nah nekem az a gondom lenne, h a Fraps vmé nem vesz föl videót, lehet látni, h kezdi felvenni de ahova kéne raknia ott üres, csak képet csinál, és nem tom, h mé!
Hiába rakod újra a crack-et, ez a hiba nekem is volt, keresgéltem fórumokon a megoldást, egy olyat találtam hogy új vga driver kell, hát felraktam egy újat, nem ment. Ez a hiba általában csak xp-n jön elő, én emiatt raktam fel a win7-et, és műxik. Szóval ezt a hibát nem lehet, vagy nagyon nehéz megcsinálni. 😞
hello nekem lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a FIFA08-at fölrakom semmi baj... aztán amikor el akarom indítani erőlködik 1 kicsit aztán semmi 0 és kilépni se tudok belőle mi tegyek???
A driverrel nem lehet probléma mert másnál működik. Szerintem a videókártyád mozdulhatott el, és ezért nem ismeri fel.
Én még a régi gépemmel jártam volt így a hangkártyával...feltettem a drivert, restart, de nemvolt hang...kiderült, hogy nem érintkezett rendesen a slotba.
skinny írta:
az a hejzet h feltettem a 191 es drivert a karimhoz és ujraindítottam .
ujraindítás után csak 640*480 as felbontás és 16bit van
feljebb nemtudom állítani
valaki netud valami megoldást ?
Na mire jutottál? Sikerült? Vagy már ma nem próbálgatod?
Azért kérdezem, mert még nem jeleztél vissza!
ceni98 írta:
most azt írja hogy:
The game settings are missing or out-of-date.
Please run teh game launcher to configure game settings.
A játékbeállítások hiányzóak vagy elavultak.
Futtasd a launcher.exe, vagy valami ilyesmi file-t, és be kell állítani a játékot. Gondolok itt a grafikus beállításokra...
😆ANONEx írta:
Hy all. PLS HELP ME ! felraktam a Warcraft 3-at és rá a Warcraft 3 The Frozen Throne-t és becrack-elem és indítom a gamet és ezt írja ki : A sorszám (569) nem található a DLL-ben (Storm.dll)
pls valaki segítsen előre is köszi!!
[LINK]
Miután letöltötted másold be a játék könyvtárába, vagy ha a játék könyvtárba van olyan h steam akk lehet h oda kell.
Hy all. PLS HELP ME ! felraktam a Warcraft 3-at és rá a Warcraft 3 The Frozen Throne-t és becrack-elem és indítom a gamet és ezt írja ki : A sorszám (569) nem található a DLL-ben (Storm.dll)
csa all!
win7 van a gépemen és a cod multi nem akar elindulni...vagyis inkább úgy írnám h x-fireben nem tok csatlakozni rá...eleinte el se indult a cod4multija se de mostár bejön a menü...xfire viszont semmi olyan mintha rá se kattintanék mit csináljk vele?
Nekem a Call of Duty 6-al lenne egy olyen problémám hogy mikor végigtolom a gyakorlópályát és kezdené betölteni a következő pályát kilép és ezt írja ki :[LINK] Ez miért lehet ? Válaszotokat előre is köszönöm !
szerintetek mér van ez bármikor amikor elindítom a letöltést akkor ez jön be ez azóta van amióta letöröltem az orbit downloadert most megint felraktam de ugyan az
[LINK]
hát azt mondja igencsak hibás a letöltött játék nem tartalmaz valami fontos fájlt!!
Próbáld máshonnan leszedni lehet hogy rossz nekem is volt így a S.T.A.L.K.E.R-nél sajna nem tudja!!bocsi
BiGame írta:
sztem te is látod, ha megfigyeled, h ott van!
De az is lehet h a dll file-ból hiányzik vlmi...mert nekem már jött olyan üzenet h xy is missing from xy.dll Ez azt jelenti h a dll fájl ott van de még azon belül hiányzik belőle vlmi. Próbáld meg h leszeded ezt a dll filet és bemásolod a könyvtárba, majd felülírod...
BiGame írta:
csak Reloaded meg rip-elt van, de biztos nem a verzió a hibás!
Ha a majomparaderol szedted akk a torrent tuti nem hibás mert nekem hiba nélkül működik, amúgy próbálj meg egy memtestet vagy 1 töredezettségmentesítést és utána lehet h jó lesz.
pumuklee írta:
help plss g3 nak kéne egy textura javito patch vagy valami mert van ahol hiányzik a textura ez nem volna olyan nagy gáz csak hogy a föld textura sincs néhány helyen és idegesit miko leesek :S
itt van a gothichoz 2 patch:
[url]http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=7143[/url]
help plss g3 nak kéne egy textura javito patch vagy valami mert van ahol hiányzik a textura ez nem volna olyan nagy gáz csak hogy a föld textura sincs néhány helyen és idegesit miko leesek :S
Nekem régen vírus csinált ilyet (nem a rendszervincsivel),
újrakaktam a Windows-t és újra faca lett.
De sztem nézd meg HD Sentinel-lel, vagy valami hasonló progival, az úgyis megmondja, hogy kuka vagy nem, lehet, hogy csak csurom bad sector.
Vagy esetleg próbáld ki másik gépben, hogy ott is lassú-e.
lehet hogy rossz helyre irok de nem tudjátok mitől lehet az hogy az egyik 80 gigás winyómra ha át akarok valamit másolni,nagyon lassan rakja (1000kb/s) és miután kivártam azt a fél órát mire át rak valamit azt írja nincs elég hely,pedig van rajta 56 GB hely a 80 ból
és ha újraindítom a gépem 40 perc alatt kapcsol be,ha meg kiveszem ezt a hibás winyót,akkor meg normálisan 2-3 perc alatt
mit kezdjek vele? menthető még?(sok fontos iso van rajta, pl.coj2,godfather2,far cry2,streetfighter4) menthető még? vagy dobhatom ki?
és nem tölti le, ujratelepiteni meg lusta vagyok
Én még a régi gépemmel jártam volt így a hangkártyával...feltettem a drivert, restart, de nemvolt hang...kiderült, hogy nem érintkezett rendesen a slotba.
Na mire jutottál? Sikerült? Vagy már ma nem próbálgatod?
Azért kérdezem, mert még nem jeleztél vissza!
most azt írja hogy:
A játékbeállítások hiányzóak vagy elavultak.
Futtasd a launcher.exe, vagy valami ilyesmi file-t, és be kell állítani a játékot. Gondolok itt a grafikus beállításokra...
[LINK] vagy [LINK]
itt nemtom h most hol kell letölteni 😆
[LINK]
Miután letöltötted másold be a játék könyvtárába, vagy ha a játék könyvtárba van olyan h steam akk lehet h oda kell.
nekem a spiderman web of shadows ezt írja ki:
Az alkalmazás inicializálása nem mengfelelő (0xc0000135).
pls help
Elvileg le kell tölteni a legújabb .NET Framework -ot (most a 3.5 a legujabb)
[url]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en[/url]
próbáld meg frissíteni...
Az alkalmazás inicializálása nem mengfelelő (0xc0000135).
pls help
win7 van a gépemen és a cod multi nem akar elindulni...vagyis inkább úgy írnám h x-fireben nem tok csatlakozni rá...eleinte el se indult a cod4multija se de mostár bejön a menü...xfire viszont semmi olyan mintha rá se kattintanék mit csináljk vele?
[LINK]
Próbáld máshonnan leszedni lehet hogy rossz nekem is volt így a S.T.A.L.K.E.R-nél sajna nem tudja!!bocsi
sztem te is látod, ha megfigyeled, h ott van!
De az is lehet h a dll file-ból hiányzik vlmi...mert nekem már jött olyan üzenet h xy is missing from xy.dll Ez azt jelenti h a dll fájl ott van de még azon belül hiányzik belőle vlmi. Próbáld meg h leszeded ezt a dll filet és bemásolod a könyvtárba, majd felülírod...
csak Reloaded meg rip-elt van, de biztos nem a verzió a hibás!
Ha a majomparaderol szedted akk a torrent tuti nem hibás mert nekem hiba nélkül működik, amúgy próbálj meg egy memtestet vagy 1 töredezettségmentesítést és utána lehet h jó lesz.
itt van a gothichoz 2 patch:
[url]http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=7143[/url]
újrakaktam a Windows-t és újra faca lett.
De sztem nézd meg HD Sentinel-lel, vagy valami hasonló progival, az úgyis megmondja, hogy kuka vagy nem, lehet, hogy csak csurom bad sector.
Vagy esetleg próbáld ki másik gépben, hogy ott is lassú-e.
és ha újraindítom a gépem 40 perc alatt kapcsol be,ha meg kiveszem ezt a hibás winyót,akkor meg normálisan 2-3 perc alatt
mit kezdjek vele? menthető még?(sok fontos iso van rajta, pl.coj2,godfather2,far cry2,streetfighter4) menthető még? vagy dobhatom ki?
Működik is? mert azt nem próbáltam😃
még most rakom ujra mindjá kiderul
[LINK]
tessék innen le tudod szedni 😀
öreg te nagyon nagy király vagy nagyon de tényleg nagyon szépen köszi
tessék innen le tudod szedni 😀