek. Legyen igazad. (Special nekem nem kellenek az új játékok mert igen ténleg brutális a grafika csak nsm is tudom nekem nem jönnek be. Nekem ott vége hogy Black Ops 2 Annál nagyobb grafika nekem nem kell. Akinek meg igen az vehet 600 ezer fölötti gépet is hogy Fullon vigyen mindent 50 FPS el (a 600 ezer re csak hasra ütöttem)
full hd-ra a 7770 is kevés. 7850-nél is van olyan beállítás ahol már gyenge
HD7850 valamivel erősebb, mint a HD5870.
Ott csak a Metro 2033 és a BF3 Multija volt ami nem futott.
A BF3 valószínűleg az 1GB VRAM miatt.
Tuningolhatósága HD7870-re is emeli, igen jó vétel FULLHD-ra 😀
5870-be is van 2gb-os verzió. 😜
alapórajelre értettem
Csak az ritka, mint a fehér holló sajna, és pofátlan árakkal dobálják 😃
Alapórajelen is szerintem most még mindent visz Maximumon, a Metro-t kivéve.
Crysis 3-at nyílván nem fogja...de azt mi fogja, ami megfizethető ?! 😃
Ha nem gyűlik össze elég pénz, nálam esélyes lesz a 7850 😀
5870-be is van 2gb-os verzió. 😜
alapórajelre értettem
Hát ó most na nem mehet minden tökéletesen fullon. A most kijött Cryis 3 is anyira roszul fut FUL HD-ba. PL: 2 DB GTX 680 al 30 FPS alá ment ha mindent feltoltak full-ra. (És vot OC a gépbe rendesen.) 😕
Amúgy itt egy videó hogy a 7770 mit tud 3 monitoron. (Amiknek az ösz felbontása nagyonn bint a FULL HD
Remélem ez nem számít reklámnak vagy olyasfélének.
De a legtöbb ember nem képes elviselni a FULL HD monitoron a HD felbontást.
Nem kell HD nekem is FULL HD és lejebveszem a játékba ha nam birja 1600X900 ra az magasabb mint a sima HD 😆
Amúgy meg ha mindent FULL HD ba akar játszani akkor (SZERINTEM) a 7750 kevés. 😕
Speciel a Crysis 3 HD felbontás közepes grafika. A többi kb mind jobban😃 De látom FULL HD a monitorod akkor talán még ez sem elég. Pedig már ez is kb 300% százalékkal jobb mint GT 220 de FULL HD az kemény dió. Kár, hogy FULL HD monitorod van. Esetleg használt kártyát kéne nézni de noname tápod nemtom bírna-e egy HD 5850 kártyát pl vagy megbarátkozol a HD felbontással C3 alatt.
Hát most akkor lejeb szedi a felbontást. 😕
hali.nekem egy turheto kartya kellene a gepemhez.eleg lenne az 1gb-os gddr5-os is.a lenyeg,h.ne legyen draga,mert per pillanat nem nagyon tehetem meg,de viszont uj pedig kell(crysis3)
SAPPHIRE 11202-00-20G HD7750 1GB GDDR5 kb 24 ezer forint
es egy ilyen kartyaval h.mennenek a jatekok?
hali.nekem egy turheto kartya kellene a gepemhez.eleg lenne az 1gb-os gddr5-os is.a lenyeg,h.ne legyen draga,mert per pillanat nem nagyon tehetem meg,de viszont uj pedig kell(crysis3)
SAPPHIRE 11202-00-20G HD7750 1GB GDDR5 kb 24 ezer forint
bocs el irtam csak mert laptopot akarok venni és nem tudom melyik a jobb a GTX 650m SLI vagy GTX 670m????
GT 650M SLI erősebb mint a GTX 670m a játékok többségében ahogy nézem. Vannak kivételek persze de nem sok.
üdv nagy teljesítmény különbség van egy 7850 és egy 7870 között?
[LINK]
melyik videókártya jobb a gtx 650 SLI vagy a gtx 670??? egyszerüen nem tudom eldönteni.
ha meg mindent maxon akarsz akkor 7970, ugyanis a 7850 se elég mindenhova
256biteset nem kapsz ennyiért radeon 7770 vígan vissza maxon a far cry 3 és bf3-at is megfelelő processzoral jelnesetben (youtuben van egy rakás gameplay) ennek nem felel meg a athlon, de játszható élményt fog produkálni.
nvidia oldalon ott gtx650 teljesítményben radeon 7770 alatt van
esetleg még a gtx650ti ami felett van de az ára is 40k körül van.
A 650 es közelében ott a Sapphire HD 7770 Veptor-x (remélem jól irtam) 😆
nvidia oldalon ott gtx650 teljesítményben radeon 7770 alatt van
esetleg még a gtx650ti ami felett van de az ára is 40k körül van.
Vennék egy olyan videókártyát mi kompatibilis a gépemhez(legyetek szívesek ránézni(ha valami adat kell csak szóljatok).Az elvárás 256 bites legyen a sávszélesség. minimum 1 GB ram(nem is kell több) és GDDR5 ös legyen.És persze támogassa a DX11.Hát szeretném a battlefiled 3 mat a far cry 3 mat max felbontáson játszani és olyan medium beállításokkal(tehát ne low legyen azért).A márka lényegtelen csak a gépem "szeresse" =D Az ár meg ilyen 35 ezer Ft maximum.Nagyon örülnék ha tudnátok segíteni VGA-t választani =).
(A jelenlegi gt430-as már sajnos kezdi feladni és ezért kéne lecserélni.Azért fordulok hozzátok mert ha már egyszer lecserélem ezt az évekig hű vga-t akkor jól válasszak 😉)
nem azért kérdezem mert nem bírná el, csak ha már veszel 1x egy 30e forint érékű karit, akkor ne kelljen többször a táp miatt
Hali. Azt szeretném hogy milyen videókártyát vegyek nem tudok dönteni. Az a lényeg hogy nvidia gtx legyen és max 30 ezret adnék érte. Köszi a válaszokat.
Követelményeidnek megfelelő videokártya: Geforce GTX 650.
És melyik mert ugy látom 2 féle van az 1gb és a 2gb
Hali. Azt szeretném hogy milyen videókártyát vegyek nem tudok dönteni. Az a lényeg hogy nvidia gtx legyen és max 30 ezret adnék érte. Köszi a válaszokat.
Követelményeidnek megfelelő videokártya: Geforce GTX 650.