Üdv népem! 😀
Én most épp egy hordozható hangszórót akarok venni két kiszemelt van! Az egyik JBL Charge (One) és Samsung Level box mini!! A JBL Aksija 6000mAH-es a samungé csak 1600. A JBL-be az a extra hogy képes tölteni a rá csatlakoztatott telefonokat 2X5 wattos, a samungrol a gyártó nem adott meg teljesítményt. A JBL-ben 38mm-es hangszorok vannak a samuban 55mm-es ! 😃
De lusta vagyok egyenként átírni ide a paramétereket belinkelem!
http://versus.com/en/jbl-charge-vs-samsung-level-box-mini
Akinek van esetleg Ilyen, ilyesmi elfogadok pár tippet 😀
Sajnos személyesen egyiket se tudtam tesztelni de mind kettőről jókat írnak! 😀
Vettem egy GENIUS SP-HF 800A hangfalat. Többen írták rá, hogy jó a hangzása, de itthon kipróbálva nekem nem jön be. Valóban kell járatni ezeket, hogy lágyuljon a hang? Évek óta nem volt hangfalam😃
BenjaminHun : Minden szempontból ajánlom. Tiszta magas hang szintén tiszta kellemes basszus,persze ehhez olyan minőségű zene is kell,de max hangerőn sem torzít,sőt a nagyon mozog a mély akkor el kezd kislákolni benne egy LED ami megvilágítja a skorpiót,nagyon durván nézz ki 😃
david151518:
5000 Ft körüli áron esetleg ez Genius SW-2.1 360
ilyen van egy ismerősömnek már kb 1 éve de nem recseg meg nincs is ilyen baja viszont a mélyet nem nagyon lehet ráadni mert elkezd "ugrálni, pattogni" a mélynyomó
Genius SW-G2.1 1250 erről viszont nagyon jó tapasztalatom van 😀 ilyen van nekem is és nagyon jól szól (erre lehet adni mélyet is bőven) nagyobb szobában is jól ad mélyet, legalábbis ez az én tapasztalatom
Remélem valamit tudtam segíteni! 😀
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani nekem 5 ezer forintos arányban egy viszonylag jó hangszorót? Vagy ilyen árba nincsenek jók?
Megéri inkább rádobni még és venni egy ilyet pl.Genius SW-G2.1 1250 Aktív hangfal
Jelenleg 1 elég régi van szóval azt biztos verni fogja bármi más.😆
Valaki tud ajánlani egy 2.0-ás hangfalat ami fadobozos és aktív. A keret 10k körül lenne. Csak, hogy zörögjön valami néha😀 Eddig a modecomt és az edifiert nézegettem, amik tetszenek. De meghallgatóm más véleményét is.
Akkor szerintem hogy másoknak is segítsünk és ne csak egymás vérét szívjuk, szedjünk össze 3 különböző árkategóriában 2.1-es hangfalszett. Legyen mondjuk 30eHUF alatt, 30 és 50 között, valamint 50+ os kategóriából egyet egyet.
Mit mondasz rá? 😀
(holnapra én is össze szedem, de most lépek dolgozni)
Azért minőséget nem csak a Bang and Olufsen ad....😉
Rengeteg pénztárca kimélő egyéb megoldás is létezik, nem azt mondom ,hogy a Logitech a legrosszabb, viszont van nála lényegesen minőségibb, elérhető áron annak aki kicsit utána is néz.
Aki minőségi zenét szeretne hallgatni vegyen Bang & Olufsen házimozi rendszert, viszont aki csak a gépéhez szeretne egy jó 2.1-es hangfalszettet nyugodtan vegyen Logitech-et 😉
Aki megengedheti magának vegyen Logitech Z623-at. Múlt héten vett egyet egyik barátom, aztán ki is próbáltuk. Hát nekem a szavam elállt, attól a tiszta mély hangzástól és brutális hangerőtől...
gyorsan átolvastam párat és hogy olyat írnak túl sok a mély, meg recseg a hangfal ez akkor lehet ha bekötés után egyből max hangerőn hallgatja az ember, először be kell járatni egy 40-50% on 1-2 napig és nem fog recsegni se, szerintem nem rossz hangfal
djwarp: akkor inkább már a 3000 20 ezerért szerintem nekem sw-g2.1 1250 van (mégis ez lett design miatt) de nagyon meg vagyok ezzel is elégedve szerintem marha jól szól ez is főleg filmnézésre játékra használom kb 75 % hangon már a ház elött (kint az utcán) lehet hallani a hangját és ez csak 45 watt-os
Üdv!
Véleményetekre lennék kíváncsi. Róla lenne szó: GENIUS SW-G 2.1 3000
Akinek esetleg ilyen van, vagy hallotta már mire képes az kérem, le tudná nekem írni hogy megéri-e az árát?
Előre is köszönöm!
barnav:Nincs mit 😀 Ma is mondták nekem ,hogy a fás jobban szól mint a műanyag.. 😃 Meg azt veszed amelyiket akarod ,csak azért írtam mert én is pont így akartam.. 😃
barnav: Megjött és nagyon szuper..! Van rajta kulön bass,treble szabályzó is..Nálam nagyon jól szól,tiszta hang,nem súg..Csak egy hátránya van hogy a bass-on vannak a hangszabályzók..Mást nem tudok még mondani róla.., nekem nagyon tetszik..
Meg a drótok se annyira rövidek,fából van 😃 ..
barnav: inkább ne vedd meg..Én is ilyet akartam de mondták ,hogy ne vegyek ..aki mondta az kipróbálta ,hogy milyen..
Inkább GENIUS SW-HF2.1 1700 mert meghallgattam és gyönyörűen szól,és én is megrendeltem,a héten megjön..
sziasztok, tudnátok ajánlani egy jó gamer fülest ami max 10k, de jó minőségű?
én amit néztem az a Hama Urage széria, van-e ezzel valakinek tapasztalata?
Bocs,nem néztem a modelt h 2.1 vagy 5.1,de akármien hagszórót ráköthetsz,kibelezett magnóét,v hifi hangfalat...a szatelitekbe max csak egy kondi vagy egy ellenálás van h ne adjon basszust csak közepet meg magasat.Olcsó,egyszerü hangváltó.
Majd próbálok hozzá szerezni hangszórókat, de amúgy igen, ellátogatok egy szervízbe vele.
Amúgy azért nem gyanakszom az erősítőre mert ha ujjal benyomom picit a satelitek hangszóróját akkor jól szólnak.
Aktiv a Woofer?Próbáld ki másik hangszóróval mind a 4+1 (szatelit + center) kanálisokon is,h ott recseg e,mert szerintem az erösitönek lehet baja.Kicsi az esélye annak h egyszerre romlik el mind az össz hangszóró.
mi történt a szatellitekkel? már csak azért mert én lehet keresnék valahol és egyben eladni, egy kis haszonnal lehet jobb lenne... nálunk most nézem egy használt oldalon egy Z-5500-as wooferje 35 euróért van... szóval kicsit kevesebbért passzolhatod el szerintem...
Én most épp egy hordozható hangszórót akarok venni két kiszemelt van! Az egyik JBL Charge (One) és Samsung Level box mini!! A JBL Aksija 6000mAH-es a samungé csak 1600. A JBL-be az a extra hogy képes tölteni a rá csatlakoztatott telefonokat 2X5 wattos, a samungrol a gyártó nem adott meg teljesítményt. A JBL-ben 38mm-es hangszorok vannak a samuban 55mm-es ! 😃
De lusta vagyok egyenként átírni ide a paramétereket belinkelem!
http://versus.com/en/jbl-charge-vs-samsung-level-box-mini
Akinek van esetleg Ilyen, ilyesmi elfogadok pár tippet 😀
Sajnos személyesen egyiket se tudtam tesztelni de mind kettőről jókat írnak! 😀
Valaszokat köszönöm előre is
Milyen mélyhangszórót vegyek szerintetek kb 15 ezerből?
Otthonra csinálnék egy saját 2.1- hangrendszert ahhoz kéne egy lehetőleg 30centis.
7.perctől tekintendő! 😀
Spoiler!
GENIUS SW-HF 5.1 4800
5000 Ft körüli áron esetleg ez Genius SW-2.1 360
ilyen van egy ismerősömnek már kb 1 éve de nem recseg meg nincs is ilyen baja viszont a mélyet nem nagyon lehet ráadni mert elkezd "ugrálni, pattogni" a mélynyomó
Genius SW-G2.1 1250 erről viszont nagyon jó tapasztalatom van 😀 ilyen van nekem is és nagyon jól szól (erre lehet adni mélyet is bőven) nagyobb szobában is jól ad mélyet, legalábbis ez az én tapasztalatom
Remélem valamit tudtam segíteni! 😀
Tudnátok ajánlani nekem 5 ezer forintos arányban egy viszonylag jó hangszorót? Vagy ilyen árba nincsenek jók?
Megéri inkább rádobni még és venni egy ilyet pl.Genius SW-G2.1 1250 Aktív hangfal
Jelenleg 1 elég régi van szóval azt biztos verni fogja bármi más.😆
Nagyon meg vagyok vele elégedve,sok jót hallottam róla,nem úgy mint a 3k verzióról 😀
Mit mondasz rá? 😀
(holnapra én is össze szedem, de most lépek dolgozni)
Rengeteg pénztárca kimélő egyéb megoldás is létezik, nem azt mondom ,hogy a Logitech a legrosszabb, viszont van nála lényegesen minőségibb, elérhető áron annak aki kicsit utána is néz.
Nem mindenki a basszusra meg a hangerőre izgul....hála isten😆
Genius SW-G2.1 2000 16.5K-ért láttam.
Szerintetek ez megéri ennyiért?
[LINK]
Véleményetekre lennék kíváncsi. Róla lenne szó: GENIUS SW-G 2.1 3000
Akinek esetleg ilyen van, vagy hallotta már mire képes az kérem, le tudná nekem írni hogy megéri-e az árát?
Előre is köszönöm!
Meg a drótok se annyira rövidek,fából van 😃 ..
Inkább GENIUS SW-HF2.1 1700 mert meghallgattam és gyönyörűen szól,és én is megrendeltem,a héten megjön..
én amit néztem az a Hama Urage széria, van-e ezzel valakinek tapasztalata?
köszi a választ
Amúgy azért nem gyanakszom az erősítőre mert ha ujjal benyomom picit a satelitek hangszóróját akkor jól szólnak.