Menu
Homefront: The Revolution - 'America Has Fallen' Nyitó videó
Gépigény.hu, 2016. április 26., videó

A nyitó videó azt meséli el, hogy a koreai háborút követően hogyan támadt fel hamvaiból Észak-Korea és került világhatalmi pozícióba, elfoglalva Amerikát is.

Homefront: The Revolution videók:
Homefront: The Revolution - Tavaszi FrissítésHomefront: The Revolution - PC vs PS4 Grafikai ÖsszehasonlításHomefront: The Revolution - Megjelenés TrailerHomefront: The Revolution - Sztori Trailer
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
argosz avatar
2 éve | 2016. 04. 30. 14:31:23
#
Visszafogott történelmi ismereteim alapján nem észak-korea telepíti a katonai erőit a ellenségei szomszédságába, és nem észak-korea rohan le bárkit a világon valótlan indokokkal ha érdekei úgy kívánják, továbbá nem észak-korea puccsol/buktat meg államokat ügynökei bevetésével vagy képez ki és támogat terrorista szervezeteket, esetleg kémkedik a fél világ után (beleértve a szövetségeseit is) felhasználva a technológia biztosította lehetőséget.
S ha minden igaz Hirosimára és Nagaszakira sem az észak-koreaiak dobták le az atombombákat több mint fél évszázaddal ezelőtt.

Én értem, hogy ez csak egy játék. De ha egy játékban létező szereplőket vonultatunk fel és az egyik felet a valóságtól elrugaszkodva durva csúsztatásokkal démonizáljuk az enyhén fogalmazva is propaganda szagúvá válik.

(Élek a gyanúval, hogy az eredeti koncepcióban más létező főellenségképet alkottak a készítők s az utolsó pillanatban lett megváltoztatva, hogy puhára essen.)
winrar avatar
2 éve | 2016. 04. 28. 22:42:46
#
Az a durva, hogy ez a valóságban is simán megtörténhetne. Észak-Korea kísérletezik atomrobbantásokkal mostanság.
flati avatar
2 éve | 2016. 04. 26. 20:42:29
#
Huuhhh!:D