Sziasztok valószìnűleg nem ide tartozik de nem tudom hol kerdezzem meg előre is sajnálom. Az oldalon a gèpigènyre ir egy %-ot. Mondjuk 100% akkor ez gondolom normálisan fut majd a gepen. Ez az adat menyire reális?
Hamarosan lejön az új laptopom, van benne egy i5-4200H, 2 magos, 4 szállal. Itt utána olvasgattam, és az a tanács, hogy állítsam a leírás 4 magosra mivel 4 szálas. Viszont a kérdésem az, hogy a processzor sebességét mennyire állítsam. 2.8 GHz-es alapból viszont turbóval felmegy 3.4 GHz-ig. A helyzet még az, hogy tudtommal a intel turbója olyan, hogy maximum egy magot tol fel addig. Az így átlagban akkor 2,95 GHz lenne ((3*2,8+3,4)/4)
Viszont mivel ez magot növel így lényegében két szál növelődne, így aztán 3,1 GHz lenne az átlag. Szerintetek mennyit írjak be? legyen egy 3 GHz, aztán az annyira úgyse oszt-szoroz?
Sziasztok.. 😀 van egy i3-as 4330-as procim.. és támogatja a négy szálas feldolgozásra.. akkor mit írjak azt hogy 2 vagy hogy 4 mag? hogy írjam a kitöltésnél? 😲
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy ASUS Radeon R9 270x videokártyám, akkor az oldal miért "x-eli" ki az ajánlott konfig oldalon, ha az van odaírva, hogy GTX660, vagy Radeon HD 7870 az ajánlott. Ezeknél a kártyáknál azért jobb az r9 270x. Én állítottam be rosszul valamit, vagy az oldal nem ismeri a kártyát?
Szerk.:
Hopsz, én voltam a hülye. Véletlenül 1 Gb-ot állítottam be 2 Gb helyett. Most már jól mutatja.
560Mnél 4 magot jelölj be. Igaz nem 4 magos de 4 szálas ami ha jól működik a játékban a HT akkor felérhet 1 4 magos szintjére is. Szóval legyen 4 mag. Órajel meg 2660 Mhz mivel Mhzben kell megadni. VGAnál gpu órajel 672 Mhz memória órajel 1600 Mhz, memória mérete 1024 MB, DX 11.0
Ez van. Valamitből én rá nem jövök mit töltöttél ki rosszul.... Am tökmind1 jó-e vagy sem. Minden játéknak mennie kell. Középkategóriás gépnek megfelelő teljesítményű a laptop.
hát hogy töltötted ki? Én azokat nem látom meg más sem, hogy te miket írtál be. Csak azt, hogy mi a nevük. 2 magos 4 szálas szóval lehet 4 magos a proci, ram 8 giga ezen nincs mit magyarázni és GTX 660M meg hát laptopfüggő hány mhz a gpu és memória órajele. Nézd meg GPU-zben. De az biztos, hogy 2 gbos és DX 11-es. Többféle y580 létezik szóval így nehéz beazonosítani. Elvileg 835 Mhz és 950 Mhz ig is képes lehet boostolni és 4000mhz a memória órajel. De tényleg meg kell nézni konkrétan.
Üdv léci tudna valaki egy kicsit segíteni merte nem tudom hogy jól e töltetem ki a gépadatokat
Ez a 2 gépem van típus:
- lenovo ideapad Y580
- lenovo b590
mert nem szeretnem tudni hogy milyen pc játékokat tudok játszania
sziasztok 2 kérdésem lenne az első az az ,hogy a gépembe lévő proci az egy 3Ghz intel socket 478 Pentium D Hyper Trade-es ami ha jól tudom virtuális két magos ezért nem tudom minek tüntessem fel 1 vagy 2 magosnak ? A másik kérdésem pedig vettem még nemoriát a gépbe és igy most már 2.500 Ramom lett ,viszont nem találtam csak 2 illetve 3 gb választási lehetőséget ,tehát a kérdésem az hogy mit állitsak be ,hogy korekt gépigényeket kapjak ? Előre is köszi a választ ! hello
próbáld meg aida 64-gyel. De am lehet, hogy ez: 1700Mhzes a proci. 512 MB ram van benne. és az intgrátl videokártya adatai meg: gpu órajel: 121 Mhz. memmória mérete 64 MB. Mmeória órajelét meg nem tudom. Talán 400.
helló! Valaki tudna segíteni a gépem adataihoz? Fujitsu-Siemens Lifebook C1020 processzor: egymagos pentium 4. többet nemtudok 😃 már próbáltam gpu-z vel megnézni de nem írt ki semmit... előre is köszi
Proci:2 magos 4 szálas szóval ezért 4 magosnak jelöld be. 2400 Mhzes.
memóriánál szimplán jelöld be, hogy 8 gb.
HD 4000 memória mérete az beállításfüggő. Írjál 1024-et. GPU órajele 1000 Mhz. Memória órajele meg attól füg hány mhzesek a ramok. Ha jól látom 1600 Mhz.
Egyébként van még egy grafikus vezérlő a laptopban elvileg. egy 8570M:
2048MB am meória mérete de a gpu órajelet és memória órajelet nehéz megmondani pontos típus nélkül. De még úgy sem könnyű. Elvileg 650 Mhz a gpu órajel és 1800-2000 Mhz a memória órajel. De ezek gyártónként különbözhetnek.
Sziasztok! Vki tudna segíteni kitölteni a gépem adatait. Én nagyon nem értek hozzá.
Infók a gépről:
Lenovo IdeaPad G500, Intel® Core™ i3 - 3110m, alapból 4Gb memóriával de kértem hozzá még +4Gb, videókártya: Intel HD Graphics 4000.
Előre is köszi a segítséget.
bodnar3 : ha a "mstani gép"-ről van szó,ott messze nincs minden adat megadva,ráadásul ami van az is rosszul : "processeor : Intel Core 2 Duo 1.1GHz, AMD Athlon 64 X2 2GHz or better"
Hol van a ram,hdd stb ?
Sziasztok minden adatott megadok mégis ezt az üzenetett kapok a gépigényeknél "A géped megadott adatai hiányosak, ezért nem lehet összehasonlítást készíteni!" mi lehet az oka válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok, segítenétek kitölteni az adatokat? Sehol se találom hogy hol lehet pár adat! acer aspire 5733-3373g32mn típusú gépem van! A proci meg a memória megvan de a videókártyás dolgokat sehol se találom hozzá! Valaki esetleg aki tudja az leírná ide vagy belinkelné?
Üdv.
meg tobb pontot szerezni meg uj vagyok az oldalon koszonom
Hamarosan lejön az új laptopom, van benne egy i5-4200H, 2 magos, 4 szállal. Itt utána olvasgattam, és az a tanács, hogy állítsam a leírás 4 magosra mivel 4 szálas. Viszont a kérdésem az, hogy a processzor sebességét mennyire állítsam. 2.8 GHz-es alapból viszont turbóval felmegy 3.4 GHz-ig. A helyzet még az, hogy tudtommal a intel turbója olyan, hogy maximum egy magot tol fel addig. Az így átlagban akkor 2,95 GHz lenne ((3*2,8+3,4)/4)
Viszont mivel ez magot növel így lényegében két szál növelődne, így aztán 3,1 GHz lenne az átlag. Szerintetek mennyit írjak be? legyen egy 3 GHz, aztán az annyira úgyse oszt-szoroz?
SRI: Játék gépigényének nagysága
Szerk.:
Hopsz, én voltam a hülye. Véletlenül 1 Gb-ot állítottam be 2 Gb helyett. Most már jól mutatja.
lenovo ideapad Y580 ez a gep tobnyire jatszok
gyee77: Legyen 2 magos és 2 giga ramos😃 úgyis vga a lényeg inkább. Am nem mind1 ha van new vasad is? Úgyis azon játszol.
Ez a 2 gépem van típus:
- lenovo ideapad Y580
- lenovo b590
mert nem szeretnem tudni hogy milyen pc játékokat tudok játszania
memóriánál szimplán jelöld be, hogy 8 gb.
HD 4000 memória mérete az beállításfüggő. Írjál 1024-et. GPU órajele 1000 Mhz. Memória órajele meg attól füg hány mhzesek a ramok. Ha jól látom 1600 Mhz.
Egyébként van még egy grafikus vezérlő a laptopban elvileg. egy 8570M:
2048MB am meória mérete de a gpu órajelet és memória órajelet nehéz megmondani pontos típus nélkül. De még úgy sem könnyű. Elvileg 650 Mhz a gpu órajel és 1800-2000 Mhz a memória órajel. De ezek gyártónként különbözhetnek.
Infók a gépről:
Lenovo IdeaPad G500, Intel® Core™ i3 - 3110m, alapból 4Gb memóriával de kértem hozzá még +4Gb, videókártya: Intel HD Graphics 4000.
Előre is köszi a segítséget.
Összehasonlítás a(z) 'Gamer' gépeddel
A géped megadott adatai hiányosak, ezért nem lehet összehasonlítást készíteni!
Mi hiányzik? Köszönöm😀
Hol van a ram,hdd stb ?
AMD Radeon HD 6320M
Üdv.