Melyek a kedvenc játékfejlesztőid?
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gearbox, és a Frictional Games
Ubisoft, Visceral Games (Dead Spacek miatt), Capcom is most belopta magát a szívembe a DMC-nek köszönhetően, Treyarch
A Visceralt én kihagytam 😃 Remélem azért lesz még nagyon jó játékuk a Dead Spacen kívül 😀
Vótmá (régen EA Redwood Shores néven futottak), de azokat nem nagyon szeretem (azok közül csak a Keresztapa játéka tudott lekötni), én is remélem hogy alkotnak még valami maradandót 😀
Nem is tudtam , hogy régen is megvoltak már ők csak más néven 😲 Igen én is remélem 😀
Ubisoft, Visceral Games (Dead Spacek miatt), Capcom is most belopta magát a szívembe a DMC-nek köszönhetően, Treyarch
A Visceralt én kihagytam 😃 Remélem azért lesz még nagyon jó játékuk a Dead Spacen kívül 😀
Vótmá (régen EA Redwood Shores néven futottak), de azokat nem nagyon szeretem (azok közül csak a Keresztapa játéka tudott lekötni), én is remélem hogy alkotnak még valami maradandót 😀
Ubisoft
Infinity Ward
Valve-ét pedig azért utálom mert némyelik játékukban pl: HalfLife 2/Left 4 Dead olyan égrenditő bugok vannak :/ amit könnyüszerrel ki tudtak volna javitani L4D pl:kidob akármeylik gépemen minden verzióval vagy pactchel pedig a gépem megfelel 😃 bár nem is izgat annyira Half life nak meg átnevzetem az .exe-jét és akkor már rögtön futott a játék mia ....sz ?
Mivel folyamatosan frissítik minden játékukat, amikben bugot találnak, nehezen találkozhatsz egetrengető bugokkal, esetleg a megjelenésük elején, de mint mondtam, folyamatosan frissítik a játékaikat, azok sincsenek benne. Mondjuk ahogy olvasom, tört játékkal próbálkoztál, így viszont elég röhejes, hogy a saját hülyeségedért a játékkészítő céget hibáztatod...
Nagyon érdekelne.... 100% h megvenném ! 😃
Bioware
Bethesda
Valve
Blizzard
Ubisoft
Rockstar Games
EA Games
Rocksteady
Piranha Bytes
THQ(Metro 2033)
Activision(Soldier Of Fourtune Sorozat,COD széria,Tony Hawk1S játékok)
Rockstar Games(Max Payne sorozat,GTA-k)
Ubisoft(Tom Clancy's játékok,Far Cry részek,Assassin Creed-ek,Prince Of Persia játékok)
Codemasters(DIRT részek)
DICE
Ubisoft
Infinity Ward
Rockstar Games
Activison
Rockstar Games
EA
Relic
Ubisoft
Infinity Ward
Treyarch
Codemasters
Riot Games (Lol)
Rockstar Games
Capcom
Bandai
Bethesda Studios
Rockstar games
Insomniac
Ubisoft
A Namco Bandai is kiadó pl: Witcher 2
valve
Crytek
Criterion Games
Black Box
Codemasters-
Rockstar games
DICE
BioWare
BlackBox
Codemaster Racing
505 Games
Crytek
Namco Bandai games
Rockstar north
Crytek Magyarország (😜)
Ubisoft Montreal,Ubisoft Budapest,
Treyarch
Sledeghammer Games
Epic games
Valve
Most enyi jutott eszembe a kedvenc GYÁRTOIM közül 😀
Ubisoft
EA
BioWare
RockStar Games
Rocksteady
THQ
Valve
Rockstar Games
EA
Codemasters
Ubisoft (Assasin's Creed sorozat , far cry trilógia )
Dice ( Battlefield )
Bathesda ( Skyrim )
Infinty Ward ( Call of Duty : MW2 )
Rocksteady ( Batman : Arkham City )
THQ
Crytek
Dice
Ensemble Studios
Valve
NCSoft
Electronic Arts
Codemasters