Halooo
Tudnátok valami okosat mondani ? 😊
Van itt pár táp, ezek közül kellene választani!
Gigabyte Superb E620 (GE-E620A-C3) 620W
CoolerMaster RS600-ACABM-WB 600W
Chieftec Smart CTG-PS550-A8 550W
Thermaltake Munich 430W (W0391RE)
Mostani vga-m 130Wattot eszik, és a codegen már nehezen bírja !
Ezek közül az lenne a nyerő, amelyik majd későbbiekben is kitud szolgálni hd 78xx 79xx szériás kártyát, vagy bármilyen középkategoriás kártyát.. Szerintetek? ja és a házam felső tápas.
Tápegységvásárlás előtt állok 550-650W közötti moduláris tápot szeretnék venni, a CM G550M illetve G650M-et valamint az enermaxnak a 650M-jét nézegettem nem tudom ti esetleg mit mondanátok, vagy esetleg ezekről mi a véleményetek?
Nega : most tényleg nem rosszból mondom, de hányszor kérsz még konfigot? Én megértem ha tényleg nem értesz hozzá egyáltalán, de már annyi konfig (köztük táp is) lett már ajánlva, felvetődik a kérdés, mégis mi a jó abban hogy hetente kérsz egy új konfigot...?
Szerintetek az Asus Maximus 8 Hero alaplaphoz,jó az EVGA SuperNOVA 750W G2 110-B1-0750-VR tápegység? Nem vágom ezeket a csatlakozási dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm.
spleenszuru: Mire nem elég a mostani tápod? A gépedet nézve vga 180W TDP, míg a processzor 95W TDP-s, ezeknek bőven elég a CTG-500 (OC-val is).
20K-ért van: FSP Raider 550, Super Flower 650W SF-650P14HE
megint lemaradtam egy ideje mik a jók, mik a rosszabbak !
váltani szeretnék nagyobb tápra, minimum 600 W, annál csak nagyobb jöhet szóba.
maximum 20 000-t szeretnék adni érte, és örülnék ha nem a leggagyibb lenne...
most sem prémium minőségű tápom van, szóval nem kell a legdrágább.
bírja a gyűrődést, a procim oc-ját, esetleg a videokártyám ellátását, és ne pukkanjon ki nekem semmi, ennyi az elvárásom.
segítsetek márkákkal kérlek !
Igen még mindig nem megy a hardver választás,de azért van valószínűleg ez a topik,hogy az olyan embereknek,mint én aki nincs tisztába a mai rendszerkövetelményeknek segítséget nyújtsanak vagy nem?. Szerintem én eddig mindig tisztelettudóan kérdeztem. Aki segíteni szeretne az kérem segítsen. Az összeg kb 30.000 ft lenne. Ha lehet minőségi csendes tápot szeretnék az újfajta Skylake 6700k processzorhoz,és a gtx 980 ti-s kártyához. Annyit megjegyeznék azért írom le mert még mindig nem vettem meg semmit,csak előtte jó alaposan körbe kérdezek mindent. Ezért kérdezem meg minden topikban külön külön a dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm. Tisztelettel egy fórum társ.
Sziasztok! Egy barátom ajánlotta ezt a tápot, de nekem gyanús 700w-s teljesítmény 14 ezerért. Szerintetek tartós táp ez vagy 1-2 év és oda lenne? Keep Out 700W FX700 a táp neve. Előre is köszönöm a segítséget.
Vásárlás előtt vagyok ezért kérdezném i7 6700k processzorhoz, maximus 8 hero alaplaphoz,és asus gtx 980 ti videokártyához milyen halk minőségi tápot tudtok ajánlani. Előre is köszönöm.
csak nincs feltüntetve, mennyi a 3ág közös teljesítménye, ami alapból gyanús egy tápnál... mert nem úgy számolunk hogy összeadjuk az ampereket megszorozzuk 12-vel oszt' csá...
ebből csak annyit lehet megállapítani, hogy valamilyen Chieftec GPS táp.
az R9 290-nek kell egy 6 pines és egy 6+2 pines csatlakozó, szóval csak akkor lenne jó az a táp, ha 550W-os verziója lenne meg. bár én akkor is vennék egy új tápot a helyedben. eléggé neccesnek érzem. :o
szerintem egy ilyen kaliberű videókártyával ne a tápon spórolj. lehet, hogy csúnya vége lesz :o
(őszintén megmondom, nem értem azt a tápot... 3 db 12V-os szálon tud leadni 20A-t = 720W, de maga a táp csak 550W-os, akkor minek 3db 12V-os szál? D:)
Szerintem akkor nem is kell cserélni. Sajnos fogalmam sincs, hogy hány wattos a tápom, mert elvileg a tetejére van ráírva, és nincs kedvem szétszedni a gépet. 😉
Valaki esetleg felismeri képről?
http://kepfeltoltes.hu/view/150929/DSC_0032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ChrisTheGam3r: a kártya max 323W-ot fogyaszt + 80W proci + 60W egyéb = 463W max, de vegyük 500W-ot a biztonság kedvéért. és ezek tényleg maximum értékek, amiket szerintem sosem fogsz elérni játék közben.
ez 552W-ot tud 12V-os szálon, ami már bőven elég. ilyet, vagy valami hasonló kaliberű tápot ajánlanék.
a 700W-os tápot többnyire azért ajánlják, hogy a leggagyibb tápok is elvigyék.
