Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szerintem nézhető volt bár tényleg idegesitő hogy mindig vettel nyer.Viszont Lewis megint hozta a jó formáját, sokat előzött és szerintem massaval meg verseny baleset volt mert a visszajátszásba lehetet látni hogy fékezett de elég későn és muszáj volt a pályán maradjon de ha a tavalyi futamot megnézitek szinte ugyan ez a helyzet volt webberrel mikor kitört Hamiltonnak a hátsó kereke.Button meg azért meg szorongatta a végén egy kicsit vettelt ezt jó volt látni.😂 Ez az idény már elment a Mclaren-nek de jövőre remélem ők lesznek a világbajnokok és hajrá Lewis😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem az egyik legemlékezetesebb összetűzés az Schumacher és Coulthard nevéhez fűződik. Talán van itt olyan, aki emlékszik még rá. 98-ban volt ha jól emlékszem Spa-ban. Esős verseny volt, brutálisan szakadt. Sumi vezetett, és Coulthardot akarta lekörözni aki a 8. helyen volt. Coulthard nem igazán akarta elengedni, és az egyik elnyújtott kanyarban nem húzódott ki Sumi elől, hanem íven marad és belassult, Sumi pedig hátulról belement mivel nem látott semmit a víz miatt. Mindketten kimentek a boxba, Sumi 3 keréken. Amikor beértek Sumi kipattant az autóból, és átment a McLaren-hez balhézni. Alig bírták lenyugtatni!😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hamilton azért iylen mert idegbe van

Akkor itt kéne befejeznie... Mert már lassan másokat veszélyeztet...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hamiltonnak néha tényleg sok az fps-e, bár ő előz a legtöbbet. 😜

Vettel meg szép csöndbe megnyeri az egészet. Olyan mintha más kategória lenne. Webber mindig elrontja a rajtokat, meg az autója is rejtélyes módon meghibásodik, míg Vettel autója nem. Szerintem nem ugyanazt a technikát kapják. 😜
0
0
0
0
zsolo avatar
szét kellett volna ütnie!
0
0
0
0
no avatar
Ezt figyeljétek

[movie=youtube]BEUVZXR18_4&feature=player_embedded[/movie]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Toma97: Force India - Sutil... de ezt a Resta gyereket nem igazán bírom... elég egoista... meg mivel Hamilton faterja a menedzser-e ezélt eléggé felkapták... na de mind1 😀 amúgy a nagyok közül úgy igazándiból nem szurkolok senkinek... de ha nagyon választani kell akkor talán Vettel vagy Button... 😀
0
0
0
0
zsolo avatar
ahogy olvastam hamilton megint nem bírt magával!:@😶

Felipe Massa dühösen beszélt a verseny után Lewis Hamiltonról, a Ferrari pilótája már a szombati időmérő edzés után is kifogásolta az angol agresszív stílusát, s most sem leplezte haragját. A Szingapúri Nagydíjon Hamilton megpróbálta megelőzni Massát, de miután a brazil visszaverte a támadást, a McLaren-pilóta első légterelőjével elvágta a Ferrari jobb hátsó kerekét. Massa defektet, Hamilton büntetést kapott, a brazil a 9., az angol az 5. lett.

„Nem először kell azt mondanom, hogy Lewis képtelen használni az eszét, még az időmérőn sem ment neki – mondta Massa a verseny után a BBC-nek. Szemtanúk szerint a brazil megkereste Hamiltont a McLaren motorhome-jánál, de a brit csapat tagjai kitessékelték a brazilt. – Most a versenyen is nagy balesetet okozhatott volna, de megfizet érte, most is kapott büntetést. Csakhogy nem tanul ebből sem, az idén már túl sokszor került hasonló helyzetbe. Nagyon fontos, hogy az FIA rajta tartsa a szemét, és minden ilyen esetben megbüntesse. Beszéltem vele most is,d e nem érti, mire gondolok. Talán az apjához fordulok, ha valaki, ő megérteti vele, miről van szó."
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Már nem. 😆 Ez van. 😕

Mondjuk jövőre se lesz nagy változás szerintem. 😕
0
0
0
0
Toma97 avatar
de mindig vettel az első
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem volt valami nagyon izgalmas futam, de ez várható volt. 😆
0
0
0
0
no avatar
Én se de amikor elkap a hév na azért abban perceben mindenkinek megfordul a fejében az ilyesmi szerintem vagy nem?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
mondjuk vettel beleszalad a gumi falba vagy eltalálja egy rugó 😂

Ez nem vélemény, hanem rossz indulat....

Én egy versenyzőnek se kívánom, hogy megsérüljön csak azért, mert nem kedvelem.
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom mi a baj azzal ha valaki ki nyilvánitja a véleményét de törlöm nem akarok senkivel haragot.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez nagyon gusztustalan volt.
0
0
0
0
no avatar
Lehet De még csodák történhetnek.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az se lesz izgalmas. Min mindig most is beharangozták, hogy hétvégén eső, de ez is csak kamu volt.
0
0
0
0
no avatar
Hát az időmérővel én is igy vagyok de futamot azért még megnézem😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem is néztem az időmérőt, mert csak feleslegesen vesz el 1 órát az életemből. 😆
0
0
0
0
no avatar
Hamilton 4. 😞 ,Vettel 1. 😠. Webber 2. Button 3.😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kinyerte? 😃

Gondolom ez csak költői kérdés volt. 😆
0
0
0
0
no avatar
Hát ez megint egy izgalmas időmérő volt... -.-
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Vettel 20, 30, vagy esetleg több mp-vel előnnyel fog nyerni? 😂
0
0
0
0
Adam996 avatar
Akit érdekel a szabadedzés itt követheti nyomon 😃
[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem maradsz le semmiről. Szinte időpocsékolás már... 😕
0
0
0
0
Ferrari avatar
Hát nem nagyon, meg már nem is nézem pár hete, csak neten olvasok utána mert nincs rá időm se 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tavaly valóban sokkal érdekesebb volt. Idén már szinte nem is érdemes nézni.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Hát a REd Bull ellen idén 1ik csapat sem volt elég, de csak megváltozik a helyzet, mert így elég unalmas, a tavalyi bajnokság sokkal izgalmasabb volt.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Ferrarihoz sokan akarnak menni, mert nagy történelme van a csapatnak. sajnos az idei autó nem elég semmire.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Arról is írnak h Button is a Ferrari felé kaccsingat, majd meglátjuk mit hoz a jövő, bár én kíváncsi lennék milyen teljesítményt nyújtana Vettel a Ferrarinál 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
hector maio írta:
Mért ne menne a Ferrárihoz? [url]http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=26847[/url]

Még mindig nem hiszitek el? és még lehet Adrian newey is megy a ferrárihoz

Egyelőre azért ne legyél olyan biztos benne. Majd ha kimondják konkrétan. Egyelőre csak tippelgetnek.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Gerdzso írta:

😆

OWNED Derbiiii
0
0
0
0
Adam996 avatar
Mért ne menne a Ferrárihoz? [url]http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=26847[/url]

Még mindig nem hiszitek el? és még lehet Adrian newey is megy a ferrárihoz
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ekkor még versenyeztek. A Hakkinen-Schumacher korszak az jó volt! 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
itt valaki továbbment ? 😃 csak mindenki a a boxba végezte ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez emlékezetes futam volt! 😆 Men a roncsderbi rendesen! 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ez megvan videó kazettán 😆
bár elég rossz minőség... és helyenként akad a kép :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A 2003-as brazil nagydíj az kemény volt nagyon! 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hát igen régen elég kemény versenyeket toltak 😃 főleg mikor a versenyzők össze vissza csúszkáltak(és nem a pályán hanem a pályáról le 😆😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Néha túlzásba esnek... Nyílván a versenyzpk látják persze, hogy milyenek a körülmények, de akkor is. Régebben nem voltak azért ennyire nyuszik.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
jaja... meg azt hiszem koreában is összevissza halasztgatták a cuccost... és nem volt idő befejezni... ezért elöbb vége lett a versenynek :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah, az megint csak más! Tényleg féltik őket nagyon.

Pl a 98-as belga nagydíjon állórajt volt az esőben. Most meg mi van? Köröznek az SC mögöt 20-30 kört.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció