nemnem
ha Iso-t kapsz akkor csak duplaklikk sebesség bállítása a neroban ami feljött
ha mdf/mds akkor daemon toolsba bedobod elindítod a nerot adat dvd másolása ,beállítod h a virtuális meghajtón lévő cuccokat másolja DVDre és beállítod a sebességet és írás
nem nehéz 😀
amúgy letöltöttem egy nero 6-ot
kiválasztom a dvd-t aztán az adatra kell menni hogy játékot tudjak írni és ott lehet beállítani a sebességet meg ilyeneket? 😕
nah sikerült megszerezni 😃 Büszkeszírten kellett Zordon szellemét elűzni majd hollow Bastationba vagy mibe menni kellett Tronhoz és micimackó lapjait keresem utána 😀 abban tudsz segíteni h hol találom a lapokat? mert odáig jutottam h 3 megvan még 3 kell 😀 előre is thx 😀
ceni98 írta:
erik.........nekem minden lemezem -os 😆
nah most én is észre vettem h a KH 2 kicsit lassan tölt de tökéletes sztem így is 😀 Hercules világát már megcsináltam a kishablehányéhoz kell vmi cucc de már azután h legyőztem Ursulát :S Sony pls help :S
Szerezd meg a Magnetic mágiát és rakd be az abilites menübe is
Sok sikert!
ha valami nem megy szólj és segítek
nah most én is észre vettem h a KH 2 kicsit lassan tölt de tökéletes sztem így is 😀 Hercules világát már megcsináltam a kishablehányéhoz kell vmi cucc de már azután h legyőztem Ursulát :S Sony pls help :S
Nerót én nem ajánlanám,img burn,dvd decrypter vagy CloneCD.
Egyébként szerintem +osakat használj,mert olyat kell.Mondjuk ez függ a meghajtódtól,ha felismeri a -osokat is,akkor olyat is égethetsz,de nem tudom hogy ps2-be jó e.Szerintem +osokot használj.
Nekem meg 1 éves SCPH-90004-es van
Na mindegy engem nem érdekel tanultam a maxell hibáiból ezért a jövőben csak verbatimra írok megfizethető és kiváló minőségü
nekem a minden írott arra van kiírva (Kingdom Hearts 1-2 és a Rouge Galaxy is ) és nincs gondom a betöltéssel 😃 vagy pl a FF x és xii is arra van és ha lassan is tölt akk észrevehetetlen 😃 szal sokat számít az is h milyen lemezre írod ki de az is h mennyire új a géped 😀 nekem októberben lett cserélve a feje szal nekem lehet azért jó még😀
Na azért ez tulzás. A Verbatim a legjobb minőségü lemez. De ha ennyire nem hiszed el írd ki a Kingdom Hearts-et vagy a Rogue Galaxy 100% hogy baromi hosszú lesz a töltési ideje és nem fog jól működni. A maxell összetett játékoknál elvérzik
Nekem is volt sok Maxell-re kiírt játékom és vitte azokat.Még a régebbi ps2-, is,szal nem értem mért nem megy nektek,sőt még maxelltól szarabb minőségűek is voltak...
érdekes nekem csak maxellre avn kiírva a game és mindet viszi 😃 szal nem tom nekem dvd-r-es szal lehet az is közre játszik 😀
végre megvan az ORIGINAL ps2 joyom 😃 áhh olyan nagyon zsír 😃
Én is megszívtam a Maxell CD-kel. A legtöbb ps1-es játék vagy szaggat, vagy el sem viszi a PS1-em először azt gondoltam, hogy a PS1 a ludas, de azokat a játékokat viszi, amelyeket a srác adott hozzá, s abban nincs Maxell.
Ps2-es játékokat iso fájból kell kiírni semmien rar meg zip azt ki kell csomagolni és a képfáljt kell kiírni 4x-esen
az szinte már főbenjáró bűn nemhogy feledékenység 😃
amúgy winrar-os cumót lehet dvd-re írni? 😆
mert lehet hogy az volt a problematika
és ha tamogatja akkor tuti mukodik csak hozzakotom es jo lesz vagy kell meg vmi esetleg hozza nem ertek nagyon a konzolhoz
ps2 re hozzá lehet csatlakoztatni billentyuzetet?
amilyen brutális mód j ó😃 imdádom 😃
csak mert azt mindig kiadja amikor írna akarok verbatimból meg csak cd van itthon
ha Iso-t kapsz akkor csak duplaklikk sebesség bállítása a neroban ami feljött
ha mdf/mds akkor daemon toolsba bedobod elindítod a nerot adat dvd másolása ,beállítod h a virtuális meghajtón lévő cuccokat másolja DVDre és beállítod a sebességet és írás
nem nehéz 😀
amúgy letöltöttem egy nero 6-ot
kiválasztom a dvd-t aztán az adatra kell menni hogy játékot tudjak írni és ott lehet beállítani a sebességet meg ilyeneket? 😕
Macilaci:Szivesen
ha iylet kérdeznél tőlem erik.....azt modnanám...h....NEM 😆
CD:8x-szoros sebeséggel
DVD:4x vagy 2x-es sebeséggel
a call of duty sorozatból csak az első 3 rész van ps2-re igaz?
még csak most csinálják meg 😂😂
Szerezd meg a Magnetic mágiát és rakd be az abilites menübe is
Sok sikert!
ha valami nem megy szólj és segítek
Egyébként szerintem +osakat használj,mert olyat kell.Mondjuk ez függ a meghajtódtól,ha felismeri a -osokat is,akkor olyat is égethetsz,de nem tudom hogy ps2-be jó e.Szerintem +osokot használj.
A legújabb nero-t használom
Jah és -os lemezeket veszek
Na mindegy engem nem érdekel tanultam a maxell hibáiból ezért a jövőben csak verbatimra írok megfizethető és kiváló minőségü
végre megvan az ORIGINAL ps2 joyom 😃 áhh olyan nagyon zsír 😃