Most rászánom magam hogy frissítsek Win 10-re.
A kérdésem az lenne hogy miután frissítettem, a drivereket külön feltelepítsem e lemezről, ami gyári, vagy nem szükséges? Pl. az alaplapi driver.
Sziasztok. 😀 Lenne 1 kérdésem. Felraktam a Windows 10 Pro-t. Azt hozzá kell tennem,hogy nem eredeti. És lefrissítette magát a legújabb verzióra,és a Windows.old mappát sehogy sem engedi törölni. Valaki tudja rá a megoldást ? 😀 Előre is köszönöm. 😀
Arnybiro: több tucat gépet frissítettem, mert úgy megmaradt a legális windows. Nem kell azt formázni és újratelepíteni, csak okosan kell frissíteni. A megoldás meg meg is van. Ugyanis, ha nem win8.1-ről frissítünk, hanem 7-ről, akkor szépen eltávolítjuk az összes drivert és újrarakjuk, mert ott lehetnek kompatibilitási problémák.
Nem az a baj, hogy előtte volt-e vagy sem gond. A gond az hogy frissítéssel föntmaradnak a töredék fájlok, driver maradványok ésatöbbi. És később (mint a te esetedben is pl.) hibákat okoz.
Az lenne a gond h mikor le állítom a gépet nem kapcsol le. A monitor készenlétbe vált és hiába nyomok egeret vagy billen gombokat nem reagál semmit csak újra indítás segít.
És nem rég telepítettem újra a gépet amúgy minden frankón működik csak ez a hiba van..és csak néha csinálja.
Ma olyat is csinált h bekapcsoltam a gépet és egyből a leállítás felirat volt..5 percig.Utána újra indítottam és jó lett.
Ez a win 10 hibája?
Vagy az SSD hibája?
2 hete vettem egy SSD-t és most csinálja 3 napja amúgy..
Mikor nem volt SSD-m nem csinálta ezt a hibát soha.
Melyik a legujjabb build most a Win 10 ből?
10586.xx mennyi?
Frissítéssel tudom csak leszedni a legujjabbat, vagy komplett ISO ként is elérhető valahol?
Köszii!
Robinxd: A notebook-ra? Arra sokszor csak a gyártó által készített chipset drivert tudod feltenni. Vagy előre volt telepítve és akkor a HDD-n van a telepítő könyvtárban, vagy adtak hozzá driver-lemezt. Elég sokszor a gyártó oldaláról is eléred a megfelelő géphez tartozó driverek között.
Miért nem tudok intel Drivert telepíteni? Mindkét estben, ha letöltöm az oldalról egy az egyben, ha a dirver keresővel töltetem le azt írja: kérjek engedélyt a telepítésre a gyártótól, meg hogy nincs bejegyezve ez a drivre. Mi lehet a gond? Próbáltam rendszergazdaként indítani a telepítést de nem segített
Frissítés:
A Windows Central szerint a végfelhasználói licencszerződés (EULA) nem magára a Windows 10 operációs rendszerre vonatkozik, hanem a Windows Store és az Xbox Live felügyeletére szolgál.
Aziasztok!
Ha én ncore rol leszedek egy vlc win10 et és nem aktiválom mert nincs is mivel 😆 akkor mi van ? Csak simán ki írja hogy aktivald mar. Vagy mi ?
Ki lehet kapcsolni, és akkor sem lesz semmi baj... én telepítés után engedem hogy frissüljön, aztán letiltom. manuálisan lehet csak kikapcsolni a nyavalyást a szolgáltatásokban.
A windos update-et ki kell kapcsolni vagy maradhat? Mert gondolom hiába érzékeli gyárinak a windows magát, nem tesz jót neki az update, vagy rosszúl gondolom?
Mi a jó megoldás? Köszi előre is
cey85: Ez azért van, mert a legtöbb ember azért ír a fórumokra, hogy megoldást találjon a problémára. Azt nem nagyon írja be senki, hogy "nekem jó minden"... 😀
Fel tettem a win 10 enterprise 64bit-et először frissítésbe aztán tiszta telepítésbe. Mit mondjak egy cigit nem tudtam el szívni és kész volt a telepítés 😀
A rendszer tökéletes eddig és van mindenem, működik minden. Remélem így is marad. Sokat filóztam mert itt mindig olvasgattam mit írtok és ez behatározta, hogy megjelenéstől eddig vártam a telepítéssel. Köszi mindenkinek, még ha nem is kérdeztem semmit sem de sok választ kaptam. 😃
A kérdésem az lenne hogy miután frissítettem, a drivereket külön feltelepítsem e lemezről, ami gyári, vagy nem szükséges? Pl. az alaplapi driver.
És nem rég telepítettem újra a gépet amúgy minden frankón működik csak ez a hiba van..és csak néha csinálja.
Ma olyat is csinált h bekapcsoltam a gépet és egyből a leállítás felirat volt..5 percig.Utána újra indítottam és jó lett.
Ez a win 10 hibája?
Vagy az SSD hibája?
2 hete vettem egy SSD-t és most csinálja 3 napja amúgy..
Mikor nem volt SSD-m nem csinálta ezt a hibát soha.
Nagyon köszönöm a segítséget! 😀
Köszi
10586.xx mennyi?
Frissítéssel tudom csak leszedni a legujjabbat, vagy komplett ISO ként is elérhető valahol?
Köszii!
No offense.
Amúgy meg az első kommentbe is ez van leírva. (valamelyik cikk alatt)
A Windows Central szerint a végfelhasználói licencszerződés (EULA) nem magára a Windows 10 operációs rendszerre vonatkozik, hanem a Windows Store és az Xbox Live felügyeletére szolgál.
ennyi.
[LINK]
Azért érdekes téma
szerk: Nekem egy konkrét esetről meséltek amúgy. Ellenőrizni nem tudom, de aztán lehet pont egy microsoftos program esete volt.
Ez tényleg igaz?
Ha én ncore rol leszedek egy vlc win10 et és nem aktiválom mert nincs is mivel 😆 akkor mi van ? Csak simán ki írja hogy aktivald mar. Vagy mi ?
De nem tudod kikapcsolni max az ütemezést tudod állítani.
A windos update-et ki kell kapcsolni vagy maradhat? Mert gondolom hiába érzékeli gyárinak a windows magát, nem tesz jót neki az update, vagy rosszúl gondolom?
Mi a jó megoldás? Köszi előre is
Fel tettem a win 10 enterprise 64bit-et először frissítésbe aztán tiszta telepítésbe. Mit mondjak egy cigit nem tudtam el szívni és kész volt a telepítés 😀
A rendszer tökéletes eddig és van mindenem, működik minden. Remélem így is marad. Sokat filóztam mert itt mindig olvasgattam mit írtok és ez behatározta, hogy megjelenéstől eddig vártam a telepítéssel. Köszi mindenkinek, még ha nem is kérdeztem semmit sem de sok választ kaptam. 😃