Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Davezorrr avatar
én megbántam azt h androidos telót vettem (ace2).Legközelebb windows phone lesz vagy ha tehetem iphone de utóbbi nem valószínű
0
0
0
0
flormate avatar
kinek van alcatel idol ultraja?
0
0
0
0
gabee97 avatar
Kisebb márkákkal meg a minőség és a garancia aggasztó :S Én pl. soha nem vennék Alcatel telefont.
Norbi777: Pontosan,ezért jó a Nexus csak a legszükségesebb dolgok vannak rajta és atomgyors 😀
0
0
0
0
no avatar
Ezért +1 a Nexus 4-re. Gyári android, gyorsabb és szebb is 😜
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak a nagy márkákkal a kisebb gyártók szerencsére nem nyúlnak nagyon hozzá az androidhoz. Nekem is gyári 4.2.2 vel 1gb rammal nagyon vígan elvan a dolog mindig szabad 2-300mb
0
0
0
0
gabee97 avatar
Sajnos minden telefonnál ez van :S Telekúrják sok felesleges szarral és ezért fagy le az Android,nekem Sonym van és általában amit tudok letörlök pl Google + de amit nem lehet törölni azt letiltom és probléma megoldva 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem nem volt elég. Annyi minden fos van az s3 ba ami lefogja a ramot, hogy pl a launcher rendszeresen újratöltődött ami 2-3 sec re megofgta a telefont agyba főbe szitam. Egy normál telónál 1gb bőven elég egy galaxy telefonnál 1gb az szenvedés.
0
0
0
0
gabee97 avatar
1 GB az alap.Elég az ha nem akarsz egyszerre 46 dolgot használni 😃
0
0
0
0
thepatrick avatar
4G képest gondoltam. 😀 Amúgy az alap S3-nak mennyi a Ram-ja?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
thepatrick: Ha S3-at veszel, akkor csakis az új szériást azaz a 4g-set, mert abban 1 gigával több a ram 😉 Barátom már egyszer megjárta vele, ő a régi szériásat vette, merthogy minek a 4g...Arról viszont nem beszélt neki senki hogy abban 1 giga rammal több van 😊 Az pedig telefonoknál elég sokat jelent 😜
0
0
0
0
gabee97 avatar
thepatrick: Jó teló az S3 de ha egy fokkal újabb hardvert szeretnél a telódba akkor nézd meg a Sony Xperia SP-t,LG Optimus G-t vagy Nexus 4-et.
0
0
0
0
Tekki avatar
hát én majd 1 samsung galaxy note 3at fogok venni 😆 ezt tudom de még dolgozok érte 😉 + a gépemért 😆
0
0
0
0
thepatrick avatar
Sziasztok!
Milyen telefont érdemes venni? Én Samsung Galaxy S3-ra gondoltam. Mit gondoltok, megéri? Igazából még csak tervbe van, még nem biztos, csak kicsit előre gondolkodok.
0
0
0
0
Coach avatar
Gabee97: Kösz szerintem az M-et veszem meg.
0
0
0
0
fickok avatar
@kmisi99
Szerintem a Samsung Galaxy széria egyáltalán nem rossz. SGS III-am van, és december óta nem volt még vele baj (se lefagyás, se hardver hiba).. Bár közel 180.000 Ft-ért ne is legyen vele baj.
Ha meg nincs benne tapasztalatod, akkor ne húzz le feleslegesen semmit! :@
0
0
0
0
gabee97 avatar
Coach: Azért az árért egy Sony Xperia L-t vagy M-t ajánlok figyelmedbe ez az LG már eléggé elavult.
nankacu: Sony Xperia E-t nézegesd meg,de a J sem rossz teló ennyiért
ogre077: annyi pénzből már inkább egy Xperia SP vagy Optimus G esetleg Nexus 4 vagy S3.
0
0
0
0
ogre077 avatar
Sziasztok! Sony Xperia acro S vélemény?
0
0
0
0
PoPet avatar
Igazából ott sokalltam be, hogy vizsga előtt át akartam telón nézni az anyagot, mert volt még időm matek meg nyelvtan óra keretén belül (😆😉 és nem bírtam, mert tetű lassú az olvasója, lapozni se lehet rendesen, WiFi meg 3 éve még luxusvolt.. -.-"És akkor már úgy vagyok vele, hogy 25 körül, de 1-2 ezresen nem fogok spórolni, akkor már akár neten is tudjam nézni az anyagot... Tipo-ról meg néztem videókat szép gyors a böngészője.. 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Kifelejtettem, hogy az androidos Samsungokra értettem.
Valóban a Tipo a legjobb a felsoroltak közül.
0
0
0
0
PoPet avatar
Nekem szar olcsó Samsungom van és nem lenne bajom vele, ah lenne benne WiFi és rendes szövegkezelő.. 😃
Szerintem Tipo lesz osztálytársamnak az van és ma volt egy kicsit a kezemben és tetszett.. 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
nankacu: Tapasztalataim szerint az olcsó Samsung nem jó, a jó meg 120k+.
Az Y eléggé gyenge, nem javaslom.
Inkább azt mondom, hogy pótolj bele 5.000 forintot és valami értelmesebb LG-t vegyél, esetleg ZTE (lehet, hogy kínai, de szerintem megbízható)
A MyAudiot ne is nagyon nézz, szerintem elég primitív cucc, fél hangszóró nem szól, ilyen problémái vannak. Tényleg azt mondom, hogy inkább gyűjts még egy kicsit, jobb egy telefon, mint két gagyi. 25-ért használtalan lehet venni megbízható telefonokat.
0
0
0
0
PoPet avatar
Hali srácok. Úgy néz ki be kellene újítanom, ezrét egy alsóbb kategóriás telefont szeretnék úgy 25 ezer környékén.
Eddig, a Samsung S5360 Galaxy Y-t, LG Optimus L3 E400-at és a Sony Xperia Tipo-t néztem ki.
Tudom ezek közül a Tipo a legjobb, de tudtok-e ajánlani más ezekhez hasonló telefont?
Kártyafüggetlen legyen,WiFi, android. Ezek a főbb elvárások. Főleg arra kellene, hogy netes tananyagot áttudjam rajta nézni, esetleg 1-2 videó vagy film, de nembaj ha 1-2 alkalmazás elfut rajta...
0
0
0
0
Coach avatar
Mi a vélemény a LG Optimus L7 II P710-ről? Megéri megvenni? Vagy jobb azért az árért?
0
0
0
0
gabee97 avatar
hell12324: Javasolni tudom a Sony Xperia L-t szerintem jó kis teló én is most vettem.Esetleg Sony Xperia S-t ajánlom még,ami szintén nagyon jó,ha valamelyikről van kérdésed nyugodtan kérdezz róla,megpróbálok válaszolni.
niteforce: Azért az androidok már kinőtték magukat a laggolásból meg fagyásból tényleg sokat fejlődtek már Iphone sebességhez képest,persze még vannak hibái de jobbak már mint pár éve.
S3 áron tudom ajánlani neked sacpatrik a Nexus 4-et,Sony Xperia SP-t,esetleg LG Optimus G-t,szerintem mind fantasztikus telefon a következő nekem is eközül a 3 közül lesz.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ez érdekes mivel nekem az S Plus tele van b@szva minden programmal (512mb ram) és fura hogy tökéletes sebeséggel üzemel a kicsike... 😆

200 000 FT meg egy lekorlátozott sz@rért nem fogok kifizetni mert az alma...
0
0
0
0
niteforce avatar
1db-ot nem találtam még ami jó lett volna. Amíg 1-2 app van rajtuk addig oké, de utána... Mindegyik ilyen, függetlenül attól hogy milyen kategória. Tök fölösleges 4 magos processzor a telefonokba, meg több memória bele mint ami egy számítógépben van. Csak normálisan meg kéne csinálni a rendszert, és akkor semmi nem lenne. Egy sima 800 mhz proci elég lenne mindenre ha normálisan meg lenne csinálva. Apple-nél elég is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Te aztán nagyon kifogtad a legszarabb droidos telefonokat.
0
0
0
0
niteforce avatar
Bárhol, szolgáltatónál, GSM-ben, használtan... Lehet találni nagyon jó állapotú, vagy akár új iphone 4S-t venni 90 ezer környékén kártyafüggetlenül. Sokkal jobb mint bármilyen androidos.
0
0
0
0
no avatar
Hol lehet új iphonet venni?
0
0
0
0
no avatar
sacpatrik: Nem rossz telefon, de árkategóriájában sok jobb telefon van amit megéri választani helyette mint például a Nexus 4.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Galaxy telefont nem igazán éri meg venni főleg az ace szériát rakás szar annyiért. Pl oszt társam fél éve vette 50k ért az ace 2-t telefont míg egy másik oszt társam 45 000 körül 1 éve szintén újonnan egy jobb telefont vett.
0
0
0
0
niteforce avatar
Akkor lehet hogy jobb, én úgy találtam hogy csak a net különbözik, de akkor rosszul írták
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Amúgy most ahogy keresgéltem látom nem csak a net különbözik, hanem alapból nagyobb tárhely, 1,2 Ghz-s proci. Szóval van valakinek Samsung Galaxy Ace 3-ma? És ha van vélemény?
0
0
0
0
niteforce avatar
Akkor értsd úgy, hogy az árához képest nem jó az S3, nem éri meg, inkább egy iphone-t javaslok, egy 4 újonan is annyiba kerül, de te döntesz. Nem rossz az S3 sem, de az android miatt ugyanúgy be tud lassulni meg fagyni mint egy galaxy mini.
0
0
0
0
no avatar
Nem iphone 4s-ről kértem véleményt,de azért köszönöm.
0
0
0
0
niteforce avatar
Csak annyiban különböznek, hogy az LTE a nevéből adódóan tud 4G internetet is.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok.
Tetsztik a Samsung Galaxy Ace 3 LTE és a véleményeteket szeretném kérni.
Ahogy hallgattam a a sima Ace 3-ró a teszteket vannak hibái.
Az LTE az már jobb?
0
0
0
0
niteforce avatar
sacpatrik: ebben az árkategóriában az androidot felejts el szerintem, inkább egy iphone-t vegyél, egy sima iphone 4 is sokkal jobb, és sokkal gyorsabb mint bármilyen androidos telefon.
0
0
0
0
no avatar
Samsung Galaxy S III
Véleményt szeretnék kérni róla.
Illetve,hogy hol érdemes megvenni majd Karácsony környékén. (T-Mobile,Vodafone,Telenor itt nem szeretném)
0
0
0
0
Denk95 avatar
gabee97 köszi a választ
0
0
0
0
hell12324 avatar
gabee97: 50.000 körül kellene 😀
0
0
0
0
gabee97 avatar
hell1234: Nem tudom hogy jött neked ez a 2 az egyik 50.000 másik 100 😃 De mond mennyid van rá és megpróbálok neked egy jót ajánlani 😀
Denk95: Jó kis teló jó ár/érték arányban,és akksi is nagyon jó benne 😀
0
0
0
0
Denk95 avatar
ZTE Blade Super
Szerintetek?
0
0
0
0
hell12324 avatar
Prestigio Multiphone 5000 Duo vagy Iphone 4et ajánljátok inkább?
0
0
0
0
flormate avatar
szerintetek mennyire jó az alcatel idol ultra?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ennyiért nexus 4 et mondom használtan 7-80 körül nagyon jó vétel bár biztos van olcsóbban elvégre angliában kb 50 000ft ba kerül mert a google leárazta. Esetleg xperia SP is nagyon jó újonnan

niteforce Te csak a szarokat fogod ki lehet. A túl brandelt telefonok egy rakás szarok. Volt galaxy s3 mam iszonyat gyűlöltem. De egy stock androidos jól optimalizált normális hardverű telefon fantasztikus. Mostanában kínai telókban utazom és imádom őket. Azokat fossá szemetelem meg se érzik míg egy samsung vagy lg vagy akármi 1-2 hónap után összeszarja magát mert a rendszer széjjelmegy.
0
0
0
0
gytomi avatar
Inkább android párti vagyok. Esetleg abban?
0
0
0
0
niteforce avatar
gytomi: használt, de szép állapotú iPhone 5 -öt lehet kapni ilyen árban kb, szerintem mindeképpen azt vegyél
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció