Internet probléma
WAN Miniport hiba végett nem enged csatlakozni a netre a PC-m.
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
köszi a segítséget előre is
Már mindent próbáltam.Újbaraktam a windowsot,minden fölösleges programot letöröltem.Azok a játékok amiket multyplayerben játszok egyfolytában laggolnak.Próbáltam már router cserét,kábel helyett wirelessre kapcsoltam.Sehogy se jó.A gépem is megvan rá bőven,meg az internettem is.Ez nem olyan lagg mint a többi.Pl. az emberkével megyek és 15mp múlva minden lefagy körülöttem,és ugy tart 3mpig,utánna ismét ugyan ez.Valaki segítsen!Előre köszönöm a választ!
Szerintem a Vatera szerverivel van probléma. Várj egy kicsit és próbáld újra!
A(z) ssl.vatera.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol."
Próbáltam az itthoni mindkét gépről,mozillával és chrome-mal is. Regisztrációnál is ezt írja ki.
15M-re van a két gép egymástól, de csak egy fal miatt.
Az 1. gép egy TP-LINK TL-WR740N-ről kapja az internet elérést, és a 2. géppel csak úgy tudom használni az internetet hogy az 1. gépből kihúzom az UTP kábelt és bedugom a 2. gépbe. Tehát hogyan tudom megcsinálni hogy mindkét gépen lehessen egyszerre internet, elég csak azt csinálni hogy veszek még egy UTP kábelt amivel összekötöm a routert és a 2. gépet??
SSL hiba kód, nem értem ez mi, valami megoldás? Nem szeretném újra pakolni a gépet! 😀
szerintem is hót hülye volt, ha szinte kiröhögte, hogy 20 megás nettel hogy tölthetek - szerinte csak - 2,3-al... és tök úgy hangzott, hogy azt mondja, igen ez olyan net ami szó szerint 15-el tölt és 8-al meg fel... vagy értette a dolgot és engem akart átb*szni 😜 8 nap alatt még vissza lehet mondani végül is...
leteszteltem... speedtest, hm 4, vmennyi mega letöltés 0,7-8 feltöltés pff... kikapcsolom iptv-t (1iket) és olyan 10re felugrik a letöltés feltöltés 0,6... jó, nézzük torrenten... seed sorrand minden, vagy 10k seed van 1200 letöltő hót jó, na nézzük jön vagy 1,7-el és ott meg áll -.- feltöltés szintén a seedelő torrentek között 60kb a legnagyobb a maradék szétoszlik 10, 0,valamennyi stb... most ez....?
A noteszgép notebookot jelent? Az újrarakott xp-s gépen megy a net? A notebook wifin keresztül kapja a jelet?
Haver újra telepítette a gépét. (úgy tudom windows XP-vel) Van otthon router, rajta a gép, és van neki agy noteszgépe is, amin azóta nincs internet. Mintha rémlene, hogy valakinél történt már ilyen, de nem tudom mit szokás ebben az esetben csinálni...
Szerk.:
Keresgéltem a neten, ezt találtam:
Vagyis, Win 7 kellene neki.
Sziasztok!
Van a fent említett USB-s Wifi stick vagy mi az isten, és miután felraktam,minden beállítottam, a telefon felcsatlakozik, de viszont nem oszt neki internetet. Windows 8-at használok. Eset smart Securitym van,a forgalom engedélyezett.
Digi Top netem van, PPPOE kapcsolat.Remélem tudtok segíteni
Az a problémám,hogy folyton elmegy a netem ha torrentezek,ha torrentezés közben játszok,néha akkor ha csak netezek,illetve emiatt(gondolom) újracsatlakozás után visszaesik a százalék(torrent).
Pl. 65%-nál vagyok már egy órája,de minden 5 percben elmegy és 58-ra esett most is vissza...
5.71 GB méretű a fájl,az Infó fül alatt azt írja,hogy letöltve 5.13Gb,a Fájlok alatt pedig csak 3.29 van meg...
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Nemrég váltottunk jobb netre, szolgáltató ugyan az de modemet cseréltek, és azóta nem tudok semmiféle hamachival működő dologhoz kapcsolódni. Mi lehet a gond? A csere előtt simán ment minden. Ami olyan szerver, amit rendes szervergépről futtatnak, azok mennek.
És az a vicc h ismerősömnek akinek totál ugyanolyan nete van mint nekem nála is ugyanez a probléma... (és más városban lakik [Bp környékén én meg Pesti vagyok)
Csak annyiről akarok megbizonyosodni hogy akkor nem az én gépemmel van gond hanem a szolgáltatóval?
szerk.: na úgy lehet valami országos szerver a hibás, havernak is ezek a problémák vannak, s ö mondta.
Elindítottam egy scan-t a vírusirtóba és azután kezdett éledni, bár nem értem, hogy miért, nem írta, hogy törölt volna valamit.
Egy más gépen amin wifi-vel van internet kipróbáltam és ott megy az oldal és ott minden jó. Szóval valami itt nincs rendben, csak tudnám, hogy mi.