FSP Raider 550 inkább, kicsit ugyan több, de megéri és az elég bármilyen 1GPU-s kártyához.
Tudnátok valami okosat mondani ? 😊
Van itt pár táp, ezek közül kellene választani!
Gigabyte Superb E620 (GE-E620A-C3) 620W
CoolerMaster RS600-ACABM-WB 600W
Chieftec Smart CTG-PS550-A8 550W
Thermaltake Munich 430W (W0391RE)
Mostani vga-m 130Wattot eszik, és a codegen már nehezen bírja !
Ezek közül az lenne a nyerő, amelyik majd későbbiekben is kitud szolgálni hd 78xx 79xx szériás kártyát, vagy bármilyen középkategoriás kártyát.. Szerintetek? ja és a házam felső tápas.
Tápegységvásárlás előtt állok 550-650W közötti moduláris tápot szeretnék venni, a CM G550M illetve G650M-et valamint az enermaxnak a 650M-jét nézegettem nem tudom ti esetleg mit mondanátok, vagy esetleg ezekről mi a véleményetek?
Szerintetek az Asus Maximus 8 Hero alaplaphoz,jó az EVGA SuperNOVA 750W G2 110-B1-0750-VR tápegység? Nem vágom ezeket a csatlakozási dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm.
20K-ért van: FSP Raider 550, Super Flower 650W SF-650P14HE
megint lemaradtam egy ideje mik a jók, mik a rosszabbak !
váltani szeretnék nagyobb tápra, minimum 600 W, annál csak nagyobb jöhet szóba.
maximum 20 000-t szeretnék adni érte, és örülnék ha nem a leggagyibb lenne...
most sem prémium minőségű tápom van, szóval nem kell a legdrágább.
bírja a gyűrődést, a procim oc-ját, esetleg a videokártyám ellátását, és ne pukkanjon ki nekem semmi, ennyi az elvárásom.
segítsetek márkákkal kérlek !
Lehet még zargatlak majd más kérdésekkel is,ha nem baj.
Elég az 550w, Csak kérdezem.
XFX TS 550 Gold
EVGA Supernova 550 G2
kicsit drágbb:
Seasonic G550
Mindegyik magas minőségű tápegység. Elég bármelyik egykártyás rendszerhez. 30-35 ezer körül mozognak.
Igen még mindig nem megy a hardver választás,de azért van valószínűleg ez a topik,hogy az olyan embereknek,mint én aki nincs tisztába a mai rendszerkövetelményeknek segítséget nyújtsanak vagy nem?. Szerintem én eddig mindig tisztelettudóan kérdeztem. Aki segíteni szeretne az kérem segítsen. Az összeg kb 30.000 ft lenne. Ha lehet minőségi csendes tápot szeretnék az újfajta Skylake 6700k processzorhoz,és a gtx 980 ti-s kártyához. Annyit megjegyeznék azért írom le mert még mindig nem vettem meg semmit,csak előtte jó alaposan körbe kérdezek mindent. Ezért kérdezem meg minden topikban külön külön a dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm. Tisztelettel egy fórum társ.
14K-ért van Super Flower 450W SF-450P14HE, sokkal jobb minőségű, mint a Keep Out.
Vásárlás előtt vagyok ezért kérdezném i7 6700k processzorhoz, maximus 8 hero alaplaphoz,és asus gtx 980 ti videokártyához milyen halk minőségi tápot tudtok ajánlani. Előre is köszönöm.
http://zdroje.heureka.sk/coolermaster-rs600-acabb1-eu/
Ki írta azt a nagy marhaságot? Miért nem egyből 1300w-osat írtak?
az R9 290-nek kell egy 6 pines és egy 6+2 pines csatlakozó, szóval csak akkor lenne jó az a táp, ha 550W-os verziója lenne meg. bár én akkor is vennék egy új tápot a helyedben. eléggé neccesnek érzem. :o
szerintem egy ilyen kaliberű videókártyával ne a tápon spórolj. lehet, hogy csúnya vége lesz :o
(őszintén megmondom, nem értem azt a tápot... 3 db 12V-os szálon tud leadni 20A-t = 720W, de maga a táp csak 550W-os, akkor minek 3db 12V-os szál? D:)
Valaki esetleg felismeri képről?
http://kepfeltoltes.hu/view/150929/DSC_0032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.corsair.com/en/cx-series-cx600m-modular-atx-power-supply-600-watt-80-plus-bronze-certified-modular-psu-cn
ez 552W-ot tud 12V-os szálon, ami már bőven elég. ilyet, vagy valami hasonló kaliberű tápot ajánlanék.
a 700W-os tápot többnyire azért ajánlják, hogy a leggagyibb tápok is elvigyék.
Egy minőségi 550w-os doszt elég, legolcsóbban mondjuk Super Flower Bronz 550w.
30K-ért inkább ezt, Seasonic beles: [LINK]
[LINK]
vagy
Corsair CX750M 30 556 Ft-tól
[LINK]
jó lenne tudni mennyit szánsz rá