Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Masterthief avatar
Most rászánom magam hogy frissítsek Win 10-re.
A kérdésem az lenne hogy miután frissítettem, a drivereket külön feltelepítsem e lemezről, ami gyári, vagy nem szükséges? Pl. az alaplapi driver.
0
0
0
0
no avatar
Már megvan oldva. Mindenesetre köszi a segítséget Flash. 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. 😀 Lenne 1 kérdésem. Felraktam a Windows 10 Pro-t. Azt hozzá kell tennem,hogy nem eredeti. És lefrissítette magát a legújabb verzióra,és a Windows.old mappát sehogy sem engedi törölni. Valaki tudja rá a megoldást ? 😀 Előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Arnybiro: több tucat gépet frissítettem, mert úgy megmaradt a legális windows. Nem kell azt formázni és újratelepíteni, csak okosan kell frissíteni. A megoldás meg meg is van. Ugyanis, ha nem win8.1-ről frissítünk, hanem 7-ről, akkor szépen eltávolítjuk az összes drivert és újrarakjuk, mert ott lehetnek kompatibilitási problémák.
0
0
0
0
zsolo avatar
tettem fel újabb audio drivert, így már jó! köszi!
0
0
0
0
Puffin avatar
zsolo: esetleg még a chipset drivert nézd meg van-e új.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Próbáld meg, talán az elég lesz.
0
0
0
0
zsolo avatar
játékok alatt nem csinálja pedig, érdekes 😆 és ha frissítem a hang drivert? mert van az alaplapomhoz újabb verzió a mostaninál!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem az a baj, hogy előtte volt-e vagy sem gond. A gond az hogy frissítéssel föntmaradnak a töredék fájlok, driver maradványok ésatöbbi. És később (mint a te esetedben is pl.) hibákat okoz.
0
0
0
0
zsolo avatar
win7 volt előtte, nem volt régen fenn, 2-3 hónapja, nem volt vele semmi gond!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ott rontottad el. Nem frissítünk csak úgy. Előtte formázunk, ez alap. Főleg ha egy régi rendszerről van szó.
0
0
0
0
zsolo avatar
csak frissítés! fenn van hozzá minden, próbáltam eszközkezelőből frissíteni, de nem talál semmi újat!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Formáztál is vagy csak simán frissítettél? Esetleg audió drivert raktál föl?
0
0
0
0
zsolo avatar
pár napja frissítettem win10-re, de ha zenét hallgatok netezés közben sokszor beakad a hang, mitől lehet?
0
0
0
0
tibi211 avatar
Az lenne a gond h mikor le állítom a gépet nem kapcsol le. A monitor készenlétbe vált és hiába nyomok egeret vagy billen gombokat nem reagál semmit csak újra indítás segít.

És nem rég telepítettem újra a gépet amúgy minden frankón működik csak ez a hiba van..és csak néha csinálja.

Ma olyat is csinált h bekapcsoltam a gépet és egyből a leállítás felirat volt..5 percig.Utána újra indítottam és jó lett.

Ez a win 10 hibája?
Vagy az SSD hibája?
2 hete vettem egy SSD-t és most csinálja 3 napja amúgy..
Mikor nem volt SSD-m nem csinálta ezt a hibát soha.
0
0
0
0
Krissz avatar
Pro x64 van és ezzel is lesz újrarakva.
Nagyon köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Krissz: Frissül. Sőt, ha home verziót teszel fel, akkor még csak el sem halasztgatod a frissítést, jön az, ha kell, ha nem.
0
0
0
0
Krissz avatar
Mert nekem a:10586.122 (1511) van most fenn, és szeretném ujrarakni a gépem, csak nemtom h frissül e majd automatikusan a legujjabbra?
Köszi
0
0
0
0
csuz-li avatar
Krissz: szerintem a 10586.00. Elvileg ha a Microsofttól töltöd le a telepítőt, az a legújabb buildet tartalmazza (legalábbis főverzió szinten)
0
0
0
0
Krissz avatar
Melyik a legujjabb build most a Win 10 ből?
10586.xx mennyi?
Frissítéssel tudom csak leszedni a legujjabbat, vagy komplett ISO ként is elérhető valahol?
Köszii!
0
0
0
0
shade0813 avatar
Melyik lenne jelenleg az a windows 10 verzió amelyik jól működik és a legjobb lenne játékokhoz?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Robin😆: Az mindig beválik, ha a gyártó oldaláról szeded a drivert.
0
0
0
0
Payphoner avatar
köszönöm 😀 Sajnos az asus driver oldalon elég szotyi, mert akkor hiába az intel oldaláról töltöttem le az asus-ról kene igaz?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Robinxd: A notebook-ra? Arra sokszor csak a gyártó által készített chipset drivert tudod feltenni. Vagy előre volt telepítve és akkor a HDD-n van a telepítő könyvtárban, vagy adtak hozzá driver-lemezt. Elég sokszor a gyártó oldaláról is eléred a megfelelő géphez tartozó driverek között.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Miért nem tudok intel Drivert telepíteni? Mindkét estben, ha letöltöm az oldalról egy az egyben, ha a dirver keresővel töltetem le azt írja: kérjek engedélyt a telepítésre a gyártótól, meg hogy nincs bejegyezve ez a drivre. Mi lehet a gond? Próbáltam rendszergazdaként indítani a telepítést de nem segített
0
0
0
0
no avatar
Sajna nem hülyeség nekem csinálja és több játékkal is
0
0
0
0
no avatar
Haku Dragon: Ez az egész hülyeség. Nekem Október óta Windows 10-em van,és még egyáltalán nem volt gondom kalóz játékokkal.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Tudom, olvastam én is.
No offense.

Amúgy meg az első kommentbe is ez van leírva. (valamelyik cikk alatt)
0
0
0
0
Bronson avatar
Frissítés:
A Windows Central szerint a végfelhasználói licencszerződés (EULA) nem magára a Windows 10 operációs rendszerre vonatkozik, hanem a Windows Store és az Xbox Live felügyeletére szolgál.

ennyi.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
[LINK]
[LINK]

Azért érdekes téma

szerk: Nekem egy konkrét esetről meséltek amúgy. Ellenőrizni nem tudom, de aztán lehet pont egy microsoftos program esete volt.
0
0
0
0
Bronson avatar
linkelnél ide, én erről még nem hallottam...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Éppenséggel cikkeket találtam neten ilyen témával.
0
0
0
0
Puffin avatar
Na rászántam magam és feltelepítettem ma. Kicsit szokatlan még, de majd idővel megszokom. Remélem jól is fog működni. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
természetesen nem. nem tudom ki mesélte és honnan szedte ezt a hülyeséget...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ma mesélték, hogy nem lehet tört játékot elindítani Win10en és ezt közli is a rendszer velünk, hogy nem, mert kalóz verzió.
Ez tényleg igaz?
0
0
0
0
TheJoypadGamer avatar
https://www.youtube.com/watch?v=lm3Sc9PfO-U
0
0
0
0
no avatar
Igen boccs elírtam 😃😃
0
0
0
0
no avatar
Vass Gábor: Az Forza,nem Forsa. 😀 Amúgy elképzelhető,hogy megfognak jelenni PC-re. 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Miért nem tölti le már 2 hete a frissítéseket a gépem? Egyszser volt kiíirva hiba utána meg 0% semmi más.
0
0
0
0
no avatar
Forsa 6, gears of war 4-et windows 10-re kértek? 😃😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Az egyik legjobb videó, ami szemléltetni tudja a microsoft hozzáállását 😆

0
0
0
0
Thessgk avatar
Aziasztok!
Ha én ncore rol leszedek egy vlc win10 et és nem aktiválom mert nincs is mivel 😆 akkor mi van ? Csak simán ki írja hogy aktivald mar. Vagy mi ?
0
0
0
0
Bronson avatar
Ki lehet kapcsolni, és akkor sem lesz semmi baj... én telepítés után engedem hogy frissüljön, aztán letiltom. manuálisan lehet csak kikapcsolni a nyavalyást a szolgáltatásokban.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Maradhat semmi baja nem lesz 😉

De nem tudod kikapcsolni max az ütemezést tudod állítani.
0
0
0
0
cey85 avatar
Üdv.

A windos update-et ki kell kapcsolni vagy maradhat? Mert gondolom hiába érzékeli gyárinak a windows magát, nem tesz jót neki az update, vagy rosszúl gondolom?
Mi a jó megoldás? Köszi előre is
0
0
0
0
FaTaL94 avatar
csuz-li: nekem jó minden 😃 lol
0
0
0
0
csuz-li avatar
cey85: Ez azért van, mert a legtöbb ember azért ír a fórumokra, hogy megoldást találjon a problémára. Azt nem nagyon írja be senki, hogy "nekem jó minden"... 😀
0
0
0
0
cey85 avatar
sziasztok!

Fel tettem a win 10 enterprise 64bit-et először frissítésbe aztán tiszta telepítésbe. Mit mondjak egy cigit nem tudtam el szívni és kész volt a telepítés 😀
A rendszer tökéletes eddig és van mindenem, működik minden. Remélem így is marad. Sokat filóztam mert itt mindig olvasgattam mit írtok és ez behatározta, hogy megjelenéstől eddig vártam a telepítéssel. Köszi mindenkinek, még ha nem is kérdeztem semmit sem de sok választ kaptam. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció