Menu
criszti08
Szint 3
no avatar
Offline, itt járt 2 éve
6 éve tag
Az elsö templomos lovag
Írta: criszti08, 2011. június 17., játékteszt
Játék: The First Templar

A saját blogomról van...Saját munka

Sziasztok!Ma egy kalandjátékot fogok nektek prezentálni,név szerint a First Templar-t.A játék a ,,Gobliins4" kalandjáték alkötöitöl készült.Szerintem mindenki emlékszik(na jo nem) a templomosokról az Assasin's Creed-böl.A kalypso media moost meg akarta mutatni nekünk hogy a templars-ok sem olyan roszak csak a gonosz Ubisoft igy prezentálta nekünk(persze semmi bajom nincs az Ubisoftal).

1.Stori

A játék a templomosok korában jácodik le,pontosabban Franciaországbán.A karakterünk egy fiatal emberke akinek a neve Celian.Ö lassan de viszonylag biztosan le leplez egy templomon belüli ,,konspirációt"(VV4),amig meg próbálja keresni a Holy Grailt(ez nem is olyan könyü).A kalandjai közben találkozik majd karakterekel akik majd a segidségünkre lesznek majd.A játék néhány része pcit unalmas(ebböl nagyon kevés van),a játék olyan mint egy film amit mesélne valaki és teljesen hihetö,sok meglepetésel amik nagyon élvezetesé teszik a játékot.

2.Gameplay:

Ez a játék nem nagyon tér el egy átlagos kardal kaszabólós játéktöl,és egy kicsit hasonlit is az Assasisn's Creedre(ezzel nem vagyok egyedül,csak szólok),a harcrendszer picit gyenge,persze tudunk csinálni combokat de nem kiemelkedö.A játékban majdnem minig van melletünk egy társ akikkel erönket kombinálva le tudunk gyözni erösebb ellenfeleket.Nekem nagyon teccet a kooperativ mód,de a CPU vezérelte társak ellégé buták,és az átlagosnál sokkal könyebben sebezhetöek,és nagyon nem teccet hogy fél szemmel a társam életét is néznem kellet.Nem teccet hogy az élet nem regenerálodik,hanem hogyha meg vagyunk sebezve viszza kell térnünk a csatából és el kell menünk a legközelebbi viztároló kancsóig.Ha a társunk haldokol oda kell menünk hozzá és csak akkor tudjuk felgyogyitani ha van elég ,,zeal".Vannak benne RPG elemek is mert tudunk benne képességeke fejleszteni és speciális támadásokat tanulni.Kaphatunk még skilleket ha területeket fedezünk fel,és találunk ruha darabokat.Egyes ruhadarabok kardokat vagy más meglepetéseket is tartalmazhatnak.A menü szimpla(kicsit hasonlit a Mount&Blade ra).Amig emberkénk az elsödleges célokat próbálja teljesiteni a játék nagyon sok bonusz feladatokat kinál számára.A játék egyik nagy pozitivuma az hogy a térképek nagyo nagyok,bejárhatóak és persze legtöbször szépek is.

A játék egyik nagy gyenge pontja az amikor egy nagyon erós gépen is Ultra High settings-en néha fagy a játék,ez legtöbbször pálya átkelésnéll történik(pedig simán nagyobb a gépem configja mint az ajánlott gépigény).Reméljük ezt javitani fogják egy patch-el ami majd optimalizálja.

3.Grafika és Hang:

A játék grafikája nem egy kiemelkedö cucc,söt néha igazán hervaztö.Az animációk harc közben nem nagyon szépek(söt,de csak pár helyen).A vizuál nem roszz de a Witcher,vagy pár ilyen kaliberü játék mellet alul marad.A hangok jók de nem nagyon értek hozzá,ezért csak anyit mondok hogy elfogadhatóak.

4.Öszzegzés:

Szerintem a játék öszeségében egy nagyon szép játék,de egyies részekre rá fér még a pólirozás(például ott a grafika,a dialógusok és még sok más kis dolog).Ha az Assasin's Creed nem lenne olyan jó játék akkor ez lenne a tökéletes választás de még minig az Ubisoft a király.Ha van melletünk egy jó barát aki át veszi a helyét a CPU kontrollálta segédnek akkor ez egy nagyon jó játék.

Ajánlom mindenkinek aki meg unta hogy a templomosok ellen vagyunk,és valami ujat akar.A grafika nem elképesztö a gameplay sem(a haverok azt mondják hogy megörültem)de még is van benne valami.

Design:8
Grafika:7
Hang:8
Játékélmény:7

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
gigazte avatar
6 éve | 2011. 06. 23. 02:02:19
#
Azt a gyengét én adtam rá, most lehet, hogy bunkónak fogtok nézni, de a sztori kezdeténél tovább nem jutottam el. Nagyon sok a helyesírási hiba. De én legalább egyenes ember vagyok, nem úgy mint sokan mások akik teszteknél adják agyba-főbe a gyenge voksokat és nem merik felvállalni a véleményüket! Sajnálom, ha megbántottalak, ez egy saját vélemény. Vedd ösztönző leszúrásnak;)
neuroflex avatar
6 éve | 2011. 06. 17. 20:48:30
#
jó teszt lett : )
Gyarmati Jani avatar
6 éve | 2011. 06. 17. 16:37:50
#
Én is azt tudnám megemlíteni, mint a többiek. Lehetett volna egy kicsit részletesebb, és 3-4 kép is beleférhetett volna! ;)
Tesla GoD avatar
6 éve | 2011. 06. 17. 12:33:22
#
egész jó teszt lett, egy picivel lehetett volna részletesebb, meg némi nyelvhelyesség-ellenőrzés se ártott volna, de csak így tovább, legközelebb rakj képeket is:)
marked_one avatar
6 éve | 2011. 06. 17. 12:32:22
#
Azért egy Wordbe berakhattad volna hogy kijavítsd a helyesírási hibákat mert zavaróan sok van benne. De amúgy egész jó lett.
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
6
14 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek