Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Norbi777: Pontosan,ezért jó a Nexus csak a legszükségesebb dolgok vannak rajta és atomgyors 😀
Milyen telefont érdemes venni? Én Samsung Galaxy S3-ra gondoltam. Mit gondoltok, megéri? Igazából még csak tervbe van, még nem biztos, csak kicsit előre gondolkodok.
Szerintem a Samsung Galaxy széria egyáltalán nem rossz. SGS III-am van, és december óta nem volt még vele baj (se lefagyás, se hardver hiba).. Bár közel 180.000 Ft-ért ne is legyen vele baj.
Ha meg nincs benne tapasztalatod, akkor ne húzz le feleslegesen semmit! :@
nankacu: Sony Xperia E-t nézegesd meg,de a J sem rossz teló ennyiért
ogre077: annyi pénzből már inkább egy Xperia SP vagy Optimus G esetleg Nexus 4 vagy S3.
Valóban a Tipo a legjobb a felsoroltak közül.
Szerintem Tipo lesz osztálytársamnak az van és ma volt egy kicsit a kezemben és tetszett.. 😃
Az Y eléggé gyenge, nem javaslom.
Inkább azt mondom, hogy pótolj bele 5.000 forintot és valami értelmesebb LG-t vegyél, esetleg ZTE (lehet, hogy kínai, de szerintem megbízható)
A MyAudiot ne is nagyon nézz, szerintem elég primitív cucc, fél hangszóró nem szól, ilyen problémái vannak. Tényleg azt mondom, hogy inkább gyűjts még egy kicsit, jobb egy telefon, mint két gagyi. 25-ért használtalan lehet venni megbízható telefonokat.
Eddig, a Samsung S5360 Galaxy Y-t, LG Optimus L3 E400-at és a Sony Xperia Tipo-t néztem ki.
Tudom ezek közül a Tipo a legjobb, de tudtok-e ajánlani más ezekhez hasonló telefont?
Kártyafüggetlen legyen,WiFi, android. Ezek a főbb elvárások. Főleg arra kellene, hogy netes tananyagot áttudjam rajta nézni, esetleg 1-2 videó vagy film, de nembaj ha 1-2 alkalmazás elfut rajta...
niteforce: Azért az androidok már kinőtték magukat a laggolásból meg fagyásból tényleg sokat fejlődtek már Iphone sebességhez képest,persze még vannak hibái de jobbak már mint pár éve.
S3 áron tudom ajánlani neked sacpatrik a Nexus 4-et,Sony Xperia SP-t,esetleg LG Optimus G-t,szerintem mind fantasztikus telefon a következő nekem is eközül a 3 közül lesz.
200 000 FT meg egy lekorlátozott sz@rért nem fogok kifizetni mert az alma...
Tetsztik a Samsung Galaxy Ace 3 LTE és a véleményeteket szeretném kérni.
Ahogy hallgattam a a sima Ace 3-ró a teszteket vannak hibái.
Az LTE az már jobb?
Véleményt szeretnék kérni róla.
Illetve,hogy hol érdemes megvenni majd Karácsony környékén. (T-Mobile,Vodafone,Telenor itt nem szeretném)
Denk95: Jó kis teló jó ár/érték arányban,és akksi is nagyon jó benne 😀
Szerintetek?
niteforce Te csak a szarokat fogod ki lehet. A túl brandelt telefonok egy rakás szarok. Volt galaxy s3 mam iszonyat gyűlöltem. De egy stock androidos jól optimalizált normális hardverű telefon fantasztikus. Mostanában kínai telókban utazom és imádom őket. Azokat fossá szemetelem meg se érzik míg egy samsung vagy lg vagy akármi 1-2 hónap után összeszarja magát mert a rendszer széjjelmegy.