Olvastam, hogy sokan nem fizetik be illetve nem uniós országot választanak vásárláskor. Lesz ennek valami hátulütője? Mi van akkor, ha ugyanezt a kódot az ebay-en vásárolom meg. Ott nincs ilyen lehetőség, hogy még rápakoljak 27% adót.
Gyerekek, én eddig körülbelül 15 játékot vettem g2a-ről, és tapasztalataim szerint felesleges a Shield. 300 ft-ot kidobsz a kukába, ami 10 alkalommal már egy teljes játék. Olyan személytől vásárolj, aki adott már el pár ezer játékot, és 95% felett van az értékelése. Vagy akár 100%. Akkor biztosan nem fog átvágni.
Én is mindig onnan vásárolok (az a mindig az kemény 4 alkalom) de eddig sose volt vele semmi gond. Viszont az áfa-t sose mertem EU-n kívülire állítani, mindig féltem de ezek szerint akkor nem kell...
Én nem szoktam kikapcsolni. 200 forintot megér az hogy ne vessze el a kulcs. Vagy ha használt akkor ne kelljen térden állva könyörögni nekik hogy cseréjék ki.
phoenixfire fizetésnél beállítod, hogy Európán kívül vagy és kész. Én mindig így veszek játékot, ha veszek. A halál fog még "3000-t" fizetni ilyen adó mellett...
phoenixfire: Magyarországon csak álmodozunk a 24%-ról, mivel itt27%... Amúgy mindig a szolgáltatás helyén keletkezik az adófizetési kötelezettség az ottani szabályoknak megfelelően, mely adót a számlának tartalmaznia kell, az akár 0% is lehet a helyi viszonyoktól függően.
Annyival egészíteném még ki az előttem szólókat, hogy ne csak az értékeléseket figyeld, mert szinte mindenkinek 100% körüli. Érdemes a legtöbbet értékelttől vásárolni. Nekem így még soha nem volt gondom. Igaz, ezek általában 1-2e Ft-al drágábbak, de szerintem annyit megér, hogy ne fuss bele átb*szásba!
Én úgy vettem észre hogy megbízható. Persze azért figyelni kell kitől veszel, de én amiket eddig vettem simán, gond nélkül és rövid időn belül megérkeztek.
Érdemes, csak jól értékelt embertől vegyél, akinek pozitív a feedbackje. Ha be is rántanak, azt általában Steam Gift-el teszik, nem mondom, hogy sűrű de volt már rá példa. Egyébként ismerősöm folyton adó nélkül vásárol és nem történt még semmi. G2A shieldet se használja.
Nézegettem a G2A-t és érdemes még venni onnan? Legolcsóbb és megbízhatóbb ember (99%) 8.33-ért adja a CS:GO-t (EU), amire rájön az adó meg a shield és 11.85-re jön ki... Igaz ebből faragni lehet a shield kikapcsolásával meg a discount kóddal, ami 3% talán.
Heeeee. Elmagyarázom, hogy lásd milyen jó fej vagyok. 😃
A kulcsokat, akárhonnan veszed CSAK EGYSZER tudod aktiválni, egy példány ha úgy tetszik. Tehát onnantól fogva, hogy a saját felhasználóddal aktiváltad, attól kezdve az a te játékod kulcsa, amit nem adhatsz tovább.
U.i.: Szerintem elfért volna az origines témában is, de ez mellékes 😀
- Ki hogy áll a 27% adó befizetésével?
Olvastam, hogy sokan nem fizetik be illetve nem uniós országot választanak vásárláskor. Lesz ennek valami hátulütője? Mi van akkor, ha ugyanezt a kódot az ebay-en vásárolom meg. Ott nincs ilyen lehetőség, hogy még rápakoljak 27% adót.
Köszönöm a hozzászólásokat előre is!
És ettől még be tudnám kapcsolni a G2A Shield-et?
A kulcsokat, akárhonnan veszed CSAK EGYSZER tudod aktiválni, egy példány ha úgy tetszik. Tehát onnantól fogva, hogy a saját felhasználóddal aktiváltad, attól kezdve az a te játékod kulcsa, amit nem adhatsz tovább.
U.i.: Szerintem elfért volna az origines témában is, de ez mellékes 😀