XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DCMAN avatar
looooll ez durva azért
0
0
0
0
Csatesz avatar
gisti írta:
nincs valakinek egy flash mentes x-360 slim 4 gigásat vagy nagyobb az accomért cserébe? az az x 48000 az accom meg több mint 90000 itt egy kép az accomrol
https://kepkezelo.com/images/0sow5c8dn05e6ev4i.png

Egy acc-ért egy xbox???? Te normális vagy?! 😆
0
0
0
0
gisti avatar
nincs valakinek egy flash mentes x-360 slim 4 gigásat vagy nagyobb az accomért cserébe? az az x 48000 az accom meg több mint 90000 itt egy kép az accomrol
https://kepkezelo.com/images/0sow5c8dn05e6ev4i.png
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja nekem is monsteres polo.. monsteres pulover ..dc-s....rockstar energy-s...dc csuka..
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Koszonom a linket😀.Aztaaa ez nem semmi de sztem meg tudnam csinalni😊. Nem felejtem el a nevedet😆.Amugy nekem DC cipom meg polom is van Amerikabol😎
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaaa hogy az irásra gondoltál akor ezt figyuzd ebből megtudsz mindent:[LINK]
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Nem a flashelest ertem(alapbol is ha vennek akkor flasheltet vennek)A kodolas szo alatt magat a DVD-re irast ertem.Pl:Az mindegy hogy milyen progival irom ki a jatekot?,Ha letoltottem azutan kibontom es magat a fajlt irjam ki?Elore is koszonom a valaszotokat.😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
"kodolás" alatt a fleshelést érted?am jaja otthon házilag necces valamit nem jol csinálsz akor bye bye konzol....
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok! Venni szeretnek egy xboxot,csak mindig ketsegeim voltak felole, mert szeretem letolteni a jatekokat es latom hogy egy csomo mindent kell csinalni hogy vegulis tudj a konzolon jatszani vele. En abban szeretnem a segitsegeteket kerni hogy egy ilyen ''kodolast'' nagyon nehez vegrehajtani?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?

-Xboxom: Elite, BenQ Drive, Lt 3.0
-Letöltöm, kicsomagolom a játékot.
-abgx360 v1.0.6 fel patchelem http://xboxpirate.com/abgx360-1-0-6-released/ ez alapján, ezen belül az LT 3.0 alapján.
-IMG Burn ez alapján http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf (Bár nekem végig írja) Optiarc íróm van, soha nem nyúltam még hozzá.

És amikor berakom Uncategorized disc. Az összes XGD3 játéknál. Új írót kellene vásárolnom?
0
0
0
0
edom789 avatar
Hali! Dobjatok privátba account neveket felveszlek barátnak live en! Kellenek a haverok 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
WhiTP írta:
Sziasztok! Múltkor írtam, hogy nem sikerült kiírni egyetlen egy XGD3 játékot sem, most néztem egy új videót a srác abgx-ben beállította a PAL-t Region Code-ban, az probléma lehet, hogy én ezt a lépést kihagytam?

Lehet, állítsd be és nézd meg úgy!
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Múltkor írtam, hogy nem sikerült kiírni egyetlen egy XGD3 játékot sem, most néztem egy új videót a srác abgx-ben beállította a PAL-t Region Code-ban, az probléma lehet, hogy én ezt a lépést kihagytam?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Helló
Berakom a maffia 2-t és azt írja ki hogy :unrecognized disk 😞
0
0
0
0
Csatesz avatar
Bl0ck írta:
Lehet az a baj, nem 4x-es sebességgel kéne, hanem csak 2,4 vagy csak 2x-es sebességgel...

Most h egyre többet játszok ezzel a játékkal, csak egy bizonyos területen akad! Tehát nem mindig! Az Brotherhood-ról van szó, és csak egy bizonyos város részen akad! Szerintem az játék hiba!

Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Ma át flaheltem az Asus írómat, minden rendben volt, az írásos elindult szépen a Gears of War 3at írtam volna, 74%-nál hiba üzenet! Valami olyasmi h hiba történt a fájl olvasásánál! Ez most mit jelent? Szar az iso fáj ( abgx-el át patcheltem ahogy kell! ) Vagy mi?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Lehet az a baj, nem 4x-es sebességgel kéne, hanem csak 2,4 vagy csak 2x-es sebességgel...
0
0
0
0
Csatesz avatar
dzsanni94 írta:
lehet hogy azért szaggat mert karcos vagy más sebeséggel írtad ki a játékot.
frssitsd meg a flas-edet mert lehet hogy meg azért írja ki

A lemez nem karcos, verba lemezre írtam ki 4x sebességgel és a legújabb flashem van (3.0) és legújabb dash!
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
lehet hogy azért szaggat mert karcos vagy más sebeséggel írtad ki a játékot.
frssitsd meg a flas-edet mert lehet hogy meg azért írja ki
0
0
0
0
Csatesz avatar
Valaki meg tudná mondani hogy mért van az h néhány játék szagat a boxon? Még hozzá olyan amit Abgx-en átfuttattam minden felírat zöld volt, semmiféle hiba! Ez játék hiba vagy írási hiba vagy mi?
A másik kérdésem pedig, mér van az hogy a boxom Néha nem olvassa be a játékokat hanem helyette Play dvd-t ír ki és nem indul a játék csak akkor ha ki kapcsolom a gépet és vissza!?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Nem értem, csak nekem probléma az XGD3 kiírás?😞 Bármit csinálok, nem jó. Lt+ 3.0..:/
0
0
0
0
juhika96 avatar
A beállítást is neten néztem azis jó 😃 AC revelationst abx-el csináltam, kitűnően működik! 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
juhika96 írta:
Badboylol: Akkor szerinted ha felteszem HDD-re akkor megoldódik a probléma? 😀 Vagy a PPFOMATIC a rossz, és jobb ha abx-el patchelem? 😀

A Hdd-t próbáld meg! Ha nem jó akkor Abgx!
Am vissza térve az Abgxre... minden a jó beállításon múlik! 😀
0
0
0
0
juhika96 avatar
Badboylol: Akkor szerinted ha felteszem HDD-re akkor megoldódik a probléma? 😀 Vagy a PPFOMATIC a rossz, és jobb ha abx-el patchelem? 😀
0
0
0
0
meszes17 avatar
jo ha nektek jo nekem speciel nem volt jo meg nekem is egy hozzaertok montak nah mindegy ha jo akkor jo nekem a masik jot be ez lenyegtelen nekem uj flash kene csak a boxomba😕
es full mehetne a dbz meg naruto legujabb...csak sajna nemtudok itt flasheltetni...nem ismerek kozelbe helyet magyarba meg nem viszem el...😆 de emelett itt a ps3 meg a faja gépem 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
ha flashel-t a géped akor ne netezz ha nincs akor bátran netezz....
0
0
0
0
Csatesz avatar
meszes17 írta:
juhika96 írta:
Sziasztok.
Kiírtam a COD MW3-at megy is a survival is haverral, multi is haverral, de a campaing nem megy.
Már az első pályára ha belépek error-t ír ki.
Az lehet hogy segítene ha feldobnám a HDD-re? 😀
Jah és a PPFOMATIC-al patcheltem, lehet jobb az abx-el?

abgxet ne hasznalj!!! nem is tartozik a xboxhoz...felesleges azal nem csinalsz semit
probald meg a wavepatchert...
hddre felmasolhatod azal csak gyorsabb lesz del ehet megoldja a problemat,mien flashed van?

Jó nagy hülyeséget írtál ügye tudod? 😃 Épp az h MINDEN játékot Abgx-en kell át futtatni! Az legjobb és legegyszerűbb progi! :/

molfer98 írta:
de erre a live-os ügyre nem találnak ki valami turpisságot amivel már lehetne multyzni?? 😃

Istenem.... Ha annyira live-ozni akarsz minek flashelted a boxod?
Live-ot lehetetlen feltörni!
0
0
0
0
meszes17 avatar
fura,biztos mukodik neked,nekem egyszerse volt jo,kiprobaltam a wavepatchert es jo lett azal,hat nemtom akinek jo akkor hasznalja nekem nem volt jo nemtom mert...pedig nekem azt montak h ne hasznaljam
0
0
0
0
DCMAN avatar
most akor jo vagy nemjó??
0
0
0
0
juhika96 avatar
Amúgy azt elsi felejtetem leírni.
LT 3.0 flashem van!
És amúgy az abx működik nemtudom honnan szedted hogy nem 😜
ert az AC Revelations-t ami XGGD3-as abx-el patcheltem és kitűnően működik! 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
meszes17 írta:
juhika96 írta:
Sziasztok.
Kiírtam a COD MW3-at megy is a survival is haverral, multi is haverral, de a campaing nem megy.

abgxet ne hasznalj!!! nem is tartozik a xboxhoz...felesleges azal nem csinalsz semit
hddre felmasolhatod azal csak gyorsabb lesz del ehet megoldja a problemat,mien flashed van?

abgx kajak nem jó??
0
0
0
0
meszes17 avatar
juhika96 írta:
Sziasztok.

0
0
0
0
molfer98 avatar
de erre a live-os ügyre nem találnak ki valami turpisságot amivel már lehetne multyzni?? 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Badboylol írta:
molfer98 írta:
de csak simán felmenni facebook-ra se?

NEM!!!!!!!!!!!!! Felejtsd el a livet! Ha annyira fel akarsz menni akkor meg ne flasheld ki a boxot!
Ennyi! Facebookra meg ott a számítógép! 😉

Én nem Live ok és mégse flasheltem 😃 mert 5játék miatt minek 😃
0
0
0
0
juhika96 avatar
Sziasztok.
0
0
0
0
Csatesz avatar
molfer98 írta:

NEM!!!!!!!!!!!!! Felejtsd el a livet! Ha annyira fel akarsz menni akkor meg ne flasheld ki a boxot!
Ennyi! Facebookra meg ott a számítógép! 😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Csatesz avatar
molfer98 írta:
de akitől vettem azt mondta hogy ha nincs benne írott dvd akkor lehet.

Az meg hülyeség! Flashelt géppel nem szabad live-ozni!!!
0
0
0
0
molfer98 avatar
de akitől vettem azt mondta hogy ha nincs benne írott dvd akkor lehet.
0
0
0
0
Csatesz avatar
molfer98 írta:
az xbox 360 slim-en amin a legújabb flash van lehet netezni?? ( nem játékra gondolok)

Felejtsd el a netezést rajta!
0
0
0
0
molfer98 avatar
az xbox 360 slim-en amin a legújabb flash van lehet netezni?? ( nem játékra gondolok)
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Van Eladó Xbox360 ra MW3 om 😀 privátba érdeklődni lehet 😃
0
0
0
0
juhika96 avatar
Ohh akkor nem is kell a BF 3! 😃
Inkább már ki is írtam az AC revelations-t! 😃
Amúgy jól irtam ki ezt is és a COD MW3-at is! 😃
Elvittem haverhoz és mindkettő müködik! 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
és ha szerzek egy 8 gigás pendrive-ot akkor azt hogy kjell megcsinálni?? 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
juhika96 írta:
Akkor ezért van havernak is hogy a régi nem patchelt játékok is mennek az LT3.0-ás Boxán.(PL.:COD5)
De viszont a COD BO, és MW2 már nem megye. Ezek AP2.5-ösek igaz?
És akkor ezeket ujrakell írni patcelve 😀
Remélem jól csináltam az MW3-at! 😃
Legalábbis ugycsináltam ahogy azon az oldalon volt írva 😃
KÖSZI! 😀

Szerk.: Most láttam egy vidit, hogy a BO-t patchelik a PPFOMATIC-al.
Nah és nekem minden XGD3-as és AP2.5-ös játékot PPFOMATIC-al kell megpatchelni, és utána abx-el átfuttatni? Vagy elég csak abx-el, mert az új abx már patchel is?
(LT3.0 van a gépemben!)
Mert a PPFOMATIC-hoz kellene minden játékhoz a patch file is amit külön töltögetni kell 😞

Csak az Abgx kell!

juhika96 írta:
Nah de most a kérdésemre koncentrálljatok! 😃
Még azt kérdeznéém, hogy a BF3-at ami 2 DVD-s hogyan irjam ki? Csak a 2. dvd-t vagy csak az 1.-t?

Mind kettő kell! 😃 Egyik a Single player miatt a másik a grafikai cuccosok miatt!
0
0
0
0
juhika96 avatar
Nah de most a kérdésemre koncentrálljatok! 😃
Még azt kérdeznéém, hogy a BF3-at ami 2 DVD-s hogyan irjam ki? Csak a 2. dvd-t vagy csak az 1.-t?
0
0
0
0
DCMAN avatar
zsíír már viszem is akor oda ahova te!!
0
0
0
0
juhika96 avatar
Az miért fontos?????? 😜
5000-ért 😜
0
0
0
0
DCMAN avatar
ez szép történet szép és jó de még mindig nem irtad le hogy menyiért flashelték ki
0
0
0
0
juhika96 avatar
Akkor ezért van havernak is hogy a régi nem patchelt játékok is mennek az LT3.0-ás Boxán.(PL.:COD5)
De viszont a COD BO, és MW2 már nem megye. Ezek AP2.5-ösek igaz?
És akkor ezeket ujrakell írni patcelve 😀
Remélem jól csináltam az MW3-at! 😃
Legalábbis ugycsináltam ahogy azon az oldalon volt írva 😃
KÖSZI! 😀

Szerk.: Most láttam egy vidit, hogy a BO-t patchelik a PPFOMATIC-al.
Nah és nekem minden XGD3-as és AP2.5-ös játékot PPFOMATIC-al kell megpatchelni, és utána abx-el átfuttatni? Vagy elég csak abx-el, mert az új abx már patchel is?
(LT3.0 van a gépemben!)
Mert a PPFOMATIC-hoz kellene minden játékhoz a patch file is amit külön töltögetni kell 😞
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció