Anonymous hekker csapat
Bizonyára már egy páran hallottatok erről a hekker csapatról, mert elég komoly ügyeik voltak már. Az FBI és a CIA oldalát is nem rég feltörték, de ezt most nem lényeg.
A csapat azt mondta, hogy március 31-én leáll a világon mindenhol az internet. Persze nem örökre, de egy pár órára vagy napra le akarják állítani. Hát én kételkedem benne, hogy ez sikerülne, de 1 hónap múlva megtudjuk. Itt van a cikk róla: [LINK]
Most Spanyolországban pedig már személyesen is elmentek a helyszínre meghekkelni valamit, erről pedig itt olvashattok: [LINK]
Mi a véleményetek erről az egészről? Szerintetek lehetséges, hogy leáll az internet?
A csapat azt mondta, hogy március 31-én leáll a világon mindenhol az internet. Persze nem örökre, de egy pár órára vagy napra le akarják állítani. Hát én kételkedem benne, hogy ez sikerülne, de 1 hónap múlva megtudjuk. Itt van a cikk róla: [LINK]
Most Spanyolországban pedig már személyesen is elmentek a helyszínre meghekkelni valamit, erről pedig itt olvashattok: [LINK]
Mi a véleményetek erről az egészről? Szerintetek lehetséges, hogy leáll az internet?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dec 21-én meg világvége! Na és akkor mi van? Ki nem szarja le...
Ha igaz hír akkor tömeg katasztrófa lenne 😊
Hiszen ma már minden ott történik. Pénz átutalás nincs. Hírközlés nincs. És már csak a szórakozás az sincsen. Megbénulna szinte minden ország. Katasztrofális lenne, sokkal több kára lenne annál, minthogy nem tudsz MW2 multizni.
Már volt hasonló támadás 2 is, de a fő pontokból csak keveset sikerült kiiktatni.
Lehetetlennek tartom. De ha még is sikerülne durva botrányok lennének miatta.